Dejan Stanković i Zvezdan Terzić (©Starsport)
Dejan Stanković i Zvezdan Terzić (©Starsport)

Terzić: Cilj je proleće u Evropi, treba da dobijemo sve na Marakani

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.10.20. | 14:16

“Crvena zvezda je podigla lestvicu očekivanja“, kaže dodaje generalni sekretar Crvene zvezde

Pre neku godinu delovalo je skoro nezamislivo uopšte razmišljati o Crvenoj zvezdi u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Sada je već svakodnevica. Toliko da generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić posle žreba za grupnu fazu Lige Evrope samouvereno kaže: Zvezdin cilj je nokaut faza.

Izabrane vesti

Zvezda mora uvek da bude da najvišem nivou, da pobeđuje protiv koga god da se igra, posebno ovde na Marakani. Imaćemo možda i podršku 16.000 do 17.000 navijača koliko Uefa dozvoljava, a to nam mnogo znači. Grupa kao grupa jako sličlna onoj iz 2017. kad smo imali Engleze, Nemce i Beloruse (Arsenal, Keln i BATE Borisov, prim.aut). Sad su tu Nemci, Belgijanci i Česi, ozbiljne evropske države. Ali Crvena zvezda je podigla lestvicu očekivanja i naš cilj je prolazak u nokaut fazu i proleće u Evropi“, decidiran je Terzić u izjavi za TV Arena Sport.

Svestan je da neće biti lako...

Realno, Hofenhajm je izuzetna ekipa, videli smo kako su pregazili Bajern u prvenstvu pre nekoliko dana. Gent kao viceprvak Belgije nesrećno nije ušao u Ligu šampiona, a Češka je uvek nezgdona“, procenjuje Terzić uz napomenu da to ništa ne menja u Zvezdinim planovima, pa čak ni u smislu afirmacije supertalentovane šestorke mladih fudbalera koju čine Strahinja Eraković, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Njegoš Petrović, Andrija Radulović i Nikola Krstović.

Velika očekivaja dakle pred šefom struke Dejanom Stankovićem, iako je on tek na početku karijere.

Dejan samo treba da nastavi ovom stazom uspeha. Vodio je ove sezone već 12 ili 13 utakmica, doživeo tu Omoniju, ali ima on punu podršku uprave i mi smo uvereni da će vremenom ekipa izgledati sve bolje“.



tagovi

Zvezdan Terzić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara