Komentari na vest

Superliga španskom fudbalu izbija iz kase 1.720.000.000 evra i tera na ulicu 59.878 ljudi

D

Delvekio

pre oko 3 godine

Netačna informacija. La Liga ne gubi ni cent, jer Real, Barselona i Atletiko Madrid će je i dalje igrati.
B

Bracafaca

pre oko 3 godine

Nije tacno da ne gubi, gubi na intresovanju gledaoca samim tim i prenosima sto znaci gubi i novac
V

Vid vid

pre oko 3 godine

Sad ispade da siti, celsi ili totenhem nisu vjestacki klubovi...Sto se tice samog kvaliteta liga, englezi ce da dozive totalni udar jer su oni bez para nivo klimarnoka ili dandi junajteda
b

bon jov

pre oko 3 godine

hahah ziva istina
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Englezi bi tu pretrpeli najmanju štetu zato što tamo postoji kult navijanja za lokalne klubove i vrlo brzo bi se Aston Vila,Everton i slični podigli na nivo giganta što i jesu nekada bili imaju ozbiljne navijačke baze na primer Lids ima više navijača od Junajteda ako ne računamo grad London i one Pakistance i Induse.Sa Španijom je druga priča osim Sevilje,Valensije,Atletik Bilbaoa i Betisa ostali su realno boranija sa vrlo malom bazom vernih navijača,mislim da je Španija po tom pitanju najslabija od liga petice.
d

deki93

pre oko 3 godine

A na osnovu cega se gubi taj novac? Ovi sto su osnovali superligu su rekli da ce domaca prvenstva ostati. Ajde malo detaljnije o tome, na osnovu cega, kako i sta a ne samo cifre, cifre, cifre. Ne pada mi napamet da branim niti jedne i niti druge ali me zanima samo na osnovu cega se gubici racunaju. Ili samo za klik se lupeta.
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Na osnovu TV prava,ako veliki ne igraju nema para od prenosa pa čak i ako igraju a izađu sa rezervistima takođe padaju prihodi a morali bi da igraju sa B timom zato što nema šanse da igraju sreda-nedelja na tom nivou,bili bi u obavezi da mutant ligu igraju sa top sastavom zato što Fejsal iz Islamabada,Džeki iz Filadelfije,Ming iz Šangaja i Muhamed iz Rijada hoće da gledaju Ronalda i Mesija hoće top cirkus.Drugo Real,Barselona i Atletiko imaju oko 75% svih navijača u Španiji,jedini veći klubovi pored njih su Valensija,dva Seviljska kluba i regionalno Bilbao i možda Sosijedad u Baskiji i to je to ostalo je boranija,nije to Engleska gde svaki klub ima navijače.
J

Ja Sam bre komsija

pre oko 3 godine

Zato navijaci koji navijaju za neki klub a protiv su ove super lige ni bi isli da gledaju svoj Tim protiv reala barse ird Iz cistog revolta isto tako preko TV ne bi gledali Jos veci broj ljudi iz istog razloga eto zato
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Nadam se da ce svi nacionalni savezi da izbace ove elitisticke klubove, ukljucujuci i moj Inter, i da ligu prosire klubovima iz druge lige, pa da, kad podviju rep i vrate se, moraju da pocnu od amaterskog ranga i vrate se tek kroz nekoliko godina.
F

FMSCOOUTPROF

pre oko 3 godine

Cak i ako se neki timovi predomisle i ne budu igrali tu Superligu, treba ih ostro kazniti, jer je ovo vojni puc!
D

Direktore

pre oko 3 godine

Veca dara nego mera
Z

Zoki5

pre oko 3 godine

Ali ce zato Perez da pokrije minus, ipak je njemu najteze.