Komentari na vest

ŠVAJCARSKA: Ujedinjena nacija koju niko ne voli da vidi preko puta

i

istina

pre preko 1 godinu

Jaka, uigrana ekipa bice veoma gusto i moze sva tri znaka da dodju
M

Montolivo

pre preko 1 godinu

Od kad Manuel Vargas igra za Svajcarsku? Bio je odlican u dresu Fiorentine.

goranpravdic011@gmail.com

pre preko 1 godinu

Mozda od 30 reprezentacija niko nije zeleo da ih vidi preko puta ali mi smo ih jedva cekali. Imamo neka nerasciscena posla od onomad.
P

Pandzo

pre preko 1 godinu

Samo nase lozenje. Imaju boljeg golmana, odbrana kvalitetnija i sigurnija, vezni red (centralni i defanzivni) za klasu bolji, mi jaci po pitanju ofanzivih vezista, po pitanju napadaca imaju prednost. Embolo je bolji igrac od Mitrovica, a u boljoj formi od Vlahovica. Dakle favoriti su. Mi ulazimo nalozeni, a oni hladne glave.
L

Luksi

pre preko 1 godinu

Čuj to... Embolo bolji od Mitrovića... Embolo je prošle sezone dao samo 9 golova, a Mitro 43. Pa i ove sezone Mitrović u Premijer ligi ima bolji učinak od njega kada su golovi u pitanju.
1

118d

pre preko 1 godinu

Bukvalno me je sramota tvog komentara, transfer blama što se kaze. Sram te bilo. Nemoj samo da bi ovde veličao i sipao hvalospeve kada ih rutiniramo, Piksi je strasan psiholog i znace on kako da ih spremi za tu utakmicu. Izrazito su kvalitetniji na poziciji golmana da, odbrana je iskusnija ali bolja? Pitanje. Akanži je smesan defanzivni igrač da ne kažem rupetina, sto je pokazao u Dortmundu, ostala trojka igra u prosecnim klubovima celu karijeru. Vezni red i napad trkači ali manjak kreacije. Mi onako ubogi sa jos gorim "selektorom" Krstajom smo imali 1:1 do nadoknade sa tom strasnom Svajcarskom koja je u padu. Uostalom videcemo ko je u pravu za 15-ak dana
N

Napokon

pre preko 1 godinu

Woolwich boys u ekstazi
G

Gost gost gostic

pre preko 1 godinu

Pravi Svajcarci ne navijaju za svajcarsku. Za reprezentaciju navijaju auslenderi, mahom sipci... Zivim u CH i situacija je jednostavno takva.
I

Istina

pre preko 1 godinu

Ti si "CH" video na razglednici i to ti je vrv neko rekao jer sumnjam da bi umeo sam da prepoznas.
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Istina da nisi mozda ljubomoran na čoveka gde živi, gledaj svoja posla i ne komentarisi nešto što se tebe ne tiče...
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Istina. Drugar mi zivi tamo i isto mi je rekao pre neki dan.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ja baš volim da ih vidim prekoputa i jedva čekam... Odvalićemo ih od fudbala jer tako treba a i zato što Piksi tako kaže!
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Ako "ovo" ne mozemo pobijediti,ne trebamo se nikad ni za sta kvalifikovati...
G

Graniteee

pre preko 1 godinu

Džaba "patriotski" komentari kad znamo da ćeš utakmicu gledati u omiljenom dresu broj 34.
b

brisko144

pre preko 1 godinu

Rezultati ovog tima su ipak malo iznad realnog kvaliteta. Rezultati naseg tima su u skladu sa kvalitetom istog. Na 7 od 11 pozicija imamo objektivno jaceg igraca. Jaci smo i tacka. E sad da li cemo opravdati, to je druga stvar.
1

118d

pre preko 1 godinu

Bukvalno bi iz ovog tima uzeo samo Zomera jer je strasan golman i eventualno Zakariju jer je koristan igrač. Nema potrebe da ih se plašimo, dužni su nam mnogo. Milenkovic, Sms, Kostic, Tadic, Mitrovic su licno iskusili tu nepravdu 2018.i verujem da imaju motiva na pretek