Stefan Tomović (©Starsport)
Stefan Tomović (©Starsport)

Superligaški transfer Stefana Tomovića: Sa Brda u ravnicu za 75.000 i procente

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.24. | 13:22

Ugovor potpisan na tri i po godine

Trajal i Brodarac su bili samo zagrevanje za ozbiljan seniorski fudbal, Proleter već vrlo dobar početak, a i staž na Banovom brdu dobro je počeo, ali se nažalost neslavno završio, pa će Stefan Tomović napustiti Čukarički za manje novca no što je u njega investirano.

Negde i očekivano imajući u vidu da je posle obećavajuće uvodne sezone protekle jeseni 22-godišnji fudbaler uglavnom statirao u timu. U prvenstvu skromnih 186 minuta, uz još 12 u Ligi konferencije i 71 protiv novobeogradskog Radničkog u Kupu Srbije.

Izabrane vesti

Posle takve polusezone rastanak je bio logičan, ali dobra okolnost za Tomovića je ta što mu drugi superligaši još nisu zaboravili talenat i igre iz novosadskog Proletera, pa će on ostati na velikoj sceni samo što će na proleće igrati za subotički Spartak.

Prema informacijama Mozzart Sporta, Tomović će sa Subotičanima potpisati ugovor na tri i po sezone, a Spartak će Čuki na ime obeštećenja platiti 75.000 evra, duplo manje no što je uložio kada ga je jula 2022. doveo iz novosadskog Proletera za 150.000. S tim da je Čuka sada zadržala i 25 odsto od narednog Tomovićevog transfera pa na koncu sve to moglo da se izniveliše.



tagovi

Stefan TomovićČukaričkiSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara