Komentari na vest

Sve u sedam dana: Veliki transfer, odabir reprezentacije i kakve sve to veze ima sa našim Pavlovićem

N

Nishki

pre oko 2 meseca

Uspeva im zato što turci ne žele da postanu nemci i ne stide se odakle su došli kao mnogi naši. Pa pričaju turski kuci,a naši sa 10 reči nemačkog kreću nemački kuci jer im srpski ne treba. I dete nema veze sa Srbijom osim imena.
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Nema veze. Blindirali smo Baždara
G

Gost "

pre oko 2 meseca

U Nemačkoj smo veći Nemci od Nemaca , u Sloveniji veći Slovenci od samih Slovenaca i tako u svim državama , a zašto je tako znaju roditelji....
D

Dalcl

pre oko 2 meseca

Turci su veliki patrioti za razliku od nas..
M

Mileta Car

pre oko 2 meseca

Ako nema dovoljno nacionalnog i patriotskog u sebi onda je dzaba moljakati... Turci svoju djecu u Njemackoj vaspitavaju drugacije od Srba koji se vrlo brzo rasrbe
K

Kikili

pre oko 2 meseca

Pavlovic ce postati igrac svetskog renomea, a Piksi ce ostati upamcen po svojoj izjavi o Pavlovicu. I to je sve.
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

A kod nas kad čovek pogleda: razoreno društvo, FSS kriminalno udruženje, igrači koji zaslužuju da igraju ne mogu to zbog zaslužnih igrača i menadžerskih kombinacija... I šta razumnog čoveka može privući našoj reprezentaciji?
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Nije teško zaključiti, razlog je jednostavan. Evo vam primer Samardžić dečko pristao da igra za Srbiju i koliko je minuta dobio, pa Karlo Simić koji je bio pozvan pa otkazan a nije valjda lakše igrati u Milanu nego u reprezentaciji Srbije.
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Svilar...
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Ali ta dva momka su porijeklom ili porijeklom njihovih roditelja iz Republike Srpske... Pa cak i onaj tamnoputi Zečević (majka mu iz Sarajeva)
Ч

Чекићар

pre oko 2 meseca

Самарџић је желео да игра за Немачку, тек кад је видео да од тога нема ништа онда је пристао за нас (ко мисли супротно нека гугла). Исто је било и са Свиларом (мада се код њега ситуација преокренула). А то што Пикси Свилар и Раткова (он је рођен овде и играће 100% за нас) није закључао, а Самарџићу даје минутажу на кашичицу, а у задње 2г смо играли са толко фудбалске бураније буранија (Литванија, Катар, Бугарска, ЦГ, а ни 1 озбиљна репрезентација неће да нас зове ни за пријатељску) то говори више о Пиксију као стручњаку.....
t

televizor

pre oko 2 meseca

@Rubikova kocka Samardzic da je dobio poziv Nemacke istog momenta bi pristao da igra za istu, on sam je rekao da se oseca kao Nemac. Ja stvaro ne znam da li neki od vas sede na usima? Srbija je Samardzicu bila drugi izbor.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Ima do saveza ali ima i do porodičnog vaspitanja.
S

Sartor

pre oko 2 meseca

Izgleda Dzaja nije uspeo da ga sarmira.
V

Viki Miljković

pre oko 2 meseca

Ako je patriotizam jedini razlog zašto bi Pavlović trebalo da igra za Srbiju, onda strašno. Dok politika drži jako šapu, dok se glasa po ključu i radi sve što nije patriotski u našem savezu, tako će nam biti. Sreća pa imamo Čuku i TSC da prave igrače za reprezentaciju u narednim godinama inače ne bi bili daleko od Malte, Bugarske i BIH.
K

KvRbc

pre oko 2 meseca

Takođe im Turci i daju šansu da igraju, naši i kad ih privole da igraju, ne dobijaju istu.
D

Djsns

pre oko 2 meseca

Cini se da ce Turci biti opasni u buducnosti
V

Vuk 981

pre oko 2 meseca

Pa biće kad njihova svaka porodica ima po petoro dece, a ta deca treniraju u sistemu Nemačke, Holandije, Belgije...
G

Gäste

pre oko 2 meseca

Da nije kako jeste,jedan Vidic bi pricao sa Pavlovicem,ovako bi to trebao da uradi Nedimovic ili njegova zamena...ne moze da se poredi kako bi to izgledalo.Posle ovakvih izjava selektora ,sta reci,vise zvuci da hoce da ga ubedi da igra za Nemacku.

Mali peca

pre oko 2 meseca

kad se hoce moze se , turci svoju decu uce da budu turci , a nasi ne bas
П

Паун

pre oko 2 meseca

Што би наши учили децу да буду Турци? Шалу на страну, мислим да си генерализивао сад ово. Шта онда рећи за Озила, Гундогана, Емре Џана, Сердар Ташиа, Мустафа Доган ? Вероватно ниси знао ово, али и Мемет Шол је пореклом Турчин. Тако да мислим да ниси у праву са овим коментаром и да превасходно зависи од породице до породице а не од нације до нације.

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Naravno! Nasi preko.uce decu da budu Nemci, Austrijanci, Englezi, a izgovor, da se uklope, da ih ne mrze, da imaju drugare... A ustvari, kompleks da budes nesto sto nisi, niti ces da budes ikad. Uverio sam se u to...
L

Licno znam

pre oko 2 meseca

Turci od malih nogu uce decu ko su i sta su, istroiju itd, organizuju redovno turske dogadjaje, od malih nogu se druze i zene medjusobnom. Sta radimo mi od malih nogu? Baustele i glumiti nekoga na godisnji a decu neka uci ulica, bitno je da ima cevapa.
m

mrleeee

pre oko 2 meseca

to ti je kad voliš svoju zemlju i kada svoje dete tako odgajaš. šteta zbog njega i Bajčetić. Pavlović, Bajčetić, Ilić, Samardzić. sve igrači između 18-22god. mirni bi bili narednih 10,12 godina.