Slobodan Tedić (©Starsport)
Slobodan Tedić (©Starsport)

Tedić: Bilo bi sjajno da igram sa Robenom

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 15:59

Groningen traži napadača Sitija

Razdužio je Slobodan Tedić opremu Čukaričkog i sada čeka direktivu Mančester sitija ka kojoj narednoj destinaciji da se uputi.

Mladi srpski napadač je ugovorom vezan za Građane, ali je jasno da će morati na pozajmicu makar još ovu sezonu. Poziva sa svih strana ima, a najuporniji su Crvena zvezda i dva holandska kluba – Breda i Groningen.

Izabrane vesti

Ako zeleno-beli nisu bili favoriti do sada, povratkom Arjana Robena u klub, postali su možda i broj 1 na listi želja Slobodana Tedića. Na pitanje gde bi više voleo da igra, u Bredi gde bi ga dočekala braća Ilić ili u Groningenu, čiji će dres nositi Roben, mladi napadač je odgovorio:

Teško pitanje, jer ako gledam interes selekcije Srbije, bilo bi dobro da se što bolje uigravam sa dvojicom veznih igrača, ali Roben? Uh, pa njega sam gledao 15 godina na TV, divio se veštinama koje poseduje, a sada postoji šansa da igram sa njim u timu, dobijam od njega pasove. Iskreno, bilo bi sjajno da igram sa Robenom, ali ne želim da trčim pred rudu. Videćemo kakvi su planovi Sitija“, rekao je Tedić za Direktno.

Supertalentovani napadač je prošao školu Vojvodine, eksplodirao je u Čukaričkom, a voleli bi da ga u svojim redovima vide i Zvezda i Partizan. Naravno, sada mogu samo kao pozajmljenog igrača.

Prija kada pročitate tako nešto. Znam da su postojali neki kontakti na relaciji tri kluba, ali ja ne razmišljam na tu temu. Jednostavno, nemam pravo na to. Videćemo šta će na kraju Siti i trener Gvardiola odlučiti“, poručio je Slobodan Tedić.


tagovi

Slobodan TedićČukaričkiSuperligaArjan Roben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara