Suma u dresu Partizana (© Star sport)
Suma u dresu Partizana (© Star sport)

Suma se vraća za Beograd i oštri se za Zvezdu: Biću spreman za naporne utakmice

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.03.21. | 12:19

Gvinejac ponosan posle plasmana na Kup afričkih nacija

Zvezda dana u Gvineji je – Sejduba Suma. Partizanov ofanzivac postao je heroj nacije, njegovim golom država sa istoka kontinenta osigurala je plasman na naredno izdanje Kupa afričkih nacija, zakazano za januar i februar naredne godine u Kamerunu.

Iskusni vezista odlučio je pobednika susreta sa Malijem (1:0), početkom drugog poluvremena ušao je u igru, a 15 minuta pre kraja odmerenim udarcem pokazao koliko je bitan selekciji Didijea Siksa. Čestitke Sumi stižu sa svih strana, jedva da stiže na sve da odgovori.

Izabrane vesti

Izuzetno sam srećan i ponosan što sam dao pobedonosni gol i odveo reprezentaciju na završni turnir. Sjajna je utakmica bila, svi smo zadovoljni, proslavili smo uspeh. Uradili smo to, kao ekipa, nacija, država“, kuljale su emocije iz Sume u kratkoj video poruci objavljenoj na društvenim mrežama crno-belih.

Kao nagradu što je Gvineju odveo u Kamerun, Sejduba Suma je od selektora Siksa dobio voljno. Nema potrebe da putuje u Namibiju, s obzirom da susret završnog kola kvalifikacione Grupe A nema takmičarski značaj. Do kraja vikenda pojaviće se u Srbiji i staviti na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću, u pokušaju da šefa stručnog štaba Partizana ubedi da je vredan bolje statusa.

Vraćam se za Beograd. Vidimo se za dva dana. Čekaju nas naporne utakmice i biću spreman za njih. Jedva čekam da vas vidim, hvala svima na podršci. Ostajemo ujedinjeni“, obratio se Suma navijačima Partizana koji od njega očekuju da, eventualno, reši 164. večiti derbi, zakazan za 7. april na stadionu „Rajko Mitić“.

Prethodno crno-bele očekuje duel sa Metalcem u Humskoj, 3. aprila, od 19.05.


tagovi

Sejduba SumaFK PartizanGvineja

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara