Supruga stopirala 100.000.000 evra težak transfer Tomasa Milera u Mančester junajted

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.11.21. | 12:12

Pogba možda ne bi ni igrao na Old Trafordu?

Ser Aleks Ferguson je otišao, eksperiment sa Dejvidom Mojesom nije prošao i na Old Trafordu su rešili da probaju sa proverenim trenerom. Luj van Gal je stigao da rekonstruiše ekipu Mančester junajted, na kraju ni njegov mandat ne možemo nazvati uspešnim, ali je ostao upamćen po brojnim pojačanjima poput Andera Herere, Luka Šoa, Antonija Marsijala, Radamela Falkaa, Anhela di Marije, Antonija Marsijala, Memfisa Depaja… Međutim, jedno pojačanje Van Gal nije uspeo da ulovi. I to ne bilo koje, već najskuplje – Tomasa Milera.

Kristijan Falk, urednik Bilda i jedan od najpouzdanijih izvora kad je nemački fudbal u pitanju, u knjizi pod naslovom “Bayern Insider” tvrdi da je Van Gal dva puta zvao Milera u Mančester. Prvi put ni Bajern nije hteo da ga pusti, ali na leto 2015. godine – dogovor je bio na pomolu.

Izabrane vesti

I to kakav. Mančester junajted je za obeštećenje nudio okruglo 100.000.000 evra!

Ko nosi pantalone u kući Milerovih?Ko nosi pantalone u kući Milerovih?

Za Milera je bio spreman ugovor sa platom od 20.000.000 evra po sezoni. Tolikoj sumi u Bajernu nije mogao ni da se nada. Samo Robert Levandovski je bio na tom nivou. Međutim, supruga Lisa je rekla – ne može.

Prvi put je upravni odbor Bajerna bio tvrdoglav. Ali moglo je da se desi 2015. godine, da je njegova supruga bila otvorenija za transfer u inostranstvo. To je bar razlog koji je Tomas saopštio mom pomoćniku Marselu Boutu. On je sve vreme razgovarao sa Tomasom, ali je na kraju odbio transfer”, priznao je Van Gal.

Od tada, Miler je još dva puta produžavao ugovor sa Bajernom, osvojio još šest Bundesliga, drugi pehar LIge šampiona… Lisa je bila u pravu. A pride nije morala da napušta svoju ergelu konja u selu u kojem živi porodica Miler.

Mančester junajted je naredne godine doveo svoju zvezdu od 100.000.000 evra. Pola Pogbu. I tu je pitanje da li se on isplatio.


tagovi

Luj van GalTomas Miler

Obaveštavaj me

Bajern
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara