Dušan Tadić (Foto: ©MN Press)
Dušan Tadić (Foto: ©MN Press)

Tadić: Sveti dres je najveća motivacija

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.06.23. | 17:08

"Znamo koliko je bitno da pobedimo. Imamo maksimalan fokus, pripremili smo se fizički i mentalno, znamo svi šta nas čeka i želimo pobedu u sutrašnjoj utakmici“, rekao je kapiten Orlova

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Razgrada)

Kapiten repretezentacije Srbije Dušan Tadić kaže da za njega ne postoji veća čast od nošenja dresa sa državnim Grbom i da nikakva dodatna motivacija nije neophodna, bez obzira na to koji protivnik se nalazi sa suprotne strane terena.

Izabrane vesti

Orlovi imaju maksimalan učinak posle dva odigrana kola i žele sutra u Razgradu da nastave pobednički niz koji bi ih dodatno približio krajnjem cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

Bugari su do sada primili pet golova, imaju samo jedan bod i pokušaće da se uključe u borbu za drugo mesto.

"Znamo koliko je bitno da pobedimo. Imamo maksimalan fokus, pripremili smo se fizički i mentalno, znamo svi šta nas čeka i želimo pobedu u sutrašnjoj utakmici", rekao je kapiten Orlova.

Srbija je poslednji put meč u Bugarskoj igrala 2010. godine u Sofiji, kada je slavila sa 1:0. Ovo će joj biti prvi put da igra u Razgradu.

"Svaki susret sa komšijama je neka vrsta derbija. Najveći stimulans je predstavljati boje svoje države, ovaj sveti dres, druga vrsta motivacije nije potreba. Onda je nebitno ko je na suprotnoj strani. Kada obučeš taj sveti dres, čuješ himnu svoje zemlje", zaključio je Dušan Tadić.




tagovi

Dušan Tadićreprezentacija BugarskeKvalifikacije za Euro 2024kvalifikacije za epfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara