Komentari na vest

Tadić na gol od rekorda u Ligi šampiona: Ko su najefikasniji Srbi u eliti i koliko su puta bili strelci?

L

Limanacc

pre oko 2 godine

Vosa je preko jednog domaceg menadzera u ozbiljnim pregovorima sa Farouk Miya-om,organizatorom igre iz Ugande.
K

Kslamkdk

pre oko 2 godine

Fale vam mijatovic i savicevic, nemojte samo s tom pricom da oni nisu nasi

VeljaCZV

pre oko 2 godine

A tu je i Pavkov sa 2 gola Liverpulu :)
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

LS ili KS sve je to isto tako da netreba umanjivati Borine zasluge..nadam se da ce neko od nasih u Buducnosti preci tu cifru od 17 golova..Voleo bi da to budu Vlahovic i Jovic kao nasi najmladji Napadaci.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Slažem se, jeste dosta stvari drugačije ali svako vreme je imalo svoje majstore i poteškoće. Jedino što bi po meni bio značajan faktor je frekvencija i broj utakmica u kojima se neko dostignuće ostvarilo.
I

Istorija

pre oko 2 godine

Evo još jednog podatka za ljubitelje istorije, nekoliko puta smo imali najbolje strelce u toku jedne sezone Kupa šampiona ili su bar delili to 1. mesto, i jednom Lige Šampiona, 55'-56' Miloš Milutinović (Partizan) 8 golova, 63'-64' Vladica Kovačević (Partizan) 7 golova, koliko i čuveni Ferenc Puškaš i još jedan igrač, 71'-72' Silvester Takač 5 golova, koliko i Johan Krojf i još par igrača, Silvester je u to vreme igrao za Standard iz Liježa inače pre toga veliki igrač Vojvodine, 86'-87' Borislav Cvetković (Crvena zvezda) 7 golova, i jedini u Ligi šampiona 96'-97' Milinko Pantić 5 golova, Milinko je tada igrao za Atletiko Madrid, gde je bio veliki igrač, u Partizanu pre toga nije ostavio značajan trag.
D

Dr House

pre oko 2 godine

Miha je dao i pet golova nastupajuci za Lacio.
L

Loza

pre oko 2 godine

Bora je za manje meceva dao vise golova od svih. Ne umanjujte te veličine, nije u redu.
G

Gost 2

pre oko 2 godine

Vlahovic ce ih sve obici...stici ce Ronalda i Mesija
e

esex

pre oko 2 godine

odavno nismo imali ovakav spoj iskusnih i mladih i kvalitetnih igraca..piksi ima i znanje i autoritet..ono sto me plasi jesmo mi sami i nas mentalitet koji nas je mnogo puta kroz istoriju skupo kostao..
p

plavac

pre oko 2 godine

samo ne ocekuj da osvojimo ili finale i bice sve u redu.prvo veliko takmicenje,ofanzivan pristup,sve sem da se ne brukamo je cisti plus i naklon do poda jer do pre godinu i nesto su se sprdali sa nama,ko i kako je stigao
B

Bugarin 76

pre oko 2 godine

Pa j se prijatelju i plasim tog naseg mentaliteta, kad god smo bili autsajderi isli smo do kraja nekog takmicenja, ono sa Drulovicem, Novi Zeland Nek ostane tako i do Katara, ne ocekuj nista, favoriti nismo, a moze da bude prelepa bajka
d

dottore 13

pre oko 2 godine

Sve jasno kao dan, prva dva legende Zvezde !