Tangi Ndombele (©Reuters)
Tangi Ndombele (©Reuters)

Tangi bira - Inter, Bajern, Barsa

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.08.20. | 18:19

Biće zanimljivo...

Nije samo Inter zainteresovan za Totenhemom skupoceni promašaj u liku Tangija Ndombelea. Podsetimo, Antonio Konte rado bi video u svojim redovima francuskog reprezentativca, čak se pominje moguća trampa sa Nerazurima u koju bi bio uključen Milan Škrinijar, međutim nije to jedina opcija za momka plaćenog 60.000.000 evra prošlog leta.

Ndombele iza sebe ima užasnu sezonu, samo 12 puta našao se u startnoj postavi u premijerligaškim mečevima, a na sve to govorka se da nema dobar odnos sa Žozeom Murinjom. Totenhem za sada odbacuje svaku mogućnost prodaje 23-godišnjeg veziste. Razumljivo, nema ni najmanje šanse da bi Pevci mogli da povrate uloženi novac, a sve to morali bi u potragu za novim vezistom, što bi značilo još troškova.

Izabrane vesti

Ali pita se ponešto i sam igrač. Ndombele ne bi imao problem da ostane ukoliko bi mu Murinjo garantovao minute. To se, ipak, neće desiti i zbog toga se sve više spekuliše ko su timovi koji Francuzu garantuju minutažu, a samim tim i šansu da se nađe na EURU naredne godine.

Navodno, pored Intera, u igru bi rado ušli Barselona i Bajern. Pojedini mediji čak javljaju da ova dva kluba nekoliko nedelja odražavju redovne kontakte sa Nadombeleovim agentima. Bajern je u celoj priči vrlo interesantna opcija. Bavarce napušta Tijago Alkantara, međutim Nadombele nije taj tip igrača, pa će biti zanimljivo videti šta to Rumenige i Salihamidžić planiraju...


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Tangi Ndombele

Obaveštavaj me

Bajern
Inter
Totenhem
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara