Komentari na vest

Suma kao Lepa Brena, helikopterom sleće na stadion

Z

Zn

pre 8 meseci

Trebalo bi ovo da bude udarna vest na dnevniku 2😂😂
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Pazite sta vam kazem, Zvezda gubi titulu u Pazaru...Suma pod precku, kraj 2:1 za NP...sampion TSC ili Partizan.
S

Saćip

pre 8 meseci

Ako se pokaže, sledeci prelazni rok u Partizan!
T

Tačno tako

pre 8 meseci

Izmedju 10 i 10 30 ce da sleti na teren...pa ce onda predsravljanje igrača na terenu...poziv svima da dodju...BAŠ SLUČAJNO !? ...U VREME KAD IGRA SRBIJA POLUFINALE SVETSKOG PRVENSTVA U KOŠARCI !!!
G

Goust

pre 8 meseci

Iskompleksiran nazovi fudbaler, glumi veliku zvezdu.. Smesan je, jedva ce ga oterati na zimu..
M

MD1986

pre 8 meseci

Ne može da prodje kroz vrata pa moraju helikopterom da ga unesu.
G

Gogili

pre 8 meseci

Da ne bude veoma brzo da ga poteraju sa motkom
G

Gost Nemanjinjo

pre 8 meseci

Od atrakcije, novinar pravi sprdnju poredjenjem sa lepom Brenom...sramota. Sigurn sam da je npr. i Dzeger sletao i Maradona, a vi ste nasli Brenu.
p

prti

pre 8 meseci

jeste jeste Dzeger je sletao :D Ali i da jeste sta je on u svom poslu a sta ovaj pavijan :D
?

??

pre 8 meseci

Sto sprdnju? Pa lepa brena je veca zvezda od sume. Ona kad je u bugarsku sletala bio je prepun stadion (druga drzava). Da je rekao "suma kao majkl dzekson" to ne bi bila.sprdnja
z

zaks

pre 8 meseci

Znači, opet žongliranje .
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Cirkus. Pri tom covjek nije igrao profesionalni fudbal maltene pune dvije godine. U clanku pise od prosle godine, sto jeste istina, ali je isto tako i vazno napomenuti da to nije od proslog juna ili proslog jula, avgusta, septembra, itd. nego je to od JANUARA prosle godine. To ti skoro pa dodje na pune dvije takmicarske sezone. Znaci, komedija. Kome do sad nije bilo jasno zasto je lik dobio sut kartu iz Partizana, mozda ce im biti malo jasnije poslije ovog helikoptera.
g

grobarko 321

pre 8 meseci

Nakon Moreire,najbolji stranac koji je igrao u našoj ligi. Megvajer iz Junajteda zna o čemu govorim. Suma, dobro se vratio majstore a Pazaru želim puno uspeha. Stanojević je svojim potezima počeo uništavanje Partizana, a Suma je platio ceh koji sada klub plaća.
K

Krpetinjo

pre 8 meseci

E ako je Megvajer merilo za kvalitet, tu kiksaru šalju po burek i kurta i murta, neobjašnjiva pojava i fenomen da taj lik igra za Junajted i Englesku.
K

Koji model

pre 8 meseci

Helikoptera je u pitanju? 😄
s

sta reci

pre 8 meseci

Znaci pravite cirkus...sta reci...strasno
S

Suma

pre 8 meseci

Najbolji igrač lige bez konkurencije dok je igrao za crno bele u to periodu majstor. Stanoje neznalica ga sklonio i izgubio titulu, od tada tog lika ne priznajem za trenera uopšte, čist egoizam i neznje. E sada kakav je igrač u ovo vreme vidjet ćemo, ali je bio majstor, posle Ćirića, Vukića i Moreire najbolja desetka u zadnje vreme. Svaka čast Nathu. U svakom slučaju želim mu sretan povratak u Srpski fudbal. Jeste da malo Pazar i progone, ali doveli su za njih do sada najzvučnije ime koje će nositi njihov dres. SUMA je majstor lopta ja. Sa srećom majstore
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Majstor koji skoro 2 godine nije imao kluba. A Stanojevic je, dzaba ti preokretanje cinjenica, bio u borbi za titulu do zadnjeg kola te sezone. Ako imas imalo obraza, dovoljno ti je samo da usporedis koliko smo bili konkurenti prije njega (sa Savom) ili poslije njega (sa Stolicom, Petricem i evo sad Duljajem), pa da i sam vidis koliko ti je prica smijesna. Pri tom, jel citas ti ovo? Helikopter, kapitenska traka bez jedne odigrane utakmice? I tebi, druze, i dalje nesto nije jasno? Ili se samo pravis, a znamo svi vec zasto.
t

trn

pre 8 meseci

Docekuju ovog cirkusanta kao Maradonu ahahhaah
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

nego sta neko helikopterom ...kad bi krenuli da ga vozaju po onim krivincinama on bi na pola puta odustao
V

Vojkan87

pre 8 meseci

Odigrace 5 utakmica i raskinuce ugovor sa njim. Odlican fudbaler ali dzabe kada je glava veliki problem
L

Luka Pfc

pre 8 meseci

Suma je vrhunski igrač, sva čast Pazarcima na ovom transferu. Pazar se posle Zvezde najbolje pojačao u Srbiji. Kapa dole na transferu Sume. On je bolji od svih igrača Partizana trenutno.
i

igor978

pre 8 meseci

Ja mogu da potpišem da je on sada u ovim godinama bolji od svih otanzivnih veznjaka u Partizanu.
N

Neka ti

pre 8 meseci

Jeste majstor fudbala. Natho je takođe majstor, samo je Suma ofanzivniji i traktivniji, mada je nekada bio i van utakmice totalno, ali je igračina. Sada u kakvom je stanju neznam, ali je Sldanja najbolji igrač domaće lige, iako se ne poredi sa Sumom, jer su druge pozicije
@

@nekatičmar

pre 8 meseci

Sldanja najbolji igrač lige....eeee brale.....🤣🤣🤣
S

Sudija33

pre 8 meseci

Jel ovaj bolji od Leonarda, pitam za druga?
D

Dre

pre 8 meseci

Tip propo vredi na transfermarketu 300k bez kluba bio ozbiljan vremenski period a zeli pedigre oko sebe kao da dolazi Benzema licno a Pazarci mu jos titraju
M

Makks

pre 8 meseci

Zeli pedigre? Znas li ti sta je pedigre?
N

Nikad nije kasno

pre 8 meseci

Fali mu samo pola metra uvis i plava perika pa da bude pljunuti diva.
d

dexxa

pre 8 meseci

Kakav cirkus...