©Reuters
©Reuters

Teniska revolucija: Protest obeležio susret davljenika

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.02.24. | 20:44

Susret Majnca i Uniona bez pobednika (1:1)

Majnc i Union trenutno se nalaze u donjem domu Bundeslige i izvesno je da će se boriti za opstanak tokom proleća, a iskorak nisu uspeli da naprave ni u međusobnom susretu koji je nosio plen vredniji od tri boda.

Umesto eventualnog iskoraka, akteri su ostali na mrtvoj tački, a susret je obeležio protest gostujućih navijača koji su režirali niz prekida u prvom poluvremenu ubacivanjem teniskih loptica u teren.

Izabrane vesti

Kada se izuzmu dešavanja koja nemaju veze sa fudbalskom borbom rivala, sva uzbuđenja stala su u maratonsku nadoknadu prvog poluvremena koja je trajala skoro 15 minuta i usled koje je prvi deo utakmice završen posle sat vremena.

Na krilima Džonatana Burkarta domaćin je u osmom minutu nadoknade prvog poluvremena stigao do prednosti, ali je pet minuta kasnije odgovorio Robin Gosens.

Večerašnjim bodom, tek šestim na domaćem terenu, Majnc je ostao rival kojem se u goste ide sa zadovoljstvom, dok je delimična uteha da je napravio iskorak sa dna i odvojio od fenjeraša Darmštata. Sa druge strane, union je ostao prvi tim iznad opasne zone, sa tri boda više od Kelna.

BUNDESLIGA - ZAOSTALI MEČ 18. KOLA

Sreda

Majnc - Union 1:1 (1:1)

/Burkart 45+8 - Gosens 45+13/



tagovi

BundesligaMajncUnion Berlin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara