Supermario prešao igricu! Osvetio se Nici golom za pobedu, pa umesto Instagrama zaigrao kamen, papir, makaze! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.19. | 22:52

Utakmica potpuno u njegovom stilu - 1:0

Dve stvari su jasne. 

Prvo - Mario Baloteli je preporodio Marselj, ispostavio se kao odlično pojačanje pa je tim sa Velodroma ušao u seriju dobrih rezultata, a Supermario redovno trese mreže i skroz se preporodio posle odlaska iz Nice.

Izabrane vesti

Drugo - Balo je baš bio našpanovan da da gol protiv svog bivšeg kluba, upravo Nice, posebno zbog svega što je preživeo u saradnji s trenerom Patrikom Vijerom. A taj odnos vuče korene još iz igračkih dana Francuza... I uspeo je kontroverzni Italijan da istera svoje tako što je golom srušio ekipu s Alijanc Rivijere u sudaru Marselja i Nice - 1:0 (1:0).

Igrao se 61. minut, lopta je išla sa leve strane terena, posle centaršuta Okamposa Balo je bio najviši u skoku, jako je lepo poslao loptu u mrežu i Marselj je stigao u prednost na taj način. I naravno da je proslavio gol protiv svog doskorašnjeg kluba, i naravno da je to bilo u njegovom stilu.

Ovoga puta umesto Instagrama i "storija" - ona stara igra kamen, papir, makaze. Sada nije bilo moderne tehnologije... Kakogod, prešao je igricu sa ovom utakmicom.


Imala je Nica šansu da povede na Velodromu. San Maksiman je dobro pucao u donji desni ugao posle dvadesetak minuta, ali je golman pokazao odličan refleks i obranio mu šut. U tom slučaju je Stiv Mandanda spasio svoju ekipu. I na taj način je malo dao krila igračima Olimpika.

Videlo se to desetak minuta kasnije...

Florijan Tovan je imao jako dobru šansu, opalio je fenomenalno levicom pod prečku, nešto u stilu Arjena Robena, ali je Valter Benitez bukvalno samo milimetar zakačio loptu, ali dovoljno da je prebaci preko prečke. Jako lep šut i još bolja reakcija.

Imala su oba tima svoje šanse, sve dok svoju nije dobio Baloteli...

I onda nije bilo spasa za Nicu. Mnogi su zimski transfer i dovođenje Balotelija iz Nice prokomentarisali kao potpuni promašaj tima sa Velodroma, ali... Šta sada imaju da kažu ti isti?

Dodajmo i da je Nemanja Radonjić ušao u igru u 86. minutu kada je zamenio Tovana. Marselju je ovo peta pobeda na poslednjih šest utakmica. Olimpik ima 47 bodova, tri manje od Liona.

FRANCUSKA 1 - 28. KOLO

Subota

Strazbur - Lion 2:2 (0:1)
/Ažork 69, 79 - Sisoko 3, 52/

Amijen - Nim 2:1 (0:0)
/Žirasi 49, Pjeters 64 - Alui 53/

Dižon - Rems 1:1 (1:1)
/Sliti 13pen - Zeneli 9/

Monako - Bordo 1:1 (0:0)
/Falkao 48 - Brijan 65pen/

Nedelja

Monpelje - Anže 2:2 (2:0)
/Delor 3, Škiri 16 - Fulgini 80, Bakonen 90+2/

Sent Etjen - Lil 0:1 (0:0)
/Pepe 87/

Tuluz - Gengan 1:0 (1:0)
/Sanogo 20/

Ren - Kaen 3:1 (1:1)
/Burigo 39, Uno 58, Nijang 62 - Ninža 20/

Marselj - Nica 1:0 (0:0)
/Baloteli 61/

Nant - PSŽ *odloženo


tagovi

Mario BaloteliNemanja RadonjićFlorijan Tovan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara