Komentari na vest

Teška artiljerija

G

GostSteva

pre preko 1 godinu

Bili smo mi moćni i 98-me u Francuskoj. Igrači su igrali u top klubovima, imali bitne uloge,..Čak smo u grupi imali u jednom trenutku 2:0 protiv Nemaca ( završeno 2:2). Pa se svi sećamo kako smo prošli na kraju. Polako, korak po korak. Nije katastrofa ako izgubimo od Brazila ako igrači daju sve od sebe. Samo to se traži i rezultat će doći. Sportski pozdrav
С

Србија

pre preko 1 godinu

То је по бројевима 7.Влахо 8.Смс 9.Митро 10.Тадић 11.Костић. Но ко игра одбрану, осим овог напада. (5-5). Наравно да су потребни бекови што ће Жиле 2. Павловић 3. два штопера 5. и 6. ко? и задњи везни 4. ко?
П

Пера

pre preko 1 godinu

Тадић са два постигнута гола је далеко од најбољег стрелца Ередивизије. Можда сте мислили најбољи асистент мада није ни то.
r

roni

pre preko 1 godinu

Tadi igrac manje na terenu.sram ga bilo sto sam ne ode
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Za Brazil Vanja-Milenkovic-Veljkovic-Pavlovic-Lazovic-Kostic-Lukic-Gudelj-Tadic-Vlahovic-Mitrovic formacija 3-4-1-2, Sergej po meni na klupi jer Gudelj i Lukic mogu bolje da odrade defanzivno, a treba imati i jaku opciju za izmenu.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ljudi ima da riknemo samo tako...brazil ce nas apsolutno unerediti a nesto kilavo nereseno ili tako ce mo sa svajcarcima i afrikancima i kraj price .Mnogo smo se nalozili ko i uvek .Realno nama za brazil treba 15 igraca na terenu , 3 da cuvaju Nejmara i 2 Vinija
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Kako bi ovoj ekipi legao Adam Marusic, razumem da je i njegova greska sto je potrcao da igra za drugu zemlju, ali i svasta se radilo u repki pre Stojkovica ba ga je mozda to demotivisalo. Uglavnom za ovaj sistem igre idealan igrac. Steta
T

Tacno

pre preko 1 godinu

Tako je, super se poznaje sa Sergejem, a bio bi mnogo zahvalan igrac, sigurno bi bio prva opcija na desno wing beku, a krpio bi i na levom, moze da igra jako dobro i desnog stopera, bas kvalitetan igrac.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Moramo da dodamo tom arsenalu oruzja i sve boljeg Gudelja koji je u zadnja dva kola zabio strasna dva gola sa velike udaljenosti, i naravno da ce i on biti opasnost po sve reprezentacije i ako mu je pozicija veoma defanzivna. U svakom slucaju strasan kvalitet je na strani Srbije i malo koja reprezentacija se u ovom trenutku moze pohvaliti takvom formom igraca...a ja samo molim boga da nam se nedaj boze neko povrijedi i da dodjemo u punom sastavu i kompletni u Katar.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ofanzivno na Brazil i na pobedu bez kalkulacija.Naravno to mora da bude ofanziva bez srljanja a ne kao Zvezda protiv Monaka totalna ofanziva bez dobre sredine i odbrane.Rezultat smo videli.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

3 nam daju minimum ...necemo znati gde i sa koje strane duva kad krenu Nejmar i Vini al ozbiljno . Ja ne vidim ko ce njih da cuva ??
G

Gostyu

pre preko 1 godinu

Da sam selektor Brazila, pa i Svajcarske, bilo kog bezeg igraca koji je tehnicki dobar bih stavio da napada po nasoj levoj strani. Em imamo wing-beka koji ne ume da igra odbranu, em imamo stopera koji je spor kao puz. Ako ne bi svaki napad bio sansa za gol, evo.
?

?

pre preko 1 godinu

Kostic ne da ume da igra odbranu, nego je igra kao pravi levi bek, e sad sto je vise krilo nego bek, to je druga prica, pa nekad ne stigne da se vrati, ali ukoliko se proceni da tu treba defanzivniji da budemo igrace Mladenovic koji je sjajan.
e

eeeeeeee

pre preko 1 godinu

To mozda na PES-u tako izgleda
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Jedino mogu da se plase Mitrovića, Tadića i Sergeja.
l

leon fernandez

pre preko 1 godinu

Igra sa dva spica i Tadicem iza njih znaci 3 igraca manje u odbrani. To je protiv Brazila samubistvo. Ako mi damo gol oni ce dva ili tri. Gudelj i Lukic po sredini, Kostic i Lazovc/Zivkovic po boku. SMS iza Mitrovica i Tadica. I to je to na pocetku NIje nevazno ni sa koliko cemo izgubiti ako izgubimo. I svakako ne plitka odbrana na 25 metara od gola jer ce nas zgaziti. Imaju ljude koji iz individualnih akcija mogu zabiti bez problema. Svaki od njih, a ima ih 4-5. I formacija da u tom mecu ne bude 4:4:1:2 već 5 : 3 :2. To nije kukavicluk vec zdrav razum.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

To se zove bunker, nešto što smo igrali sa Krstajom pa primili dva lagana komada. Niko ne kaže da trrba da se otvorimo protiv Brazila ali ne trrba ni igrati sa 7 defanzivaca.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Ja nisam video Mitrovic, Vlahovic i Tadic ne igraju odbranu kad igraju za Srbiju. Nije odbrana samo ono sto vidis ispred svog gola, odbrana krece od presinga na protivnicke stopere i bekove, kad im ne das da iznesu loptu. To sto ti pricas je defanzivna taktika i s obzirom kakvu mi odbranu imamo po mom misljenju nije pametna. Izmedju ostalog pricalo se da ne mogu Tadic i SMS zajedno, pa nakon toga da ne mogu Mitrovic i Vlahovic zajedno, na kraju igraju sva 4 zajedno.
v

vartolu

pre preko 1 godinu

Oni su nasi mocni rendzeri. Neimaru se vec tresu gace
B

Bg

pre preko 1 godinu

Neimar je jedno a Nejmar drugo
D

Dekidekila

pre preko 1 godinu

Hajd sad ista statistika ali sa odbranom da vidimo koliko smo ovde dobri :)
T

Tite

pre preko 1 godinu

Ne treba da tako racunate morate da napravite zbir golova i asistencija zbirno i deli se sa brojem utakmica u svim takmicenjima i onda procenat dobijete i saberete sve procente za petorku i onda vidimo ko je najjaci. Ja sam to racunao i Brazil ima 311%(Paqueta 23%,Neymar 143%,Vinisius 79%,Raphiha 29%,Richarlison 38%), Srbija 294%(SMS 66%,Kostic 38%,Tadic 55%,Vlahovic 60%,Mitro 75%), Spanija84% je najslabija po zbiru golova i asistencija procentualno(Gavi 5%,Pedri 11%,Torres 35%,Sarabia 0%, i Morata 33%)
M

Markiz

pre preko 1 godinu

Nije baš ovo realna lista jer za Francusku igraju recimo i Nkunku (11 golova), Žiru (5 golova) i još mnogi. Ali da se vratimo na naše, napad nije sporan mada brine forma Tadića koji igra možda najgoru sezonu u poslednjih 5 godina i deluje da ga godine ipak malo stižu. Povrede Vlahovića i Mitrovića isto brinu. Ključni igrači sem Sergeja i Kostića su nam u padu i to je činjenica. Ne mora to da znači ništa ali i može. Sa druge strane Moting pogađa redovno kao i Embolo i njih se plašim jer naša odbrana zaista nije ništa posebno. Dok o Brazilu ne treba trošiti reči. Mi ćemo davati golove sigurno samo je pitanje možemo li dati više nego što primimo. Jer odbrana a bogami ni golmani ne ulivaju poverenje. Nama je čak i golman odnosno Vanja bolji u igri nogom nego što je u branjenju.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Pa ti se plaši onda... Bitno je da se oni ne plaše An ne plaše se, možda i prvi put u poslednjih 25 godina. Sve to zaslugom onog pravog vodje i gospodina. Prvi put vidim da su lagani, kreativni i sigurni u sebe a i njega. Znači ako su Embolo i Moting bolji od Vlahe, Mitra i Jovića (a ja msm da nisu ni od jednog) onda neka prodju oni. Mi konačno idemo kao pobednici a to takvo razmišljanje kao tvoje nas je uvek i koštalo. I šta misliš Mitar i Vlaha ne znaju koliko je ono što ih čeka bitnije od par kola u njihovim ligama? Milsliš da se slučajno leče baš sad? Neee, spremaju se, odmaraju a i saniraju, da bi bili 100% spremni za najveće iznenadnje svetskog prvenstva!
N

NemanjaKG

pre preko 1 godinu

Da se ne ložimo preterano ovaj put. Samo nek svi budu zdravi i neka se na terenu bore svaki meč od početka do poslednjeg svižduka, pa kako nam bude. 🍀
M

Mvila

pre preko 1 godinu

Ima Brazil i Kamerun.
G

Gostovic

pre preko 1 godinu

Sa najgorim savezom ikada, i najruznijim dresovima ikada..
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Gde su moćni erak stub odbrane koji nosi tim do polufinala lige Evrope i moćni magiko koji je u sofascore-u sa svojim retko vidjenim asistencijama i golovima u timu kola svaki meč do polufinala ali to je čini mi se tradicija postala.