Surduličani počeli pripreme: Ostvarena nemoguća misija, više razumevanja za trenere u budućnosti

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.06.23. | 18:28

Radnik krenuo tempiranje forme pod komandom Zorana Ljubinkovića

Prozivkom igrača i promocijom novog šefa stručnog štaba Zorana Ljubinkovića, Radnik je danas započeo pripreme za početak devete po redu sezone među elitom srpskog fudbala. Prisutne igrače pozdravili su sportski direktor Radnika, Darko Gašić kao i generalni direktor kluba, Marko Marković, a prozivci je prisustvovao i Saša Radulović, šef skauting službe Radnika.

Izabrane vesti

"Ponosan sam na sve što smo uradili u prethodnih godinu dana. Teško je objasniti emocije koje smo imali, teško je objasniti tu celu situaciju. Od srca želim da čestitam igračima, trenerima, medicinskom timu i kompletnoj administraciji koji su bili tu prošle sezone.Drago mi je da ćemo svi nositi uspomenu da smo uspeli da napravimo najveći podvig u istoriji Superlige što se tiče opstanka", istakao je Gašić i nastavio:

"Postoje dobre stvari koje će klub da zadrži kao model. Prva stvar je vezana za finansije, čega ste i sami svedoci da ni u jednom momentu niste morali da brinete šta će se dešavati sa finansijama bez obzira na situaciju. To će nam i biti prvi zadatak, nastavljanje načina i modela funkcionisanja kluba vezano za finansije. Želja nam je bila da i prilikom formiranja novog stručnog štaba napravimo takav izbor da novi šef stavlja akcenat na rad i razvoj igrača. Ljubinkovića poznajemo godinu i po dana, želim mu dobrodošlicu i želim nam dugu saradnju. Kod naših namera da promenimo dosta toga ogledaće se i stpreljenje i više razumevanja kod odnosa prema šefu stručnog štaba i njegovim saradnicima. Svima želim dobro zdravlje i da sezona bude uspešna".

Direktor Marković nakratko je poželeo sreću i zdravlje igračima i stručnom štabu, uz kratak osvrt na prošlu sezonu.

"I dalje smo pod utiskom uspeha ostanka u ligi. Zajedno smo završili naizgled nemoguću misiju. Krećemo u novu sezonu i verujem da ćemo po ko zna koji put pokazati da i u Surdulici može da se igra dobar fudbal".

Igrače je pozdravio i Zoran Ljubinković, novi šef stručnog štaba, čestitavši im na početku prošlosezonski uspeh.

"Uspeh iz prošle sezone je u stvari putokaz kako treba da funkcionišete. Pokušaću da nastavim u istom smeru, a i više. Tražiću maksimum. Sreću je potrebno zaslužiti radom, disciplinom, posvećenošću i odnosom prema igračima i prema ljudima u klubu. Postavićemo veće ciljeve. Ja ću sebi postaviti cilj da budemo još bolji nego u proteklih šest meseci. Radnik je kokom proleća uzeo veliki broj bodova i to će nam biti smernica da budemo i bolji nego u tom periodu", rekao je Ljubinković kojem će pomagati Dejan Đuričić, ali i kondicioni trener Filip Stojanović i trener golmana Bojan Isailović.



tagovi

RadnikRadnik Surdulica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara