Ten Hag sa mikrofonom u ruci nasred Old Traforda

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 01:14

Red zvižduka, red aplauza za Holanđanina

Kroz pakleno teške trenutke prolazio je Mančester Junajted u aktuelnoj sezoni Premijer lige, ali je Erik ten Hag uvek pronalazio način da opravda rezultate svoje ekipe i pokušavao da ubedi javnost kako su Crveni đavoli na pravom putu.

Nakon večerašnjeg trijumfa nad Njukaslom, Holanđanin je uradio vrlo smelu stvar, obrativši se pristalicama sa centra Old Traforda. Ten Hag se sa mikrofonom u ruci zahvalio navijačima za veliku podršku i pokušao da im ulije nadu pred finale FA kupa 25. maja protiv gradskog rivala.

Izabrane vesti

Reakcije su bile različite, u jednom trenutku su preovladavali zvižduci, u drugom aplauzi.

"U ime igrača, stručnog štaba i sebe lično želeо bih da vam se zahvalim na briljantnoj podršci ove sezone. Kao što znate, sezona nije bila laka, ali je jedna stvar ostala konstantna, a to je bila vaša podrška timu. Ali ova sezona još nije gotova, prvo na gostovanje Brajtonu idemo da osvojimo tri boda, a onda idemo na Vembli. Obećavam da će igrači dati sve od sebe da donesemo pehar na Old Traford", rekao je Ten Hag.

Mančester Junajted kolo pre kraja Premijer lige zauzima osmo mesto na tabeli, a okršaj sa gradskim rivalom predstavljaće mu izvesno jedinu šansu da se domogne plasmana u Ligu Evrope naredne sezone.



tagovi

Erik ten Hag

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara