Teško Numansiji ako Malaga proradi

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 15:14

Grč u napadu igrača gostujućeg sastava, budi aspiracije Numansije koja beži od opasne zone

Što dalje, to bolje od zone ispadanja. Tako bi u jednoj rečenici mogla da se opiše pozicija Numansije pred meč s Malagom koja uprkos ne tako superiornih partija drži peto mesto španske Segunde. Dakle, gosti su dokazano kvalitetni, mada i njih muče igrački grčevi… Ne da im se u poslednje vreme da postignu gol, što krpi odbrana koja bodove bilduje remijima. Poslednji put ta taktika nije im završila posao u 29. kolu, pa je vodeća Osasuna zaradila bodove, donosno slavila sa 1:2.

Sve u svemu, ne valja to za Numansiju koja vapi za bodovima, koje treba zaraditi protiv tima koji uglavnom ume da umrtvi igru, što kladioci čitaju kao 0-2 ishod. Prosto, tako je to, a isplata baš na ovaj tip bila je isplativa i na poslednjem zajedničkom viđanju kada je Malaga u oktobru ulovila 2:0.

Izabrane vesti

Šta sada očekivati? Verovatno žestok otpor Numansije, odnosno trud Malage da konačno protiv slabijeg rivala spakuje u prtljag sve bodove sa stadiona “Los Paharitos”. Tradicija u tom smislu po goste je neumoljivo loša, budući da je počev od 2007. godine Numansija na svom bunjištu baštinila kečeve protiv Malage.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 4040 ŠPA 2 Numancia - Malaga ds X2 1,40
Ukupna kvota1,40

Španija 2-29. kolo
21.00: (2,75) Numansija (2,65) Malaga (2,95)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen


tagovi

Španija 2sportsko klađenjebet analizaNumansijaMalaga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara