Svađa, psovke, uvrede... Sukob Mihajlovića i Gasperinija, deblji kraj izvukao trener Atalante (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.07.20. | 20:50

Sevalo pored klupa na meču Atalante i Bolonje

Nije bilo golova u prvom poluvremenu meča Atalanta – Bolonja, ali daleko od toga da je bilo dosadno. Sevale su varnice na terenu, ali i pored njega. Posebno ispred klupa na kojima sede dvojica temperamentnih trenera Đan Pjero Garsperini i Siniša Mihajlović.

Već posle dvadesetak minuta je Gasperini počeo da ispoljava preteranu nervozu jer mu se nije svidelo kako njegova ekipa igra i to što je Bolonja imala bolje šanse. Atalantinom strategu je posebno smetalo što sudija La Pena ne sankcioniše nešto grublju igru gostujućih igrača, a eksplodirao je u 35. minutu posle duela Gosensa i Skov Olsena kada je arbitar dosudio faul za Bolonju.

Izabrane vesti

Gasperini je počeo da protestuje kod sudije što je izazvalo i nervoznu rekaciju Mihajlovića.

"Gasp! Šta to radiš? Koji k...ac pričas sa njima?! Pričaj sa svojim igračima i ne sviraj k...u! J..i se!“, rekao je ljutiti Mihajlović protivničkom treneru.

U tom trenutku je klupama prišao sudija La Pena i obojici trenera pokazao žute kartone. Mihajlović se nakratko smirio, ali Gasperini je nastavio da priča.

„Isključi ga! Izbaci ga!“, suflirao je Mihajlović sudiji, a ovaj je u istom trenutku pokazao drugi šuti karton Gasperiniju i isključio ga.

To je izazvalo još burniju reakciju Atalantinog trenera. „

„Šta to radiš?! Zašto mene?“, rekao je Gasperini sudiji, a onda se okrenuo prema Mihajloviću:

„A ti? Ti si ovde neki veliki galamdžija, a?. Ne znaš ništa nego da galamiš“, dodao je Gasperini srpskom treneru dok je izlazio sa terena. 



tagovi

Siniša MihajlovićĐan Pjero Gasperini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara