Komentari na vest

Tadić: Bilo bi lepo da nam postane navika da idemo na velika takmičenja

V

Veljko,9

pre 6 meseci

Dušan silni, gazi sutra🇷🇸💪
D

Dick Tracy

pre 6 meseci

Prelaz 2 u 1. Bugari vode 0:1 na poluvreme, kraj 2:1, Tadic daje go u 88 minuti.
g

gost1234

pre 6 meseci

Ako cete ko na svetskom bolje ostanite kuci.......
g

gott

pre 6 meseci

Sad je bila utakmica Njemačka -Turska 2:3.pa se malo ugledajte na Turke.Nisu neka imena ali ginu ,lete i ne staju.Samo ste protiv Portugala odigrali dobro i ništa posle.
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Brate kakvi smo mi.. Ej pa na Evropskom Prvenstvu idu direktno 20 Selekcije + 3 Selekcije iz Baraza Lige Nacije + Domacin ! Uefa Ukupno ima 55 Selekcije. Pa na Evropsko na krjau krajeva ide maltene svi sem San Marina,Giblatara,Kipra,Andore,Malte,Lihtenstajna,Farskih Ostrva,Letonije,Litvanijs,Estonije. Pa cak imaju u zadjem kolu sanse da se kvalifikuju:Jermenija,Kazastan i Moldavija jer me neko zeza.
m

mali majmun

pre 6 meseci

Vise Hrvatska,Italija,Norveska ,Poljska,tako da ne lupetaj😆😆😆
l

lepi mica1

pre 6 meseci

Grcka bivsi sampion evrope
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

@lepi mica1 Grci ce se boriti protiv Gruzije,Luksemburga i Kazastana u baraz. Oni su nosilac i igrace kao domacin jednu utakmicu protiv Kazastana. I cekace Gruziju ili Lexemburg u Finale. E sad tl sto nemaju pojma je druha stvar, oni su kinder Jaje nikakva Reprezetacija. Nebi me cudilo da ne prodju pored ovako smesnih protivnika.
7

73

pre 6 meseci

Zasluzi, pa se navikavaj...
G

GrgaLE

pre 6 meseci

Dule, samo smo dobri i jaki na rečima. Dajte bre jednom pređite sa reči na dela. Igrajte muški, srcem za svoju reprezentaciju, za našu Srbiju. Nemojte da se ponašate na terenu kao beogradske balerine.
M

Micaga11

pre 6 meseci

Ko se razume u fudbal, davno je mogo da vidi da od vas nema leba. Sto sta bi bilo lepo i ja svima mogu samo da preporucim da se okrenu lepsim stvarima.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Samardzic-Tadic-Vlahovic-Mitro!
r

realista.top

pre 6 meseci

Ti previse pricas na terenu. Samo meljes a kada ti pogresis to je kao normalno. Zapitaj se da li smetas nekome
T

Tri komada od Kameruna

pre 6 meseci

Sa stilom.
S

Sherlocked

pre 6 meseci

Pa sa stilom bi bilo da ste pre 3,4 utakmice obezbedili plasman. Da ste u opste igrali fudbal , da niste mrcvarili loptu i ona vas . Da se niste brukali protiv Bugarske i Madjarske itd.
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Ja ne znam sta vi ocekujete, jel neko od nasih igraca top zvezda svoje ekipe, nosilac igre? Nije! Prosla su vremena kada smo imali Jugu u Juveu, Mihu u Laciu (posle Interu), Mijatovica u Realu, niste realni ljudi...ne mozes sa limitiranim igracima da ocekujes zavrsnice EP i SP....poslednji nas igrac koji je osvojio LS, a da je imao uticaja u svojoj ekipi je Dejan Stankovic sa Interom...nemoj samo neko da mi spominje Real i Jovica jer cu proliv da dobijem...Tadic jeste bio dobar u Ajaxu, ali to je ljudi Ajax...
G

Gostgost

pre 6 meseci

Da nam napad igraju pomenuti Jovic i Vlahovic u tandemu, da nam je odbrana ubrzana Erakovicem sa ovom dvojicom koji samo kad su povredjeni ne igraju, da nam je veza sa pravim igracima na pravim pozicijama, Tadica bez, garantujem ti da bismo uz trenera poput Ivica ili Milojevica mladjeg igrali bar 5x bolje. Cak i pored toga sto nemamo vrhunske igrace kao sto smo ih nekad imali. A za Jovica i Real moze da ti se bljucka, ali on jeste osvojio LS sa Realom. Pritom je em najskolovaniji nas spic, em igrao i igra na najvisem nivou, i steta je sto imamo selektora koji je takticka nula i ne ume da ga iskoristi.
j

još

pre 6 meseci

Niste otišli.
b

bibibhhj

pre 6 meseci

Imam utisak da ce da ubrljaju protiv bugara.
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Ona izdanja protiv Mađarske, to ste vi. One utakmice protiv Švajcarske i Kameruna ste takođe vi. Više od pola Evrope ide na EP, neće ići samo Linhenštajn, San Marino, Andora i slične, a tu smo im za dlaku izmakli. Ali klizimo ka njima iz godine u godinu.
s

strucnjaci

pre 6 meseci

To smo MI. Napred jedina moja zemljo, napred Srbija!!!
G

Gost "

pre 6 meseci

Ajde ti lepo prati boćanje , badminton , remi itd... Nikad niste zadovoljni , ako ti se ne svidja ti predji na drugi tekst i gotova priča.. NAPRED SRBIJA!!!
m

mali majmun

pre 6 meseci

Iz sljivika pola evrope visi,Norveska,hrvatska,poljska,italija toliko je lako😆😆😆
g

gostee

pre 6 meseci

@malimajmun a da inače Norveška je poznata kao vrlo jaka nisu bili na velikom natjecanju od 98 a ti njih spominjes hahaha
m

mali majmun

pre 6 meseci

Gostee pa nismo ni mi 24 god na Euru😆😆😆pa opet neki kazu da smo vele sila i da nikad laksu grupu nismo imali😆😆😆ajde dogovorite se😆😆mada i vi visite u grupi😉
C

Cp6uja

pre 6 meseci

Pa Norveska i Svedska imaju mnogo zvucniji tim od Srbije na papiru i skoro cele prve postave im igraju u vecim klubovima. Zanima me kako za njih ne vazi "kakva drzava takav fudbal" recenica kao sto se kuka ovde po portalima
h

haha

pre 6 meseci

Presaltaj se ti polako na futsal, slabo mi je dok gledam sedam dodira pre nego sto se resis lopte.
B

BBB Zemun

pre 6 meseci

Dusane brate, ostarao si, prepusti Samardzicu dirigentsku palicu
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Majstor fudbala, jedini pravi talenat s loptom u reprezentaciji uz Mitrogola. Samo zbog njih vrijedi pogledati sutra utakmicu i moliti se da ne za**bemo.
G

Gostgost

pre 6 meseci

Ma da, bez njih dvojice, potop. Ja bas mislim da bismo bez njih dvojice progledali i otisli na visi nivo, naravno, uz pravog selektora.
v

vrh.vrh

pre 6 meseci

Eeee, fudbal igraju vise igraca. Matorci,vreme je da se oproste
r

roni

pre 6 meseci

dabogda 7 dobili,drugacije niko nece otici.