Strašan fudbal igra Betis, Liga šampiona mu je prava mera! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.01.22. | 23:44

Tim iz Sevilje deklasirao Alaves – 4:0

Strašan fudbal igra Betis. Puni samopouzdanja, posle trijumfa u Kupu nad gradskim rivalom, ekipa Manuela Pelegrinija pokazala je snagu u sudaru sa Alavesom (4:0). Bila je to prava poezija fudbala, garnirana majstorima Borhe Iglesijasa i Serhija Kanalesa, prava fešta za navijače Betisa koji prisustvuju jednoj od najboljih sezona u novijoj istoriji.

Betis je u sudaru sa Alavesom odbranio treće mesto, pokazavši da neće odstupiti od direktnog plasmana u Ligu šampiona. Tamo im je realno i mesto gledajući formu i učinak u poslednje vreme.

Izabrane vesti

Betis je nagovestio da će doći do trećeg trijumfa u poslednja četiri meča već u 11. minutu. Na sceni su bili stariji majstori Serhio Kanales i Borha Iglesias. Prvi je odlično centrirao, a iskusni špic je zaplivao kroz vazduh i postigao četvrti prvenstveni pogodak u sezoni.

Bio je to početak uraganske igre Betisa. Alaves nije bio konkurentan. Mogao je samo da gleda moć domaćina, posebno Serhija Kanalesa koji je pravom lepoticom duplirao prednost.

Sve je bilo rešeno u Sevilji već posle prvog poluvremena. Poklon Mazgije iskoristio je Borha Iglesijaj i patosirao goste iz Vitorije. U drugom poluvremenu pogodio je Huanmi.

Espanjol posle Elčea nije uspeo da savlada još jednog člana donjeg doma španske La lige. Ali, bolje je prošao nego pre nedelju dana, pošto se sa gostovanja Kadizu u najveći grad pokrajine Katalonije vraća sa bodom - 2:2 (0:1).

Stao je Kadiz nadomak trećeg trijumfa. Smogao je snage da preokrene rezultat u drugom poluvremenu, Alvaro Negredo i Ivan Aleho zaledili su Espanjol. Ipak, primljen gol u 91. minutu nije obeshrabrio baš sve. Raul de Tomas je po ko zna koji put ove sezone bio spasilac Espanjola. Ako se iduće godine klub iz Barselone nađe na međunarodnoj sceni, glavni "krivac" biće De Tomas.

Peterac je carstvo Raula de Tomasa. U to se uverio i Kadiz. Trenutak nepažnje domaćin je skupo platio. Odneo mu je dva već viđena boda.

PRIMERA - 21. KOLO

Sreda 22.12

Bilbao - Real Madrid 1:2 (1:2)

/Sanset 10 - Benzema 4, 7/

Nedelja

Elče – Viljareal 1:0 (0:0)

/Boja 78/

Utorak

Betis - Kadiz 4:0 (3:0)

/Iglesijas 11 i 41, Kanales 29, Huani 49/

Kadiz - Espanjol 2:2 (0:1)

/Negredo 55 - Aleho 90+1 - Morlanes 10, De Tomas 90+6/

Sreda

19.00: (1,95) Selta (3,50) Osasuna (4,40)

21.30: (3,45) Valensija (3,20) Sevilja (2,35)

Četvrtak

19.00: (2,10) Hetafe (3,20) Granada (4,20)

Odloženo

Barselona - Rajo Valjekano

Majorka - Sosijedad

Atletiko Madrid - Levante

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Serhio KanalesBorha Iglesijas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara