Superliga pomerila meč u Humskoj, Sveta Marković ne igra protiv Napretka

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.05.19. | 09:46

Oslabljeni i Kruševljani

U ozbiljnim državama sve se zna unapred. Termini su „zakucani“. U Superligi može (skoro) sve. Tako je i na volšeban način promenjen početak utakmice Partizan – Napretak. Prema prvobitnom planu, trebalo je da se igra u nedelju od 16 časova, međutim, u petak je došlo do zaokreta.

Iz kancelarije Superlige stigao je dopis u Humsku 1 da će duel crno-belih i Čarapana, ipak, početi u nedelju 18 časova. Sve pod plaštom „zaštite integriteta takmičenja“. Sve i da su ljudi koji vode ligu u pravu ne priliči ozbiljnoj organizaciji, kakvom se elitni rang predstavlja, da nasumično menja termine utakmica.

Izabrane vesti

Totalna zbrka: Promenjen i termin Zvezda – Mladost

I to samo nekoliko sati pošto je duel Crvene zvezde i Mladosti pomeren sa 18 na 19 časova. Ostali mečevi petog kola plej-ofa, Čukarički – Proleter i Radnički Niš – Vojvodina, trebalo bi da počnu u 18 časova.

Kadrovski problemi i na Topčiderskom brdu i u Kruševcu. Za duel petog kola plej-ofa, u koji ulaze sa različitim ambicijama, Savo Milošević i Milorad Kosanović ne mogu da izvedu najjače timove. Šef struke crno-belih opet će morati da prekomponuje odbranu, jer je iz stroja ispao Svetozar Marković. Mladi reprezentativac dobio je četvrti žuti karton u sredu, protiv Mladosti iz Lučana, čime je sam sebe izbacio iz konkurencije za sastav. Povoljna okolnost po stručni štab domaćina je što se baš na tom duelu na teren vratio Mark Valijente, odigrao poslednjih 15 minuta i očekuje se da Španac zauzme mesto u poslednjoj linij.

Ostaje dilema ko će mu biti partner: da li tinejdžer Strahinja Pavlović pošto je odradio suspenziju zbog isključenja u 160. večitom derbiju ili, možda, iskusni Bojan Ostojić?

Nevolje su susitlge i Čarapane, jer zbog kartona u nedelju u Humskoj 1 neće moći da igra jedan od najboljih fudbalera Napretka, Ibrahima Endiaje, dok je zbog lakše povrede pod znakom pitanja desni bek Nikola Aksentijević.

FOTO: MN Press


tagovi

FK PartizanJelen SuperligaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara