Komentari na vest

Suze su OK, zvižduci takođe: Zvezdi je potreban Slavoljub Srnić

M

Micas

pre preko 1 godinu

Jeste,kao zimi sneg i kisa..
e

ej

pre preko 1 godinu

Pa da bi i neki drugi igrac malo potrcao ,zatvorio prostor nebi bilo penala.
S

Sal

pre preko 1 godinu

Hajde da mi neko objasni zašto vam smeta Ben? Šta je on toliko pogrešno uradio da realni zvezdaši sada njega uzimaju na zub (taman su ga pustili na miru godinu dana, neki drugi su bili u centru pažnje)? Jeste ima visok ugovor - to stoji pa stoji, ali Ben će i dalje u poslednjih dvadeset minuta da napravi nešto pred golom, samo ako mu stigne lopta na rubu ili unutar šestnaest metara, ono je bio čist penal. Čovek nema kome nije dao gol, sada vam je on isto što i Gobeljić (a i sa njim nemam problem koliko većina ovde urla, čovek odigra svaku treću nebitnu utakmicu).
@

@Sal

pre preko 1 godinu

Kakav penal, čovek ga nije pipnuo...
R

Rosso

pre preko 1 godinu

Decko nije za ozbiljan fudbal…
Z

Zuka7

pre preko 1 godinu

Zar nije logicnije dati sansu Nikoliću, Stankoviću ili tako nekom mladom igraču koji ako napravi kiks kazes a sta fa se radi mlad je.. a ne srnicu, gobeljicu i sličnima koji na svakoj jačoj utakmici imaju po kardinalnu gresku a Igraci su u godinama kada moraju biti mirni i stabilni i iskustvom pomoci ekipi?!?!?! Srnic jeste borac i ratnik, daje 200% uvek ali to je igrac za vojvodinu i spartak a ne za zvezdu! Nema kvalitet, fudbalsku inteligenciju i to je to. KRSTICIC, BEN(doktor ali stigle godine), SRNIC, GOBELJIC su Igraci koji donose vise štete nego koristi klubu. Ne mozes ih prodati, ne prave razliku na terenu ili ne igranu uopste a primaju plate. Resis se njih 4 i imas platu za 2 krštena igraca.
Z

Zuka7

pre preko 1 godinu

Bio sam juce na stadionu, podržao ih do kraja i uvek cu ali ne mogu da razumem. Pricamo o najjačoj zvezdi od 90tih a u klubu si jos uvek srnic, gobeljic, ben i ostali. HVALA im za sve ali od stare slave se ne zivi. Real je najveci klub na svetu i pokazao je svima kako se ophodi prema igračima koji ne donose ono sta se ocekuje. Sta Vujadin donosi stručnom stanu? U cemu je stručan da unapredi klub? Prvenstvo vodi u ls a mi to napadamo sa srnicem i gobeljic? Top
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ne moze Zvezda da postigne toliko golova, koliko penala Srnic moze da skrivi.
L

Lajavi krelac

pre preko 1 godinu

Nije problem što je Srnić napravio penal protiv Monaka. Nego što je u 3 od poslednje 4 evropske utakmice on napravio penal. Štaviše, u evropskim utakmicama od 4 zadnja penala protiv Zvezde on je kriv za baš svaki ! ! ! Kažete "igrao je dobro"??? Kako neko ko je direktan krivac za poraz može da "igra dobro" ?? Ili sam ja i većina ludi, a pametni plaćeni likovi sa severa...
B

Blaa

pre preko 1 godinu

Prosto,igracki samoubica...Realno covek je sve upropastio ove godine.Imam utisak da od prevelike zelje dolazi do kardinalnih gresaka.Nije igrac za Zvezdu,nije neko ko treba da bude u prvoj postavi.Kome to vise nije jasno,utisak je da mora da igra zbog nekoga,necega...?Neko tako hoce...
S

Srnić da je

pre preko 1 godinu

zvezdaš, sam bi tražio raskid ugovora, ili bi, ako mu je već toliko stalo do para, tražio da ga pošalju negde na pozajmicu, tako ne bi ostao bez para, ali ne bi pravio nonštetu klubu čiji je kao "vojnik".
T

Terzin Cirkus

pre preko 1 godinu

Stankovića sa zadnjeg veznog, guraš na beka, Bena sa krila u špic, Erakovića sa štopera na beka, Srnića sa krila ma zadnjeg veznog. Serif, Rendžers, Makabi, Monako... Zvezdina uprava i treneri stalno ponavljaju iste greške, očekujući drugačiji rezultat. Vidite da se o g. ne pravi pita gospodo iz uprave, koliko penala Srnići i Gobeljići treba da naprave,da biste vi shvatili da u modernom fudbalu retko prolaze improvizacije!
G

Gde je logika

pre preko 1 godinu

Zvezdi ne treba zapravo igrač ni na jednoj poziciji, jer ova uprava i njeni treneri ako fali bek, tu će staviti štopera, ako fali zadnji vezni, tu će staviti krilnog igrača. To vam je kao da pozovete vodovodžiju da vam popravi struju. Neki će vodovodžija možda i znati da spoji neke žice, a možda vam i zapali kuću, kao što je naš vojnik Srnić spalio 50,000,000 Zvezdi svojim penalima
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Ljudi gde je Darjan?
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Aha. Znači pravi su oni što titraju bele bubrege upravi i neimarima. Znači mi smo ostali nepravi jer kažemo onako kako jeste trenutno stanje na terenu deluje i ko šta pruža to jest ne pruža. Došle neke nove generacije operisane od Zvezdaštva pa na teren gledaju kao na zadrugu, a ne kao na poligon gde se fudbalsko znanje mora stalno iskazivati i dokazivati sad je bitno šta je neko nekad možda prikazao al važnije je skim je na prst u dupe. Što se kaže sad su tik tokeri sebe ubedili da su pravi navijači. Nemate vi pojma šta je Zvezda, vidim ja.
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Čovek nije za fudbal i tačka. Kad nije mogao da igra u presečnom klubu španske druge lige šta će nama. Više je doneo štete klubu nego koristi.
9

95

pre preko 1 godinu

Isti komentar si napisao više puta. Vi niste navijači već ljubitelji Zvezdinih rezultata. Kad je dobro hvalite,čim krene loše pljujete. To govori puno o vašem karakteru! Ne računam ove koji su plaćeni da pišu loše o Zvezdi. To su tek karakteri...
Z

Zoon politikon

pre preko 1 godinu

Srnic odigrao dobro do tog kobnog penala. A i sudija je moga da ne svira isti jer je lopta izlazila iz 16m i Golovin je ne bi ni stigao. Desavaju se takve stvari. Po meni veci tragicari su napadaci koji su se pristojno ispromasivali, a da je neko od njih "ubo" samo jednu loptu u gol druga bi se pesma pevala.
m

mađija

pre preko 1 godinu

Srnic nije potreban ZVEZDI ! NEMA RASPRAVE!
D

Drag

pre preko 1 godinu

Pitanje za ove 1sto lupaju minuse..jel nam je potreban osrednji igrac, koji ima 30 godina a ne neki talentovani klinac od 20 godina koji ce da gresi kao Srnic??
P

Pa1

pre preko 1 godinu

Zvezda je sinoć odigrala odlično! I Srna je do penala bio sjajan. Jel neko od vas gledao utakmicu ili ste instruirani da pljujete po svemu?
Z

Zvezdas 111

pre preko 1 godinu

Ocigledno da je njihov fudbal prosao, treba naci neke nove momke i igrace koji zasluzuju crveno beli dres, a ne da se zivi od stare slavi. Isto ko kad bi sad doveli Panceva da igra, uz komentar mnogo toga je doneo zvezdi. Jeste al on je ostario.
Z

Zvezdašiiii

pre preko 1 godinu

Treba nam špic koji će godinama da dribla protivnike, kao Terza sudstvo. Zadnji vezni koji je konstantan u igri kao Srnić u pravljenju penala, bekovi koji beže protivničkoj odbrani, ko dobra pojačanja od Mitra Mrkele. UPRAVA NAPOLJE!!!!!!
K

K1996

pre preko 1 godinu

Ne brinite, eto njega u Pazaru od starta..
K

Krastaman

pre preko 1 godinu

I treba da igra
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Nije kriv Srnic,kriva je ovo smesna domaca liga,gde mu se ovakve stvari tolerisu vec 5-6 godina. Decko nije uradio nista sto ne radi svako kolo u linglongu..
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

Napravio penal protiv Rangersa, Macabija, Milan, Monako
G

Gostne zaboravi

pre preko 1 godinu

TSC
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Nasi problemi su nastali dolaskom Milunovica, ne kazem ovo zbog toga sto mislim da je Milunovic los vec zbog toga sto mislim da nije smio dirati Erakovica i Dragovica koji su dosta dobro izgledali , samim tim ne bi bilo pomjeranja sa Erakom vec bi Gobeljic nadosao jer ponavljam 1000x da Gobeljic u ovom sastavu najbolje igra desnog beka! I Naravno posle toga Kanga i Kangwa treba da igraju zajedno , jer svaka druga opcija je losija od te koliko god se misli kao treba neko da grize i bije mi to opet u ovom sastavu nemamo, znaci ako nemas beka i zadnjeg veznog onda igras sa onim najbolje sto imas a ne izmisljas "toplu vodu" , i naravno pogrijesili su sa spicevima jer su ostala manje dva napadaca! E to je problem , al' da se vrati sa Gobeljom desno i ovo sa Kangom i Kangwom bez Miluna puno bi bolje bilo ...Veliki sportski pozz
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Zvizduci za Srnica su opravdani za Kataija NE
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Sad se delimo na lažne i na prave navijače. Može neko da obrazloži ko spada u prave,a ko u lažne.
p

pa pravi su

pre preko 1 godinu

oni koji ne podrzavaju kriminalce...a to da je srnicu zao,krenule suze, pa o tome mora film da se snimi...." jedan penal jedna suza jedan zivot..." rezirati moze pavkov
F

Fejnord 8.komada

pre preko 1 godinu

Pravi navijaci podrzavaju igrace,trenera i upravu bez obzira na sve i dolaze na stadion redovno i kupuju sezonske,a oni Lazni i placeni od strane vucelica samo botuju po 24h i spamuju poruke protiv Terzica,Miloja,igraca..bukvalno svega sto ima veze sa Zvezdom,njima je cilj jasan da porukama upropaste sve sto je krvavo izgradjeno i uradjeno u Zvezdi u zadnjih 6-7 godina gde smo zasluzili Direktnu Ligu Sampiona sledece godine!
K

KIMI 85

pre preko 1 godinu

Ako pljujes po upravi, onda si lazan, tj. tastatura navijac. Tako bar kapiram, cim nesto protiv onog nesposobnog mrkele napisem, ili ne daj Boze da se drznes da kritikujes terzu, odmah si okarakterisan kao lazni ili prikriveni lopatar. Moras kao i oni pravi navijaci da klimas glavom i da se slazes sa svim, nema kritika. SeTiTe sE gDe SmO BiLi ..
P

Pravi su

pre preko 1 godinu

Oni sto pljuju kataija koji je resio partizan bezbroj puta kao i srnica koji je doneo evro prolece posle 30 godina a decka furaju na defanzivnom.veznom sto nikad nije bio znaci kao kad sanoga stavis na krilo. Pravi su oni sto hvale terzica oni sto su milojevica i stankovica oterali komentarima.A lazni su svi koji imaju malo bolje pamcenje i oci.Sve naopacke kao sto je u svim slojevima napredne li nam srbije
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Pravi navijac je onaj koji je clan kluba i placa clanarinu. Pravi navijac je onaj koji ima sezonsku i ide na sve utakmice. Pravi navijac je onaj koji kupi zvezdin dres( barem jednom u zivotu). U sustini u Srbiji je jako malo pravih navijaca,velika vecina nas su samo simpatizeri
@

@Hepek

pre preko 1 godinu

Jel i pravi navijač onaj koji zatvara oči dok se Zvezda pljačka.
S

Simpatizeri

pre preko 1 godinu

Ili HEPECI...pravi si bratko hepek.
@

@KIMI 85

pre preko 1 godinu

Po Upravi i treba pljuvati, problem je što se pljuje i po igračima. Većina vas priča kako od igrača Zvezde traži borbu i trud, a da mogu da shvate lošu partiju, ali onda dođe utakmica i isti ti, u 15. minutu pljuju po Kataiju, Ivaniću... I sam mislim da nam treba bolji desni bek od Srnića, da Milunović mora na klupu, a na teren samo kad igramo sa 3 štopera, da Gobeljiću nije trebalo produžiti ugovor, da je Pavkova trebalo prodati pre 2 godine... Ali to nije razlog da pljujem, ja sam navijač i treba da podržim igrače, osim ako se ne trude. Za sve ostalo, pljujem Upravu.
t

toddt

pre preko 1 godinu

A kad ga je uvaljao Kelnu za pobedu i Evropsko proleće posle trideset godina onda je bio legenda!
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Jesi li ti juče jeo? Ako jesi nemoj narednih dva dan. Mante se šta je bilo nego kako je i kao će biti? A vi samo zasluge i sećanja. Dok vas većina gleda tako bićemo samo učesnici a nikad više osvajači nekog trofeja u Evropi. A sa ovom upravom nebi me čudilo da doživimo i sudbinu Ofk beograda. Ma da teško da se to desi

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Srnić i Gobeljic ne treba da igraju vise za klub kakav je Crvena zvezda,koja je na 33 mestu UEFA rang liste....Svaka cast na zelji,trudu i zvezdaštvu ali od toga nemamo nista,kad mozak ne koriste u bitnim situacijama...Svi mozemo plakati na kraju,ali treba koristiti glavu u fudbalu a hoćeš da igraš u LŠ...I onda se cude sto im zapad Marakane zvizdi
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Zvižduci nisi ni najmanje "okej". Lik je prosuo više sebe po terenu juče nego bilo koji Srbin u bilo kojoj utakmici u zadnjih 40 godina. On je razlog za prostor koji je omogućio Bukarijeve majstorije. Sa njim i Sanogom smo po prvi put izgledali ne samo jednakim, nego boljim od jedne prvoklasne ekipe liga petice. Ja sam ga pljuvao više nego iko. Ali je sinoć zaradio poštovanje. Ko njega pljuje za ovo od sinoć nema ni srce, ni muda.
K

Koga bre boli k

pre preko 1 godinu

za to što Srndać ko bezglava muva trči po terenu je denelo preplaćen, kada nije bio plaćen Srnić je tužio zvezdu i otišao iz kluba, toliko o Zvezdaštvu ovog vojnika.
P

Prvoklasna

pre preko 1 godinu

A nisu dva tacna pasa sastavili...Monako juce los,a mi za nijansu losiji.
l

los

pre preko 1 godinu

Srnicu svaka čast za neke ranije partije kao što su bili Sparta, Krasnodar, Keln, pa i u onoj sezoni kod Grofa gdje je stvarno dobar bio, al ovo u poslednje vrijeme sa ova tri penala definitvno znači da više nije za Zvezdu, da je u tim situacijama bilo i malera dosta al činjenice su cinjenice, bespotrebni penali svaki do jednog. A što se tiče grobarskog botovanja na sajtu, mislim da bi im bolje bilo da se posvete i kom situaciju u svom klubu, i to što slave remi sa Slovačkim..mada ni to im neće pomoći, nece titulu vidjeti možda još 5 godina, a da nije izmišljeno ovo takmičenje LK ne bi ni Evropu gledali sem kad je Zvezda igra!
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Svi vi koji hvalite Milojevica, ja bih da vas pitam zasto nije ranije povukao Katai sa terena, a ubacio recimo Mitrovica, koji je brzi, ima kondicije, sigurno ima mnogo vecu zelju i doprineo bi vise nego Katai koji ne moze da trci (to su svi videli)? Drugo pitanje zasto uvodi Veljka Nikolica pored Kangve, koji je ove sezone pokazao da moze i zna, Veljko Nikolic usao daje lopte prvom do sebe, nema hrabrosti da rizikuje da povuce loptu napred, da da dugu loptu, on to samo prvom do sebe? Jos jedna stvar, ako Pesic ne moze da igra, povredjen je, nema kondiciju, ne znam sta je u pitanju, nemoj ni da igra. Juce gledam mrsti se, pravi grimase, vidi se da ne moze, ne znam dal je jedan jedini duel dobio.
S

Slažem se

pre preko 1 godinu

Nikolić je bio vrlo los izbor za zamenu sinoc.
G

Gostbzato

pre preko 1 godinu

Zato što samo neznaluca može da izvede igrača koji jednim potezom može da reši utakmicu.
G

Gde su paree

pre preko 1 godinu

Terzane, gde si nestao, pa ne nosimo pozive za sudjenje, samo pitamo gde au bekovi, zadnji vezni špic?6
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Jednostavno vojnik moze da bude svako, najgore od svega je konstantnost, a to Srnic nema, slabo je igrao prosle godine, mislim u prvenstvu, i onda odlucujuce utakmice igra, o penalima ne treba trositi reci, u sva 3 slucaju kad je napravio penal gol nije bio ugrozen, to su 3 poklona, ne treba ga terati, jednostavno naci zamenu i to je to, a uprava radi odlican posao(to sam mislio ironicno)
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Sam njegov lik i pojava nam donose maler i nesreću .
М

Милек

pre preko 1 godinu

Ајмо Терзини ботови... Нико не спори групне фазе сваке године него трансфер политику у игру. Дефицит играча на 2,3 позиције а господа из клуба доводе само нападаче и крила???
P

Pamtim sve...

pre preko 1 godinu

Mozda bi bilo bolje da se vrati Den Tana konobar iz amerike pa da opet titulu ne vidimo po 6.god i da nam igraci nemaju za sampon i sta da jedu,mozda bi ste svi vi onda bili zadovoljni!
D

Druze

pre preko 1 godinu

Si mi dobar ti prozivas den tanu koji nije imao iza sebe celu drzavu.Covek je vodio lester siti,dosao ovde i video u kakvom stanju je klub kakvog ga je ostavio piksi laznjak i pobegao covek
E

Ej Botu

pre preko 1 godinu

Apsolutna i puna podrska za Terzu,Miloja,Upravu i igrace od svih PRAVIH ZVEZDASA SA SEVERA!
G

G O S T I N H O

pre preko 1 godinu

Sledeca utakmica - Srnic pravi penal, kvota 1.09...!
J

Jacimovic

pre preko 1 godinu

Srnic je dobar covjek ali nije dobar fudbaler i tacka! Mislim da je isto napravio penal i protiv Glazgov Rendzersa,isto nepotrebno! Da je bar bila 100 % sansa za gol.....
P

Premijer

pre preko 1 godinu

Mi da smo pravi klub odmah danas bi trebalo da novcano kaznimo i kangu i bukarija!
I

I

pre preko 1 godinu

Gobeljića kad je šorc skidao, to sebi ne dozvoljava ozbiljan klub.
r

raaraa

pre preko 1 godinu

Bravo za tekst. Nije Srna nikome pucao u nogu da bi oteo mesto u prvih jedanaest, niti u kadru postoji bolji za to mesto.
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Od coveka koji je kod bozovica i milojevica igrao napred, davao golove kelnu i krasnodaru...jako bitne, dosli smo do toga da kod stankovica igra veznog, a kod milojevica 2 igra beka...ili wb kako kazu englezi. Pa me zanima ko je imao tako blistavu ideju da coveka koji 30 godina (10) profesionalnog fudbala igra amc ili desno krilo...pa i laznu devetku...prebaci da igra pozadi...daj onda miluna rokni napred jer nemamo napadaca koji moze da dpusti loptu...daj onda da probamo od 3 golmana da napravimo beka...sta ima veze bek samo trci to mu je najbitnije. Amaterski su odradili prelazne rokove posle ovih uspeha u evropi i trebalo bi da to javno priznaju...ja cu uvek podrzavati zvezdu, pa i tom zvezdanu se mora reci bravo za neke stvari...ali kako on sam kaze neke igrace je prerasla zvezda, tako je izgleda zvezda prerasla i njih...
7

7547

pre preko 1 godinu

Za godinu ili max 2 stecaj... Derbi zvezda ofk.. Nego ciji je ono DON predsednik?
S

Slažem se

pre preko 1 godinu

Zaboravio si da će pored derbija Zvezda i OFK, derbi u istoj ligi igrati i Partizan i Teleoptik.
H

Hulio

pre preko 1 godinu

Terza i mrkela sikter ...
A

Aek Fejnordovic

pre preko 1 godinu

A pazite vi ko se to nama smeje ovde,veseli i likuje nakon poraza od Monaka uz pomoc sudije kradenim penalom,navijaci hrvatskog kluba koji titule video nije cak 5.god a LS preko 25.god i koji u Evropi redovno dobija 8-mice i 5arde na svom stadionu od petlica iz Fejnorda a na sve to jedva juce izvukose nereseno protiv 10-og kluba ceskog prvenstva,pa kud ces vece bruke od toga,to je za Ginisa da se zabelezi u istoriji kao jedan od najvecih neuspeha od kako se igra fudbal!.
I

Iki

pre preko 1 godinu

Da li je moguve, da saljete iste ili slicne komentare, kad je u pitanju zvezda? Jel imate neki sablon, po kom to radite? Ili pusite jedan drugom terzi ispod stola?
P

Podrska za Upravu

pre preko 1 godinu

Za sve ove lazne navijace takozvane 'simpatizere kluba' koji napadaju spinuju i sire PROPAGANDU protiv dr.Z.Terzica samo jedan podatak da shvate jednom i za uvek: za 6-7 godina koliko je dr.Terzic u Zvezdi ovo su rezultati njegovog rada: DVE LIGE SAMPIONA ZA REDOM, 5 Lige Evrope,5 titula,Marakana renovirana nacisto,4 nova pomocna terena za omladince,kupljen novi semafor,kupljeni novi reflektori,trava promenjena 3 puta do sad,gradi se akademija fudbala za mlade igrace,Zvezda usla medju 25 najboljih klubova evrope,Izboren Direktan plasman u LS naredne godine..itd itd i opet vam "nevalja" dr.Terzic,jel tako? A koga bi ste vi umesto njega, mozda opet Den Tanu,ili nekog slicnog KONOBARA da vodi Zvezdu pa da titule opet ne vidimo 6 punih godina i da nam igraci nemaju sta da jedu,a o plasmanu u LS i LE samo da sanjamo kao sto je bio slucaj pre Terzicevog dolaska u Zvezdu! Svi vi koji pljujete ovu upravu ste 100% balavci od 15-16 godina pubertetlije koji ne pamte u opste kroz kakav HOROR je Zvezda prosla u prosloj deceniji pre Terzica,ovo je sad ZLATO kako je bilo tamo od 2005 pa do 2015 kad su nam pecurke rasle po Marakani a igraci Bezali iz kluba na prvu bilo kakvu ponudu iz inostranstva! Od dr.Terzica i dr.Covica boljih i sposobnijih ljudi NEMA u celoj Srbiji za FK i KK Zvezdu,njihovi rezultati titule i uspeh u Evropi sve govore i pokazuju,svi vi koji bi da ih "terate" iz kluba ste deca od 15 godina ili debili koji nemaju blage veze niti o fudbalu niti o kosarci,tako da ne spinujte vise gluposti jer ispadate smesni koliko ne znate sta se Zvezdi desavalo u prosloj deceniji dok su je vodili drugi ljudi poput Den Tane konobara iz Amerike u FK, i propalih politicara Opacica i Drakulica u KK koji su nam zajedno doveli i fudbalski i kosarkaski klub do GASENJA!
E

Ej Botu

pre preko 1 godinu

@Podrška za upravu. Jel ti taj tekst napisao lično DON. Zaboravio si da kažeš U INAT DUŠMANIMA. Ali u svakom slučaju ti sleduje sendvič.
@

@ej botu

pre preko 1 godinu

Terza ti ugasio klub i stavio🔒 na tvoj jsd,rwzumem te zasto imas tolike komplekse od njega!
S

Sever.

pre preko 1 godinu

@ej botu, pozdravi gazdu vucelu,zaradio si sendvic🥪 za danas za botovanje protiv Terzica ovde u porukama! Ostavio si jedno 30 poruka sa razlicitih profila protiv Terze,Miloja i uprave,postalo je vise smesno koliko si Providan sta radis i za koga to radis!
G

GostIgi33

pre preko 1 godinu

A brate dobro i ti i ja znamo da za sve to nikakve zasluge ne nosi dr Terzic. Vec osoba sa inicijalima AV. Nista od toga ne bi bilo ni novca ni da se dovode igraci ni da se salje vladin avion po Grofa i po pojacanja iz Rusije i ne bi bilo ni renoviranja i stadiona i tima da nije bilo osobe AV i logistike drzave i celokupnog drzavnog aparata. Terzic je samo marioneta. Lako je biti tako uspesan kada imas toliku moc iza sebe. Eto da su nekog konobara postavili iz Zvezdinog restorana na poziciju Terzica iste bi rezultate on imao. Jer se on tu nista ne pita zna se ko se pita. Tako da ponovo napisi ovaj isti tekst ali umesto Terzinog imena stavi znas ti vec cije ime.
r

raaraa

pre preko 1 godinu

Koliko laži u jednom tekstu. Nije vredno komentara pa ću pomeniti samo dve najočiglednije sa početka: Marakana nije renovirana načisto, nego je minimalno kozmetički dakle površinaki urađeno nešto i Zvezda nikako nije u 25 najboljih klubova Evrope - nije mogla da uđe ni u 32 najbolja (LŠ), a i ispod toga ima mnogih koji su bolji od nas.
z

za ej botu

pre preko 1 godinu

Ospori bilo šta što je napisao covek gore osim što jedino znaš da napises da je neko bot. Istina boli ili?
b

bije dareglo

pre preko 1 godinu

@podrska za upravu, Bravo za kom,ugasio si ih,alal vera cista 10ka!👍
M

Mario21s

pre preko 1 godinu

Ima istine u tome sto pricas ali ne slazem se sa tobom u potpunosti. Svako treba da napreduje od stare slave se ne zivi. Ono sto ja zameram upravi i na sta bih voleo da cujem odgovor, a verujem i vecina navijaca. Zasto je Gobeljic i dalje u Zvezdi, tj zasto je dobio novi ugovor? Zasto ne moze da se dovede desni bek? Prica trener kako ke dobro popunjen na toj poziciji (izjavio je da ima stankovica i gobeljica) a desnog beka mu igra Erakovic. Ne pricam o poslednjoj utakmici protiv Monaka, jer su povremeni izleti erakovica na desni bok bili takticka zamisao i svaka treneru cast na tome. Izjavljuju kako nemaju para za desnog bela a dovodi se motika za 2,5M da sedi na tribinama. Zasto se ne dovede desni bek? Cenim da bi uz njega i Bukari bio jos bolji iako mislim da je za nase uslove on zver od igraca. Zasto je oteran Ohi? Prodat je igrac koji daje golove! Ono sto napadac treba da radi. To da smo bili u kanalu i da smo se izvukli to stoji. Svaka mu cast na tome ili ko je vec iza toga. Ali ovo sto se sada trazi su sitnice, ne traze navijaci ne znam sta. Zvezda nije privatno preduzece pa da moze da bude sve unutar kompanije. Neki racuni moraju da se polazu. Znaci: Gobeljicev novi ugovor? Desni Bek? Ohi? Ako iznesu odgovore na ova pitanja siguran sam da bi javnost bila mirnija. Za srnica ne znam sta da kazem, dobra partija i onda tragican potez...
M

Mogli

pre preko 1 godinu

Nekada je Sever bio bastion odbrane kluba od lopova, menadzera i secikesa. Danas je bastion odbrane ovih drugih od ljudi koji vole i gledaju Zvezdu i dizu glas protiv toga. Dovedemo 15 igraca u ovom prelaznom roku, gomilamo pozicije i ti isti igraci ne igraju, a desnog beka i zadnjeg veznog ne dovodimo vec krpimo igracima koji sa tim pozicijama veze nemaju. Obrnemo 5 spiceva i dodjemo u situaciju da nema ko spica da nam igra, nego mora Ben da krpi. Stotine hiljada evra se placaju za neke igrace koje i ne vidimo (gde je taj Prucev, ili onaj Bogdanovic), produzavamo vojnike kluba koji su nam u prethodnih par sezona nekvalitetom i pravljenjem nekih besmislenih penala i crvenih kartona osakatili ekipu, a ekipi sa Severa je sve potaman... Ne treba da se zvizdi igracima, ali nece kruna sa glave da im padne. Mozda ih i prene. Nije tako davno bilo kad je bas taj sever postrojavao igrace i skidao im dresove. Ne mora uprava da ide, ali sa "pritiskom" koji stize sa Severa sad i ne moraju vise da kriju svoje malverzacije. Eto Terza rece da vise nece ni da objavljuje finansijske izvestaje... sto bi, ima armiju da ga "brani" od zapada i istoka. NE tako davno su neke vodje pisale Terzi neke poruke pod prozorom. Molgi bi oni opet malo da se pozabave tribinom. Ovaj idolopoklonizam uprave nije imao ni Dzaja dok je Zvezdu drzao na krovu sveta... Pa se vi posle zapitajte sto nema nikoga na manjim utakmicama...
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Mi u 25 najbolji timova a velikan Kremoneze kupi špica za koga mi nismo imali para, pa nemamo ni za Halanda, pardon onog mučenika iz Šerifa što ga tražimo na 25 rata, pa nemamo za desnog beka...a ono što je zaista vredelo od naše dece sad igra u Italiji standardno.
G

Gost1999000

pre preko 1 godinu

Nije to Slavoljub, to je Dragoljub. Slavoljub igra krilo.
8

8764409765

pre preko 1 godinu

Gde su pare od 2 lige sampiona 4 lige evrope.. Od Gasproma.. Od karata A nema za beka A nema za Ada Gde su isparile?
P

Pitaj

pre preko 1 godinu

Ovog Bota U INAT DUŠMANIMA što je sada ostavio 10 komentara podrške za ovu drp upravu. Verovatno da i to zna.
@

@Pitaj

pre preko 1 godinu

Hvala Terzi sto ti je ugasio jsd,puna podrska za njega!
@

@876

pre preko 1 godinu

Otišle u promašene investicije. Pa bar 30 je u vreme Terzića dovedeno skupih igrača za naše prilike, a pokazali se kao promašaji. Uglavnom je Terzić promašio, nešto i Milojević i Grof...
J

Jaaaaaa

pre preko 1 godinu

Ma koliko nam se ne svidjao i mislili da nije za CZ (sigurno i nije) boljeg igraca na desnoj strani u defanzivi nema, tako da... Grese svi kojim god poslom da se bave pa na nasu zalosi i on....
S

Sikter bre!

pre preko 1 godinu

Kako vas bre vise nije sramota Lazni nazovi navijaci Zvezde takozvani "simpatizeri kluba" sto jednom u 10.godina dodjete na stadion! Sta bre vi uopste znate o fudbalu! Lezite samo na internetu po 24h. zivite od plata i penzija svojih roditelja,sedite kuci sa telefonom u rukama po ceo bozi dan i serete nesto na svim vestima o Zvezdi! Idite radite nesto, zaradite za sebe,kucu i decu! Nije do vas da ocenjujete upravu,Terzica i da smenjujete trenere i upravu preko interneta jer u zivotu loptu ni na fizickom sutnuli niste smem da se kladim! Ako si Pravi navijac, lepo odes na stadio kupis Sezonsku ulaznicu i navijas za Zvezdu licno sa Marakane, a ne ovde po ceo dan lazes,spinujes i botujes protiv Uprave,Trenera,Terzica,Igraca..bukvalno svega zivog a ovamo primas socijalu jer si nesposoban da zivis! I vi takvi ce te nekog da menjate i "terate" iz Zvezde i slicno ccc...jad i beda! Milojevicu i upravi puna podrska!!! Napred Zvezdo uz tebe su svi Pravi i Orginalni navijaci DELIJE sa Severa,ubaceni i placeni botovi i sendvicari preko interneta nikad vise nece moci da menjaju nista u Zvezdi i u klubu,tome je dosao Kraj!
N

NoName2

pre preko 1 godinu

Mi možda živimo od plata i penzija, al ne živimo od Zvezde kao Sever i Delije.
g

gosti

pre preko 1 godinu

Kazi mi ti koji imas sezonsku kartu ikoji se smatras pravim navijacem kako se zove vodja delija.nabroji mi 5 momaka vodje navijaca .hajde molim te
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

tako je kolega,sve si u pravu ! istok
1

11 godina

pre preko 1 godinu

Jel DON ozdravio, ne deluje da je bolestan. Bilo bi lepo da prošeta do Palate Pravde. I slobodno neka povede Vazuru da mu pravi društvo.
d

dr.Zvezdan

pre preko 1 godinu

Od 100% komentara ovde koji botuju,lazu i sire propagandu protiv Terze i uprave,98% ih dolazi od strane ubacenih i placenih vucelicevih botova sa laznih "zvezdaskih" profila! Izgleda da ih bas boli sto im dr.Terza stavio katanac na bunker i sto ove vec 5 punih godina titulu mogu samo da sanjaju a EL igrali nisu 25.god najmanje,zato im i smeta Terzic,jer znaju i oni sami da dok je on na celu Zvezde oni nikad ali bukvalno nikad titule i LS videti nece,zato i spinuju i botuju ovoliko preko poruka,jos samo im je to ostalo jer im je klub u bankrotu zbog duga od 78.mil i pred gasenjem!
q

qraczajsd

pre preko 1 godinu

Pravo u centar,Bravo za poruku!👌
@

@dr zvezdan

pre preko 1 godinu

Ti brate vodiš i dijalog i monolog.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Jel postoji neko u ovoj zemlji od nadležnih organa da udje u klub i da pročešlja sve papire, knjige, ugovore itd itd. Da se vidi gde to odlaze pare od budžeta od 40, 50 miliona evra, gde odlaze pare od 5, 6 godina Evrope. Da se vidi šta je sa onom Nemačkom Bankom, šta je sa naduvanim platama igračima i kombinacijama kancelarija i igrači. Mislim da je vreme da se probudimo da ne bi za koju godinu igrali derbi protiv OFK.
E

E moj ti

pre preko 1 godinu

Ko da češlja papire u CZ I u JSD, kada ti što bi trebali da češljaju papire oni su ih tu i postavili. Kako vam više nije jasno da su CZ I JSD kao i sve ostale državne firme koje služe za pranje para i ostale drp kombinacije. Nama ovde treba jedan ludak kao onaj u Severnoj Koreji ili onaj na Filipinima, ne samo nama nego celoj Evropi, pa bi se onda sredile takve stvari oko pljačkanja svega što može i ne može.
8

87558

pre preko 1 godinu

Kad bi lepo Terza i Mita dosli na konferenciji za stampu da odgovore na sva pitanja vi biste dosli do zaključka da Srnic uopste nije bitan... Taj mulj iz loze se polako preliva na teren. Dosta je bilo
T

Teeeja

pre preko 1 godinu

Znam da svi kritikuju Srnića, ali bih voleo da samo skontate da nije fudbal samo držanje lopte i davanje golova. Postoje uloge koje nisu toliko vidljive, kakvu je imao recimo jedan Gatuzo, koji je bio nezamenljiv u šampionskoj eri Milana. Ne mogu da kritikujem čoveka koji je sve te 3 utakmice na kojima je skrivio penale odigrao stvarno veoma dobro. Markacija igrača, pokrivanje polja, tranzicija iz sredine na spoljnjeg u zavisnosti od toga kod koga je lopta. Baš je tužno što masa vlada nečijom sudbinom i što je masa ubeđena da se on forsira... Zbog čega, prodaje? Daje platu Terzi? Dajte molim Vas... Niste se javljali kad je sve išlo kao podmazano, a taj Srnić je bitan igrač kod poslednja 4 trenera. Zašto? Zato što je fizički jedan od najspremnijih igrača, zato što odlično ispunjava zadatke u odbrani, a po prirodi je ofanzivni igrač, zato što pravi dobar pritisak na Target igrače protivnika... Pa pogledajte rvanje sa Pjeroom iz Makabija, posle čega je Ivanić dao gol. Zašto od njega očekujete da napravi slalom i uđe u 16 kad tu ulogu nema od Vladana Milojevića. Znam samo jedno... Kada bi doveli Klopa na mesto trenera, Srnić bi imao ulogu jer treneru i timu treba takav igrač. Podrška za Srnića. Znam da ima nas koji smo šutnuli nešto više od mačke sa praga, ali smo nažalost u manjini, a trenutno se probudila masa stručnjaka koju bih postavio na klupu samo da ih vidim kako taktički dominiraju. S..e mi se od vas više. Samo uz tebe, uvek uz tebe...
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Uz duzno postvanje , cak i vas stav ne mijenjam al' co'ece decko nema kvalitet to se iz aviona vidi.Dje ces Gatuza i njega u isti koš stavljati , pa bez da vrijedjam Srnic duzi pas od 2m ne moze pruzi , da se zagradi i sacuva loptu nemoguca misija , pritom ne zna da se krece , i kiksnuo je zato sto nije bio dobro postavljen .Alal njemu vjera , decko se trudi to je nesporno al' ko ista zna u fudbalu vidi da tu nema kvaliteta za ozbiljan fudbal! Nema potrebe da ga branis , toga je i on svjestan a zasto igra to sami Bog zna , ili mnogo tupave trenere imamo ili nesto opasno ne valja!
m

molba

pre preko 1 godinu

Vidim da vladas materijom pa te molim da nam izanaliziras situacije kod penala i da nam objasnis iste.
Н

Немања22

pre preko 1 godinu

Има у Крагујевцу један исти, нека га доведу да имамо двојицу кад је овај потребан
Н

Ноле

pre preko 1 godinu

Ако није имао квалитет за једног испод просечног шпанског друголигаша не видим како би могао Звезди да помогне !? Након онаква три скривљена пенала која су звезду скупо коштала да има образа сам би отишао.А,не да га тера било ко ! Шта има Звезда од Срнићевих или Гобељићевих суза !?
6

67889

pre preko 1 godinu

A kad ce tekst o radu sportskog direktora fk cz?
Š

Šone Milijaš za šefa stručnog štaba!!!

pre preko 1 godinu

Stvarno sraman tekst.Hahaha pa čovek napravio 3 penala sve gluplji od glupljeg i on treba Zvezdi.Zato i jeste sve ovako jadno i bedno.
З

Зорањ

pre preko 1 godinu

Једино што је јадно и бедно су коментари као твој и теби сличних. Срамота ме је што са таквима делим ваздух пар пута годишње на нашем стадиону јер такви као ти и теби слични се само два-три пута и појаве на нашем стадиону.
x

xhee

pre preko 1 godinu

Text je placen, narucen. Srnic treba jedino zbog koverte koju vrati u kancelariju kad mu legne plata.
С

Сви на стадион

pre preko 1 godinu

Нека прво дођу мало на домаће утакмице, па тек онда себи могу да дају за право да звижде! Фотељаши и евро навијачи, срам вас било!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Onda ćemo mi sa sezonskom da oteramo drvo.
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Ima i nas koji idemo na tekme 30 godina i bilo je gore od ovoga. Ali neko mora da odgovara za ovako stanje, a ne samo dodjite na stadion. Pa bio sam na stadionu i kad se ugase reflektori pa ostajo i navijao, kad nismo imali za šampone i kad su hteli da nestanemo kao klub. Ali neće mi niko zabraniti da kažem da su ovo lopovi u upravi i praviti ludim. Ni ti, ni novinari ni uprava. Bolje da smo ispali niže lige i da pričamo mi smo osvijili Lš91. Ne živi se od prošlost jebiga
G

Gost321

pre preko 1 godinu

pa vidimo to zvezdaštvo vas beogradjana na domaćim utakmicama 7000 od 2miliona i đžabe ulaz a mene i sinove odlazak na stadion po utakmici košta 12000din pa se onda zapitaj
П

Папен

pre preko 1 godinu

Каква бламажа од текста. Стиди те се.
G

GostOzbiljanBG

pre preko 1 godinu

Zna se zašto u bitnim utakmicama Gobeljić i Srnić prave namerne penale... jer neko negde u nečije ime igra kladionicu i uzima opasnu lovu. I oni će biti u klubu i primati platu dok je god u upravi zna se ko.
E

Ejjjj

pre preko 1 godinu

Kada čujem Zvezdin vojnik, Zvezdin univerzalac, Zvezdini gardisti, povraća mi se. I obično se ta imena daju igračima koji nemaju kvalitet za Zvezdu. Svako na ovome Svetu može da nauči da se bori, da trči, ali ne može svako da nauči da bude kvalitet. U tome je razlika izmedju dobrih igrača i prosečnih igrača.
A

AcoAco3333

pre preko 1 godinu

Mi da imamo krstenog napadaca i da Katai pocne bar malo da trci i da se trudi taj penal sinoc nebi nista znacio jer bi Zvezda dala bar 2 gola! Problem su umisljeni a trenutno jako losi Pesic i Katai! Katai konstantno stoji u ofsajdu i nece da izadje iz istog jer gospodin nije dobio loptu! I to je sinoc uradio par puta i sa time pokvario par napada! Da ne pricam o tome sto ignorise bukarija i ljubomorise kao neka p..kica! Lopta se dodaje igracu koji je u naboljoj poziciji za gol pa makar taj i 10 puta da promasi ali gospoda Pesic i Katai zavlace igru, kalkulisu i na kraju zeznu skoro svaki napad! O onim dugim loptama na Bukarija da i ne pricam! Salju momka u svakom napadu da stigne loptu koja se ne moze stici! Ja ne znam sta se ovdje desava ali tu treba motka da radi ali ozbiljno! Kome ne odgovara da sluzi Zvezdi i da se bori neka ide! I nema tu nikog sa nekakvim zaslugama, svi igraju za ogromno pare i treba to da opravdaju i tacka! Treba da igraju najspremniji i najbolji a ne da posle slusamo price o povredama i slomljenom prstu! Otjerali 2 zdrava i dobra napadaca a ostavili nespremne "invalide"! Bravo upravo, da vas nema trebalo bi vas izmisliti!
Š

Šahmat

pre preko 1 godinu

Ostavite naše igrače na miru.Bavite se Belićem i ostalim igračinama.
6

6753

pre preko 1 godinu

Pogledaj ti strance koje je doveo Ilijev a pogledaj od Mite mandova.. Ja sam zvezdas al on njemu do kolena nije... Vidi Dijabatea ovog za dzabe a vidi Kulibali ja... Doktor
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

Pa zar se on nešto pita u Zvezdi.Hahahahaha
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Ja kao redovni kritičar svega, do tog penala srnic je bio ODLIČAN! E sad to što on nije za zvezdu tj za jedan stepen više to je pitanje za upravu. On se bori, ostavlja srve itd to nije dovoljno da bi zvezda napredovala. I u slabijim klubovima igrači ostavljaju srce na terenu al to ne znači da može da igra jaču ligu. Dakle ništa protiv momka lično, jednostavno zvezdi treba bolji igrač da bi mogla da napreduje.
Z

Zoki1

pre preko 1 godinu

Srnic nije za zvezdu i tacka! Drugo; Deki je otisao ali je imao ime, respekt i sve. Treba neki trener doci koji ima ime veliko samo kad se pojavi na treningu da klecaju kolena e onda da vidimo. Mislim da marin radi dobar posao. Ostalo terzic mrkela, to trpa lovu u svoje dzepove preko razni kiparski banaka.
K

Kolikooo

pre preko 1 godinu

Zamalo strucnjaka se okupilo ovde i niko da ubode sustinu problema a to je da vec dva lazna mistera u nizu decka koji je desno krilo stavljaju na defanzivnog veznog.Stavi sanoga na desno krilo i vidi sta ce se desiti.To.je glupost tog nivoa kao da stavis sanoga na krilo...
П

Професор Талтомар

pre preko 1 godinu

Не да треба, него је душа ове Звездине екипе. Од када је као кадет са близанцем Драгољубом дошао у ФКЦЗ зноји се, труди, крвари, даје гол Келну за прво презимљавање у Европи и освету чекану 27 година, одузима, гине, али и греши... Наше је дете, наша крв, док не будемо имали пет-шест наших и бољих од Срнића нишза нећемо да урадимо. То сваки "циганин" разуме и осећа, али је тешко докучиво нинтендо-делијама.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Žandera smo najurili posle jednog kiksa, Pićini se pokupio i otišao kada je video ne može da isporuči ono što Crvena zvezda traži. Samo nas naša deca i velike delije zakopavaju redovno dok armija njihovih botina nastavlja da ih brani i titra im jajca.
T

Tango1990

pre preko 1 godinu

Tri penala, maloli je, lopta mu je kockasta, razduzi dres zaduzi kosilicu i odrzavaj teren, to ce ti mozda ici od ruke i bice neke koristi.. alo novinaru koga ti opravdavas klica od igraca, pa imamo mi svi oci da vidimo to drvo to od igraca
6

67899

pre preko 1 godinu

Imamo mi resenje... Prodati Bukari ja.. Mitrovica.. Erakovica.. A dovesti 3 slobodna od 32 god.. To je nas skauting
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Da skratimo ... ima ponude, vreme je da ih iskoristi! Terza?

Kartonka

pre preko 1 godinu

Kako da ne,potreban je samo Terzi da mu vraca pola plate i da pravi namerne penale kad se Terza utali .
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Odličan tekst. Sve lepo i tačno napisano i rečeno od reči do reči. Zvezdi je on potreban, e sad zašto je to tako je pitanje za upravu?
H

Haha

pre preko 1 godinu

Manite se ovakvih smesnih tekstova. Svako vidi koliko moze Srnic, nije igrao u poslednje plasiranom klubu u drugoj spanskoj ligi. Jednostavno nema kvalitet, a zasto je napravio tri glupa penala, kao i Gobeljic sto jih pravi, postoji razlog i za to i svakom je jasan.
P

Polakote

pre preko 1 godinu

Srnicu nije nista za zameriti niti jednu utakmicu nije igrao istoj poziciji cas je krilo cas bek cas zadnji vezni osigurac vise ni on nije siguran na kojoj poziciji igra. Borbenost mu je na maksimumu i sve zadatka zavrsava spram svojih mogucnosti. Problem su terzic i co koji su dovukli gomilu krs matorih baba da bi se napunili kroz njihove plate. Nijedan mlad igrac nije formiran. Ko su nosioci igre prvi tim 9 igraca 35+ godina. Pa setitite se prosle godine kada smo gubili od partizana nikakva igra nista dok nisu usli stankovic i lazetic e to zvezdi treba da bar 3 igraca u svakom trenutku budu iz nase skole. Ali of njih nems tala za terzica i zato se salju u graficar i mazu gaspromu oci da ulazu u omladinsku skolu ono mucak i prevara terziceva. Kaze mi kolega koji je sinoc bio na utakmici da cim su oni na zapadu i istoku poceli da skandiraju uprava napokje odmah sa se era kre e zvezda lee i tako 2 puta. Terzicu mrs iz zvezde i svoje kombinacije vodi na celu sa kataijem ivanicem rodicem mrs napolje.
p

pera1

pre preko 1 godinu

Jedno veliko Ne.. Slavoljub Srnic ne treba zvezdi.. On je potreban timovima poput Napretka,Radnickog,Cukarickog.. On nema kvalitet za zvezdu i ne mogu da verujem da autor ovog teksta moze ovako nesto da napise?? Sa ljudske strane posle juce ok pokazati mu podrsku ali on nije igrac za zvezdu i sve dok igraci kao on i Gobeljic igraju za zvezdu desavace se onakve stvari kao juce...Koliko penala i gresaka su imali samo njih dvojica u zadnje 2 godine?? Ovo vec prelazi u navijacki bes a neko kao da u inat navijacima stavlja njih dvoje u tim. I nisu krivi njih dvoje vec oni koji ih stavljaju u tim i oni koji ih nisu zamenili nekim ko ima kvalitet za zvezdu. prvo Mrkela i Terzic,zatim trener..pa onda njih dvoje..
i

ima šanse ...

pre preko 1 godinu

Čitam, Mister je jedan od potencijalnih kandidata za klupu Intera. Možda može da pozove svog "vojnika" u Italiju, duga je sezona u Seriji A... Da menja Barelu, Čalhanoglua i tako :)
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nemojte da krivite Srnića, nije dečko kriv što ne zna. Kriv je onaj koji ga drži. Kriv je onaj koji je još prošle sezone obećao najjači tim od Barija. Kriv je onaj koji je ove sezone obećao najjači tim Zvezde IKADA. Kriv je onaj koji priča bajke kako smo podigli lestvicu kod dovodjenja kvalitetnih igrača, i kako smo sada bolji od Dinama Z i igrački i organizaciono. Kriv je onaj koji nije doveo bekove, zadnjeg veznog, špica, sada kada nam je bio najlakši put ikada u LŠ. A pritom oterao Ohija iz čista mira. NIJE VIŠE U PITANJU SREĆA I NESREĆA, VEĆ SE TRULEŽ IZ KANCELARIJE POLAKO SPUŠTA NA TEREN.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Kriv je i Srnić koji 3 puta pravi idiotske penale, ako može jedan Pićini posle par meseci u klubu da mu iskaže poštovanje da se pokupi i ode kad shvati da ne može da ispuni zahteve igranja za Zvezdu onda može i jedan Srnić.
G

GostArčibald

pre preko 1 godinu

SUZE ZA KRAJ Da bolje moglo je, duže bi trajali U ime ljubavi sve smo učinili Ti gazio si srce moje, a ja sam ti dopuštala Jedno drugom mi smo bili loša procena Kao ja sve druge mogu da te vole Kao ja za zrno ljubavi da mole Od hiljadu njih jedina znaj Suze ti čuvam za kraj Ti si me lagao da neće pasti mrak A ja sam drhtala ti pravio se jak Sada umem mnogo bolje i suzu neku pustiću Laži što su bile tvoje, samo moje su Kao ja sve druge mogu da te vole Kao ja za zrno ljubavi da mole Od hiljadu njih jedina znaj Suze ti čuvam za kraj I smejem se kada do smeha mi nije I stojim kao stena kad ruši se sve Jedina mogu i jedina umem Samo u suze ti ne diraj me Sve druge mogu da te vole Kao ja za zrno ljubavi da mole Kao ja sve druge mogu da te vole Kao ja za zrno ljubavi da mole Kao ja, kao ja Suze ti cuvam za kraj Sve druge mogu da te vole Kao ja za zrno ljubavi da mole Kao ja sve druge mogu da te vole Kao ja za zrno ljubavi da mole Kao ja, kao ja Suze ti čuvam za kraj
B

BokiBalboa

pre preko 1 godinu

Stare novine se ne čitaju i od stare slave se ne živi. Možemo da tupimo kako nije igrao na svojoj poziciji ali realnost je da u tri utakmice napraviš tri penala. Znate kako kažu "prvi put sram ga bilo, već drugi i treći put, sram upravu bilo..." Verujem da je dobar momak i možda nije zaslužio ovo kao osoba ali je ograničen igrač i nije za LE/LS. Surovo ali je tako
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Previše je ovo zaista 3,4 grube neinteligentne greške u Evropi koje bace u vodu dobru igru o taktiku čitavog meča. Nema Zvezda kapacitet da trpi u ekipi takvu tempiranu bombu.
7

78896

pre preko 1 godinu

Ljudi Srnic je krilo koje nije moglo da igra za Las Palmas.. Nije on zadnji vezni.. Zamisli ti sad kad bi Borjan stavio da igra spica Problem je sto je klub u dugovima i moli Moldavce da nam da Ada na 800 rata To je nasa uprava
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Pešić-napadač za LIGU ŠAMPIONA.
G

Gost123456789

pre preko 1 godinu

haha da loptu nije pipnuo celu utakmicu
@

@Gost123456789

pre preko 1 godinu

Да му је Букари додао на вријеме, када га је испратио од центра, умјесто што је безвезе шутнуо, друга би се прича причала. Наравно, то нисте видјели. Као што нисте видјели да исти тај Срнић мјесецима крпи рупе гдје год затреба, нарочито послије идиотских грешака Канге и Санога.
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Vreme je da vratimo Nemanju, Nemanju Vidica na celo kluba pa da se dovede sta nam treba, nema vise sve u svoj dzep. Ajmo zapad, ajmo istok da progovorimo svi.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Ne lupaj, nece tebi Vidic doci pa da se nebo i zemlja okrenu. Boli ga briga, iskritikovao i nestao. Da bi vodio Zvezdu moras da budes i politicki i sportski povezan. Nijedan ozbiljan sportista nece da kalja svoje ime u ovom nasem mulju od drzave, pa ni Vidic.
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Prvo moraš da provedes minimum pet godina na stadionu pa da se iole nešto pitaš. Kraj tacka
G

Goust

pre preko 1 godinu

Bilo bi lepo, ali nece Vidara da placa ove s severa. Tako da mu nece dozvoliti da bude predsednik.
N

Ništa mozak

pre preko 1 godinu

Kakav plaćeni tekst!! Kao da pričamo o slaboj formi Kristijana Ronalda a ne Srnića, lika koga je španski dugoligaš išutirao a dobar menadžer udomio da ne gladuje a ovaj to uredno vraća maloumnim kiksevima na svakoj utakmici. Ono što ne razumem je ljude ko
Z

Zotax

pre preko 1 godinu

Bolji je pet puta od Gobeljica , al covek je napravio 3 penala (Rendzers, Makabi, Monako) ... Sto je mnogo mnogo ...
G

Gost82

pre preko 1 godinu

Pola Srnic , Pola penal
Z

Zaim

pre preko 1 godinu

Srnicu do sada si nas kostao pola stadiona,onog sto Terza obeca. Samo se ceka odluka da li ce tribine biti do terena ili ostaju ovakve.Cim se to pitanje resi krece gradnja.
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Cela ova situacija je plod lose i slabe lige koja ne b i smela da broji vise od 10 timova (pogledaj dinamo kako igra evropu sa domacim igracima) ovde nabijas kolubare i surdulice sa 4 0 i onda te nadigra i iizbaci neki makabi.. Druga stvar je los skauting od poslednjih 20 "pojacanja" dva su bila dobra... Dokle vise da zavisimo od borbenih povratnika u klub a decu prodajemo za par miliona...
d

drax

pre preko 1 godinu

Srnić je bio planiran kao rezerva ali kad nema KO dobar je Srnić,Gobeljić... umesto da dovedu beka i samom Erakoviću bi skočila cena, dobar vezni bi pomogao da Katai ne izgleda ovako izmoren, a dobar špic bi one šanse rešavao kako treba i svi srećni. E sad uprava, pričaju jedno što svi volimo da čujemo a NErade drugo tu je problem.
N

Nisu Srnicu

pre preko 1 godinu

upuceni zvizduci , nego Terzi i Mrkeli koji nisu u stanju da dovedu krstenog desnog beka 5 godina. Pa ne mozes svake godine da se izvlacis i govoris kako nama nisu potrebni bekovi.
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Zvezdi je najpotrebnije da Terzić i Mrkela odu što pre!!! Oni si isključivi krivci ovog stanja!!! Nemamo ni beka ni špica a i zadnji vezni bi valjao...
B

Budimo realni

pre preko 1 godinu

Žander je zbog jednog penala, letio iz Zvezde. Sećate se toga, to je bilo protiv Olimpijakosa.
D

Druze

pre preko 1 godinu

Zander nije pre tog penala uradio nista a srnic je svojim golom doneo evro prolece posle 26 godina i protiv liverpula stavio manea u dzep pritom.mu i namignuo dok mu je bio u dzepu
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

@Druze… od proslosti imamo samo uspomene! Ako hoces lepa secanja, ne igras vise za Zvezdu i mi se svi secamo kako je Srnic dao gol Kelnu! Ali posto si se vratio, moras da prestanes da zivis od proslosti i pravis nove rezultate! Ako mogu aplauzi kad treba, mogu i zvizduci! U Mancesteru nikoga ne zanima sto je Ronaldo uzeo 5 puta LS, zanima ih to sto im Ronaldo sada smeta!
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Srnic namignuo Maneu, hahahahaha, Boze ima li te, sta sve covek ovde nece procitati. To mu je verovatno i bio highlight karijere, ako se stvarno desilo.
X

XD

pre preko 1 godinu

Izađi napolje,zatvori vrata.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Nije buva... u zapadnjackoj stampi se pojavila informacija da Chuck Norris dolazi na utakmicu u Novi Pazar. Zeli da vidi ko je taj "neunistivi" Slavoljub. Tako da...svakako ga ocekujte u timu.
O

Objavite mi komentar

pre preko 1 godinu

Razumem da se grobari raduju i likuju zbog svega, ali nisu mi jasni ovi "zvezdaši" koji pljuju i blate naš tim i trenera koji je tek došao, ako će da budu uz Zvezdu samo kad ide sve kako treba onda nek uopšte i ne navijaju za Zvezdu, takvi navijači nam ne trebaju! Uz Zvezdu se bude i kad dođe kriza a ne samo kad su uspesi! Verujem u ovaj tim i verujem da ćemo se uskoro vratiti u pravu formu! Malo više podrške igračima i treneru jer im to sada stvarno treba!!!
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

A gde to ide kako treba molim te.. U ligi u kojoj nemamo nikakvu konkurenciju? Pitanje je dokle ce i tu da ide "kako treba" i kako ce ici kad pomenuti dvojac ode sa cela kluba i ostavi dug od 100 miliona...
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Sine zalutao si....Drugi sprat, pa desno...tamo se ostavljaju komentari za Izbor za Miss sveta i borbu za mir u svetu.
G

Gost@mirijevac

pre preko 1 godinu

A sta mislis, kako smo dosli do toga da nemamo konkurenciju u ligi?
C

Cigs

pre preko 1 godinu

Srna je vojnik i igrac od sesnaesterca do sesnaesterca, samo da ne igra odbranu u nasem.
5

5674

pre preko 1 godinu

Doveo bi Terza al para nema... Samo Falko i Picini su uzeli sa platama i njegovim transferom preko 2m za godinu dana.. Spomenuo sam 2 igraca od 50 promasenih... Losa selekcija i dovodjenje ozbiljnog skarta vezali su mu ruke.. Pre kvalifikacije je trebao desni bek i Ado. Dobre pripreme i da se izgine protiv Makabija da se uzmu pare... Sve karte su bacene na prodaju Erakovica da se zakrpe rupe.. Ja licno ne bih imao nista protiv da Terza uzima lovu ali da imamo mlade igrace da se prave transferi od 10..1t mil.. Da nemamo staracki dom... Ti jeftini slobodni od 30 god su najskuplji.. Ne igra im se privode kraju karijeru.. Bukarija platis 3 m i vidi se odmah... A la para.. Falco.. Picini.. Kanjas.. Risairo.. Tomane... Ebicilio.. Zander.. I ostali... Tu su otisli milioni a nikog prodao nisi
n

nebo

pre preko 1 godinu

Ma nemoj da spinujes ti igraci nisu nikad igrali za nas tim, sigurno si neki preruseni grobar ili mrzis zvezdu,

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Žikina Šarenice, ostani!!! Evo već počeli hvalospevi, slavi se uveliko poraz od Monaka 0-1 kao onomad remi sa Milanom nerešeno 2-2. Legenda kaze da knindza borjan i dalje trči ka sesnaestercu rosonera da da gol makazicama dok se izvodi korner u 98’...btw delije, kakva je bila kretnja luke jovica protiv nikad jaceg RFS iz letonije sinoć?
S

Sasa1

pre preko 1 godinu

Vidim vi razbiste ove iz Slovačke, Češke, to samo mili bog zna odakle su i ko su... A i to da ćete da prođete nikad težu grupu u kupu šabana šaulića čisto sumnjam... Izgleda da vam sada uprava ok 😂
D

DSKV

pre preko 1 godinu

Srnic barem i suzu pusti za razliku od Kange,Kataia,Borjana....pustite vi njega ima mnogooo goreg otpada u timu
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Kao partizanovac...smatram da je Zvezda oštećena jer nije sviran penal na Benu.....Ne mogu dozvoliti sebi da budem navijački zaslepljen i da se radujem porazu bilo kojeg našeg kluba u Evropi.
s

soichiro

pre preko 1 godinu

kod vecine trenera ce fizikalci dobijati sansu umesto da fizicki i mentalno spreme talenta...jer je ovo prvo lakse. da uloze malo vrmena u nekog decka koji u tom momentu fizicki ne moze da isprati vrsnjake a talenta ima mozda bi za pet godina on dostigao taj nivo fizikalija ali bi sigurno intelektualno i tehnicki bio ispred njih za tri koplja.ali treneri u mladjim kategorijama su iskompleksirani i zele rezultate po svaku cenu a njih donose akceleranti...u svakom sportu...zato su nekada momci od 16 godina igrali u prvim ligama i polako postajali top igraci je je snaga dolazila a talenat su imali...imas snagu a talenat ne moze da dodje....goboljic i srnic.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Uprava Zvezde se bukvalno zajebava sa svakim čestitim navijače... Da, i Srnić je potreban Zvezdi, da Terza i Mrkela lapaju pare preko njegove plate svaka 15 dana. Isto kao sa Gobeljicem i ko zna više kime, pošto su besomučno dogodili svakakve panjeve u Zvezdu za navodno visoke plate. Koliko je išlo uu njihove džepove, saznaće se nekad...
n

nebo

pre preko 1 godinu

Na kraju se sva kola slomise na nesrecnom Srnicu i sudiji, nadjen je krivac, alibi je tu, igrali smo dobro al eto izgubili, svi drugi su krivi pa i tvoji navijaci koji se eto usudjuju da zvizde, idemo dalje bice to sve kako treba, vec sledece nedelje cemo da tucemo nekog nesrecnog superligasa sa 5:0 pa cemo da pisemo o nikad boljoj zvezdi u istoriji, bitno je da mi osvojimo titulu u nikad jacem prvenstvu, pa cemo sledece godine da haramo u LS, a one tamo godine, imacemo buzdet od minimum 100 mio, a ovi zapadnjaci vec drhte od pomisli da moraju da prodju kroz tunel, pa cemo one tamo godine......, ma nema veze bitno je nahraniti navijace iluzijama i tako vec evo 30 godina.
D

DSZ

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem sta citam u tekstu! Kakav bre vise Srnic, covece, da li mi gledamo isti sport? Decko ima iq kokoske… odbija se lopta od njegovog saigraca, frajer je pusta da izadje- lopta za Monako… penal opet Srnic… ko ga bre vise gura, ko narucuje tekstove??? Sta treba jos da uradi? Upropastio je LŠ, da nije bilo penala koji nas je poremetio potpuno, isli bismo sa 2:0 na poluvreme. To je bio trenutak u kom je ekipa potpuno izgubila samopouzdanje. Upropastio je i LE, sta jos treba da upropasti? Da prepustimo partizanu titulu, pa da shvatimo da Srnic i gobeljic ne smeju da budu igraci crvene zvezde? Imas 50 miliona budzet ali ne mozes bez srnica koji nista ne donosi na terenu i pravi po navici idiotske greske… Sinoc sam iskljucio tv posle Srniceve majstorije, od sada kad ga budem video u ekipi, iskljucujem televizor, nek ga gledaju terzic i maloumnici.
N

Nikaksj

pre preko 1 godinu

Zašta potreban da lopata sneg zimi, dečko nije normalan, kakav fudbal on igra da vas pitam ja, njegov domet je trenutno begaljica, vidjao sam pismenije igrače u zoni Beograda, on mora sva dan da se zahvaljuje svima, i da slavi dan kad je postao profesionalni fudbaler.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Odlican tekst i sjajna elaboracija svega do sada vidjenog od Srnica i njegovih realnih mogucnosti. E sada se postavlja logicno pitanje...kako to da ne mozemo da nadjemo boljeg od njega i da struka ne moze da iskopa igraca takvih profila, koji bi mogli da popune te praznine koje on vec godinama krpi i igra. Zar nasa omladinska skola ne postoji...zar cetiri godine mi nismo u stanju da proizvedemo ili kupimo desnog beka...sledeca pozicija koja nam vec ozbiljno prijeti da narusi balans tima je zadnji vezni i prostor ili rupa koja se pojavljuje kada nam brze ekipe iz tranzicije krenu u napad. Naravno da Srnic nije kriv sto je svojim ogranicenim fudbalskim umjecem ali velikom borbenoscu i zeljom, se naravno uvjek uspio nametnuti kod svakog trenera i steci simpatije...jer ti isti na zalost nisu imali izbora, kada su neke osjetljive i veoma bitne pozicije u timu. Ovaj Ado nikako nije smio biti pusten (a to su u danasnjem fudbalu smjesni novci) i ako smo imalo ozbiljan tim i imamo strucne ljude u vidu trenera i ljudi koji se bave igracima i timom. Kada vidim kako smo bacali na neke igrace pare i to u situacijama gdje smo imali adekvatna rjesenja i dodatno gomilali igracki kadara, a uporno nam je desnog beka igrao Gobeljic i jedinog zadnjeg veznog Sanogo (stizu godine za tu poziciju), mi i nismo u losoj situaciji. Sada se bojim da ce Terzica poceti da boli glava...i da su se malo preracunali u brojkama, kada su racunali onih sigurnih 100 miliona a sa ovakvom politikom gradjenja tima. Taman kada je izgledalo da sve ide u tom pravcu i kada su dovedena osvjezenja u vidu Kangve i Bukarija...desila su se bizarna pustanja Gajica a onda i odricanje od Picinija. Na sve to odrekenes se olako i Ohija i ostanes na samo jednom igracu u napadu, koji trenutno moze da igra samo 60 minuta ozbiljnog fudbala. Ovog sto su doveli necu ni komentarisati!!! Sta reci...nego jako neozbiljno i neodgovoran pokusaj svercovanja u ovako ozbiljnom takmicenju...prije svega Ligi Sampiona pa onda i nikad jacoj Ligi Evrope. Sada su stvari u rukama nadprirodnih sila koje su nas znale milovati...jer krvna slika Crvene Zvezde nikako nije dobra!!!
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Svašta sam mogao da pročitam u raznim komentarima vezanim za sinoćnu utakmicu. Najurnebesnije je da su razmaženi navijači napravili pritisak igračima. Igranje u Zvezdi je uvek pritisak. Ko god ne može da se nosi sa tim nije za Zvezdu. Ni kao igrač, ni kao trener. Pritisak je, možda, jači nego prethodnih godina jer se u medijima stvorila slika o sigurnom ulasku u Ligu šampiona, čak je i Džajić izjavio da je ovo najbolja generacija u istoriji Zvezde. I onda epski čabar. Koji se nije zaustavio na Makabiju već se nastavio protiv Partizana, TSC-a i Monaka. U nedelju Zvezdu čeka Novi Pazar, ubrzo je i Trabzon kao i odložene utakmice iz domaćeg prvenstva. Veliki broj bitnih utakmica u kratkom roku koje sigurno stvaraju pritisak. Ali, to je Zvezda. Zapad je uvek zviždao. I mnogo većim imenima nego što su Srnić i Katai. Nisu oni protiv Zvezde ali su uvek bili protiv onih koji su se ponašali kao primadone ne poštujući klub i dres. Zviždanje Srniću više vidim kao zviždanje upravi. Onoj koja hoće da igra evropsko takmičenje bez bekova i napadača. Sinoć se videla sva nemoć Pešića što je možda i veći problem nego Srnić. Jer, Srnić nema kvalitet za ozbiljan fudbal i pride igra na pozicijama na kojima nikad nije igrao. Zvezdin sasatav je u proseku imao preko 30 godina a niti su pokazali iskustvo, niti rutinu. Na kraju, čini se da ovaj tim nema hemiju. Prepirke među igračima tokom utakmice, skoro tuča na poluvremenu šalje poruku da se ne zna ko pije a ko plaća. Tu se postavlja i pitanje ko je gazda u svlačionici? U najnezahvalnijem položaju je Milojević koji treba da radi sa onim što ima. Da pravi igru sa Benom kao napadačem jer se videlo da u takvoj formaciji ne postoji ideja šta da se radi. A to se ne pravi preko noći. Samo što Milojević nema vremena. I treba opet da se uzda u vojnika jer nema u koga.
F

Fizičko vaspitanje

pre preko 1 godinu

Srnić nam je potreban kao treće oko.Kao i od "ujnine sestre burazer mu a nije strinin" Gobeljić.
I

Iskreno

pre preko 1 godinu

Molim boga da Vojvodina osvoji titulu, muka mi je više od večitih, mislim da to i nije tako daleko, videće se to na prvoj utakmici večitih sa Vojvodinom, sad dali će joj dozvoliti da bude šampion, ovo pišem kao navijač Zvezde, smučila su mi se više ova prepucavanja večitih, zgadilo mi se to.
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Zvezdi Nije Potreban S.Srnić,neka ide odmah sutra iz kluba i za njim Krstičić, Milunović, Borjan,Katai, Rodić,Motika, Pešić,Kulibali,Sanogo,Ben.U fudbalu nema sentimentalnosti i ne živi se od prošlosti.Samo da smo doveli ova beka z.veznog i potpisali napadača Makabija koji je prvo nama nuđen sada bi igrali L.Šampiona i 20mil.eva u plusu,avaj đžaba pričati gluvom i pokazivati slepom... Vasiljević, Lazović, Eraković, Dragović, Mladenović,Ado,Kanga,Kangava,Bukari, Mitrović,Pjero...Ladno L.Š....
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Nije tebi dobro kada se odričes jednog Borjana.Sram te bilo
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ти отера пола играча и именова пар туђих. По теби је најбоље да не постојимо.
G

Gost732

pre preko 1 godinu

ma ti bi sve oterao... ma ti si bre pametan , na koga si tako pametan pitam se????
д

дчцз

pre preko 1 godinu

Из Звезде пре свега треба да иде ова УПРАВА
s

svastaima

pre preko 1 godinu

Kakva komedija od komentara moracu da uradim screenshot, ne vidja se ovaka glupost cesto. Jos sam sebi nakucao pluseve
M

Misasbc

pre preko 1 godinu

Srnicu vrati se u svoj fk dobric, drugi su i za manje gresaka gubili mesto u timu !!!
T

Tarzan

pre preko 1 godinu

Da je uprava dovela krštenog desnog beka, igrali bi 4-3-3. Sanogo, Kangva, Kanga i napred Bukari, Pešić, Katai. Ovako Gobeljić loš, Eraković ipak tu poziciju ne može igrati, a sad je i Srnić definitivno pokazao da nije igrač za Evropu.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

A sta je sa nasim suzama?? Placemo svaki put kad odredjene igrace vidimo u timu, placemo kad vidimo kako igraju, placemo kad izgubimo… dosta bre vise, bas me briga sto Srnic place! I treba zabraniti da se kao vrlina nekog igraca kaze da je BORBEN! Koja je to bre odlika!? Nama treba onaj koji razume fudbal, principe u igri, ono sto pravi razliku… vecito se maskiraju mane tako sto se kaze da je neko borben! Uzas…
e

esex

pre preko 1 godinu

Ja sam plakao 90 i neke kad smo izgubili od milana..plakao sam od srece kad smo uzeli bari..plakao sam i mator kad smo dobili salzburg..ostavite srnica na miru,dobar je za rotaciju u superligi..za ostalo trazite krivca u onima koji rade transfere jer nisu doveli rb a za evropu..
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Slazem se, moja prozivka je i za upravu! I za onoga koji ga stavlja da igra! Ali i za Srnica koji se VRACA u Zvezdu i ocekuje da mu i dalje aplaudiramo za gol Kelnu pre 5 godina!? Ako si se vratio, bitna je sadasnjost i budi spreman i za aplauze ali i za zvizduke!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Iskreno, meni su ti zvizduci bili degutantni. Kako zvizduci Srnicu, tako, a verovatno i vise, zvizduci Kataiju. Meni je odvratno da kao navijas za neki klub, a onda dodjes da izvizdis igrace koji su pali i fizicki i psihicki, i opet pored svega toga dali sve od sebe i bili bolji od dosta skupljeg Monaka. Koji je igrao u punom sastavu, cisto da informisem ove iz komsiluka koji pisu gluposti. Sto se Srnica tice, jeste on napravio penal, ali je penal smesan, da je bila obrnuta situacija siguran sam da ne bi bio dosudjen. Covek igra zato sto nema ko drugi, i kao takav daje sve od sebe. I to treba da se nagradi i postuje, a ne da mu se zvizdi. Nije on kriv, vec oni koji nisu doveli desnog beka i zadnjeg veznog. A sta tek reci za Kataija? Da li treba da ponavljam kome je sve davao golove, kakve pobede nam je rezirao poslednjih godina? Da li mislite da imamo adekvatnu zamenu za njega? I vi ste nekom takvom ko igra preko granice svojih mogucnosti u ovom trenutku nasli da zvizdite? Pa sram vas bilo!!! Jeste da je van forme, jeste da ga nece gol, ali opet daje sve od sebe, koliko moze. I ako vec necete da mu aplaudirate kad izlazi iz igre, a vi makar stavite kikiriki ili semenke u usta i cutite. Nadovezacu se i na sve cesce komentare i povike "uprava napolje". Sta, videli ste od ovih prekoputasa, pa biste i vi malo? Da li vi kapirate da kad Terza ode, Partizan postaje sampion svake sezone sa 30 unapred dobijenih utakmica u sezoni? Zaboravili ste pecurke, nemanje para za sampon i Toletov barjak? To nas ceka ako Terza ode. I da se razumemo, ne volim ni ja Terzu, znamo svi da prvo radi u interesu svog dzepa pa onda Zvezde, ali on makar poznaje fudbal i ima kontakte. Ko dodje umesto njega imace samo dubok dzep. Tako da ako nemate realnu alternativu za zamenu Terzica, prestanite da s**ete. Kljucna rec je "realnu". I najbitnije od svega - tim nam nije samo fizicki pao, vec je pao psihicki mnogo vise. I vi, kvazi-navijaci, umesto da im date podrsku, vi im zvizdite??? Ajde sto vec godinama pljujete svakog igraca i trenera koji je bio u Zvezdi, ali svakog bez izuzetka, nego cete stvari da dignete na visi nivo sada ovim zvizdanjem. Pa sram vas bilo! Pa sad se ide na stadion, sad se pisu ohrabrujuci komentari, sad gore dlanovi i cepa se grlo, sad! Jer sad timu koji volis treba podrska! A ako ces da zvizdis, mozda je bolje da ides na pecanje, pa zvizdi koliko hoces, i razmisli da li stvarno volis Zvezdu ili samo volis da se pravis pametan...
N

Nikola890

pre preko 1 godinu

Botino, ako je do toga da bez Terze ne mozemo uzeti titulu nek je i ne uzmemo al neka njega ne bude, nek nicu pecurke, neka stave katanac, svejedno. Zvezda jedna da ne moze da prezivi bez Terze, sta cu sve ovde procitati, sam sebe ne bi ovako nahvalio, sram da te bude!
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Bravo, svaka cast.....
M

Mogli

pre preko 1 godinu

Da slusamo radio prenose, mozda bi i mogao da nas ubedis da nema ko drugi. Na tvoju zalost, ima nas dosta koji smo redovni na utakmicama i koji vidimo da ima ko drugi i da znam ko nikako ne bi trebalo a stalno je tu. U pravu si, ne treba da se zvizdi Srnicu, ali ni taj Srnic ne treba da igra. Jer ne zna. Jer ima boljih. A opet stalno je tu. I eto kako se bas yalomi da on napravi penal. Ponovo. Nisu ti zvizduci zapravo upuceni Srnicu, nego treneru, da prestane da ga ubacuje u tim jer ce i sledeci put da napravi penal. Ne sto nas ne voli, emocije nisu sporne, nego zato sto ne zna. A ako je do ljubavi, pa nek se preseli kod tebe na sipku, pa delite ljubav pesmom, a na terenu su nam ipak potreni igraci koij znaju...
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Страшно је шта раде Катаију. Да ли су толико плитке памети и сећања шта нам је тај човек пре четири месеца донео. Што се Срнића тиче он не поседује квалитет за Звезду ( није једини) али човека нису терали још да брани. Звиждуке заслужује Мркела који не види даље од носа и због његове неспособности Звезда је у великом губитку. Срнић је на жалост наш најбољи десни бек.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

@Nikola890 - E vidis, ja mojoj Zvezri ne zelim da joj nicu pecurke, da bude vecito druga jer ne sme da bude prva, ne zelim joj da joj se vrate te godine. A najlakse je za nekog reci da je bot. Evo, ja za tebe po tvom komentaru mogu da kazem da si grobarski bot. Ali ajde, recimo da nije tako, ti koji nisi bot, kazi mi, koga bi ti umesto Terze? Evo, daj neko ime, koje ima smisla, i ja cu prvi da te podrzim! Najlakse je vikati i terati, pa kad neko ode, onda stani-pani. Daj da vidimo prvo koga cemo kao alternativu, pa cemo da teramo lako. Daj mi samo jedno ime!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

@mogli - Evo, voljan sam da diskutujem danas. Jedino sto si ispravno rekao je to da ti zvizduci nisu upuceni Srnicu, ali ih je na kraju on dobio, i to u trenutku kad nije trebalo. Nije tu cak ni trener kriv. Kazes imamo bolje. A kog to imamo? Na zadnjem veznom nemamo nikog, Sanogo je vec bio u igri. Na desnom beku imamo Gobelju. Nije ni trener kriv. Kriv je onaj ko nije doveo desnog beka i zadnjeg veznog i time primorao trenere, i jednog i drugog, da izmisljaju toplu vodu. I odakle ti to da sam ja sa sipke? Zvezdu volis ma gde da si, ne dokazuje se ljubav na sipci, ali se isto tako ne dokazuje bivstvovanjem na zapadu i pljuvanjem svega i svakoga bez mere i granice.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Ajde sad po sendvič i naknadu kod Terzića, pa nove instrukcije i tekstove da vam da, toj armiji botovskoj! Srami se bre, obraza nigde! Kako možeš pravdati lopovluk koji se više ne može sakriti, što reče brat, je.es takve titule, a Zvezda sve zaduženija. Sad ni Erakovića ne mogu prodati, jer ga upropascavaju na mestu koje nije nije njegove. Ali tako ide, kad se loše radi, onda sve loše se dešava...
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Ниси разумео ових протеклих 10 година...ако оде са власти "дух који лебди изнад Рајка" онда ће бити проблематично, Терзић је само марионета и сумњиво лице из фиоке који управља државним новцем у ФК ЦЗВ...
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Na pecanju se ne zviždi....

Onako

pre preko 1 godinu

Sa njegovim trudom i zalaganjem,borbenoscu i svim kvalitetima, verujem da bi bio jedan od najboljih, ali u Srpskoj ligi ili Zoni. Nivo i kvalitet za Zvezdu nije. Tu se svaka prica zavrsava.
@

@mogli

pre preko 1 godinu

Kad si spomenuo trenera, trebao si i one ostale, ni trener ni Srnić ništa nisu krivi.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

@Gost23 - evo i za tebe pitanje, posto ti nisi bot a ja jesam, koga umesto Terzica? Daj mi i ti jedno ime samo. Drugo, ako sam te dobro razumeo, ti bi pre da prodajemo igrace a da ne osvajamo titule? Pa onda si izabrao pogresan klub, ipak je to strategija ovih iz komsiluka. Ja bih pre da stalno osvajamo titule i dizemo granicu u Evropi, pa makar nikad nikog ne prodali. Jer te pare od prodaje ne idu ni tebi ni meni, vec samo ovima kojima i do sad. Ironicno je da si kao protiv Gerze a ovamo bi da mu dodatno punis dzepove.
Г

Гост123...

pre preko 1 godinu

Свака част Гобељићу и Срнићу на огромном звездаштву и на неспорној борбености у свакој утакмици, али њих двојица су збирно директним својим потезима у последњих две године коштали Звезду бар четрдесетак милиона евра, а то би у сваком иоле озбиљнијем клубу било довољно да их отерају, а камо ли тек колико је то очаја изазваног код навијача и негативних емоција, о томе да се и не полемише.
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Mislim da je glavni problem ovog leta nerealna očekivanja koju je izazvala uprava pričom o najboljoj zvezdi zadnjih 30 godina.Umesto da se postave realni ciljevi(titula i grupa u evropi) mi smo "zapeli" za ligu šampiona kao da smo bajern pa nemožemo ispasti u kvalifikacijama. Salzburg je 12 puta zaredom ispadao u kvalifikacijama za ligu šampiona dok trineste godine nisu ušli direktno kao prvak austrije,a imaju dosta ulaganja i veliku kompaniju iza sebe.Zato posle ispadanja od makabija izgledamo kao izduvan balon.Treće mesto bi bilo premija kako sad stvari stoje.
I

Ibrahima Gueye

pre preko 1 godinu

Može igrati u našoj ligi kao i Gobeljić, Nikolić, Pankov... Evrotakmičenja ovi igrači ne bi trebali igrati...
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

Ovo je posledica toga što treneri hoće da im on pokriva 9 pozicija u timu, a to ne biva! Dečko se daje max i sve je to ok, al vidi se sad jasno da se već 3 put ista stvar dešava, suviše naivno i ne promišljeno napravi koban kiks i onda drama, frka, pljuvanja ... To što rade njemu i Erakoviću to je strašno. Eraka će ubiti ova pozicija desni bek, mogli smo ga prodati za 5,na kraju ako 2 mil. uzmemo za njega puna kapa!
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

E , ostario sam a došla neka nova vremena...Navijači pričaju po koliko se mogao prodati neki igrač. Nas stare navijače su interesovali samo rezultati....Šta je moj Partizan imao od prodaje Vlahovića, Mitrovića, Ljajića, Jovetića i da ne nabrajam dalje....Baš me briga koliko je para u klupskoj kasi..Mene interesuju rezultati.....Mislim da svaki navijač razmišlja tako....Ona uprava i trener koji ne može da napravi rezultat....treba da ide....To što se dešava u Zvezdi je njihova stvar i neću uopšte to komentarisati ali mi taj novi "trend" (pošto je neko prodat) se čini poguban.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Možemo se pretakati koliko hoćemo. Novinari nas ubeđivati u ovo ili ono, navijači protiv šipke, na kraju, teren je merilo. I tabela u Evropi i kod nas. Teren će reći ko je bio u pravu.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Mora da se brani vojnik Srnic. Kapiram ja da je on zahvalan igrac i da svaki trener voli da ima nekoga ko ce celu utakmicu da trci okolo ko navijen. Samo sto je cena takvog igraca jako slaba koncentracija, pa se desavaju ovakve stvari. Desavaju se i drugim igracima greske, Kanga da los pas pa otvori kontru na sredini, Sanogo izgubi loptu u onom svom gradjenju i okretanju, ali to nisu ni izbliza greske kao sto su one koje pravi Srnic ili Gobeljic. To su greske na nivou kad Nikola Djuricko u Kad Porastem Bicu Kengur odbrani sut pa onda udje u gol sa loptom da bi uzeo flasicu vode.
Q

Q

pre preko 1 godinu

Bravo za tekst!
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Podrška za Srnica i apsolutno me ne interesuje mišljenje prosečnog forumasa i par likova sa zapada kome je ovo prva i verovatno poslednja utakmica u ovoj sezoni. Sećam se pre par godina utakmice Kelna i mislim da je bila Borusija. Poslednje kolo Keln vodi sa golom razlike,igrač Kelna gresi kod svog gola,primaju gol i ispadaju iz lige. Niko od navijača Kelna nije pljuvao mladog igrača već momenat kada igrač Kelna plače ispod tribine ultrasa Kelna a momci sa tribine ga tese. Ovde pazi nadigras tim iz Francuske lige koji je standardno u top 5 nesrećno izgubiš i svi te pljuju. Zvezda jeste u krizi ,Kataji jeste ocajan ali sada je momenat da ih poguramo i da se momcima vrati samopouzdanje. Ali ovo je Srbija i tu nema pomoci
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Lose ti je poredjenje. Srnic nije mladi igrac kome se ovo jednom desilo, vec lik od 30 godina koji pravi vec treci glup penal na trecoj uzastopnoj Evropskoj utakmici koju igra. Da su to penali tipa, uklizao i napravio faul pa i ajde ali svaki je gluplji od prethodnog.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Kakve gluposti ti poredis. Keln i Crvenu Zvezdu.
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

E, sine mi smo takva nacija ... do juče Katai Bog, danas da ne kažem šta. Brzo zaboravljamo šta nam je neko dao, o podršci da ne pričam, kada vodimo 3 0 onda svi TOOO, TRPAJ, kada gubiš 0 1, nema nikoga da ti pomogne, E TADA POMOZITE "dušebrižnici"!!!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Ni nas tvoje.
P

Poređenje

pre preko 1 godinu

je kada je u pitanju odanost navijača prema klubu. Keln je Nemački velikan koji je tukao onu Zvezdu 3 0 i prošao dalje. Ja znam da Zvezda uvek može bolje i mora bolje ali nikada pljuvanje po momcima koji su ginuli za Zvezdu. Nikada neću zaboraviti SMS broj podrške na našem dresu i onu Zvezdu koja nije ni bila u prilici da igra sa Monakom a i da jeste bili smo u milosti protivnika da nam ne da više od 4 gola. Ova Zvezda će biti još jača i još bolja a ko nema strpljenja neka batali podršku. Meni je dovoljno i onih 10000 koji su svim srcem na stadionu bilo da je kiša,sunce,sneg ili losa ili dobra Zvezda
D

Darecmare

pre preko 1 godinu

E ali rečenica nadigrali smo Monako..........
M

Marko Simic 1984

pre preko 1 godinu

Koga boli uvo sta zapad misli,evro navijaci,gde si ti isti protiv Javora I Surdulice,sere mi se od takvih!!!
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Bar ne pale baklje svaku utakmucu i time nanose štetu svom klubu. Vidim u prvenstvu vas jedva ima 2000 u gradu od 2mil. ljudi.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Jesi prebrojao nekad, kad je tanka utakmica i možda 6,7 hiljada ljudi, koliko ima gde navijača? I da li ti je ikad palo na pamet na koju tribinu prelazi dobar deo ljudi nakon staža na Severu? Sve u svemu, ne lupetaj i razmisli o rečenici iz teksta koja pominje slepu podršku i njene posledice.
S

Shone1989

pre preko 1 godinu

Ne znam da li si primetio ali zapad je poslednjih godina puniji nego sever. 15 godina sam proveo na severu i vec 10 idem na zapad. Nisam se ja preselio zato sto mi je lepsi pogled, nego zato sto necu kao mentol da cutim, ma sta se desavalo oko nas. Da je sever digao buru i ispljuvao Gobeljica i upravu koja ga drzi, u roku od 2 dana bi nasli pismenog beka, napadaca. Ne moze se uvek aplaudirati, a neko ti vredja inteligenciju sa ovakvim igracima. Mora da se podvikne, a ti na severu to ne smes, jer i vrapci znaju da su u sprezi sa upravom. I treba da budu u sprezi, ali mora da se kaze jasno da nije u redu da 5 godina nemas desnog beka!
G

GostIZRima

pre preko 1 godinu

Dzaba autor ovog teksta ovo objavljuje. Niko nije slep kada gleda utakmicu, ne prolaze vise zemljoradnici koji "oru" teren, vec iskljucivo kvalitet. Toga fali i dok se to ne reši, biće dosta nerviranja...A autor ovog teksta nek vodi Srnica kuci, ako mu se toliko svidja:)
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Biću brutalan ali smatram ga veoma limitiranim igračem. Možda zato što pamtim igrače poput Boška Đurovskog, Neđe Milosavljevića, Marka Elsnera. Isto tako znam da mnogi nikada nisu čuli za ova imena.
s

sporednadrva

pre preko 1 godinu

Hajde da se mi ne lazemo. U prvih 10 minuta se videlo sta je centarsut, to Gobeljic nema. Isto tako, videlo se vise puta da Srnic nema sta da trazi blizu svog gola. Potpuno je nebitno da li igra zadnjeg veznog ili beka sto se toga tice. Tako da nema svrhe polemisati, desnog beka nemamo u bilo kojoj varijanti, makar to bio i ovaj spoljni. Ali najveci problem je taj sto je klub odavno postao porodicna firma za tatine sinove.
P

Prosecan

pre preko 1 godinu

Kad kazes Srnic i Gobeljic posle 5-6 godina staza u Zvezdi ja pomislim na kikToliko su ova dva momka zajebali utakmica da je to nestvarno. Ali nemogu da razumem zasto se sve ponavlja. Covek se uci na greskama. Zasto im se produzavaju ugovori.?Zasto ih treneri vracaju ponovo iponovo? Sta je poenta i sta se hoce sa ovako limitiranim igracima. Zasto klub trpii posledice i dozvoljava da se to ponavlja. Hoceli neko da rascisti vec jednom sa ova dva igraca.??????
Б

Брат од Генија

pre preko 1 godinu

Какви су ово наручени текстови. Срнић крш играч. Управа напоље!
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Penal jeste glup ali je Srnic odigrao skoro odličnu utakmicu i mi boljeg desnog spoljnog nemamo. Neka igra Srna pa na zimu da vratimo Lazovića i to je top
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Videli smo kolko je potreban u zadnje vreme ukanali nas covek skroz.
I

Izgleda...

pre preko 1 godinu

Da se magija otvorio za ovaj text. Svaka čast.
a

aco gunjic

pre preko 1 godinu

Sta vam je sa Srnicem, aloo?!
l

lepi grom

pre preko 1 godinu

Au evo svega mi ušao sam da kucam komentar da pohvalim novinara i tekst,jer priznajem nisam procitao ceo teskt vec prvi deo gde novinar kaze da svako ima pravo da zvizdi i da je zasluzio. Onda udjem u komentare, vidim svi zameraju nekakvo branjenje Srnica, vratim se na tekst i IZNEVERUJEM. Covek ga u drugom delu teksta predstavlja kao Ronalda. Razocaran sam u novinarsku struku,hvala mom ćaletu koji me posle srednje odvratio od žurnalistike i preusmerio na medicinu iako sam morao opet od nule na medicini.
M

Mogli

pre preko 1 godinu

I opet se vratimo starom dobrom Srnicu... JEste, i opet nas opali stari dobri nicim izazvani penal. Ne, nije nam neophodan, ne nije nam potreban, ne nema kvalitet za ovakvu Zvezdu i da ima obljih od njega. Jedino tacno u ovom tekstu je to da nije on kriv sto igra vec onaj koji ga tu stavlja. Najgore je sto ce nastaviti da ga guraju u startnu postavu i sto ce nas ubedjivati kako "nema bolji", i tako iz penala u penal iz greske u gresku. Iz aviona se vidi ko nema kvalitet za ovaj nivo fudbala i nekako po prvili bas ti igraci naprave neke "nesrecne" penale i autogolove (Srna, Gobelja, Pankov)... Pa kako se to ne zalomi nekome od ovih sto imaju kvalitet? Ne treba zvizdati igracu, ali red bi bio da se prestne sa guranjima matorih igraca koji nemaju klivatet. S druge trane, NIkola Stankovic kod ovog novog strucnjaka ni minut na terenu. Najveci talenat nase skole, sjajan momak i sjajan radnik, a zamisli i zna fudbala. Valjda kad sazri ko Srna, mozda dobije sansu. Zato Dinamo sa malte ne kompletnom domacom postavom i nekim tinejdzerima udje u LS i dobije Celsi... A nas ce sad sipka i novinari da ubede da mi nemamo bolje... More...
S

Sedam miliona selektora

pre preko 1 godinu

Da li si gledao nastupe Nikole Stankovića na nedavno završenom EP za mlade? Naravno da nisi, jer da jesi, nikada ovo ne bi napisao...
r

realno85

pre preko 1 godinu

decko ima prosjek od jednog napravljenog penala po utakmici u evropi. svaka cast majstore samo tako nastavi. gine on za zvezdu, a sto mozga nema to nema veze. hoce se liga sampiona igrati s gobeljicem i srnicem, pa nemoze bato, ne ide to.
V

VAR

pre preko 1 godinu

Vodi ga kući ako ti treba.
О

Одбранимо срнића

pre preko 1 godinu

НЕ ДАМО ТЕ СРНИЋУ ТИ СИ ВОЈНИК НАШ !!!
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ako je "vojnik", hoce li vec jednom poginuti taj vojnik ?? U svakom dobrom filmu, "pravi" vojnik gine na kraju filma...samo ovaj nas nikako. Bice da je ipak neki lazni vojnik.
A

Acacacac

pre preko 1 godinu

Sinoć bio jedan od boljih. Akcija pre penala je čudna, leva strana prazna. Nije nikad samo jedan igrač kriv. Katai nula, igrač manje, Rodić ne može sam po celoj strani. Uz Srnića po desnoj strani i Eraković igra 50% sigurnije
G

Gost vezare

pre preko 1 godinu

Katai jedini vredi u ovom timu,bez njega,rang Partizana,možda i lopiji
M

Mogli

pre preko 1 godinu

Jes, cudna situacija. Igrac centrira loptu ona prolazi kroz 16m, drugi igrac trci ka njoj. Cudno nevidjeno. Ja mislim da to udbal jos nije video. I onda cudno taj igrac biva zgazen od strane Srnica. Tacno je provocirao gazenje. I onaj u Glazgovu. A i ona lopta protiv Makabija. Sto bi rekli nasi zna i nogom, zna i rukom. Bar znamo da protiv Trabona moramo dva da damo, ovakav niz se ne prekida zbog nekih Turaka...
P

Popaaaa

pre preko 1 godinu

A jel nekog briga za naše suze? Skrivio 3 penala i direktno uticao na 2 ispadanja i jedan poraz. I šta sad? Neka ide, nije više za Zvezdu. Pravi razliku protivničkim ekipama. Svaki put neko plače. Dajte malo da igramo fudbal.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

I samo jos za ove sto pisu Monako vredi 400 miliona, milijardi, trilijardi. Zabole me! Sa Marakane svako mora bez gaca da se vrati! Nisam bre ja navijac Vojvodine pa da budem zadovoljan igrom a rezultat nebitan! Mene castan poraz ne zanima! Hocu Zvezda svakog da pobedi! Jer mogao odvratni Dinamo Celzi da pobedi?! Mi nemozemo Monako ! Trebali smo bre da se iseremo u Makabi sa petardom da ih ispratimo u Izrael, mi drugo poluvreme kao protiv reprezentacije sveta da igramo, ko predje pola da mu umre majka! Sramota! Katai nije u formi, cudo od igraca, bice, izdrzite! Kako bre Savicevic uvek bio u formi, Piksi koga placenici mrze, Jugovic nema losu utakmicu, Nemanja Vidic, pokojni Bunjevcevic, Zigic je maltretirao svaku ekipu koja dodje kod nas! Kada ce da bude u formi? Protiv Surdulice u martu mesecu! Ne serite bre vise. Ovako se ne igra za Zvezdu!
U

Uros13

pre preko 1 godinu

Svaka ti čast druže! Ovo je bilo direkt u srž problema!
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Ti ćeš da mi kažeš da je Savićević uvek bio u formi,gledao sam sve Zvezdine utakmice u to vreme,zviždali mu se više nego Kataiju deset puta,a zviždalo se i jednom Piksiju pa čak i Džajiću.Nemate pojma a lupetate za medalju.
З

Звездаш оригинални

pre preko 1 godinu

Покојни Буњевчевић играо без грешке? Јесте д ами је био пријатељ, једну сезону смо чак и играли заједно, али против Белгијанаца је био крив за сва три гола...
F

Filip992

pre preko 1 godinu

Iskreno, samo sam naslov pročitao, mislim da je nepotrebno dalje čitati, i samo ću kratko reći- “Nije nam potreban”
p

pera...

pre preko 1 godinu

A za sta joj je potreban ? Zakopaju te u 10 bitnih utakmica kojekakvi poluigraci i neko i dalje veruje da je to slucajno. Treba Srnic Zvezdi ako hoce da bude na nivou od pre 10 godina. Ako hoce da igra Evropu, Zvezdi treba ozbiljan fudbaler.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Za ovo sto se sad desava u Zvezdi je krivo iskljucivo rukovodstvo i transfer politika ovog leta. Pogresni odlasci, pogresni dolasci, tvrdoglavost oko dovodjenja igravca na pojedinim pozicijama. Ostali smo bez napadaca koji moze da da gol, ja se ne secam kada je Zvezda bila sa gorim NAPADACKIM TANDEMOM od ovog sada. Pesic nije za ovu Zvezdu i to sam govorio i i dalje cu da govorim Zvezda ga je prerasla, Ben je neupotrebljiv za Evropu sa svojim fizikalijama, a Kulibalija ne bih ni komentarisao, decko nije za super ligu a ne za Evropu. Nemamo desnog beka, ustvari kako kazu glavesine imamo ga i zove se Marko Gobeljic ali gle cuda covek nije odigrao ni jednu evropsku utakmicu ove sezone nego ih igraju neka iznudjenja resenja, znaci NEMAMO DESNOG BEKA. Jedinom ZADNJEM VEZNOM Sanogu ugovor istice za koji mesec i bio je totalno skrajnut iz ekipe, ispao iz forme, a drugog nemamo. E sad sto se tice zvizdanja Srnicu i Kataiju, za to su zasluzni treneri. Sto se tice Srnica trpaju ga u tim i kad treba i na pozicije i koje moze i koje ne moze da pokriva, sa ozbiljnim zadacima, a decko je ipak fudbalski limitiran. Neosporna je njegova zelja i pozrtvovanost, ali to cesto nije dovoljno ipak je potrebno i znanje i fudbalska inteligencija. Sto se tice Kataija njegove fudbalske vestine su neosporne i ono sto je pruzao za Zvezdu do sada takodje, ali je neosporno da je u velikom padu forme, i da pored njegove igracke velicine trener nekad mora da bude autoritet i da ima hrabrosti da ga ostavi na klupi ili ranije da ga izvede iz igre, i postepeno ga vraca na stari put. Ovako je samo kontraproduktivno njegovo igranje na silu.
s

svakodnevnokom

pre preko 1 godinu

I ja kad bih igrao za Zvezdu davao bih sve od sebe. Mogu li sad u prvu postavu?
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Nema tu zle namere, nego se upravo i radi o tome da on nema koncentraciju za 90 minuta fudbala na ovom nivou... Dovoljno je jedno pomracenje svesti i "resio" si utakmicu. Isto je uradio protiv Haife (ali je Borjan odbranio), isto ce uraditi i sledeci put...sve to vazi i za Kangu, ljudi uporno pisu najbolji igrac, ali on tri puta izgubi loptu u najkriticnijoj mogucoj zoni, ti primis dva gola. I to ne zato sto je ostavljen sam ili mu je uvaljena koska, nego zato sto on decko dribla trojicu iako ima tri prosta resenja za dodavanje. Hoce da mu aplaudira stadion i to ti je, kao cirkuski zongler...
f

fandjo1

pre preko 1 godinu

Srna je brat,uvijek izgine,i mnogo nam je vise donio nego sto je oduzeo,druga je stvar sto su ljudi kratke pameti...mislim d mu je trener naso odlicnu poziciju,full bek pravi,moze cijelu utakmicu da trci gore dolje ko lud,sinoc odigrao vrlo dobro do tog penala
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Dobra igra Zvezde, kao i uvek na klackalici u ovakvim mečevima jedna šansa je dovoljna da se odluči pobednik...e sad ima definitivno igrača koji su svojim igrama zaslužili da nose Zvezdin dres samo postoji trenutak kada treba i igrač biti iskren i reci E dosta je bilo jer evidentno da par igrača ne mogu ni približno više dati kao što su to činili pre par godina...idu godine..kao što jedan komentar kaže.. pa samo pogledajte koliko imamo igrača preko 30 godina...vreme je da se pokrenu mlade snage i do godine ima vremena da se uigraju...
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Svako, apsolutno svako ko kaze da Mrkela i Terzic rade dobre prelazne rokove ili su placeni da ih brane ili imaju zestok interes. Prosuli su i prosli i ovaj. Pustite tu pricu rezultati. Ove sezone ih nema! Pobedili smo samo Pjunik! Nista nismo uradili sa Makabijem, nista sa Monakom. I to je jedina istina. Protiv Srnica nemam nista apsolutno, ni protiv Gobeljica, Pankova, Krsticica, Risaira. Nemam protiv apsolutno nista. Samo nisu za Zvezdu i to je to! Mene zanima samo interes Crvene Zvezde a oni ne zasluzuju da igraju u njoj. Zar nije logicnije da svaku utakmicu koju je Srnic guran na zadnjeg veznog ili u vezu odigrao mladi Stankovic, ovako nemami ni jednog ni drugog. Da li je mogao neki mlad igrac da odigra beka? Igracemo sledecu sezonu lš, ako sada ne napravimo reset generalni pa mi smo gotovi! Sramota je da se Mrkela cuva, za mene je on odgovoran jer je sportski direktor. Da li njemu Terzic diktira sta ce da radi ili ne, mene to ne zanima. Ako to dozvoljava obraza nema. Los sportski ditektor, 20 promasenih transfera ima klub, ti si odgovoran za to odlazi! Ako nemozes da radis od Terzica, izadji javno i reci. Nisi si se zalio, odlazi!

BorisPL

pre preko 1 godinu

Gde to ima da placaju?! Da se javim i ja,mogu da pisem do mile volje,uvek dobro dodje dodatnog kesa!!! Daj nemoj da si smesan.
S

Sb

pre preko 1 godinu

Kahvica za centarfora ,od ovih hleba nema
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ako vec moramo da trpimo ispiranje mozga normalnim navijacima od strane Terzicevih stipendista sa severa, pa nemojte makar Vi novinari da nam jos sipate so na vec odavno otvorenu ranu....Da li ce ubuduce navijaci sa zapada i istoka , pa i juga, kao deo "obavezne"koreografije, morati da nose naocare sa ruzicastim staklima, ne bi li "bolje" videli ono sto ne postoji....a to je spin uprave da je Zvezda nikad jaca i nikad kvalitetnija. Pa nismo deca iz vrtica, da bi nas raspametile suze jednog Srnica, "terminatora u sesnaestercu", kome bi dekretom trebalo zabraniti, najpre da uopste bude igrac Zvezde, a ako to ne moze, makar zabraniti da ulazi u sopstveni sesnaesterac. Na zalost, nije on jedini koji ne bi smeo imati mesta u Zvezdi, previse ih je vec. Neki sede u upravi, neki na trenerskoj klupi a neki su pak na terenu. Sve u svemu, klub se nalazi u dubokom i gustom mulju, i nista se tu promeniti nece...silnici su privatizovali klub, kao da im je to dedovina. I bice tu, sve dok im to drzava bude dozvoljavala. Ukratko - velika sramota. I jos jedno pitanje za kraj - mora li bas svaki novi trener koji dodje na klupu Zvezde - da bude POLTRON i poslusnik ??? Onaj pre ovoga se poltronisao samo upravi, a sa igracima se "makljao", a ovaj se poltronise i upravi i igracima. "Napredujemo", svaki dan i sve vise.....
P

PeraKojotNo1

pre preko 1 godinu

Klasičan alibi tekst i to ne za Srnića već za tal mahere. Limitirani igrači, ako se već vrhuška kluba busa u grudi da je ovo najbolja Zvezda od Barija, nemaju šta da traže u timu, bar u evropskim utakmicama ako već mora da se zažmuri za poneki domaći meč da bi se neko ugradio bar malo jer valja se. Ironičan sam naravno. Već odavno mi je svega dosta al ne mogu da ne volim svoj klub. Sve je meni jasno, al preteraše ga. Inače, šatro magija je došao u Ofku umesto mog brata na halfa, pododavno beše. Talenat i reprezentativac u19 bivše juge nije imao mesta, pa je morao u Sinđu ali zato ovaj stameni half jeste imao mesta. Ništa se od tada a prođe skoro 40 godina, nije promenilo. Dovode se svugde poneki igrači za tal i niko ne odgovara. Samo klub na šteti. Iz tog razloga nikada nećemo biti na vrhu Evrope ponovo, čak ni u najslabijem kupu. Mislite da i u Čuki nema toga, varate se. Ne može ni privatnik da isprati šta se sve ovde radi. Jednostavno je, niko ne odgovara i što da ne onda. Ma užas. Nadam se da će biti hrabrosti da se objavi komentar a ja obećavam, opet neću pisati bar godinu dana ovde.
7

777

pre preko 1 godinu

njemu je produzen ugovor pre neki dan, ko zna u kakvoj je kombini 3 penala nisu slucajno, covek dosao ko napadac igra sve daj molim te , zamisli Halanda i lil Levu da igraju zadnjeg veznog....., dobro mi i guramo kakvi likovi su u nasem klubu
g

gostinjo

pre preko 1 godinu

mozda je po necijem diktatu pravio penale
G

Gost gostuje

pre preko 1 godinu

Riba smrdi od glave! Nije muceni Srnic kriv sto mora da igra jer uprava nije dovela igraca na toj poziciji. Isto i Erakovic nije kriv sto ga mucimo na desnom beku, krivi su oni gore. A kao da niko ne primecuje da mi osim Pesica nemamo drugog napadaca, Kulibali je totalno nespreman. Oterali smo Ohija a nismo doveli zamenu pa nam Ben igra napadaca. TERZO ODLAZI!
G

Gost ццццц

pre preko 1 godinu

Што га браниш толико? Треба праштати грешке али не и глупости а сви пенали које он направи су тешке глупости...благо речено
B

Bjd

pre preko 1 godinu

Najveca rupa od igraca koja zavija zvezdu vec godinama u crno. Ne znam samo cime su ocarani ti treneri, zvezda ima toliko igraca da bolje "popuni" taj prostor koji zauzima ova rupa
m

mlni

pre preko 1 godinu

srnić nas je upropastio...
m

miroslavmilovanovic88@gmail.com

pre preko 1 godinu

u nedelju protiv pazara ce biti igrač utakmice!
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Hahahahaha....da bice...napravice 2 penala...sta je za njega 1 po utakmici ? Sitnica, moze on uvek bolje, pa covek je ogroman kapacitet.
G

GS

pre preko 1 godinu

Nama ne treba igrač koji odigra jednu utakmicu dobro a onda nas pet utakmica upropasti, nego igrač koji ima konstantu. Srniću je istekao rok, jer stalno srlja u jednu te istu grešku koja nas skupo košta. Moje mišljenje je da Stanković treba da ima veću ulogu u prvom timu. Dosta dobra tehnika, kondiciono izvrstan i ako treba trpiti greške bolje njega čekati, nego Srniću konstantno gledati kroz prste.
E

ET-1

pre preko 1 godinu

Hajde nije smak svijeta, desi se svakom da pogreši, to je samo jedna utakmica odigrana ima još pet utakmica do kraja grupne faze. I Mančester sa Ronaldo i ostalim igračima koji vrijede milione izgubi od Real Sosijedada i u prvenstvu od Brenforda, i šta sad, život ide dalje, lopta je okrugla nekad pobijediš nekad izgubiš.
ц

црни

pre preko 1 godinu

Жива истина, то што је до сада испразнио касу за 20 м нема везе
д

дуда

pre preko 1 godinu

Иди Срнићу одмах иди жив био.Поведи Ворјана Катајија Санога Гобељу Милуновића
C

C7

pre preko 1 godinu

Bukvalno ovako izgleda placen tekst. Malo ga kudi i posle ga nahvali na sva usta kao da ne mozemo bez njega. Umesto da se pitanje i napad postavi upravi kako on kao takav uopste igra u Zvezdi i zbog cega posle toliko godina u evropi i para da mi nemamo beka. Radite malo svoj posao novinari, pitajte neko “škakljivo” pitanje i gospodu iz uprave. Zasto Zvezda nikog ne moze da proda za pristojan novac i do kada ce Mrkela da promasuje sa transferima, da neko proracuna koliko nam je Mrkela para izbio iz dzepa svojim godinama unazad pracenim pojacanjima i da sve to naravno sa cinjenicama i postavi kao pitanje nekad na nekoj konferenciji.
1

1/1

pre preko 1 godinu

Umesto 4, mi imamo 1,5 bekova. Rodica i Gruzina i Gobelju koji zajedno vrede kao pola dobrog fudbalera
g

gest

pre preko 1 godinu

Brate, ne izgleda ovako plaćen tekst, jer ako si ga dobro pročitao videćeš da je autor napomenuo da nije Srnić kriv što uprava ne može da dovede beka i što zamenu za Radonjića u vidu Bukarija dovodi četiri godine od odlaska Radonjića, tako da...
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ma dečku samo treba zabraniti da priđe šesnaestercu i to je to, rešen problem.
Y

Yertel

pre preko 1 godinu

Класична циганска посла, нађе се жртва и удри. И вечито говоримо о последици, а не о узроку. Срнић је последица, узрок је на нешто већој надморској висини од оне на којој се на Маракани налази терен.
G

Gost eeeej

pre preko 1 godinu

Penaloljub je cudo od igraca ...... Nije on mucenik kriv,koliko oni sto ga drze tu i stavljaju ga da igra .....Ima jos takvih i to nemali broj ......
R

RedStar91

pre preko 1 godinu

Privilegija je biti navijac Zvezde, jednog od dva nasa najveca kluba a naseg najtofejnijeg. Rezultat je nepovoljan i poraz nezasluzen ali sve je bilo za uzivanje. 40.000 ljudi na tribinama, fantasticno navijanje, veoma dobra igra Zvezde protiv 7 puta skupljeg, tima koji je jedan od najboljih u jednoj od pet najjacih liga Evrope. Trener Milojevic izvanredno prostudirao rivala, napravio sjajnu taktiku 3-4-3, igraci pikazali i visok kvalitet i borbenost, dali sve od sebe. Sudija u Evropi, po pravilu, kad je dilema onda protiv srpskih klubova. Zvezda je ostecena za penal. Nedostajala i sportska sreca, ona sreca koju je Zvezda prethodnih godina cesto imala. Tako je to u fudbalu. Bice opet nekad sreca i na zvezdinoj strani. Zvezda je opet napravila spektakl, pokazala da ima i jako dobar tim. Steta sto ljudi zaduszeni za transfere nisu usoeli da dovedu desnog beka i zadnjeg veznog igraca. Ipak, posle ovako dobre igre timu ce se vratiti samopouzdanje i krenuce opet serija pobeda u nasoj ligi, a to je i najvaznije. Najbitnije je da se osvoji titula i da se direktno udje u ligu sampiona. Za to ce biti potreban veliki broj pobeda jer i veciti rival ima dobar tim i imace takodje veliki broj bobeda. Sreca i ponos je biti navijac Crvene Zvezde. I kada gubi, Zvezda se voli.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

I još nešto. Ne znam kako vas tek nije sramota da napišete da je, pored živog Bukarija, do penala Srnić bio najbolji na terenu. Odvratno već sve ovo postaje.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Srbic je novinaru i sa istoka dobio zvizduke a ne samo sa zapada
S

Santi

pre preko 1 godinu

Moj omiljen igrac od revansa sa Makabijem, a juce sam ga zavoleo jos vise. Puna podrska Dragoljupcetu!!

дончић™️

pre preko 1 godinu

А Моцарт по плану пише, како им се каже. Зашто одмах текст? Да се умири маса? Где су текстови за Катаија, одбрану, Пешића што не играју ништа од почетка сезоне? Има ли мало критике према домаћим играчима или је све бајно у институцији? Битно је да се ударило на странце Букарија и Кангву и немају кредита ни за месец дана, а Срнић има кредита као да је Роналдо, а квалитета нигде. Запитајте се мало.
m

millloska iva

pre preko 1 godinu

citam komentare izginuo tad onomad i te gluposti , rece neki zvezdin univerzalac (zna sve) tj ne zna nista , i on i Gobelja i 15 komb likova , zabraniti im da do stadiona dodju i kao gledaoci...
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Srna je bio najbolji kad je bilo najvaznije. Onim golom ni iz cega u Krasnodaru, u najvaznijoj utakmici u Zvezdinoj istoriji posle Barija je preokrenuo sve kada NIKO u to nije verovao. Srna jeste. Da smo tada izgubili ne bi bilo one dominacije posle i svega u Evropi. Bravo za Srnu, muda do poda. Ovo sad nije NI IZBLIZA toliko vazno kao tada. Verovatno nije kvalitet za Zvezdu, ali tu problem nije on, vec Mrkela i Terza. A ovi "navijaci" sto samo pljuju po legendama Zvezde kakvi su Srnic i Katai, koji su bukvalno postavili Zvezdu ovde gde se sada nalazi (uz jos neke igrace i trenere naravno), znaci svetlosne godine iznad onoga gde smo bili pre nego su oni dosli u klub, ne zasluzuju nista dobro u svojim malim navijackim zivotima. Samo cepaj Slavoljube, ne obaziri se na sitne duse.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

I dodao bih, ne baziri se na neznalice, jer 99% ljudi sa ovog sajta veze sa fudbalom nema. Kukaju na Milojevica Velikog Stankovica sto gura Srnica, dodje Milojevic Mali gurne Srnica, da dodje Anceloti u ovoj situaciji gurno bi Srnica. Isto kao sto se kuka na Lazica u kosarci,a lik razbija redom protivnicke napade i igra kod bukvalno svakog trenera koji dodje, samo su navijaci "pametniji". Totalne vezare.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Da li treba i Pancev da igra sada u Zvezdi jer da nije njega, nikad ne bi smo bili prvaci sveta? Ovo sada nije ni izbliza bitno kao ono tada. Dakle, Pancev umesto Pesica. Je li? Pusti me starih zasluga. Tri penala u tri velike evropske utakmice. Da nije ocekivao aplauz kad je izlazio?
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Da ne bi vise sam odgovarao na svoje komentare, evo ja da ti ucinim. Adekvatan si nick odabrao za sebe, pasuje ti sasvim, kao i mnogim igracima u timu....
D

Delija Salach

pre preko 1 godinu

Fudbaler sam i razumem da se dešavaju greške,da te prati neki maler...ALI da ovaj Srnić u situaciji jedan na jedan kod aut linije ni jednom ne pokuša da pređe protivničkog igrača e to mi je protiv svih fudbalskih pravila,on čovek samo odustane i loptu nazad...E PA NE TREBA NAM TAKAV IGRAČ,jel takav igrač ne treba NIKOME!!Doviđenja,prijatno
9

934

pre preko 1 godinu

Meni samo nije jasno kako upravama Zvezde i Partizana već jednom nije jasno a toliko bode oči da igrači koji su nakada igrali za ova dva kluba i otišli nisu više ti igrači ni jedan povratnik ni u CZ ni u PFC nije pokazao ama baš ništa kad se vrati,al džaba našim klubovima je draže vratiti igrača koji je nekada igrao nego istrpeti nekog mladog i škole.
A

Ab

pre preko 1 godinu

Zvezdu su Srnić, Gobeljić i slični "univerzalci", "vojnici" koštali samo u poslednjie dvije evropske sezone desetine miliona evra i potencijalno finale LE... Mahanje rukama u 16m, crveni kartoni, pravljenje penala ni zboh čega sada su već pravilo i jasan trend na Zvezdinim utakmicama protiv velikih ekipa... Gobeljić, Pankov, Srnić, Gobeljić, Pankov, Srnić i tako u krug...i kao nama je Srnić potreban??? Pa eto neka je, nek stave i Gobeljića sljedeću slobodno..boli me q više... Od sada se treba samo smijati ovakvim fudbalskim klovnovima pa i u našem dresu...
R

Ralentsakis

pre preko 1 godinu

Srnic treba Zvezdi, tacno je, ali da kosi travu. Borben je, voli klub blabla... Evo ja sam prilicno spreman (iako rekreativac), za mesec dana ce me narihtati kondicioni iz Zvezde (mada kako ovi nasi stoje, i to je pitanje) i PLATICU JA Zvezdi da istrcim pred punim stadionom tamo negde protiv Trabzona... Igrao sam drugu omladinsku ligu, ali otidjoh na fax, a fudbalicu igram rekreativno... TO STO CE VEROVATNO da prime 3 gola preko mene ili ce duvati u odbrani, to neka mi se otpise, ja sam ''vojnik kluba i pozrtvovan''. Hoces da igras LE ili LS? Ovakvim pacerima ne sme biti mesto tu, a igraju za debele pare. I ja se nerviram na mom poslu za 10x manju cifru od njega, pa sta sad? Uprava napolje. Naklon do poda Milojevicu i donekle Stankovicu prosle godine, ali ova uprava jase, pliva i brljavi na kombinaciji uspeha i naravno malo sportske srece koje je doneo Vladan Milojevic, a i na talasima sto su u upravi komsije jos veci lopovi. Sto ne napisete tekst i nabrojite taksativno sve promasaje kluba kojih sa platama ima 50 miliona evra... Ej nakrpis od te Evrope pare i umesto pametno da ulazes, ti izvlacis pare za stranku i sebi trpas u dzepove, a klub u dugovima i samo fiktivno funkcionise. Vodi nas lice sa poternice i jos neka osoba sa velikim nosom koju ne znam kako da nazovem, a i koliko vidim, Dzaja se prodao. Njega i razumem, tu je dugo, mator je, a cerke treba izdrzavati. Uprava napolje!
c

cccc

pre preko 1 godinu

Samo jedan igrač postoji kojem marakana nikad nebi smela da zviždi to je Dragović. Dečko je odbio ponude tri puta veće od zvezdine i kao slobodan igrac došao da igra za voljeni klub, a mogao je da uzme i debeli bonus za potpis u nekoj boljoj ligi. Ostali svi vole Zvezdu zbog para. Borjan kapiten koji je ucenjivao Zvezdu zimus i htio da ide a sad se busa u prsa kao veliki Zvezdas a Dragović nije. Gde je tu logika.
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Ma napiši knjigu od 800 strana o fudbalerima koji su veličanstveni, neverovatni, nezamenljivi... Jedino imaju problem kad im je lopta u nogama. Ne znam koliko je novinar upućen, fudbal je sport u kome se lopta "obrađuje" pretežno nogama. Osim kvarenja igre protivnika, kretanja i pokrivanja delova terena, poželjno je da igrač zna da "tera" loptu. Ovakvi tekstovi su vrhunac demagogije!
B

BLRS

pre preko 1 godinu

Potreban da kosi travu, i cisti kopacke onim koji znaju da pikaju fudbal, mnogo penala mnogo stete za zvezdu, dzaba kreciti i pravdate, samo kosilicu da zaduzi al i tu pripravnicki da odradi
G

GostDragan P

pre preko 1 godinu

Srnić gospodo novinaru nije potreban Zvezdi kao ni Krstičić , Gobeljić pa ni Borjan ( čovek ima stomak kao da je rekreativac ) , Ben . Sve bi bilo drugačije da je penale napravio neki klinac pa kaže se neiskusan ovako čovek od 30 i kusur godina malo je glupo.
s

srnic

pre preko 1 godinu

Dok je igraca poput srnica desavace nam se utakmice poput sinocnje. Bilo koji fudbaler u nasoj ligi koji zna da trci moze da igra to sto srnic igra. Sa druge strane pravi nam nemerljivu stetu. Svakom se desi da pogresi ali na ovom nivou fudbala jednostavno ne sme toliko da se gresi u kontinuitetu bez obzira na borbenost. Ovo sinoc je bilo previse, potrošio je sve kredite.
N

Nikola876

pre preko 1 godinu

Sraman tekst.
m

mare1414

pre preko 1 godinu

Ajde i da prihvatimo njegove ocigledne fudbalske limite koje ima, jer i u mnogo jacim klubovima postoje takvi igraci kojima fale odredjeni tehnicki segmenti, ali to nadoknadjuju disciplinom, trcanjem, pametnim i taktickim postavljanjem... Ali ako vec pricamo o takvom igracu, onda on mora da bude pouzdan i fokusiran 90+ minuta na terenu. Dakle ovde imamo situaciju da igrac slabo utice na organizaciju igre (a pritom igra veznog) i na sve to pravi glupave penale kao na traci. Novinar je napisao da je sinoc do penala bio jedan od najboljih Zvezdinih fudbalera, ali cime je to misljenje argumentovao? Sta je Srnic sinoc toliko dobro radio pa je bio medju boljim fudbalerima? Igrao je na poziciji desnog spoljnog gde se od igraca ocekuje da pokriva celu stranu i aktivno ucestvuje u napadu, a on apsolutno nista u napadu nije radio, cak sta vise bezao je od lopte i protivnicke polovine. Nemoguce je da igrac koji nije mogao da se izbori za ugovor u spanskom drugoligasu danas Zvezdi postane starter u LS/LE, to prosto ne ide jedno uz drugo, nema nikakvog smisla. I na kraju, to sto je kod svakog trenera uspeo da se izbori za minute ipak vise govori o nasim trenerima i generalno filozofiji koju srpski treneri imaju, a to je da najvise vole i cene tzv igrace zadatke koji malo sta fudbalskog imaju u sebi, ali zato trce kao muve bez glave i klize za loptama koje su vec izgubljene ne bi li izgledalo kako ginu za svaku loptu. Nemojte da nam vredjate inteligenciju, molim vas.
l

laporta

pre preko 1 godinu

Nema nikakve zamerke za zalaganje Srnića tokom utakmice ,ali toliko ključnih grešaka govori da on nije igrač za velike utakmice . A Katai veliki majstor lopte ali nije u formi i ne može se razigravati u utakmicama koje imaju jak intezitet.Možda da uđe zadnjih 20 min pa da svež pravi razliku na terenu. Pa i jedan Ronaldo greje klupu MU
D

Dzi

pre preko 1 godinu

To kad kazu Zvezdin univerzalac to znaci obicno Srnic ili Gobeljic i to znaci kao igra vise pozicija sto se prevodi ne zna nistaaa konkretno da igra i odigra... Rupa je sam po sebi pa ce da krpi tudje rupe i tako nece da se vidi kolika je rupcaga sam po sebi.. tako nesto...i trudi se jer drugo i ne zna... I gresi gresi gresi ali znas veliki je zvezdas bla bla i njemu to tesko pada ali se trudi...ama ll znas da igras ili ne znas...i toliko. Srnic ne zna.
B

Bobanjoli

pre preko 1 godinu

U moru komentara o Zvezdi, Srnicu, Terzicu, MIlojevicu, samo da pohvalim objektivnost i novinarsku pismenost Gligorica. Ubedljivo najbolje i najobjektivnije tekstove pise na ovom portalu. I takodje jos jedna pohvala sto malo drugi objektviniji novinari daju ocene i sto se dopada citaocima (sto se moze lako zakljuciti u vidu +-).
M

Maja-Bec

pre preko 1 godinu

Eh da imamo novinare kao sto ih npr imaju Italijani,ovakvi paceri se ne bi ni spominjali . Igrao kod tri trenera???A zasto niste napisali da je pokusao i kod četvrtog ali u 2Spanskoj ligi pa kada su se uverili sta su kupili ,poslali ga nazad prvim letom. Ej spanska 2liga,a nama treba da igra u Ls,ili uefa kupu. Kako se ni na jednom portalu ne moze naci da je u 76-77 min prstalo uprava napolje,ama nigde ne pise. Normalno placenici sa severa odmah su jace zapevali da se ne cuje,ali dzaba. To je samo pocetak. Nego je pocelo spinovanje sa njegovim suzama,i penalom za nas,a Ben se bacio,kao da skace u bunar.A Srnic decko nije kriv sto ne zna,vec onaj sto ga stavlja da igra.
M

Milisav ot Zemuna

pre preko 1 godinu

Da stvarno, brže bolje ga iz Las Palmasa poslali kući posle 30 utakmica. Ako su za ispadanje od Makabija krivi Srnić i Pavkov, ondA taj što to misi možda bolje da pređe na kriket. Za ono je ceo tim bio kriv. Vuku se ko prebijeni, prva početničke vreške i posle su dva igrača kriva što ih je lopta pogodila. Kad mi Kataiju da zviždimo onda je jasno da bolje i ne zaslužujemo. Kriminal je što u Ligu šampiona idemo s Pešićem, koji uveče igra a ujutru čita vesti na portalima i buni se što ga ljudi kritikuju, a nije kriminal što čovek koji svaki put ostavi dušu na terenu, igrao 9 ili 90 minuta, napravi grešku.
a

aleksandar stolic

pre preko 1 godinu

super su svi, ne zna se ko je spremniji. falio je gobeljic sinoc mnogo, rodic klasika boli ga zadnja loza od 15og min. postali smo penzionerska ekipa da nema dalje
G

GostUKuci

pre preko 1 godinu

drzavni posao. Ljuljas do penzije bez opterecenja
i

ilodann

pre preko 1 godinu

Kako ste to lepo rekli u tekstu mogu ga i sklonit iz rotacije al ce se ponovo vratit jer NEMA BOLJEG. Pa preplati tog Ada ako ti treba takav igrac i tu se sva muka i negodovanje skupi u navijacima. Nije problem ni ovaj poraz ni Makabi ni Rendzers problem je nesistematicnost celog kluba a cija ledja cuvaju ovakvi tekstovi. Komentator Arene Sport ne zna da ukaze na mane Erakovica, Rodica, Srnica al zna da soli pamet utorkom navece kad pogresi u dodavanju igrac Intera il Liverpula...
G

Geo

pre preko 1 godinu

Za sta joj treba,da pravi penale?
L

Lazni zvezdasi

pre preko 1 godinu

KOMENTATOR UTAKMICE U FRANCUSKOJ U PRENOSU IZJAVI DA JE MONAKO SPASAO SUDIJA SA SMESNIM PENALOM,A NEKI NAVIJACI VERUJU SUDIJI CCC...E MOJI SRBI!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Све је ово тачно написано само од борбе трчања залагања... памти се резултат а он је поражавајући, да се изгубило од ливерпула нико не би ни знао дали је био на терену....даље нема више 25 год не може да трчи и за себе и за неспремне саиграче.... и нај важније у тиму га држе дилери са севера и батинаши који растерују демонстранте палицама... пишите мало отим стварима ако имате м..а
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Izgleda da nisu samo internet navijači. I zapad vidi m? Ako se ovako nastavi, videće i sever, valjda. Nije prva, nije ni druga nego ko zna koja greška. Aman. Isto i za Katajia. Ali nisu oni krivi. Ovo je za upravu, da prihvati kritiku, da priznaju grešku i da je na zimu isprave. A do tad, kako bude, to nam je što nam je.
П

Пихи

pre preko 1 godinu

Срећа па нам жутаћи са западне трибине не воде клуб. Срно, краљу, нико нормалан за оно не би свирао пенал. И не обазири се на звиждуке оних који до подне мрзе себе а од поднева цео свет, они су само најгласнији. Далеко нас је више који ти желимо да дочекаш пензију у Звезди, јер си нам донео далеко више него што су нам све судије до сада одузеле у Европи!
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Jeli smete vi da postavite pitanje upravi zvezde. Zašto nemamo desnog beka napadača, levog beka zadnjeg veznog. I kad Terzić kaže da imamo pitati pa što neigraju ondnda, nego krpe mesta sa nekim igračima. Udri te po upravi a ne da pište naručene tekstove
t

ttt

pre preko 1 godinu

imamo levog beka
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Ovo je već sramota šta vi pišete i koga vi branite. Slavoljub Srnić je naglavačke isteran iz španske druge lige čim su videli koliki je fudbalski analfabeta. Čovek ne zna apsolutno ništa. Ne bi pravio razliku ni u jednom timu iz naše lige. To što on igra moglo bi da igra 80% igrača iz naše lige. Ako ovakvi igrači trebaju timu koji puca na Ligu Šampiona, bolje da se ugasimo odmah. Čovek uskratio klub za bar 15 miliona svojim glupostima. Da je neki drugi igrač, pogotovo stranac, u pitanju odavno bi bio najgore pljuvan od vas istih novinara. Na poslednje 4 evropske utakmice uspeo da napravi 3 penala, od kojih se ne zna koji je gluplji i besmisleniji. I vi ga branite. Bar budite pošteni pa recite ko vas plaća za ovo. Ovako ispadate vrlo jadni.
M

Madridistaaaa

pre preko 1 godinu

Tako je! Srnica vise ne bih ni komentarisao, ko misli da je on dobar, neka gleda basket, tamo se vracamo dobrim rezultatim... Navijaci hoce da vide neki pomak, neki napredak, a ne da nam igraju igraci koji su iznosili kvalifikacije pre 6-7 godina. Hvala za sve, ali idemo dalje! Treba remont ekipe, Katai, Ivanic, Gobeljic, Rodic, Srnic, Ben... Pa koji oni motiv imaju vise, svi oko 30 godina, bez zelje za nekim transferom jer im je tu super...
K

Kheshig

pre preko 1 godinu

Nije Srnic najbolja opcija na poziciji beka vec najmanje losa, sto je ogromna razlika!
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Srnic je juče izginuo na terenu dao je sve da ispravi grešku protiv Makabija, al ta želja mu je pomjesana sa strahom b... Želju je ispunio dao je srce na teren al strah ga je doveo do srljanja i penala, ne zelim da pljujem po momku, najlakše je pljuvati, a sta smo mi nacija pljuvača ili???
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

@Rubikova kocka Ja ne znam sta je sa vama ogranicenima?Nama ne trebaju borci ratnici na terenu ,uzmes pusku u ruke i ides u rat.Nego igraci koji imaju mozak kapiras?Koji je put ovo Srnicu a?Daj bre ljudi pamet u glavu ja stvarno ne znam sta se sa vama desava?
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Jbt pa novinar nas za malo ubedi da je ovaj Srnic klasa, ja neznam jesmo li mi istu utakmicu gledali. Čovek je bio pogubljen celo vreme, ako je imao loptu svaki pas što je dao je bio neprecizan, kod primanja lopti je spavao i tako izgledne situacije su propale. Stalno je mahao rukama kao da je Bukari kriv I kad mu on pošalje čistu loptu kao najobicniji otpadak i kad mu Bukari da pas a on spava i zaboravi potrčat.Penal, penal može svako napravit u 90% situacija je ne pažnja ali ako neko to radi tako često onda s njim nije nesto u redu. Što se tiče zvizdanja nikome se nije zviždalo bez razloga, od starih zasluga se ne živi a pogotovo u Zvezdi ne. Zvižduci su znak da se menjaš na bolje ili ti ističe rok. Nadam se da će to shvatiti Katai.
Z

Zapad

pre preko 1 godinu

Aman ljudi pustite Srnica, on je limitiran i ne moze bolje! Napisite neki tekst o transfer politici Terze i Mite!

дончић™️

pre preko 1 godinu

Две велике утакмице за редом прави пенал. Нејасна улога на терену, играч преко 30 година. Нико не може да ми каже да мали Станковић не може да одигра као он, притом је већи потенцијал и млађи. Фудбалски клуб Црвена звезда ће прогледати оног тренутка када играчи као што су Срнић, Гобељић и Панков не буду играли, а шансу добијали или млађи или пре свега квалитетнији играчи које си довео. Против Срнића немам ништа, добар дечко али квалитет за Звезду упитан. Овде највише треба да се упита управа и где је десни бек и задњи везни цело лето? Срам вас било.
B

Bogoljub Boza

pre preko 1 godinu

pre svega u svakom poslu greska je zastavni deo radnih sati, poenta je da se posle svake greske izvuce zakljucak zasto je do nje doslo i kako sledeci put to spreciti. ali ovo postaje kriminalno, procitah ovde, te deki postavio standarde, te ovo, te ono, ljudi, deki je jako lose radio svoj posao, sto se dalo videti, utakmice koje je morao da dobije nije dobio, ne zato sto nije imao kapacitete, nego su mu odluke bile uzasne, te sitne greske u manje bitnim utakmicama nisu dolazile do izrazaja, zbog dobrog rezultata koji je tu ostvaren, da se ne lazemo Pjunik nije Real Madrid! i posle svega eto ga Srnic! zasto? zbog dekija i strucnjaka, koji ocigledno ne vidi da zadnje 3 godine kuburimo sa bekovima i da ce Rodic ostaviti koske pored leve aut linije. a desno nam bog pomaze!
п

паметњаковић

pre preko 1 godinu

мајсторе шта знаш да радиш? мајстор: све! бежите од таквог мајстора.
G

Gost3837

pre preko 1 godinu

Po meni nije Srnić problem sam po sebi, kao što ni Gobeljić nije sam po sebi. Oni jednostavno NISU igrači za startnu postavu, to je sve. Za rotaciju su odlični za našu ligu, ili ako ne daj Bože igrač prve postave u Evropi dobije crveni karton. Problem je u tome ŠTO SE NE DOVODI desni bek, pa čak ŠTO SE NE IGRA formacija od juče već neko vreme, pa prebacuju Erakovića na desnog beka. Problem je ŠTO TERAMO Ohija kao nije se snašao, a dovodimo stranca koji nije dugo vremena dao gol. Eno ti turska liga puna dobrih centarfora u godinama, a svi igraju, a mi dovodimo slobodne igrače s masnim platama i Ohi je bio JEDINI NAPADAČ kog smo doveli da je imao golgetersku statistiku. Čak ni taj Kulibali nije problem sam po sebi, ali ZAŠTO SE ĆUTI o nekim stvarima i ZAŠTO SE NE IZNESE ZAŠTO SU NEKI NAPADAČI U FORMI NEPOTREBNI, A ONI VAN FORME IGRAJU EVROPU? Ne branim Ohija, ali danas je Ohi, ranije je bio Degenek, Milun pre njega, čini mi se i Kangwu marginalizuju polako.
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Марш из Звезде! Волим и ја Звезду и навијам за њу од кад сам се родио, борио бих се и ја, али какве то везе има ако немам појма да играм као дотични.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Sta ti decko pises? Opet neke stare zasluge od pre 5-7 godina. Od njega vise stete nego koristi. Moze central da pogresi jednom al ne 100 puta.
S

Srna motor

pre preko 1 godinu

Je dobar,a ovi blesani sto to ne vide njihov problem.
G

Gligoricu

pre preko 1 godinu

Jesi li ti dobio procenat od Srnica kao svi prethodni treneri? Sraman tekst. Srnic vise ne sme na teren u dresu Zvezde.
G

Gost789

pre preko 1 godinu

To što se dešava Srniću je upravo zbog toga što je u poziciji gde NE zaslužuje da bude. Tužno je zbog njega samog, suze jesu iskrene, ali čovek NIJE potreban Zvezdi u ovakvim ulogama. Potreban je da pokrpi rupe i istrči od 75+ minuta, a za startnog zadnjeg veznog, centralnog veznog, levog beka, i desnog beka (sve to je igrao u prethodnih par godina), nije potreban. Jer prvo, kvalitetom nije na dovoljnom nivou, a drugo, još bitnije, on taktički nije obučen za te pozicije i jedino zbog čega igra sve to je jer može da trči. On zato i pravi te penale, jer ne zna kako defanzivac treba da reaguje, kako da se kreće, kad da bude skroz uz igrača, kad da se odmakne, kad da ulazi u duel, kad da čuva zonu i slično...
t

tubinovskyi 666

pre preko 1 godinu

SRNDAĆA PRODAT STO PRE POD HITNO ALOOOO
Т

Тест, тест

pre preko 1 godinu

Споразумно раскинути уговор, емотивно сачувати човека а нама живце!
i

istina

pre preko 1 godinu

Zvezdi NIJE potreban Slavoljub Srnic, Zvezdi je potrebna sposobna uprava da dovede: 1. levog beka, 2. desnog beka, 3. defanzivnog zadnjeg veznog , u narodu poznatijeg kao "mesar". Za kraj najbitnija stvar, mi zivimo za Zvezdu, a ne od Zvezde. UPRAVA NAPOLJE
A

A škola?

pre preko 1 godinu

Zvezdi je potrebno da proizvede a ne da “dovodi”
M

Ma gluposti

pre preko 1 godinu

citam od nasih navijaca...bitno je nekoga gaziyi...Srnic je potreban Zvezdi i una podrska od mene koji se razumem u fudbal za razliku...
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Drago nam je zbog tebe..od sad cemo tebe da pitamo za misljenje...o igracu koji svaki mec napravi glup penal... Ti se razumes a on je veliki zvezdas bla bla...
S

Srniiiiiiic

pre preko 1 godinu

A za sta nam je to potreban Srnic? Da napravi jos koji penal? I utakmicu pre ove je napravio penal protiv Makabija,bez obzira sto nije direktno iz penala postignut gol...svakako gola ne bi bilo da nije bilo tog glupog i nepotrebnog penala...tako da je uz pavkova i odgovoran za ispadanje iz lige sampiona. I kao da to nije bilo dovoljno,sinoc napravi jos gluplji penal! I to u najgorem mogucem trenutku,kada smo sabili monako u 16 i kada je bukvalno visio gol. Suze jesu ok...da se razumemo,daje Srnic 100% od sebe svaku utakmicu,nije sporna njegova borbenost,ljubav prema klubu...siguran sam i da su suze bile iskrene i da je njemu sada najteze. Ali se ne radi o tome. Cinjenica je da momak prosto nema kvalitet za Zvezdu. To sto se on "bori" i "gine" na terenu...ubacite mene da igram i ja cu se boriti i ginuti isto koliko i on...i vise! Ali ljudi moraju da shvate,pogotovo ovi sto ne znaju sta lepo da napisu o nekom igracu,pa kazu : iskrvario,borio se,ginuo,natopio dres! Nama to ne treba,to kada se bude islo u rad,e tamo treba da se gine i bori...krvari i sl. Nama ovde treba neko ko igra fudbal,dakle ne ratnik nego fudbaler! Ono sinoc nije bio rat nego fudbal! A fudbalski gledano ovaj decko je daleko od Zvezde! Pas u napred ne secam se kada je dao. Pa ni tacan pas(ako nije prvom do sebe) nema dribling,brzinu...tehnika 0! O postavljanju i citanju igre necu ni da pricam...nema ni skok...bukvalno nema nista sto je jednom ozbiljnom fudbaleru potrebno da ima. A ako cemo igrace deliti na to ko vise voli zvezdu,onda je najbolje da pokupimo 11 momaka sa severa pa neka oni igraju...vole zvezdu vise nego svaki igrac! I? Oce li nam ta ljubav sta pomoci? Nece! Isto kao sto nam ne pomaze sada to sto srnic place! Koga briga za to kada je napravio katastrofalnu gresku zbog koje smo izgubili utakmicu?
A

Afrikana/Marakana

pre preko 1 godinu

Tako je to kad ti nase sudije sve sviraju!! Sad onaj strucnjak radojcic zna da je penal!! Pa sudija zastao ceka poziv iz vara!! Da je ista bilo sumnjivo zvali bi ga kao i za njihov drugu!! Boda vi videti necete sa ovim timom!!
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Zvezdi su potrebni WING BACK i brz i fizicki jak ZADNJI VEZNI. Srnic koji ima po 15 posto karakteristika ili jednog ili drugog, pa zato izigrava i jedno i drugo, jer moze da trci i da se bori, nek trci i bori se na atletskoj stazi. I ja volim Zvezdu pa se ne guram da igram jer ne znam. Ili glupost napravi Gobeljic ili Srnic, svaku bitnu utakmicu pocinjemo sa 85 posto sanse da neko od njih dvojice napravi penal ili bude krivac za gol. Dokle vise bre!
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Covek nas je izbacio iz Lige Evrope protiv Rendzersa, iz Lige Sampiona protiv Makabina i vrlo moguce ponovo iz Lige Evrope protiv Monaka. Patetiku prodavajte nekom drugom. Nisu Zvezdasi ludi. Fantastican momak, ali masakrirao nas je previse puta. Dosta vise.
А

Аца

pre preko 1 godinu

Буквално Звезди није потребан Срнић већ прави играч средине терена. Ове универзалце бих забранио законом. Свака нормална екипа има измене за сваку позицију,ми немамо ни први тим комплетан,док сањамо о неком успеху у Европи. Монако ок екипа,ништа специјално,пенал је био и над Беном ако је ово њихово био пенал,све у свему несрећа,незнање и дефицит интелигенције,то су наши проблеми.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Ovo sa deficitiom inteligencije je toliko tacno da me sramota. Ne secam se kad nas je neko muski nadigrao, razvalio, uglavnom smo mi bili ti sto dizu ruke pa prave penale, crvene kartone i mase zicere. Ne racunam ove Bajerne i PSGove mi nismo taj nivo
S

Sal

pre preko 1 godinu

Da smo naleteli na Monako u kvalifikacijama, video bi koliko su “ništa spec”. Dva koplja iznad Makabija. Tim koji se nosi sa PSŽ-om. To što su odigrali kako su odigrali je do nas i naše igre i taktike. Da smo na njih izašli isto kao i na Makabi, možda bi im umuvali jedan gol u prvih dvadeset minuta na buku i stadion, a onda bi nas isekli na froncle pasovima na bok i kroz odbranu. Ne znam koliko je lopti zamalo završilo iza ledja naše odbrane - a nije, jer su igrali Sanogo i Srnić, ekipa je bila izbalansirana i umesto da se juri sa tri puta bržim od sebe, stali smo u blok i žestoko ih opteretili kontrama, svaka druga lopta je bila naša, nisu smeli da krenu napred jer im se Bukari konstantno zavlačio iza beka, onaj čovek poludeo od njega, trener im odmah napravio korekciju, zadnji vezni da pomogne beku, onda smo dobili prostor kroz sredinu. Dakle, kada se ravnomerno rasporedi i energija i kapacitet igrača, mi možemo da igramo egal sa ovakvim timom. Naravno da bi bilo bolje da imamo pravog desnog beka, da je umesto Srnića makar kopija Rodića u oba pravca. Milojević je odlično postavio utakmicu u kojoj smo trebali da uzmemo bar bod, ako ne i sva tri. Ali greške se ne praštaju na ovom nivou, plus sudija koji svira drugi penal za nešto što se golim okom videlo da je start na loptu, ali zato faul nad Benom nije ni gledao. Dakle, mnogo bolji nastup nego protiv Makabija iako nismo dali gol. A to koliko Monako nije ništa specijalno, tim od 400 miliona - ipak jeste mnogo iznad onoga što mi možemo da priuštimo.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Ama da je to prvi put pa da mu se oprosti kao pavkovu,ali 3 put pobogu za redom u evropi?? Pa evropa ne prasta covece!! O cemu vi pricate? Katai,kakav on kredit ima pa je ovako ocajan na terenu jos uvek skoro celu tekmu? Dokle cemo da zivimo na starim lovorikama i slavama a to nam nista dobro ne donosi? Evropa ne prasta stare zasluge! Dokle cemo da pricamo istu pricu,dobar je za nasu ligu? Nema tu dobar za nasu ligu. Surov je danas fudbal. 30 sekundi bi u jacim ligama izdrzao na terenu i nebi mu vise dali ni na trening da udje! Dokle vise ovaj teror?
N

Nego sta nego

pre preko 1 godinu

joj je potreban. Zvezda ne moze bez Srnica. Malo je tri penala. Hocemo jos tri. Placen tekst.
P

Pljuvaci znaju samo da pljuju

pre preko 1 godinu

Prvo je bio kriv, Gobeljic, pa stankovic, pa ivanic katai, pa Srnic, Ko je sledeci da se pljuje???
G

Gost samo

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Boaćija,Degeneka,Bena...
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Sinoc pisete da zvizduci nisu u redu, a sada da su OK. Dogovorite se sami sa sobom pre objave teksta.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Одговор је једноставан. Брат Срналдо у односу на српске стандарде трчи као Габреселасије, а физички је јак као Шварценегер. Зна свако ко га је видео у теретани. Неко мора и да трчи и буде јак у фудбалу. Букари је прогледао уз њега у односу на Гобељу и Ераковића. Зато игра увек.
K

Kulibali u Spic

pre preko 1 godinu

PESICU OD 40.GOD ZAKONOM ZABRANITI DA IKAD VISE IGRA U ZVEZDI! SA NJIM U SPICU MI GOLA DATI NECEMO NIKAD!
I

Istna

pre preko 1 godinu

Pesic je dosao sa prelomom prsta na nozi i igra tako sve vreme.Problem je desni bek i zadnji vezni i naravno zasto nema para za njih i zasto je npr doveden onaj Bogdanovic i cija je on kombinacija.
7

789

pre preko 1 godinu

Dosadan si više sa Pešićem, ako će nas Kulibali izvući, Jadna nam majka, Zvezdi su trebali skroz drugačiji špicevi, ali šta vredi pričati, nikad neću shvatiti zašto se dovode igrači koji ne igraju po 6 meseci, isto bi bilo i sa Adom.
Г

Гост

pre preko 1 godinu

За шта потребан, да направи пенал?

Pule

pre preko 1 godinu

Sa ovakvim igracima samo ugrozavate poziciju nekom klincu koji ima volje i talenta,svaka cast Srnicu gotivan je lik ,al nije za veznog igraca nikako ,pogotovo ne u evropi
d

dzonidzoni123

pre preko 1 godinu

тако је, сви ми можемо да правимо пенале и после као плачемо, па дајте ми те паре које они имају бићу спреман да трчим 180 минута а не 90... давно су прошле те форе борио се ово оно, звзеди не требају ни гобељић ни срнић, колико само бекова имамо по позајмицама зар је могуће да ниједан баш није за звезду, па шта се онда ради, а да, не ради се ништа паметно
2

2305

pre preko 1 godinu

moze na beka
Š

Šizojinjo

pre preko 1 godinu

Ne nije potreban, hvala.
M

Mircee

pre preko 1 godinu

Pre utakmice napravim opkladu da ce Srnic da napravi penal i nazalost ne treba biti prorok. Srnic napolje !
b

bemzema

pre preko 1 godinu

ima Jos igraca koji vole klub a imaju kvalitet, Lazović, Milivojevic,.....,njih treba pojuriti
m

mesar

pre preko 1 godinu

brate, njima Terza ne moze da mazne 10%
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Iskren da budem postujem lik i delo srnica ali zvezda ne sme sebi da dozvoli da u sezonu ulazi bez ozbiljnih igraca, nakon toliko sezona priliva novca od evrope gledanosti svega ti spadas na srnica kao nekog beka zadnjeg veznog i gobelju kao desnog pa erakovica kao levog, to se u ovom svetu fudbala ne tolerise, iskreno mnogo volim srnica jer covek uvek izgine na utakmici pokida se kako igra, sve to stoji, ali trenerima i nama navijacima treba bolje, ne mozes mi reci da kings kangva odjednom ne moze da igra i da je Slavoljub bolji od njega. Nekad dolazi do takvih nelogicnosti u sastavljanju postave, da se pitas da li to uopste trener sastavlja ili neko iznad njega....
w

webbb

pre preko 1 godinu

Najgora stvar koji su uradili neralni i razmazeni navijaci zvezde jeste pritisak koji su ponovo stvorili na tim zvezde, sad posto je Dejan postavio standarde kao prvo mesto sada ce sve osim toga biti katastrofa i sada igraci zvezde imaju odgovornost da se opravdaju protiv Monaka, a za tri dana imamo mnooogo vazniju utakmicu u prvenstvu a te utakmice u prvenstvu su najteze, i sta mislite sta ce da se desi??Pa istrosice se protiv Monaka.Cestitam navijacima zvezde, kako unistavaju klub svojim nerealnim pritiscima....Ne bi pozeleo nikome takve navijace. ovo je moj komentar pre utakmice sa Monakom, bio sam u pravu, igraci su dali previse I bili pod pritiskom, da nije bilo tog pritiska mozda bi I dobili Monako...ovo zvizdanje sa zapada je sramotno.. KADA CETE SHVATITI DA OVO STO RADITE SVOJIM IGRACIMA JE BOLESNO, PRESTANITE DA PLJUJETE PO IGRACIMA
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Kao papagaj ponavljam ovde da je pritisak kontraproduktivan i da postoji par botova koji ga prave ostali se pecaju na to. A zna se kome je to u interesu. PODRSKA IGRACIMA TO IM JE NAJPOTREBNIJE. SINOC SU JUNACKI ODIGRALI I BILI BOLJI.....
G

Gost123

pre preko 1 godinu

ma nemoj, a sta bi oni, da zaradjuju 20000 eura mjesecno, a da igraju bez pritiska i ocekivanja. dosao si u Zvezdu, ima da se igras i pod pritiskom i ocekivanjima, makar ona bila nerealna. ako ne mozes da se nosis s tim idi igraj amaterski fudbal
5

55545545

pre preko 1 godinu

Ako im je pritisak problem, neka idu da igraju za Javor.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Igrač za špekulativne transfere a nije jedini.Može da se sada piše,hvali,kudi,šteta je nepopravljiva u ovoj godini,on kao kljucni krivac,otpevao!!!Biće izviždan i peglan od navijača,bilje da ga liferuju ma gde i eskiviraju blamaže.