Šupo Motan više neće da bude 'backup' opcija, Bajern u problemu

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.12.22. | 10:50

Pregovori oko nastavka saradnje biće veoma teški...

U Bajernu se mesecima unazad detaljno bave gorućim problemom - pripremom terena za kupovinu elitnog centarfora za duže staze. Mada je glavna meta navodno već targetirana (Hari Kejn), taj proces biće veoma težak i dugotrajan, a na putu do realizacije već su počeli da se pojavljuju nemali problemi.

I ne, ovde ne govoriomo o Totenhemu kao realno najvećoj prepreci, nego o sve većim apetitima trenutno prve opcije u napadu - Erika Maksima Šupa Motana (33). Nastojeći da naprave kvalitetan prilaz Kejnu, u Minhenu se neočekivano suočavaju s gubljenjem kamerunskog napadača.

Izabrane vesti

Kako javlja Florijan Pletenberg sa Skaj sporta iskusni napadač posle nekoliko najboljih meseci u karijeri ima mogućnost da naplati sve te dobre partije, pa će pred upravu bavarskog kluba staviti značajno veća potraživanja (trenutno zarađuje 3.500.000 evra bruto) kako bi udario paraf na novi ugovor. I što je još važnije, tu je jedan uslov - da više ne bude backup opcija, već prvo rešenje na mestu centarfora.

U prevodu, Kamerunac više nema nameru da skuplja mrvice od minutaže iza novopristigle zvezde, kao što je činio dok je u ekipi bio Robert Levandovski, tako da će pregovori oko nastavka saradnje biti izuzetno komplikovani.

Podsetimo, Bajern je oko bacio i na Markusa Tirama iz Menhengladbaha. Njemu takođe ističe ugovor kroz šest meseci, te nije isključeno da upravo Francuz bude zamena za Šupo Motana ukoliko ovaj odluči da ipak promeni sredinu.


tagovi

Erik Maksim Šupo MotingZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara