Komentari na vest

Teška sezona sa blistavim krajem za Stanišu Mandića: Tri meseca u gipsu, štake, pa juriš na titulu i san o Ligi šampiona

R

Roberto

pre gotovo 3 godine

Kao navijač Mure iz Murske Sobote mogu samo pisati,da naš Mandic je vrlo dobar napadac i pametno bi bilo,da ostaje u Muri....zato Stanisa...ti si naš!!
B

Brdo

pre gotovo 3 godine

Sjajno je igrao za reprezentaciju. Pre NZ, u nekim kvalifikacijama rešio stvar kao veliki. Ali u seniorskom fudbalu, igrao je sa strahom. Idem stalno na Čuku, gledao sam ga, kako postoji šansa da krene lopta na krilo, on se zabija između beka i štopera i krije. Andrija Pavlović mu je delovao kao otac na terenu. U principu je igrač za manje timove koji igraju kontre
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Momak koji ima neosporan talent ali i manjak srece.Neki,neznalice uglavnom,optuzuju ga sto igra za CG.Realno,do nase reprezentacije,tesko bi dobacio,a trzisna vrednost igraca je daleko veca ako je cak i povremeni reprezentativac. Srecno Stanisa!
A

Amadou

pre gotovo 3 godine

Partizan bi trebao da razmisli o ovom momku. Mislim da bi se dobro uklopio u ekipu, definitivno je igrač koji ima osećaj za gol, a nije preterano skup. Još uvek ima šta da pruži.
a

aezakmi

pre gotovo 3 godine

Bravo brate.Strpljen spasen.Onaj gore to sve vidi i zato te i nagradi,kako radis tako ti se i vraca!
P

Precizna Dijagnoza

pre gotovo 3 godine

Zlatni Orlić je aterirao kao crnogorski Soko!
ž

žare11

pre gotovo 3 godine

kakav je ovo pehar hahha
L

Luka muka

pre gotovo 3 godine

Nebitan lik