Komentari na vest

Suze pred navijačima! Zar da se branim priča da sam rasista, član albanske mafije, da ne slavim protiv Zvezde?

M

Mali car

pre preko 2 godine

Gde je after parti brate?
L

Lehr

pre preko 2 godine

Ne razumem da se najskuplje placen igrac pusti. Trener nas je ostetio za min 2. mil. racunam na transfer. Verovatno i mnogo vise. Ko ima pravo da se tako igra sa PFC? A po njemu PFC je najvazniji... .
x

xyz

pre preko 2 godine

Stanoje promasio si profesiju, mozda jos uvek nije kasno da upises glumu. Kakva farsa od konferencije i bacanje magle.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Zakljucak nakon citanja komentara: Na ovim stranama se skuplja najveci sljam od ljudi.
p

prti

pre preko 2 godine

Onaj osecaj kad skupis ljude koji zaradjuju 300-800e da im se isplaces koliko ti je tesko dok na racun leze 30-50.000e svaki mesec.
S

Saki74

pre preko 2 godine

A dali vi gospodine koristite drogu ? Iskreno
s

stanoje Odlazi

pre preko 2 godine

Naravno da jesi lazni trener,ljiga od coveka i rasista,licno zbog tebe su iz kluba pobegli i Moreira i Asana sad i Suma..sledeci je Natho,smem da se kladim!
J

Jedan je Suma

pre preko 2 godine

OVAJ PROLUPO NACISTO...SIKTER IZ KLUBA.
D

Dosta je bilo

pre preko 2 godine

STANOJEVICU ODLAZI IZ KLUBA,CEO JUG JE UZ SUMU I PROTIV TEBE!
b

batabane

pre preko 2 godine

Normalno je za veliki klub da bude praćen i komentarisao na društvenim mrežama.Sta znaci podmetanje,zasto se danas niste pojavili uzivo pa da pitate, kritikujete.Treba neko da ostavi posao,predje 500 km.i nozda i ne pita nista,jer je sve verovatno organizovano.Pa i na utakmici da pocnes da vices protiv pojedinih igrača i Stanoja,mozda dobiješ batine.Nesporno je Stanojevićevo fudbalsko teoretsko znanje,tim je odlicno pripremljen.Ali pitanje svih pitanja,je primena tog znanja, i postenje.Zasto igraju losiji igraci od postojecih.Zasto nemaju svi igrači isti tretman.Zasto da bi neki igrali on bolje igrace na tim pozicijama, pomera na pozicije koje oni objektivno slabije igraju.Zasto gura drvo Miljkovica,a izvanrednom beku, mozda i za reprezentaciju, Zivkovicu,pruza sansu na parce, uglavnom na nebitnim utakmicama.Pa nije dovoljno da igraju za Partizan igraci kojima je jedini kvalitet,da dobro odbijaju loptu.Takav Miljkovic,takav Scekic.Zasto u veznoj liniji ne igra najaca postava.Zdjelar, Natho i Markec.
G

Gostgy

pre preko 2 godine

Pa jel igrao zivkovic protiv socija pa je bio nesiguran nazad... Sta pricate ljudi... Miljkovic bolje zatvara nazad.. Zivkovic bolji u ofanzivi
Е

Еро с онога свијета

pre preko 2 godine

За Станкелу, грађевинског инвеститора, Станоје-господин човек. Ови што би да га мењају, правац са Жексом пред управу. Није он сам дошао у клуб. Лично, волео бих да знам кога бисте волели да видите уместо Станоја? Муриња, Клопа, Гвардиолу? Неког од легенди клуба? Шта мислите, који би то мозак похрлио код Вучеле и Вазуре? Станоју, са свим манама, свака част. С обзиром на ресурсе и управу, човек заслужује апсолутну подршку за досад учињено.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Zasto moras da vredjas druge da bi pohvalio svog. To ti je ukrvi. Ne umes drugacije. Deki ce nekad voditi klub iz liga petice. Trenutno tamo sem Mihe srpskih trenera nema.
B

Bunkerica

pre preko 2 godine

Flora bez problema. Ovi se sami u vlastitim suzama utopiše
!

!!!

pre preko 2 godine

Vladimir Ivic novi trener Partizana !!! videcete uskoro !
G

Gost Ša

pre preko 2 godine

Opet pljuvačina po Stanojeviću na portalima? Pa gde ste danas, lepo ste pozvani, mogli ste doći i reći mu u lice sve što bulaznite ovde. Ali ne, lakše je skrivati se ovde i blatiti čoveka. Hrabro, nema šta. Činjenica je da čovek trenutno ima rezultate. I da je svaka kritika kontraproduktivna. A u maju se podvlači crta pa ga onda terajte ako bude zaslužio.
J

JFRONT70

pre preko 2 godine

PRAVI NAVIJACI PARTIZANA NISU BILI NA OVOJ NAMESTENOJ KONFERENCIJI.(TACKA)
Ж

Жекс ти ли си

pre preko 2 godine

Да, прави навијачи су за тастатуром.
G

Gost66

pre preko 2 godine

Vidi ovog Stanojevića, kako bratic kuka. Nesto se nije čuo kad je bio trener u Tadicevo vreme. Tad mu ništa nije smetalo...
S

Sniper

pre preko 2 godine

A zašto ti na primer ne predložiš tom istom Pantiću da dođeš u njegovu emisiju, ili na nekoj drugoj TV, da se suočite, da razjasnite. Da ide emisija uživo. Da dođe i Vazura, i neko od igrača, da sami navijači procene ko je u pravu
G

Gost. ....

pre preko 2 godine

Na konferencijama si samo Sumu prozivao......Natka si poceo da urnises....pitaj Moreiru.....sta kaze Banjak jel i on laze? Nisi znao da se tvoj igac, Asano, ne placa...pa pricas li ti sa njima??? Pitaj i malog Ficu zasto je plakao kad je otisao....Sadik nije spic kakav ti treba u fkp....parafraziram te.....Ne prozivas Jojica za onaj masakr sto nam uradio u derbijima? Kkgs vracas zeku , miljkovica, obradovica??? Pa ako ne mozes zglavne nemoj i njih ....za koje pare igraji? Koliko ima igraca da nisu pod kapom tvog kuma i tog Albanca?
G

Gost333

pre preko 2 godine

Druze, sta ti nije jasno... Rezultati ti govore sve... Opusti se i navijaj za partizan... Mislim da imas razloga da navijas i gledas kako se igra i pobedjuje za razliku od zadnjih par godina...
M

Mile Puž

pre preko 2 godine

Kakav recnik jednog trenera, pedagoga!? I kakva paterika profesionalnog sportskog radnika. Trener ne sme biti labilna licnost koja to svima pokazuje. Jel sad treba da se sazalimo na njega? Koja je svrha svega ovoga osim kaljanju ugleda kluba i struke? Budi sportista i bori se. Od plakanja nema nista!
I

Ivo Budak

pre preko 2 godine

Profesionalac ostavlja emocije pred vratima svog posla. Zato i jeste profesionalac koji ima (unosan) profesionalni ugovor. Sav prljav ves ostaje u kuci, emocijama nema mesta. Ovo je presedan i za momentalni otkaz. Reci ce zivim za Partizana, prosuti neku izlizanu frazu. A zapravo steti ugledu kluba. Potresa ga sta se pise po drustvenim mrezama? Pod pritiskom je? Zeli da se opravda, isplace? Neprofesionalno skroz gde pokazuje nestabilnost licnosti i karaktera. Umesto da se samo nasmejao, odmahnuo rukom i rekao da kao pedagog i suvi profesionalac nema apsolutno nikakav komentar jer ga takve stvari ne doticu. Ali, izgleda da mu je “ludi žeks” pronašao žicu i udario gde najvise boli. Tek sada je potpuno jasno da u svim tim pricama ipak ima istine. Stanoje, daj neopozivu ostavku i otidji uzdignute glave.
G

Gostjshs

pre preko 2 godine

Druskane, nece da da ostavku... Pogledaj i djokovica kako place.. Jel ti i nole nije potaman posle svega... Idi resavaj svoje frustracije na drugom mestu, nemoj moj klub da spustas... Posto partizan ne volis... Kao i "gospodin" zeljko pantic..
p

postar aca

pre preko 2 godine

naravno da nece dati ostavku jer nema gde da radi (u 10 godina 0.9 godina u klubovima Kine, Arabije...). Mozda opet ode u PAOK, bar na par meseci? Btw u Kini dobio otkaz sms-om. Fazon: brt, ne moras vise da dolazis. Pozz.
M

Mile Budak

pre preko 2 godine

Prika? Pusti ti Nola, ovo je patetika par ekselans. Lik cmizdri a da ga niko nista nije pit'o. Ajde pedala bre slepce.
I

Istina

pre preko 2 godine

Partizan pod Stanojem: 19 pobeda u nizu pa ih Zvezda resetovala. 4 pobede u kupu u nizu pa opet reset na Marakani. Ove godine 7 pobeda u nizu ps opet Zvezda nece da se skloni..
m

mister šerif moldavski

pre preko 2 godine

Skor predsednikovog kluba: 4 poraza u 4 godine, 3 od FKP. Tu nema dogovora Zadnja "osvojena" titula sa 3 nerešene. I te 3 koje se ne mogu namestiti. Lako je biti " prvak" kad predsednik ima svoju ligu, svoj klub, svog direktora kluba, svoj FSS. Pa u takvim uslovima, ja i moja ekipica iz ulice bi bili šampioni bez ijedne nerešene i bili bi stalno u LŠ

MILAN1989

pre preko 2 godine

Zvezda je izgubila od TSC-a i Cukarickog
E

Ex. bachje

pre preko 2 godine

Čim si ti pristao na saradnju sa VVV svaki dalji komentar je suvišan.
A

Akrap

pre preko 2 godine

Otkud bunker na stadionu!?Niste znali!?To je isto kao da moj kućni prijatelj u mojoj kući,u jednoj od soba napravi bunker,a ja da ne znam!!
Е

Еро с онога свијета

pre preko 2 godine

Брт, да ли је ваш највећи навијач знао за бункер?
R

Retrieved

pre preko 2 godine

To da pitas tvog vodju koji je doveo njih na Jna da urusavaju Partizan

Delija

pre preko 2 godine

Pa sto netuzis Pantića? Ja bih ga tuzio da sam na tvom mestu imas dokaze, za mafiju, za rasizam, za 100 drugih stvari. Aada je na tebi da to i dokazes a ne ko placipi... da se pravdaš!
S

Spoon

pre preko 2 godine

Željko Pantić lud nije ni malo!Svi odlično znamo šta je radila ova uprava,a Stanoje sada radi sa njima.Nemam ništa protiv,imamo pristojne rezultate,samo svako vidi da tu nisu čista posla!A to Pantić najbolje zna,koji voli Partizan vise od Stanoja i cele uprave zajedno!!
Z

Zonjo

pre preko 2 godine

Stanoje majstore zar si pao na gluposti koje se vrte po društvenim mrežama, na kojim svaka budala može da se predstavlja kako god želi? Da nemaš podršku navijača Partizana to bi kulminiralo na tribinama, ne osvrći se na komentare obične balafurdije koja se lažno predstavlja kao da su navijači Partizana...Bar ti nemoj padati na te gluposti. Puna podrška i samo napred majstore.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Bravo majstore, sve vreme mislim kao i ti. Ma kome bre on da se pravda? Ovim turskim Romima što nameštaju 4 godine i kradu od osnivanja? koji bi da mu gurnu klipove u točkove. Jehovinim imbecilima fukare žeksa Pantića? Znaš kako bi ih ja potresao ..
G

Gostovanka

pre preko 2 godine

Dal ga je neko pitao zašto se problemi ne rešavaju u 4 zida nego preko medija? Prvi je on isprozivao Dumu kako je otišao na svoju ruku, a savez Gcineje objavio dokument da je Partizan doa saglasnost!
1

187

pre preko 2 godine

Stanoje, kazi adrenalin! Pogledajte konferenciju od pre 10 godina, kada je ispao od Samroka, i sve ce vam biti jasno.
z

zulumćar

pre preko 2 godine

Evo ja kao pravi navijač Partizana bih postavio gospodinu Aleksandru Stanojeviću jedno konkretno pitanje: Zašto si pristao da dođeš u Partizan dok je ovakva uprava u klubu kad i sam znaš da nisu čista posla???
J

Jefto

pre preko 2 godine

Bravoo!!Isto pitam!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

A ko bi nam onda po tvome trebao biti trener? Neko totalno nepismen i nesposoban, pa da ispadnemo iz lige, jer po tvome niko posten i normalan nebi trebao da prihvati posao trenera u Partizanu? To bi te ucinilo sretnijim? Da Zvezda svake godine osvaja titule? Daj, covjece, pa jesi li mogao postaviti gluplje pitanje?
M

Micas

pre preko 2 godine

Ma covek je u pravu 100% !!!
G

Gostiu

pre preko 2 godine

dovoljno je videti koliko se gana skupi na svaku vest o njemu i pametnom je dosta da zakljuci da im smeta i da im je trn u oko, ne sigurno zato sto je los 😁 Pozdrav za Gane, Milovan Rajevac opet jaše
P

Pfc grocka

pre preko 2 godine

Podršku Stanoju i ovoj upravi daju samo janjičari,ne mešajte prave navijače Partizana sa njima!!JEL JASNO!?
G

Gostttttiiiiivvvvvaaaaarrrrr

pre preko 2 godine

Svi navijaci Partizana u cetvrtak i na svaki naredni mec da ispunimo tribine i da pokazemo majstoru Stanoju da smo svi uz Partizan a ovi navijaci dijarea klubčića nek i dalje jedu G predstavljajući se kao navijači Partizana po društvenim mrežama...NAPRED PARTIZAN !!!!
Z

Zbunjenj

pre preko 2 godine

Treba biti pametan pa proceniti sta je istina. Zeljko zna dosta, voli partizan bez greske, ali sujetan ko baba sa sela, najsujetniji lik na svetu. Podrska Stanoju, drugog nemamo, moramo da ga podrzimo. Idemo ka tituli. VOLIM PARTIZAN
S

SMED

pre preko 2 godine

Atmosfera u srbskom fudbalu je FUJ,necemo se opametiti dok ne bude prekasno!
M

Mk

pre preko 2 godine

Ponizavajuce je što je morao da se pravda zbog onog slepca jutjubera koji je nahuškao navijace protiv njega. Ne mnogo inteligentne navijace ali ima ih podosta nazalost, brojni su izgleda. Stanojevic je utegao ovaj Partizan, igramo stvarno lepo, dajemo golove, u Evropi rutinska pobeda na Kipru 0:2, prvi smo u svim takmicenjima.. Šta hocete vise? Izgleda ste brzo zaboravili tragičan fudbal kod Djukica, ofanzivnu impotentnost kod Bate Mirkovica, a da je Savo trener već bi nam zvezda bezala 6 bodova i trka bi bila gotova kao i uvek u oktobru. Boljeg trenera ne možemo dovesti trenutno, dok god Vlada Ivić ne bude želeo da preuzme Partizan. Dok se to ne desi, podrzite klub i trenera ili cutite, samo kokodačete kao neke tetke i unosite nemir u ekipu
1

187

pre preko 2 godine

Citiram autora teksta:"Ali će barem deo ljudi shvatiti da ne treba verovati u sve što se pročita." A deo ce i dalje da pise i podrzava blato.
J

Jedan šut u okvir gola

pre preko 2 godine

" A voleo bih da ste me videli kad je trebalo da postignemo gol i završimo derbi... "
K

Klaicna folitancija

pre preko 2 godine

Kakva je ovo sprdnja, ovo gledamo jednom nedeljno od politicara, ove folirantske razgovore sa gradjanima, samo ovaj s "navijacima" ubacenih da postave pitanje koje su dobili, da sve izgleda bajno, uplakano i emotivno, sprdnja klaicna. Bjezanje od odgovornosti..
S

Stanoja brat

pre preko 2 godine

Ja mislim - da su hejteri samo cigani i lazni grobari!! Ovo je aleksander veliki! I svaka mu cast ovaku dominaciju u igri ja nepamtim! Rezultati govore sami!
I

Ilić

pre preko 2 godine

Partizan pod Stanojem: 19 pobeda u nizu pa ih Zvezda resetovala. 4 pobede u kupu u nizu pa opet reset na Marakani. Ove godine 7 pobeda u nizu ps opet Zvezda nece da se skloni...E moj Plačoje, vi ste sampioni sklanjalica !
Z

Zole

pre preko 2 godine

Jao cuj ovog, ma šta kazes... U dva derbija ste se izvlacili u zavrsnici utakmice, jednom penal a ovaj zadnji srećan gol pred kraj utakmice, gde najnizi igrač u 16 metara daje gol glavom! Oba puta ste jurili deficit i srećno izvukli 1:1 koje ste slavili kao pobedu, finale kupa na Marakani 0:0 i penal lutrija. O kakvom resetovanju ti pricas nesreco?
R

RESET

pre preko 2 godine

Misliš 1:0,u kupu 0:0,pa sad 1:1 i to reset!? Pogledaj period prvog Stanojevog mandata, šta znži reč RESET 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ne da niste mogli pobediti, već gola niste mogli dati. Još jedna vo bitna stvar, kad kažete krš i lom od igrača u Partizanu.... samo.... što ih ne dobiste u kupu pre penala? Što nas sad ne dobiste? Zašto samo 1:0 kad Partizan nema tim? 😁 Tako isto ste se duvali i kad je bio Marko Nikolić pa ste mu se svi poklonili i spustili... malo niže 😂😂😂 Saćete u maju i Aleksandu Velikom....
@

@RESET

pre preko 2 godine

A ne ne, u kupu 4:3! Krle vam poderao mrezu za dupu krunu. Tako je sladje!
@

@Zole

pre preko 2 godine

"zaboravio" si kad vas je Ivanic probusio!
Z

Zole

pre preko 2 godine

Idiot Pantić je okrenuo dobar deo lakovernih navijaca Partizana protiv Stanojevica i to nije dobro, on ima neki sukob sa Stanojem koji datira jos odavno, kad je on bio trener prvi put. Pljuvao je Nikolića pa polizao kad smo osvojili duplu krunu, ima sve na jutjubu. Batu Mirkovica hvalio, govorio kako će ga braniti zivotom ako treba a onda ga posle par meseci nazivao Tumbinim pijunom i da rusi Partizan. Ko može verovati takvom čoveku? Jeste vi normalni? Okanite se psiho jutjubera i razmisljajte svojom glavom, ako imate čim. Ne možete biti tako kontradiktorni. Da je Stanojević rasista ne bi dovodio Rikarda nego bi vratio Škuletića ili Šćepovića, Suma je problematičan lik niko nije umeo sa njim osim Save, doveo je Meniga i odmah igra prvu postavu a hteo je i nekog crnca iz Belgije pre njega. Pustite Stanojevica i Partizan na miru, ovoliko nezadovoljstvo nije bilo ni kad smo kaskali 15 bodova za zvezdom!!?
g

grobarijus

pre preko 2 godine

rasista dal je ne zanima me,zanima me zasto nijedan derbi ne zeli da pobedi...
Z

Zole

pre preko 2 godine

To je još jedna apsurdna recenica, koju je pokrenuo jutjuber. Mislis da mu je neko naredio da pusti zvezdu u zadnjih par minuta u oba derbija? Prvi put Jojic pravi nebulozan penal kad nije mogao drugacije da zaustavi Sanoga, drugi put Katai izmedju dva nasa igraca daje gol glavom, slicno nam se desavalo i u ranijim derbijima kod Djukica, Bate i Save na jna, povedemo 1:0 i ne uspemo da zakljucamo utakmicu i oni srecno izjednace, a na Marakani nismo dobili od Nikolića i 1:3 2017. Ne zelim da verujem u to da Stanojevic namerno neće da dobije zvezdu, čovek sigurno nije nicim ucenjen inače bi cutao kao Vazura i uprava, covek koji je pevao anti-zvezdaske pesme u svlacionici sigurno je želeo tu pobedu više od nas
g

grobarijus

pre preko 2 godine

druze ja ne gotivim pantica da se razumemo posto je i mene blokirao na jutjub kanalu kad sam napadao vazuru i vucelu a on je bio dobro sa njima tada,nemam lepo misljenje o njemu.....ali stanoje kako vetar duva,kaze ne svidja mi se skandiranje navijaca protiv socija,posle razumem navijace,msm nema sedenja na dve stolice....odtsranjuje nam sumu u njvaznijoj tekmi godine,gde smo vec pobedom nadomak tituel fakticki....a d aje pobedio to ne bi islo dobro pred zibore,da se crveno belo stado ne okrene protiv svog vozda..za rasizam to je glupost to stoji a opet odlican je sa terzicem
Č

Čekerevac

pre preko 2 godine

Ovi što pišu da komentare ostavljaju botovi,upravo su oni iz frakcije janjičari i jedino te Stanoje oni podrzavaju,i tebe i upravu!!!
k

koolerski

pre preko 2 godine

podrska Stanoju,vise verujem njemu nego Panticu.pustimo price ajmo do titule,cigani su se vec usrali u gace

Sliks17

pre preko 2 godine

Stvarno je patetican covek da je to uzas. Sramota je pre svega za jedan klub kao sto je FKP da vodi ova karikatura i Kalimero. Pravi dramu kao da vodi Real i kao da je univerzum protiv njega. Samo stvaranje alibija i opravdanja za unapred moguce neuspehe
m

miile

pre preko 2 godine

čovek ladno čita komentare? Aleksandre Stanojeviću pa 90% komentara su plaćeni botovi
А

АМОС

pre preko 2 godine

Какав је ово драматург! Мене као ЗВЕЗДАША био би блам да Дексара или неко други после њега наступи овако. Најискреније говорим! Направио драму после одлагања наше утакмице и демонстративно напустио конференцију без да му се постави једно једино питање. А једино питање је требало да буде о Суми! Вешта ескиважа... И сада брже боље прање и плакање! Туга...
P

Proljevare

pre preko 2 godine

A, da li te je kao jednog zvezdasa blam sto tvoja voljena ekipa odlozi utakmicu jer 3 igraca od registeovanih 30 ima proliv???Sedi 1
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Sasvom ok trener. Za Milosevica cak i profesor. Cim je dosao, Partizan je krenuo uzlaznom putanjom, ali mislim da na internetu mnogi koji se predstavljaju kao navijaci Partizana to upravo nisu. Mislim da takvi sad trenutno najvise i likuju.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Ne sporim da nije loš trener, ove sezone igramo mnogo zrelije i imamo jači roster i dužu klupu (niz pobeda iz prošle sezone je i plod velike sreće na nekim utakmicama, kao recimo protiv Spartaka, Proletera, Čuke), ali kada je došao na - 6, imao je dva derbija i 35 kola ispred sebe (Marko Nikolić bio u sličnoj situaciji samo što je imao tri derbija), a on je prosuo dva boda protiv Metalca (imali vođstvo i igrača više) pre derbija, koji nije dobio na našem stadionu i posle toga izgubio u Nišu. Ispao u Evropi i izgubio finale kupa, znači troduplo golo. Sada je liga, bar što se suđenja tiče zbog VAR-a i nekih sudija "specijalaca" koji su skinuti sa liste, nešto regularnija, pa neka dokaže to što priča i uzme titulu, siguran sam da će mu i Željko Pantić čestitati. Ali o Sumu se definitivno ogrešio, sam je priznao da na toj poziciji vidi Panitća.
P

PARTIZANA !!!

pre preko 2 godine

Stanoje majstore, navijaci Partizana su uz tebe, ti bi bar treba da znas da iza nickova koji se predstavljaju kao navijaci Partizana ustvari stoje navijaci fk dijarea, ne padaj na provokacije, izdigni se iznad toga i samo napred...u inat jos 5 godina ostani kako bi ovu crvenu sektu hvatala panika, a vec ih je uhvatila jer se sluze svim nedozvoljenim sredstvima kako bi destabilizovali Partizan na svaki nacin...NAPRED PARTIZAN !!!!
L

Lončar

pre preko 2 godine

Ne volimo te ali imaš dobar rezultat
0

0211

pre preko 2 godine

Ajmo sada iskreno. Partizan nema tim, koliko ovo sve izgledalo bajno, istina je totalno drugacija. Onaj niz u drugom delu sezone (2020/2021), nije za zatvor nego za goli otok. Totalna dominacija bez napadaca? A nisu uspeli da se skupe u prvom delu sezone? Velicanje Stanojevica, da je vrhunski strucnjak. Koliko god Zeljko Pantic ume da lupa gluposti, sve vezano za Stanojevica je debela istina. Prodaja Sadika je tezak slucaj, to je totalno nepotrebno bilo, da ja ne znam. Ali kada pogledas, prosto je neverovatno da se sve to trpi, na kraju krajeva, ovde po komentarima i podrzava. Nije uspeh pobeda u derbiju ili da se proda igrac, uspeh je da se klub digne na noge, da bude respektabilan, da se zna ko pije a ko placa, da je sve crno na belo. Da se zna tacan dug, da se zna koliko novca je na raspolaganju. Kod nas (CZ) je neka druga prica, jer ima uspeha u Evropi, i tamo je debela banda, tezak lopovluk. Da se razumemo, ne podrzavam ni Terzica, ni Mrkelu a ni onog IZNAD SVIH. Prija mi uspeh u evropi, titule itd. ali sta posle toga? Posto je ocigledno da se krade, da se prosipaju pare na tudjim racunima, drzava cuti i to je pokrice, Evropa i titule. Kum mi je grobar, onako bas "debeli", od srednjoskolskih dana, pa dok smo studirali gore pa evo i dan danas kada imamo decu, posao, porodicu itd. Ovo je prvi derbi koji nismo pogledali, ni on ni ja. Kada sam ga pitao dan pre utakmice kako cemo, sta cemo, gde cemo da gledamo, on je samo reko "Ne zanima me uopste dok ne padnu svi". Stao sam pa se razmisljam, citam po komentarima pa mi nije jasno? Zasto ljudi podrzavaju totalan kolaps Partizana? Ja kazem iskreno, meni je prosle sezone omiljeni kosarkas u ABA bio Jaramaz, u reprezentaciji najvise volim Bogdana, Mijat mi je uz Piksija onako bas debelo obelezio detinjstvo. Znaci, postujem klub ali Vas ne volim, a koji ste to Vi? Pa vi sto podrzavate, svesno ili nesvesno sve ovo. Ne volim upravu ni Vasu a ni nasu, organski ne podnosim tacnije, i istina je da Vas tovarim ovde, i istina je da Vam zelim katanac (ponekad) ali iskreno da Vam kazem, kada je CZ grcala u dugovima, PRVI sam bio koji je bio za to da se lepo spusti u najnizi rang pa lepo ispocetka. Zasto? Zato sto ovo nije zdravo. Ali nema nam pomoci, sve dok je onaj gore, sve dok nas jure spricevima, sve dok nas kradu tajkuni, dok telefonski racun ide i do 8k (internet, televizija). Dok imamo jedini u svetu komunalnu policiju, policijski cas, u gradu odakle sam ja nocu samo na pumpi mozes da kupis cigarete. Sve dok je mleko za dete 2k, pelene 900din, a plata 30k. Nema bolje, i nece ni da bude, nego lepo vile pa da se otera drakula, pa kada ode drakula, onda da se lepo sedne, nadje zajednicki jezik, spusti liga na 12 kluba, sredi infrastruktura, pohapse olosi sa tribina i uvede OBAVEZNO SLUZENJE VOJNOG ROKA. Dakle, CZ/Partizan u 4 rang > za 5-6 god, vracanje u zivot, evropa, cisto sve pa kada se mi padnemo nekim moldavcima oni da kazu "Uf, zajebano" .. a ne mi "Jao bice tesko, znas oni imaju 10 brazilca". Svuda je debela neobrazovana stoka, u svakoj delatnosti, od fudbala, ekonomije, pravosudja, obrazovanja. I to je problem, jer 80% ljudi sto komentarisu ovde bolje bi vodilo klub nego ovi sisaci srece. Pozdrav i samo Srbija.
Č

Čađo lonjin

pre preko 2 godine

Prvi poraz i dobices otkaz!
S

Skapljo

pre preko 2 godine

Ako bude posle ovog poceo da se raduje golovima znacemo da nisu cista posla
u

uhljup

pre preko 2 godine

Odlaziii
b

bata Šoća

pre preko 2 godine

"zar da se branim od priča "...se kaže.
G

Gost200

pre preko 2 godine

Treba izaći na crtu ljudima i reći svoje stavove po pitanju bilo čega, oči u oči. Ne mislim samo na Stanojevića i današnju konverzaciju sa navijačima nego generalno. Lako je srati iza tastature na YouTubu, nekom forumu, mreži ili portalu. Linija manjeg otpora i zaštita od sukobljavanja mišljenja sa pravim, živim ljudima. Zato i ima ovoliko botova svuda, izađite bre u realan svet, pa branite svoje stavove!!
P

Providno

pre preko 2 godine

Većina komentara, negativna po Stanoja i Partizan, jasno kao DAN da većina nisu navijači Partizana i na ovaj način pokušavaju da destabilizuju ekipu i Stanoja, koji su ujedno i neka druga priča od UPRAVE. Najbolji lek za ovo je ignorisanje. Stanoje samo napred ŽIVEO PARTIZAN.
P

Pfc barič

pre preko 2 godine

MA JE LI!? A znaš li ko si ti!?
@

@providno

pre preko 2 godine

Pa ko je zapoceo sve ovo? Zeks! Pa zar ni on nije navijac patljidzana? Do juce ste se kleli u njega licemeri!
D

Da bas

pre preko 2 godine

je providno,odigrano je desetak prvenstvenih utakmica i ima dva boda vise od Zvezde plasirao se u konfederaciju i sada se spinuje kao da je osvojio LS ili ko zna sta vec.
R

Repac Plandiste.

pre preko 2 godine

Pa krpe navijaci i Stankovica iako je osvojio titule, duplu krunu igra grupne faze u Evropi... Pa sta si ti predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant vojske Republike Srbije ili pukovnik Vulin, mozda Jorgobanka Cica ili Ceca pa da niko ne sme da te kritikuje. Obaska jeste da Zeks baca na masu i da neke njegove tvrdnje ni pas s maslom pojeo ne bi ali ima tu kojecega sto bi moglo da se objavi i istrazi. Sa ovim su se slozili krizni stab, kineski strucnjaci, brat Si, Vladimir Vladimirovič, postovani, cjenjeni i uvazeni Vladan, Vulo Popovic iz Podgorice i onaj Aleksandar iz Stare Pazove. Slozio bi se i Misa banana ali sad ima preca posla a Sima Spasic je na megafon uzviknuo: ziveo Stanoje, Partizan i majka Srbija.
N

Neurati

pre preko 2 godine

Od mene plus, mada mislim da nisi sasvim cist.
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Ko je u dansnje vreme " cist" neka prvi baci kamen. Sa ovim su se slozili... znate vec mrzi me da kucam.
A

Aca1111

pre preko 2 godine

Stanojevic je odlican trener. A Natho dao gol a nije gledao gol. Sutirao bzv i posrecilo se
S

Sascha

pre preko 2 godine

Tako je Natho je glup igrac i sutirao je bezveze, lepo se vidi na snimku,covek nema pojma kao i svi nasi jer mi igramo samo stele za razliku od komsija koju su super
P

Puf puf

pre preko 2 godine

Posle ovoga te još više navijača mrzi
D

Dragan Z.

pre preko 2 godine

Pa Stanoje, Lazar M. je svaki derbi odigrao slabo. Recimo za 5,5 Jojić podjednako slabo stim što obavezno pravi kardinalne greške (pravi bespotreban penal, promaši penal...). Jojić je u derbijima 0. Mogu da se kladim da će njih dvojica početi i derbi na proleće koji će, verovatno, odlučivati o prvaku. Sa dva igrača manje derbi ne može da se dobije. Za to ćete vi biti krivi.
Z

Zgembo '90

pre preko 2 godine

Svesni smo sada da si tu da urušavaš Partizan i da radis za velikog vodju
B

Bnm

pre preko 2 godine

Kako se botici takmice auu!!! Ocigledno neko zeli nemir da unese jer Partizan ne staje da puni i odrzava prednost, nema pada kao prethodnih sezona. Pa se traze afere itd. Covek vodi dobro tim, sve je ok i sad normalan covek da se zapita otkud ovo? A OVO NIJE SE RADOVAO HAHA PA ANCELOTI PROLETOS NA KLUPI EVERTONA PROTIV TOTENHEMA U KUPU JOS PRODUZETAK, NJEGOV TIM DAJE GOL ZA PROLAZ ON LAGANO OKRECE LEDJA TERENU I SRCE KAFU ILI STA VEC? UOPSTE NIJE BIO RADOSTAN HAHAHHA
N

Nurif

pre preko 2 godine

Druže,bas briga Ancelotija za Everton,i bas nekog briga da je Stanoje trener Bangladeša i da se ne raduje!Ovo je Partizan,njegov klub,protiv najveceg rivala i konkurenta za tutulu!Alo
B

Bimbo84

pre preko 2 godine

Nisi mi omiljen ali dok imas rezultat ok
R

Rakija11

pre preko 2 godine

замолио бих јутјубера да се остави Партизана,нек снима емисије о нба или чему већ,нек настави са хуманитарним радом(за шта му скидам капу). Уноси само подјеле међу навијачима Партизана. Док је био са управом ћутао најјбољи су пријтељи били. Ја разумијем да живиш од јутјуба ал изабери неку другу тему. И да наравно УПРАВА НАПОЉЕ. Живела Србија
d

danilojevtic

pre preko 2 godine

Ne bi me čudilo da taj i humanitarni rad koristi za lično bogaćenje. Odavno nisam video lošijeg čoveka. Žao mi je njegove dece samo.
T

TRTMRT

pre preko 2 godine

A youtuber ti nije smetao dok je otkrivao ciganski kriminal svih ovih godina, a sada kad otkriva trenera sabotera sada ti smeta. Blago klubu koji nema takve navijace, nema gore sorte na svetu od "realnih grobara", gori ste od samih cigana
D

Dragan82

pre preko 2 godine

"Dok je bio sa upravom i ćutao, najbolji su prijatelji bili " ... Brale moj pa ti bas pogodi u srž,tako je bilo nema šta
R

Rakija11

pre preko 2 godine

мени јутјубер није требао да отвара очи и прича о Звездином криминалу и криминалу у српском фудбалу. Ја утакмице гледам (Партизан сваку,а остатак лиге кад имам времена и прегледе)Причамо о небитном јутјуберу ал ми реци зашто тај јутјубер није пљувао Вазуру,Илева и Вучелу док је био с њима? Док је био с њима радили су у интересу Партизана, чим је он отишао раде против Партизана нема смисла. Класичан јутјубер који не доноси ништа добро Партизану. Он ће све да каже или уради ради прегледа,свиђања,пратилаца и то је суштина јутјуба. Финансијску штету прави управа а навијачку јутјубер. Управу можемо отјарати а он може да прича шта год хоће небитан. УПРАВА НАПОЉЕ. Живела Србија
D

Deyaa

pre preko 2 godine

Mr.Stanojevicu,ocima ne mogu da vas vidim
Z

Zvecan jubilarac

pre preko 2 godine

Kakva je ovo gluma. Pa ko ce doci da postavi pitanje okruzen sns placenicima sa juga koji jedva cekaju neistomisljenike...
S

Sasa pfc bgd

pre preko 2 godine

Svaka čast Panticu ljudino sto si razotkrio ovog izdajnika
W

Wat

pre preko 2 godine

Ja samo zelim iole normalno objasnjenje zbog koje bi ekipa kao sto je Partizan drzala pod ugovorom igrace kao sto su Holender, Jojic i Miljkovic. Izvrsavaju svoje profesionalne obaveze, sta?! To je dovoljno? Evo ja necu nijednom zakasniti na trening, necu davati izjave u medijima, to je dovoljno da budem igrac Partizana?! Sad sam ja internet navijac koji je "protiv kluba" zato sto postavljam pitanje kako neko s gramom mozga moze misliti da ova trojica mogu igracki na bilo koji nacin doprineti klubu s ambicijama kao Partizanovim.
V

Viša trenerska

pre preko 2 godine

Normalan čovek ovako nešto sebi ne bi dozvolio niti bi se obazirao!Čim si ovo uradio znači da nešto mutiš i da osećaš krivicu za nešto.
K

Kumasin

pre preko 2 godine

Nekada smo stvarno bili avangarda, slusali punk i rap devedesetih kada su cigani cecu i lukasa, bili opozicija i otpor, uvek protiv agenata, bjeke,zeke i onda su nove delitantske pepsi generacije dosle na tribinu i tu krece epski potop. Nismo bili isti, to je cinjenica, sada smo gori od cigana..
R

RedStar91

pre preko 2 godine

ORIGINALTON Stanojevic: "Izlazimo na derbi - sramotno! Polupreplašeno, neki respekt... To je najveće razočaranje koje sam doživeo."😁 Sto bi rekao Sasa Curcic: "Usrali se k'o grlice."😂 Sreca njihova pa Dioni promasi onaj zicer u 2.minutu a i Katai kasnije pogodi samo precku...
G

GrobusNbgd

pre preko 2 godine

Stanoje OUT!!!
K

Kikinda 3

pre preko 2 godine

Odlazi Stanoje
P

Pfc begaljica

pre preko 2 godine

Jasno nam je svima za koga radiš Stanoje!
H

Hihihihi

pre preko 2 godine

Jedva cekam specijal Zeksa Pantica, ovo je bolje od svih ruzicastih rijalitija
d

dzelat

pre preko 2 godine

Tek kad ti vidimo ledja bicemo zadovoljni!Mi pravi navijaci verujemo Panticu jer znamo da on zivi Partizan!A ti!?!
F

Fuštar

pre preko 2 godine

Entoni Hopkins bi ti pozavideo na ovakvoj ulozi!Svaka ti čast Stanoje na vrhunskoj glumi!Razgalio si srca navijača
Z

Zorannnn

pre preko 2 godine

Ne prozivaju tebe navijaci Partizana vec navijaci fk dijarea pod laznim nickovima...Veci si ti od toga, ignorisi to majstore i idemo dalje...
G

GROBAR JUG 70

pre preko 2 godine

Odlazi SAMROCE ne brukaj Partizan
P

Prpanj

pre preko 2 godine

Sramota je da navode gospodina Pantica nazivate "bizarnim konstrukcijama", na snimku koji je on prilozio jasno se vidi da gospodin Stanojevic nije narocito srecan nakon postignutog gola Partizana u Vecitom derbiju. Danasnja objasnjenja sefa struke crno-belih vredjaju pamet.
R

Redzo JNA

pre preko 2 godine

stanoje,moras biti svestan da cim budes vezao 2 losa rezultata da ti se sprema noga
V

Vini Gogniti!!!!

pre preko 2 godine

Pravi Grobari to zele da se desi odmah
9

951357

pre preko 2 godine

A da bi vezao dva loša rezultata, samo treba da ne dogovore ishod unapred dva puta :D
G

Gostttttiiivvvvaaaarrrrr

pre preko 2 godine

Majstore kome se ti pravdas, ovima po drustvenim mrezama iza kojih stoje navijaci fk dijarea? Samo naprijed majstore i ne osvrci se, zabole te tuki za ove ubacene i sa laznim nickovima navijace...Svi navijaci Partizana su uz tebe i puna podrska.
P

Penzioner

pre preko 2 godine

Majstor se pravda vama sa drustvenih mreza koji podrzavate Zeljka Pantica. Coveka slicnog profila kao i AV, sve zna, svi su protiv njega, blokira negativne komentare i ne zeli tv duel(Tegeltija), trazi li ste da vas povede na nekakav ustanak!! Covek je u jednom periodu pokusavao da bude duhovit sa doskocicama i humorom na nivou kursadzija i Sase Pantica. Imajte kriticki stav, ali svoj, bez citata molim!!!
G

Grobari barič

pre preko 2 godine

Od svih frakcija jedino te vole janjičari
T

Ti si prvi trener

pre preko 2 godine

PITAJ GA ZA STOSICA
G

GogoJna

pre preko 2 godine

Ni jedan pravi navijac Partizana te ne voli!Samo te poštujemo dok imaš rezultat!!!
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Ovo je bilo skroz nepotrebno i glupo. Kome se dokazujes covece? Kome objasnjavas i sta? Kakav Pantic ludi? Vecina navijaca je uz tebe i tim, prvi si i to odrzi, sve ostalo je manje vazno! Uvek ce da bude onih koji su nezadovoljni necim, nije ni prvi ni zadnji put... Lagano rijaliti napravio covek...
8

892 panakota

pre preko 2 godine

Zašto nisi plakao kad si prodao utakmicu protiv Šamroka!!!?
I

Ispravka

pre preko 2 godine

Nije prodao nego vas razvalili konobari!
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

A zasto nismo mogli da citamo Panticeve konstrukcije? I on covek nekad mudro govori.
P

Pipi

pre preko 2 godine

Savo je za tebe Bard Živadinović lično sto se kulture tiče
K

Kobra

pre preko 2 godine

Vučić je uvek bio slab na suze mozda vam pokloni titulu
S

Simo se

pre preko 2 godine

Ovakvo nešto nije viđeno nigde u svetu!Ovo još niko nikad nije radio!Da neki ozbiljan trener,profesionalac plače jer ga navijači prozivaju!Strašno!
A

Aca.BG

pre preko 2 godine

Originalton Stanojevic: "Sad im pokaži, kad možeš da im pobegneš na pet bodova. Izlazimo na derbi - sramotno! Polupreplašeno, neki respekt... To je najveće razočaranje koje sam doživeo. Imaš dva boda prednosti, imaš svoj stadion, a mi počeli kao da smo četvrti na tabeli." Bili se usrali od Zvezde...hahaha
1

123546

pre preko 2 godine

Komentar ti je na nivou deteta od 7 godina,do 9 max,teško da imaš više
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Evo da i ja pitam nešto Pacoja. Franjini jel stvarno 0(nula) duplo ništa trofeja u zadnje dve sezone?  Jel stvarno bila panenka Gemovića? Jel stvarno Delija Lalat odneo pehar kupa u Novi Sad? Jel vam stvarno propala rezervacija restorana za proslavu osvajanja kupa? Jel vas stvarno Lalat otresao treći put uzastopno? Jel se stvarno i dalje kunete u Drinčića? Jel stvarno dovodite vašeg dželata Aranđela Stojkovića? Jel ste stvarno fasovali 3 komada od devetoplasiranog drugoligaša fk Novi Pazar? Jel stvarno SavO još početkom avgusta odustao od titule? Jel stvarno deca još nisu pošla u školu, a mučeni partizan se već oprostio od titule? Jel vas stvarno iz kvalifikacija za LE izbacio surovi Šarlroa klub koji za 116 godina postojanja nije osvojio nijedan trofej  u bilo kom takmičenju? Jel stvarno dupla kruna na Marakani? Jel stvarno za Zvezdom zaostajete 111 bodova u 4 zadnje sezone? Jel vam hladno na tolikom minusu? Jel vam stvarno Borjan odbranio dva penala? Jel stvarno Gobelja skinuo ćega i potrčao ka Mustafi?  Jel vam stvarno dug mnogo veći od 40M evra?
C

Chaki? Onaj polupani iz Lepe Brene?

pre preko 2 godine

Da li vas.... se kaze, ne Jel vas.... polupismeni čoveče za početak. 1) Da li je istina da su vam slali SMS poruke“ pomozi Zvezdi"da bi igrači imali da plate 3 obroka dnevno? 2) Da li je tačno da ste u periodu od 2000-2015 ispadali iz Evropskih kvalifikacija od nekog Kairata, za koga, tada, niko nije čuo, čak ni naši novinari nisu bi sigurni iz koje zemlje dolazi taj klub!?Ispadali u smislu, početak letnje sezone, kad su još cene na moru 50% jeftinije, negde jun, prva-druga polovina. 3) Da li je istina da su vam navijači šamarali igrače posle poraza na Banovom brdu? 4) Da li je istina da je "Čiča Draža" zaplakao na tajm autu kada ste bili poniženi u derbiju? 5) Da li je istina da su vam na predstavljanju trenera "lopurde" isekle struju, da ste kao miševi držali sveće za to vreme? 6) Da li je tačno da su vam u zadnje 4 godine dosudili 100 penala u prvenstvenim mečevima? 7) Da li je istina da su vam dosudili penal protiv "tamo neke Inđije" na 18m od gola? 8) Da li je istina da su vam prizali gol kada je lopta izašla u gol aut, pa vrećena u igru... u derbiju? 9) Da li je istina da igrate tu Evropu zadnjih 5 godina, da niste prodali igrača za više od 2mil € i da pored silnih para osvojenih od UEFE, dugujete isto, čak i više nego što ste dugovali pre Terze Mađije? 10) Da li je legenda ili kafanska priča da je Mađija namestio meč OFK BEOGRAD-ZVEZDA:2:6(2:0)? 11) Da li je tačno da ste u zadnjih par godina pretrpeli NAJVEĆE PORAZE U ISTORIJI KLUBA U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA?I još se ponosite tim mečevima... 😢 12) Da li je istina da vam je Borac Čačak "meto" u kupu 5 komada pre neku godinu.. i to u sred Beograda? 13) Da li je istina da vam je priznao titulu koju ste osvojili kako neki kažu "nešto pre bitke na Marici", tek pošto je vaš "duhovni vođa" došao na vlas'!? 14) Da li je istina da vam se prosralo 5 igrača pa ste kmečali da se odloži meč ovog četvrtka? Bog sve vidi.... trebao je nekima odmor, eto, dobiše ga neplanski na duži period... možda pitati "ludu šumu" da otkaže meč, ili ga bar pomeri za neki dan? 15) Da li je istina da prelazak Stojkovića ni posle 10 GODINA niste preboleli? Umrećete a za tim ćete ceo život žaliti. 16) Da li je istina da vam je legenda kluba, Zvezdina zvezda, ležala u mardelju zbog ilegalnih transfera zbog prepoštenog Mađije? 17) Da li je mit da je Stanoja imao sa vama skor 5-0-1? 18) Da li je istina da Mađija želi da vas izmesti na pašnjak pored aerodroma Nikola Tesla, zbog molova, kyraca i palaca i kako bi bio bliži jednog dana da se ukrca na avion kad dođu po njega da ga vode da "svira klavir" ? 19) Da li je istina da vam je Duško Vujošević uništio detinjstvo? Stanoja, nastavi ovako.... do Spartaka je bilo 4 po meču, sad smo probili barijeru... sad gazi po 5 svakog...titula je blizu! ⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫
G

Gostxxx

pre preko 2 godine

axaxxa al kakvu pometnju i haos unosi zeks...brate mili ako ih on izmisljotinama cima ovako..
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Ovo se prosto ne radi. Posle ocekujete da vas ne sprdamo kada osvojimo titulu? Da je ovo radio bilo koji trener zvezde, u zemlju bi propao od sramote.
T

TJ

pre preko 2 godine

Patetika na nivou seoske predstave. Nisu dosli navijaci, jer si procitan i izgubio si poverenje navijaca i javnosti. Lazes nas iz dana u dan. Kazes da ce igrati najbolji, a drugi ti sastavljaju tim. Ti si prevara od trenera i los covek. Kda odlazis molim te povedi jojica, miljkona i baebecka.
G

GostJNA

pre preko 2 godine

Coveceeeee pa tebi treba oskara dati,ti si glumac kakvog jos ni Holivud nije video! E to ti je i odgovor zasto nas nije bilo vise nego na javni poziv saka jada!
g

grobarijus

pre preko 2 godine

SIMPTOMATICNO JE DA CETVRTI DERBIO NECES I NE ZELIS DA POBEDIS ONE NEZNALICE koje jedva hodaju A TO RADIS DA TE NE bi SKLONIO ONAJ KOJI TE JE I DOVEO..i na prolece namerno gubis kljucni derbi i to je to,njima titula ti neces spiku prosipas...sad kad si ih imao nisi hteo da se kapiten ne naljuti pa da vas sve potera iz kluba
R

Realno123

pre preko 2 godine

Ma gde rasista pa njemu je Sadik bio los i smanjio mu minutazu pa i Asano nije bjelac i na kraju ode sada suma a u prvom mandatu kamara moreira. Jednostavno je rasista i gotovo. I pisa po svojim rijecima i onim nizovima Zvezde to je bilo neregularno a ovi partizanovi su prepostebi. Savo Milosevic je bio gospodin za tebe i ako znamo kakvo je ponasanje imao Savo
X

XD

pre preko 2 godine

Reality show partizan.
n

nebo

pre preko 2 godine

Bas to htedoh da napisem!! Ovo je cisto brukanje isntitucije zvane, trener Partizana i trenerskog poziva uopste!!! Druskane ako ti nesto smeta ili te tisti, das ,brate ostavku ili teras dalje,...Ovako si izasao pred novinare i tvz. navijace, places ,cmizdris, kukas , krmauces (mantra vec poznata), a morala ni u prici i samo jos vise podgrejao sumnje. Sramota!! Ozbiljan kandidat za sledecu farmu ili zadrugu
g

gostttre

pre preko 2 godine

Stanoje ako citas ovo kojim slucajem da znas da od svih ovih komentara 95% su navijaci zvezde a od tih 95%, 80 % su 2-3 lika koja ostave po 100 komentara i botuju za nekog ko im daje sendvice od pravih navijaca Partizana imas punu podrsku i mi smo uz tim, pa da nam doneses titulu posle duzeg vremena. Pozdrav
t

tegi fegi

pre preko 2 godine

A gde ste to uz tim?Na portalima?Na ukradenom stadionu vas 500 ne bude na utakmici
S

Smesno je sta pisete

pre preko 2 godine

Zar titula nije vec namestena za zvezdu kako to menjate misljenje non stop?
T

TJ

pre preko 2 godine

A ti pripadas klasi botova.

Kremenko M. As

pre preko 2 godine

NAPRED STANOJE!!!!!!!!!!!!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Znaci Miljkon zna sta 100 % navijaca misli o njemu?!I Jojic isto?!
P

Polakote

pre preko 2 godine

Kojaa patetika plakao i bla bla . Drzi se ti trenerskog posla i uigravaj tim avdrustvene mreze ce komentarisati i na nj8ma govoriti ljudi kako oni vide neke stvari u klubu. Uskoro ocekuj napade od kada je ok d partizan ima toliki niz pobeda jer si ti prvi komentarisao zvezdin niz . Prevara si od trenera pokusavas da se prikazes da si bolji od nikolica al si nikakav covek. Nikolica su igraci voleli a tebe se boje i jedva cekaju da napuste klub.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Kako vreme odmice broj normalnih i dobronamernih ljudi u srpskom fudbalu je manji.. Djukic, nikolic i savo su iz srpskog fudbala bukvalno pobegli, a ovaj doso i prihvatio se posla u ovom mulju jer jako dobro u mulju zna da pliva.. Propagande, patetike, nedoslednost u izjavama i postupcima, muljaze, pa ko hoce da vidi sta se desava videce, ostalima nema pomoci. Zlo vreme je doslo i meni je krivo sto tom zlu partizan vise nije "opozicija" i trn u oku.
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Cemu ovaj sastanak iliti cirkus? Ja mislim da se vi namerno medjusobno napadate a da iza svega zajedno kradete Zvezdu,tacnije zavrsavate meceve. I onda kada dodje derbi kao pubertetlije napaljene na kriminal, takvo vam je ponasanje,mrstenje face,busanje u grudi.I mislite da ako ne izgubite derbi eto jaci ste,nezasluzeno zaostajete po 10-20 bodova itd. To samo napaljena decurlija na fudbal gledaju tako. Sta bi trebalo da kaze Gent koji pobedi Briz 6:1. Pa Fejenord je prosle ili pretprosle godine pobedio Ajaks 6:1 pa je na kraju Ajaks bio sampion sa 20+ bodova viska. Man.City-Liverpul 4:0 a moglo je biti 8:0 a Liverpul bio prvak sa 20-ak bodova vise od Man.Siti-a,plus prvak Evrope i sveta. Jedino ste vi isprimani sa tom matematikom da ako imate bolji medjusobni skor sa Zvezdom da trebate biti sampioni.Onaj Pantic vam ispira mozgove nekakvim budalastinama. I ove sezone je Zvezda daleko najkvalitetnija,to svako normalan vidi ali eto,pravimo vestacku atmosferu u kojoj Partizan mora biti prvak. To je realnost Srbije pod ovakvom nakaradnom vlascu
X

Xe xe

pre preko 2 godine

Ovog odmah u zadrugu ili parove,Marić i Mitrović plaču za ovakvima.
Z

Zexov svedok

pre preko 2 godine

Ovo za tamnopute igrace i albansku mafiju mi je smesno, ali se na snimku jasno vidi kako nema radovanja, a on sada pokusava sa nekom smesnom pricom kako je bio ljut pa se nije radovao?! Inace ceo stadion je to znao pa te zato bilo sramota da se radujes? Daj bre, stidi se.
x

xaxaxa

pre preko 2 godine

"Imali smo 19 pobeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa." Sta ces kada to ne mozes da namestis.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Moze samo da plače nad svojom tužnom sudbinom. Džabe lazni nizovi i pobede kad je Zvezda mnogo bolja
G

Gost miks

pre preko 2 godine

Ovde je stvar jasna. Sva ta pljuvacina na stanojevica dolazi iz zvezdine kuhinje. Oni bi bili najradosniji da stanoje ode. Nedaj se stanoje, uzmi im titulu u inat. Pravi partizanovci su uz tebe!!!
k

kupi kartu za faunu

pre preko 2 godine

Koju titulu da uzmete? Raduj se utakmicama protiv flore junajted i anortozis sitija. To igrate sada, i ko zna kada. Uživaj , a svetski šampion iz Tokija uzima titule narednih 10 godina
B

Blaki

pre preko 2 godine

Hahaha,nisam znao da Žeks Pantić navija za Zvezdu!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Ko želi da ode Stanoje? Pa dok je on tu, vi nikad ozbiljna ekipa nećete postati. Svaki Zvezdaš navija da Stanoje ostane. Stanoje ne daj se, ne idi!

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

Sine sva ta pljuvacina dolazi ih kuhinje vaseg velikog Zeljka Pantica. Idi na njegov yt kanal pa proveri ko je pokrenuo sve to oko toga da Stanojevic ne slavi vase golove.
б

бартендер

pre preko 2 godine

Помозите човеку! Ови наступи личе на наступе оне “симпатичне” плаве водитељке са хепија…
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Ako išta pohvaljujem Mozzart sport to je što ste odstranili onu bitangu i fukaru zvana žeks panti. Žeks pantićevci, i ovde prerušeni turski Romi, mrš na YT
В

Вук

pre preko 2 godine

Заиста је сулудо колико све будала има по соц. мрежа. Нападати тако безочно Станоја, човека који је увек отворено на страни истине, човека који без обзира на политичку климу у земљи увек каже све што има. Зар се не стидите? Партизан 26 утакмица заредом са њим нема пораз и онда крене Терзијева бот машинерија да утиче на амбијент у Хумској. Зна се чија је то школа.
1

133333

pre preko 2 godine

Odakle vam taj niz zar niste rekli da je to nije moguce da se pravi toliki niz pobeda , kako odjednom kad ste prvi je sve regularno ?.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Ovo ke nakzalosniji trenutak u nasem sportu... Toliko patetike, toliko trolicnosti,toliko jadno... Pa gospodo glodari dotakli ste dno.... Nemam vise komentara, jadno nema sta
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Plaky plaky
9

951357

pre preko 2 godine

Vidi se da je bilo za navijače, kao da je navijač popunjavao ovo između Stanojevih izjava...
M

Mikki

pre preko 2 godine

Ovo objašnjenje kako nije rasista jer dovodi crnce... Mozda bolje da neke stvari jednostavno precuti. Verujem da je iskren ali nema razloga bas da se na ovaj način brani, samo deluje... Ne naročito pametno
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Ja stvarno ne znam kome moze da bude merodavan taj Pantic, koji je postao naknadno "posten" nakon sto ga se uprava odrekla?! Pa, sto nije pricao o desavanjima u klubu dok je bio tamo, nego tek sada kada su ga izbacili?! Tog istog Savu u koga se sada kune je svojevremeno nazivao trenerom iz kafane. Sta je sve o tom Savi govorio zbog one "cuvene Skupstine" i rasprave sa Vuleticem?! Stanojevica nazivao "rasistom", sad kad su to dosli Rikardo, Menig i Agjemang, ne pominje vise tu "pricu", nego se presaltao na neku drugu pricu. Za sve i uvek ima alibi i izgovor, kako je samo on "u pravu". Tako je najlakse pametovati. Velika stetocina po Partizan koja ne moze da nam donese dobro...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Острашњени новинар моцарта, не би требали ви да говорите ко је у праву а ко не а поготово не да браните и уздижете Станојевића. Генерално је сулудо сазивати састанак са навијачима, његов посао је да прави тактику а не да чита шта се пише по порталима. Све је отишло предалеко а најмање се о фудбалу прича... Поз
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

(reči lažnog jesam-nisam-jesam sportskog direktora). Od transfera Asana i Sume (ako su već odlučili da ga se reše) se moralo inkasirati 3 do 4 miliona eura. O tajnoj Skupštini kluba i dugu od 30 miliona, bolje ništa i ne pričati. Stanojević da dokaže to što priča, a ako u decembru ne budemo imali prednost u prvenstvu i obezbeđeno proleće u Evropi, ne neka kvazi ostavka nego odlazak iz kluba. Dok igra i rezultati budu na nivou renomea Partizana i on i igrači će imati podršku pravih navijača, što naravno ne važi za upravu. NAPRED PARTIZAN, UPRAVA NAPOLJE!!!
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Da Partizan ima organizovane navijače, a ne plaćenike koji "disciplinuju" prave navijače, zbog kojih ovi i ne dolaze na stadione, ova uprava bi davnih dana bila najurena iz fotelja. Samo sportski rezultati (4 godine bez titule i dve bez trofeja i Evrope) bili bi dovoljan razlog, a šta tek reći za jednostrani izlazak Asana iz ugovora (igrač plaćen milion eura), situacija sa Bajbekom (trener u toku sezone izjavi da ne zna gde mu je skupi igrač, a nema špica) koja još uvek nije rešena i ko zna kada će i kako biti, teranje Sume koje je posle ovog cirkusa od "tribine" očigledno. Sumi pre šest meseci rekao da će se teško uklopiti, nije mu obezbeđena viza za Sloveniju da planski ne bi prošao pripreme i bio sklonjen (ali kada je bila muka i frka protiv Sočija i Santa Klare morali da ga vrate) i dezinformacije u vezi sa odlaskom na prozivku reprezentacije što dokazuje dopis Fudbalskom savezu Gvineje, a plasirane vesti da je otišao svojevoljno, bez znanja klubs i da Suma laže (lažni jesam-nisam-jesam sportski direktor Ilijev) P.S. Prvi deo komentara.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

AUUU , PA TI SE BODES. . . PA STA JE OVO LJUDI MOJI?KAKAV JE OVO CIRKUS? OVDE SE NESTO OPASNO SPREMA. . .
d

dežavi

pre preko 2 godine

Ti to o sebi
s

ser jordan

pre preko 2 godine

ne kune majka ser samrok stanoja sto se ugradi nego sto ide da se pred navijace vadi hahaha sve je izgleda u pravu ludi zex neverovatno
d

dežavi

pre preko 2 godine

Pripremajte se za kolektivno samoubistvo kad uzme tu titulu
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Jel realno ds on ovako se sprda sa inteligencijom normalnog čoveka??????? Jek realno da je ovo izjavio u svojoj odbrani
S

Stameni Milos

pre preko 2 godine

Iako sam zvezdas,ima logicnosti u ovom obajsnjenju zasto nije slavio gol,jer je bio pre toga ljut na Natha!
c

cirkus

pre preko 2 godine

Zar da se branim, a vamo daje 3 izjave dnevno i detaljno objasnjava svaku kadrovsku odluku, da se covek ispovraca od demagogije i patetike.. Zasto niko da pita sto je lagao oko sume i sadrzine dopisa fs-u gvineje, kad su znali da ide, nista suma nije na svoju ruku, sto su lagali za pasos kada je decko izvadio nov posle 4,5 dana, dosao u srbiju i predao ga klubu? Cemu sve to, cemu teranje mnogih drugih, samo mnogo tise, ovde ste vi ti koji su napravili medijsku papazjaniju i cirkus, i lepo se pokazali ko ste i sta ste.
d

dežavi

pre preko 2 godine

Evo prvi skačem u Dunav ako je i 20 tvojih pluseva autentično
G

Gostgg3+

pre preko 2 godine

Сузе кријем саме теку, комплекс имам и то ме пече... Даме и господо, један једини, непоновљиви, сер станоје од кукњаве!
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Jel realno ds on ovako se sprda sa inteligencijom normalnog čoveka??????? Jek realno da je ovo izjavio u svojoj odbrani
G

Grobalovac

pre preko 2 godine

Posle ove konferencije znam da postoje i oni koji ozbiljno shvataju Zeljka Pantica.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Partizan da ima organizovane navijače, a ne plaćenike koji "disciplinuju" prave navijače (koji zbog toga i ne dolaze na stadion), ova uprava bi odavno bila najurena iz fotelja. Dovoljan razlog bili bi sportski rezultati (4 godine bez titule, dve bez trofeja i Evrope), a šta tek reći za jednostrani izlazak Asana iz ugovora (igrač plaćen milion eura), situacija sa Bajbekom (trener u toku sezone izjavljuje da ne zna gde mu je tako skup igrač, a nema špica celu sezonu), koja još nije rešena i teranje Sume, koje je posle ovog današnjeg cirkusa od "tribine" očigledno. Sumi pre šest meseci rekao da će se teško uklopiti, nije mu obezbeđena viza za Sloveniju da planski ne bi prošao pripreme i bio sklonjen (ali kada je bila muka i frka protiv Sočija i Santa Klare morali da ga vrate), klub znao da mora da ode i javi se na prozivku reprezentacije što dokazuje dopis Fudbalskom savezu Gvineje, a onda se plasiraju dezinformacije da je samovoljno otišao i da Suma laže (reči lažnog jesam-nisam-jesam spo
P

Petar l

pre preko 2 godine

Pa Stanojević,valjda ti je jasno da si postao smetnja onima sa druge strane brda i da se upalila mašinerija propagande sportske sekcije SNS-a.uglavnom su svi komentari tih bodova i sraccunati su da destabilizuju klub.Partizan sa tobom ima igru,zadovoljvajucu brzinu i što je najbitnije rezultate,a taj,nekada veliki klub danas je postao samo agencija za preprodaju igrača i bogaćenje uprave,što nažalost radi i naša ucenjena uprava.
G

Gost997

pre preko 2 godine

Pobeda u derbiju protiv ugnjetene zvezde koja je nisila apel za pomoc na dresovima. Izigravao si silu nad protivnikom kog drze dvojica a jedan udara. Provocirao kad god si mogao, tvoji igraci sami svirali sebi penale a u evropi te izbacivali radnici iz kafica dosli iz trece smene. Imao si 0 bodova u grupi lige sampiona. I na sve to ova samoprozvana "gromada" je pevala sa igracima k...a umire k...a gasi se. Sad si dosao svestan da nemas ledja pa da izigravas silu nad nejacim. Sad placi, kako si sejao tako ces i da znjes. Moralna nula, najobicnija koja se dodvorava sirokim narodnim masama i saziva konferencije zbog fejzbuka i instagrama. Da li su bre ljudi stvarno prolupali pa slusaju vise ovog coveka koji je davno pokazao ko je i sta je, za ovo bi u ozbiljnom klubu otkaz popio.
O

Oregon Dzek

pre preko 2 godine

Sve rečeno!!
v

var

pre preko 2 godine

kao da smo mi veverice, pa opste je poznato da on ne voli crnce..i sad kao place tu mucenik kako su ga nvinog optuzili..koja farsa..
j

jutka gugutka

pre preko 2 godine

Nisam iz Beograda i nisam mogao doći da te vidim kako cmizdriš za kamere i postavim ti dva pitanja: 1. Zašto Vučića zovete kapitenom? 2. Hoćeš li dati ostavku kada klub, zbog tebe, ne osvoji titulu? Tvojim karakternim osobinama doživeo si da te nakon dve utakmice šutnu iz PAOK-a. Posvađao si se prvog dana sa pola tima i gazda te šutnuo odmah, uz vrlo loše reči o tebi. Plači sada.
p

piždra

pre preko 2 godine

Pa što ti je "prijatelju" trebalo toliko dugo vremena da objasniš neobjašnjivo?
p

pacoje

pre preko 2 godine

koja patetika..nastup dostojan i samog velikog vodje..
S

Stanoja...

pre preko 2 godine

Uzmi titulu, dokazi i pokazi svima... ostani i dogodine i opet uzmi titulu, dovedi 2-3 igraca prodaj Jovica za masne pare, Terzica i Rikarda ne diraj.... Natho da ostane. Dogodine udji u LŠ i eto 20milki....pocepaj i ludog Žeksa i Vučelu i ove sline sa interneta!!!! Dokaži da si onaj pravi od pre 10 godina kada si se IGRAO sa Zvezdom, kad i kako si hteo.... ⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚫⚪⚫⚪⚫⚪
g

gost122

pre preko 2 godine

Puna podrška Stanoje!!
G

Gost445

pre preko 2 godine

ovaj nije normalan sta on demantuje... auuu jbt, koje ludilo u glavi
T

Ti si albanac grobaru priznaj bio si na ostav

pre preko 2 godine

Ti si alt
c

chTEAM

pre preko 2 godine

Sale, majstore, legendo, idi brat. Idi, napravi bomba karijeru, uzmi lovu, vidis i sam da ovi huligani, ova zemlja, ova politika - nikad se to nece promeniti... Veci si ti od toga. Idi. Praticu svaku tvoju tekmu, navijacu za svaki tvoj tim, ali idi. Ne moras se pravdati nikome, za mene si veliki, bio i bices.
9

951357

pre preko 2 godine

Vidi se da je bilo za navijače, kao da je navijač popunjavao ovo između Stanojevih izjava...
P

Pananina

pre preko 2 godine

Ja ne znam vise dokle ovo ide sa Partizanom al ovo je toliko jadno i bedno, sazivaju se konferecije sa navijacima da bi covek plakao pred njima i eto tako rekao da nije to sto Pantic kaze, nit verujem Panticu nit tebi, ali ovo ide previse daleko, toliko smo nisko pali da nema dubljeg mulja od ovoga, ko bude verovao u ove stvari taj sigurno jede mnogo sendvica.
м

м11

pre preko 2 godine

Лоша глума
G

Gostree3

pre preko 2 godine

Novi realiti program, taman za Pink sa Biljom
S

Suma sumarum

pre preko 2 godine

Obrisi suzeee mala mojaaaaa
G

Gost26

pre preko 2 godine

TI SI PRVI TRENER STANOJE! PUNA PODRSKA
S

Sale nacionale.

pre preko 2 godine

Ja mu zameram što se tek tako odrekao Sume koji vrhunski igrač i koji je i zaslužan za ulazak u LK. Ovo za mafiju su gluposti i na to ne treba obraćati pažnju.
M

Momak

pre preko 2 godine

Koje blamiranje kluba covece, posle ovakvog cirkusa pokazano je ko je institucija u ovoj zemlji, kao klub imali smo dostojantstva i kada nam je najteze bilo, nikad institicuiju trenera nismo ovoliko ponizavali

Никола Грубнић

pre preko 2 godine

Iato tog adiju jedva sinpustio u indjiji 2 min
G

Gost13

pre preko 2 godine

Daj bre da kažem i ja nešto? - 700 intervjueva u zadnjih 10 dana. Pomislio bi čovek uzeo Svetsko, LŠ, Kopa Ameriku i sve to u istom danu koliko ga vrte.
L

Lepi Fika

pre preko 2 godine

Ovo je mučno, kao jutarnji program sa Sarapom.
"

"rasizam"

pre preko 2 godine

pozdravili te Banjak i Suma
S

Samo istina

pre preko 2 godine

"Imali smo 19 pobeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa. Izgubili smo finale protiv Zvezde i podneo sam ostavku zna i sam da je igrao sklanjalice do derbija.

Никола Грубнић

pre preko 2 godine

Sad si preterao

Никола Грубнић

pre preko 2 godine

Hahaha
J

Jehova

pre preko 2 godine

Jehovini svedoci zajedno za Jehovom nisu smeli da se pojave! Hrabre glave, nema sta..