Dušan Tadić (©Starsport)
Dušan Tadić (©Starsport)

Tadić: Svi smo srećni i nasmejani, samo da se opustimo i prepustimo

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.11.22. | 15:33

"Atmosfera je savršena“, kaže kapiten Orlova

Jedno od pitanja za Dušana Tadića na konferenciji za medije uoči meča sa Brazilom je bilo o – osmehu. I u njemu je tačno konstatovano: otkako su došli u Katar srpski fudbaleri, svi redom, ne skidaju osmeh s lica.

Potpuno opušteni, u pravoj meri, bez imalo zebnje čekaju utakmicu sa Brazilom.

Izabrane vesti

"Jako sam srećan što sam ovde. Otkako je Mister došao, svi smo srećni, nasmejani, atmosfera je savršena. Nikada tako nije bilo. Ostaje nam samo da se prepustimo ambijentu", poručio je kapiten reprezentacije Srbije.

Fudbal je igra inteligencije, poručio je selektor Stojković, a tim rečima kao da je „prozvao“ Tadića, jer on je igrač čije lopte imaju oči, koje spajaju saigrače sa golom, sa stoodstotnim šansama.

"Otkako je došao, Mister potencira da se igra inteligentno, da igramo glavom, da dominiramo, da imamo dobru ideju. Svi verujemo, Mister prenosi to na nas, da inteligencija pobeđuje. Sve je bitno i hrabrost, agresivnost, borbenost, ali dobra lopta, dobar pas, to je ono što pravi najveću razliku“.

Činjenica da Brazilci danas na svom obraćanju medijima gotovo da nisu ni pomenuli ime protivnika moglo bi da bude dodatni stimulans za Orlove.

"Takve stvari mogu da nas motivišu, mada oni su ovaj trofej osvojili toliko puta, pa je normalno da pričaju o tome. Mi samo treba da se fokusiramo na sebe, da uživamo i rezultat će doći".

Iza Tadića, kao i za dobar deo tima, već je jedno iskustvo igranja na Mundijalu.

"Momci su u najboljim godinama, nadam se da će im to iskustvo biti dragoceno. Kada počne takmičenje za nas, mislim da će im značiti. Samo da se opuste, uživaju i da rade sve što i do sada i neće biti problema", poruka je kapitena Tadića pred sutrašnji start na Mundijalu.



tagovi

Katar2022fudbalska reprezentacija SrbijeDušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara