Komentari na vest

Sve je lakše kad imaš pravog trenera za posao

K

King off helll

pre gotovo 3 godine

Ma gdje se moze porediti lampard pa covjek nema pojma o zivotu Celzi primo golove ko lud kad je on bio trener Njegovi igraci uopste nisu markirali igrace kad je neki prekid
G

Gost10

pre gotovo 3 godine

Da ode Vudvord iz Junajteda pa i nama da svane kad ode Solser. Sad vi pišete on je drugi u PL i prvi favorit za Ligu Evrope i to jeste tačno. Ali sa ovakvom igrom, sledeće godine ni blizu..
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

Eeee a kad se setim kad ga je Čelsi postavio za trenera, "stručnjaci" ovde su pisali svašta, da je prevara od trenera, da će da popije otkaz do kraja sezone itd. Nebo i zemlja ovaj Čelsi i Lampardov Celsi

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

ja se na primer evo prvi secam , ja sam pisao da je ce biti tuhel odlican i popio minuse a ti si jedan od tih strucnjaka
P

Peki30

pre gotovo 3 godine

Kao tifoza plavaca, Tuhelovu sliku ću okačiti ko ikonu, tj. ko nekad titina što se držala :-). U raspalom timu, porozne odbrane, promenio formaciju i igra faktički s Konteovom istom, samo drugi izbor igrača. Ridiger? Ko Zumi da prednost u odnosu na njega (čitaj: Lampard) nema pojma o fudbalu. Zuma ne zna čitati igru, kiksa stašno u odbrani, Ridiger je ko štoper za klasu bolji. Kante strašno digao formu, nema dileme ko je trenutno najbolji svetski veznjak, pitanje je što ovako nije igrao od EP koje je uzela Francuska. On ovako igra svake treće sezone u Čelziju, ostatak se utopi u sivilo, prosto nema ovu energiju često. Rekao sam pre 2 meseca da Čelzi ima najpotentniji evro tim i pokazalo se. A još Tuhel pravi mnoge greške, biće to dogodine mnogo bolje. Npr. zapostavljen posebno Abraham i Žiru, trebali su igrati mnogo više, a Vernera postepeno uvoditi, smanjio bi mu pritisak mnogo, i tim bi davao mnogo više golova. Tuhel se u napadu oslanja na brzinu mnogo. Dakle, zapostavljeni nepravedno Abraham i Žiru, Alonso (bio odličan kod Lamparda), Ris Džejms prilično (mnogo bolji na ofanzivnom beku od Azpilikuete). Dakle, dao je prednost defanzivnijim bekovima, oprezan pristup. Na sredini fali Kovačić, a zapostavljen je i Hadson Odoi. Panj Zuma može igrati samo sa još 2 dobra štopera, jer pored njega duva u odbrani. Previše je forsiro Haverca i Vernera, kad se dogodine uigraju Ziješ i Pulišić, biće to paklena mašina u napadu. Ali nema dileme, šta god bilo u finalu, Tuhel je trener godine, 2 put zaredom finale lige šampiona, raspali tim iz januara doveo do dominacije u polufinalu lige šampiona, nema trenera koji bi to uspeo na svetu, ni Gvardiola, ni Klop da su vodili Čelzi
a

atos

pre gotovo 3 godine

Na kraju se mrtvi broje kaze narodna izreka. mnogo toga treba da se poklopi da bi tim besprekorno funkcionisao. Pre svega fond igraca ,filozofija i autoritet trenera , odnosi u klubu, navijaci pa cak i sreca. I opet nista ne garantuje da u jednom momentu nece doci do raspada sistema. Setite se na sta je licio Celsi sa Tuhelom u ne tako davnom porazu kod kuce 5 : 2 od WBA tima koji je prakticno vec ispao iz lige. Ono sto je evidentno je da je Celsi oduvek imao dobre igrace, da je nekima trebalo vremena da se adaptiraju pa tek sada pokazuju svoju vrednost i da Tuhel zna da radi svoj posao sto su nesumnjivo demonstrirali protiv Reala. sta ce dalje biti ubrzo će pokazati vreme u duelima sa Sitijem.
h

hahool

pre gotovo 3 godine

Kristijansen samo prvom do sebe, bez mnogo mudrovanja i bice kako treba.
M

Maestro

pre gotovo 3 godine

Klasican primer da se za uspeh mora dovesti dobar trener, razlika izmedju Lamparda i Tuhela je drasticna u svakom pogledu.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

nismo to znali dok niisi to ovo smislio , jel ti neko pomogao ?
М

М21

pre gotovo 3 godine

Који безвезан текст реално, да не би Лампарда који је већину играча довео или створио, могао би Тухел да води још 100 година и да не буде овако ефикасан. Ко може сад да тврди да Лампард је би дошао у финале ? Вала нико, можда би чак и још квалитетније проћао све препреке, а ово блаћење Лампарда је чист апсурд.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Koje blacenje? Covek je neposredno pred otkaz izjavio da Celzi nije klub koji je spreman da se bori za trofeje, svaljivao je krivicu na igrace nakon svakog poraza, Englezi mediji sad pokusavju da mu spase reputaciju... Ne secam se da je neko Viljas Boasu dao kredit za Celzijevo osvajanje LS.
N

Nemanja 021

pre gotovo 3 godine

Odradio je Tuhel sjajan posao. Maunt, Kante, Silva su igrači svetske klase ( mnogi bi rekli da je Silva prestar i Maunt nedovoljno dokazan, ali su klasa i to su činjenice ). Haverc sve bolji, izrasta u svetsku klasu. Pulišiću samo konstantnost nedostaje da bude prva zvezda tima i jedan od najboljih na svetu. Verner nadolazi i preozbiljan je napadač, samo mora da povrati samopouzdanje već koliko je sledeće sezone, u suprotnom na žalost ništa od njega kao top klase. Tu je naravno i Mendi koji stvarno brani fenomenalno, Kovačić koji je sjajan fudbaler, baš kao i Žoržinjo, Zijeh, Čilvel, Žiru, Aspi, Ridiger, Alonso, fascinira me kako igra Kristensen, Odoi talenat ozbiljan, ali glava je problem. Kepa kad god je branio od kad je Tuhel došao bio je neverovatan, nije primio ni jedan gol na 5 utakmica, Zuma nije klasa, ali opasan u skoku i trudi se i ne kiksa toliko, Ejbraham ne igra, a sjajan je izbor za backup napadača. I za kraj Džejms, zaboravio sam ga na početku, ništa slabiji od Maunta samo za svoju poziciju, malo još iskustva i top nivo ga čeka. Što se pojačanja tiče ne treba puno, odlazi Žiru ili možda Ejbraham, Emerson koji ne igra i Gilmur koji skoro ne igra a mogao bi na pozajmicu. Sve ostale treba zadržati i dovesti štopera svetske klase i centralnog veznog za rotaciju. Alaba se pominjao, ali teško ide u Real verovatno i za vezu Rajs bi bio idealan. Himenez ili Konate bi bilo pravo u centar.
E

E

pre gotovo 3 godine

Lampard nikad nece biti trener iz nekoliko razloga, kad ga vidi covek kraj aut linije ima neku negativnu auru, energiju pojavu sto se prenosi na igrace, pritom arogantan i pun sebe, igrao je pod Murinjom ne zna lik da postavi ekipu bazicno da se brani na terenu, nije mu trebalo ovo Celzi ako uzme LS mislim da ga niko od navijaca Celzija nece gledati istim ocima, sem one male grupice hardkor jezgra navijaca iz Londona, Tuhel uradio stvar gde su Klopu i Gvardioli trebale godine ovaj za 99.dana odveo Celzi u finale LS.
H

Hazard

pre gotovo 3 godine

Meni je samo zalosno sto u Tuhelov uspeh Engleski mediji sinoc pokusali da uglave onog nesrecnika Lamparda, covek koji je rekao da Celzi nije tim koji je spreman da se bori za trofeje, covek koji je Kantea hteo da zameni sa Deklan Rajsom, gledam sinoc Drogba i Teri odlepili od srece na drustvenim mrezama, a sujetni Lampard nije u stanju da cestita, uostalom video sam ja ko je on kad je usao za Siti i hteo da pobedi Celzi, klub koji navodno voli daje gol bez problema, cast Tuhelu, a sto se tice Lamparda pao mi je u ocima, mnogo los tip bez znanja, a sve svaljivao na igrace koji su sad nadomak trofeja LS pod maestralnim Tuhelom.