Suspendovani Nejmar gledao iz lože, direktor napustio tribine: Draksler rasterao crne oblake (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.09.20. | 23:18

Mec pao u zaostavom vremenu – 1:0

Daleko od toga da su se razišli crni oblaci, ali na Parku Prinčeva se čuo uzdah olakšanja posle teško izvojevanog trijumfa nad Mecom. Vicešampioni Evrope su igrali i promašivali, ali su pogotkom Julijana Drekslera stigli do prve pobede u novom prvenstvu i ujedno poništili sjajno veče golmana rivala Oukidja – 1:0. Odluka je pala u zaostavnom vremenu posle centrašuta Di Marije, kada je čuvar mreže gostiju intervenisao, a lopta pala na glavu Draksleru.

Nervoza je mogla da se oseti u vazduhu tokom duela u Parizu. Na brojne probleme Tomasa Tuhela, nadovezala se i suspenzija Brazilca Nejmara. Zbog tuče u finišu derbija sa Marseljom Brazilac je dobio dva meča pauza (primera radi Amavi iz Marselja je dobio šest). Nije bilo ni Kurozave, ni Mbapea koji je imao pozitivan nalaz na koronu.

Izabrane vesti

Tuhel je u špic napada vratio Ikardija, po bokovima su delovali Sarabija i Di Marija. Uživala je publika u potezima Argentinca, ali sve što je on stvarao, saigrači su promašivali. SAportski direktor Parižana Leonardo je ubijen nervozom odlučio da napusti tribine Parka Prinčeva. Ni on nije verovao u pozitivan epilog, posebno posle crvenog kartona Dialoa u 65. minutu.... Verovatno je razmišljao šta mu valja činiti i kako da opravda najslabiji start u poslednjoj deceniji. Ipak, plodonosan je bio poslednji napadd Parižana.

Ponovo je jedan od protagonista bio Di Marija, ali sve pohvale zaslužuje Julijan Dreksler. 


tagovi

Julijan Drakslerdi marijaNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara