Zvezdan Terzić (©Starsport)
Zvezdan Terzić (©Starsport)

Terzić: Moglo da bude i ubedljivije! Fjorentinu smo nadigrali, volim da vidim hrabru i napadačku Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 09:15

“Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde”, podseća generalni direktor srpskog šampiona

Barak Bahar je ponudio Zvezdinoj publici tačno ono što želi – konkretan fudbal. Brza igra, napadanje u talasima, juriš na svaku loptu. Fjorentina je ostala zatečena u Beogradu, prošlogodišnji finalista Lige šampiona ispraćen je u Italiju sa pet golova u mreži, a srpski šampion bolju uvertiru pred početak Mozzart Bet Superlige teško da je mogao da napravi.

Preko 35.000 navijača gledalo je rapsodiju crveno-belih na stadionu “Rajko Mitić” u prijateljskoj utakmici. Gledalo je majstorije Žana Filipa Krasoa, golove Pitera Olajinke i Mirka Ivanića kako diše punim plućima i postaje jedan od glavnih ljudi u sistemu izraelskog stratega. Nespremna je bila Fjorentina za to, nije očekivala nalet od samog starta, ali baš takvu Zvezdu jeste očekivao Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

Generalni direktor srpskog šampiona oduševljen je načinom na koji jeZvezda igrala, što se nije zasitila dok je na terenu bio najjači sastav.

“Drago mi je što je skoro 40 hiljada zvezdaša imalo priliku da uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fjorentinu koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove u Italiji smo, ne samo pobedili 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika. Volim da vidim da Zvezda igra napadački, da deluje nadmoćno u odnosu na kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji”, rekao je Zvezdan Terzić.

Podsetio je Terzić da je baš ovakvu igru najavio od crveno-belih i pozvao navijače da tribine ispune i protiv Vojvodine u prvom kolu Mozzart Bet Superlige.

“Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača nego večeras. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske ‘Premijum’ ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone”, završio je generalni direktor Crvene zvezde.



tagovi

FK Crvena zvezdaZvezdan Terzić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara