Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Tamekin špic kao da ne postoji

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.06.20. | 14:23

Šta je dobra igra, ne to ne zna ni jedan od timova koje danas čeka dokazivanje u petom kolu estonske elite

Ništa spektakularno nismo videli od estonskih timova kojima se danas bavimo razmatrajući mečeve petog kola tamošnje elite. Suva statistika kaže da je Legion Talin na poslednja četiri susreta bez nerešenog rezultata, odnosno da ima tek jednu zabeleženu pobedu. Talina Kalev je bolja za jedan remi, a koliko je uistinu taj tim nestabilan, vidi se po brutalnom porazu od Paide u prvom kolu pri neverovatnih 1:8. Taj rezultat osnovni je razlog neslavne statistike Taline Kalev koja ruku pod ruku s Tulevikom ima, bar po ciframa najviše primljenih golova u takmičenju.

Zato o susretu Talina Kalev – Legion koji počinje u 18 časova možemo reći da može doneti šansu Legionu kome bi uspeh značajno popravio ugled.

Izabrane vesti

Pola sata kasnije igraju Tameka i Kuresare. Premotavanje ranije postignutog na mečevima ovoga para, svu vodu navraća na vodenicu domaćina koji je poslednji put u septembru dobibio rivala s 4:0. I sada je, makar po postignutom u prva četiri kola reč o boljem timu, na šta valja dodati da domaćin ima znatno bolju odbranu nego napad. Naime, primljena tri gola Tameke, te isto toliko datih golova znači da ovom timu treba odlučniji špic, pa da Kurasare po difiltu bude primoran na predaju. Uostalom, gosti su posle tri vezana poraza tek u četvrtom kolu sa 3:2 savladali najgoru Narvu, što samo po sebi govori dovoljno o njihovoj snazi.


tagovi

sportsko klađenjeEstonija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara