©Starsport
©Starsport

Težak peh: Maraš završio sezonu zbog naprsnuća meniskusa

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.23. | 16:45

Pouzdani defanzivac danas operisan

Iskusni srpski defanzivac, Nikola Maraš, doživeo je veliki peh zbog kojeg je završio ovu sezonu. Bivšem štoperu Rada napukao je meniskus kolena, zbog čega je danas operisan, a čeka ga pauza od četiri meseca.

Maraš je ove sezone zabeležio 20 nastupa u Segundi, od čega je 18 puta bio štoper. U Alevesu trenutno nastupa kao pozajmljen igrač Almerije, sa kojom ima ugovor do 30. juna 2024, međutim klauzulom je predviđen transfer u Vitoriju u slučaju da plavo-beli obezbede plasman u elitu.

Izabrane vesti

Pouzdani defanzivac je u španski fudbal došao na leto 2019. godine, kada je zaigrao za Almeriju kao pozajmljen igrač portugalskog Šavesa. Klub sa stadiona Huegos Mediteraneos otkupio ga je za obeštećenje od 1.300.000 evra.

Maraš je za Almeriju zabeležio 71 nastup i postigao četiri gola, uz jednu asistenciju, ali je letos došao u Alaves, gde je bio važan faktor ekipe Luisa Garsije.

Alaves trenutno zauzima petu poziciju u Segundi sa samo pet bodova manje od lidera Eibara, a kao preostale opcije na štoperskim pozicijama konkurišu Aleksandar Sedlar, Abdel Abkar i Viktor Laguardija.


tagovi

AlavesNikola MarašŠpanijaŠpanija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara