Sejduba Suma (©Starsport)
Sejduba Suma (©Starsport)

Suma umalo ostao bez oka, katastrofa izbegnuta za dva milimetra

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.20. | 12:25

Mecec dana apsolutnog mirovanja za Gvinejca

Samo je bog pogledao Sejdubu Sumu da ne ostane bez oka na večitom derbiju! Na današnjem pregledu su doktori ustanovili da je za samo dva milimetra izbegnuta potpuna katastrofa, da je Seku Sanogo umalo oslepeo Gvinejca na jedno oko.

Vezista Crvene zvezde je u jednom duelu sa Sumom prstom pogodio fudbalera Partizana u oko, zbog čega je Gvinejac morao odmah da izađe iz igre i momentalno je prevezen u bolnicu na snimanja.

Izabrane vesti

Na današnjem pregledu konstatovano je Sejduba Suma mora da bude u stanju apsolutnog mirovanja u narednih mesec dana, da ne sme da pravi nikakav napor, a kamoli da trenira ili da igra. Jer, postoji opasnost da se u slučaju bilo kakvog naprezanja stanje još pogorša, kažu u Humskoj 1.

Suma je na sjajan način počeo večiti derbi, u 5. minutu je presekao pas Erakovića i pokrenuo kontru za gol koji je postigao Stevanović. Međutim, 15 minuta kasnije morao je van terena.

Tako je Aleksandar Stanojević ostao bez jedne od udarnih igala maltene do finiša polusezone, pošto će nakon mesec dana odmaranja Suma morati ponovo da hvata fizičku spremu da bi mogao da zaigra.


tagovi

Sejduba SumaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara