Televisa presenta! Vanda opet “nahvatala” Ikardija sa seksi snimcima, u priči je i njen zet

Vreme čitanja: 3min | sre. 03.11.21. | 13:33

Izgleda da se najkontorverzniji par svetskog fudbala opet razilazi

Latino sapunica svetskog fudbala je dobila novog poglavlje. Izgleda da je Vanda Nara ipak rešila da napusti supruga Maura Ikardija. Najkontroverzniji par fudbalske planete je opet vest u svim svetskim medijima.

Podsetimo, Vanda i Mauro su zajedno osam, a u braku sedam godina. Ona je pre toga pet godina bila u braku sa Maksijem Lopezom i sa njim je dobila tri sina. Maksiju je tada mladi Mauro Ikardi bio jedan od najboljih prijatelja i bili su saigrači u Sampdoriji. Pre toga su se upoznali u Barseloni gde je tada 15-godišnji Ikardi gledao u Lopeza kao u idola dok je ovaj bio prvotimac Blaugrane. Međutim, Vanda je 2013. započela aferu sa Ikardijem i prijateljstvo je puklo…

Izabrane vesti

Od tada su Vanda i Mauro pod reflektorima svetske javnosti. Javna je tajna da je Ikardi preskakan na spiskovima argentinske reprezentacije jer ga većina saigrača nije želela u svlačionici. Sa Vandom je dobio dve ćerke, a usput mu je ona postala i menadžer koji mu vodi karijeru. Upravo su nju mnogi krivili za Ikardijev neprijateljski rastanak sa Interom u kojem je bio najbolji igrač i kapiten. Posle Intera se preselio u PSŽ i sve je delovalo idilično do pre nekoliko nedelja.

Vanda je tada na Instagramu optužila Ikardija da je vara, “da je uništio porodicu zbog još jedne k…e”, izbrisala je sve zajedničke fotografije i vratila se sa decom u Italiju. Navodno je saznala za Ikardijevu aferu sa argentinskom glumicom Činom Suarez koja je još ranije bila u središtu tračeva da je imala aferu sa takođe oženjenim argentinskim vezistom Rodrigom De Paulom koji danas nastupa za Atletiko Madrid.

Kada je Vanda pobesnela i otišla za Milano, Ikardi je dobio dozvolu kluba da ne trenira kako bi pokušao da reši porodičnu situaciju. Otišao je za Vandom u Milano i tamo je palo pomirenje. Opet su osvanule zajedničke fotografije na društvenim mrežama kako cveta ljubav, a Vanda je poručila kako mu je oprostila zbog divnog pisma koje joj je napisao i zbog kojeg je povukla raskid za razvod braka.

Nekoliko dana je sve bilo mirno, a onda je u svetskim medijima opet odjeknula vest da su se rastali.

Vanda je opet obrisala zajedničke fotografije, oproštajno pismo i vratila se u Milano.

Navodno je otkrila da je Ikardi nastavio aferu sa glumicom i kada mu je oprostila. Argentinski mediji pišu da je starleta otkrila eksplicitne video snimke koje su glumica i Ikardi razmenjivali prethodnih dana, a na sve se nadovezala činjenica da je Čina Suarez doputovala u Pariz i to podelila na društvenim mrežama.

Da stvari po Vandu budu gore, argentinski mediji tvrde da je Ikardija i Suarezovu spojio i upoznao Jakob fon Plesen, muž njene rođene sestre Zaire (bivša verenica Dijega Forlana i Huana Monaka) koji je znao za aferu i ćutao.

Vanda je opet otišla sa decom u Italiju, a Ikardi je ugasio profile na društvenim mrežama i ne oglašava se…



tagovi

Vanda NaraMauro Ikardi

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara