Komentari na vest

Tedićev i Barnslijev novi početak: Fudbaler Sitija čeka na gol u prvenstvu 595 dana

S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Bruka. Decko propao skroz.
J

JOS JEDAN

pre preko 1 godinu

u nizu, sa proizvodne trake. Daj Boze da se opaulji za koju godinu, da bar neki dinar uzme, negde.
A

Angelinho11

pre preko 1 godinu

Pa vec je uzeo solidne pare jer je pod ugovorom Sitija, jos ima sada popunjen Cv tako da ce moci jos par sezona da z's vucara Po tako nekim drugoligaskim klubovima u Evropii..
S

Slažem se

pre preko 1 godinu

Sa vama, kad kažete da je menadžerski igrač, ima ih dosta. Ali mi jedna stvar nije jasna, kako prodaju te igrače, kako ih utrape tim velikim klubovima, valjda ih ovi gledaju pre nego što ih kupe, imaju svoje skaute. To mi nikako nije jasno.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Fudbal je danas velika perionica para. Igrači koji prsnu dozvoljavaju odbijanje od poreza. Nema veze s fudbalom. Knjigovodstvo i to ti je.
N

News

pre preko 1 godinu

Tedic je menadzerski igrac koji je forsiran u mladjim kategorijama. Ilija Stolica je izbacio Dusana Vlahovica iz mlade reprezentacije zbog Tedica. Videli smo kakvi du rezultati bili. Kulibali je bolje drvo od Tedica.
L

Loki22

pre preko 1 godinu

Klasican menadzerski igrac koji sluzi za pranje para. Nema kvalitet ni za nasu trecu ligu. Mnogo igraca je sklanjano u repki zbog njega. Dosta je pisano o tome. Ovo je za nauk drugima.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Blage veze taj nema
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ako je to napadač ja stvarno ne znam? Toliko vremena ne daš gol 🤔
P

Postoji

pre preko 1 godinu

Li makar jedan igrač Čukaričkog, koji je otišao preko, a da je napravio makar solidnu karijeru, pre su igrači koji su otišli iz Ofk Beograda, pravili dobre karijere, a ovi ništa.