Komentari na vest

Težak poraz Saše Ilića! Ferencavroš nije dozvolio još jednu blamažu (VIDEO)

L

Lalo

pre 9 meseci

Covek vodio Cukaricki protiv Partizana i rastuzio se sto je igrac Partizana dobio crveni, i sto je na kraju Cukaricki pobedio. Tipican primer neizlecivog amaterizma i gluposti. Za sad ga menadzeri izvlace pa moze da vodi klub u prvoj bugarskoj ligi, ali za par godina ceka ga drugi-treci rang severnomakedonskog fudbala ili odlazak u sitne preduzetnike.
K

Kure na specijali

pre 9 meseci

On je tu utakmicu odigrao pošteno i koštao Partizan titule. Da li mi je privatno krivo ili ne, apsolutno je nebitno. Sad zamisli šta bi na takvoj utakmici, a da crvenoj zvezdi trebaju bodovi, uradili Lalatović, Simo Krunić i slični "majstori" na klupama srpskih "superligaša".
M

MM003

pre 9 meseci

Zar nije beše rekao da je CSKA mnogo kvalitetan ali nije mogao da bude prvi jer svi nameštaju za Ludogorec da bude prvak? Ovo dosta osporava to njegovo uverenje.
1

104

pre 9 meseci

Možda je igrao sa drugim timom kao protiv Partizana na Banovom brdu??
D

Daki...

pre 9 meseci

ne kaki
R

Realnoo

pre 9 meseci

On nije igrao sa drugim timom protiv Partizana. Išle su priče da hoće da izvede drugi tim, ali to nije uradio. Prema tome molim bez laganja, ružno je, gadno kako god.
g

glavatan

pre 9 meseci

Cak je i Sasa Ilic bolji trener od Piksija sto forsira Sasu Lukica, Andriju Zivkovica. milenkovica i Strahinju Pavlovica.
G

Grajkula

pre 9 meseci

Dobar igrac, a tanak trener. Tanji je od poštarske potkošulje.
H

Haha

pre 9 meseci

Nije ni čudo, prevara od trenera.
P

PD

pre 9 meseci

A koji si ti stručnjak da znaš da je on prevara? Inače sa veoma skromnim timom do poslednjeg kola je bio u borbi za titulu protiv neprikosnovnenog Ludogoreca što nije pošlo nijednom bugarskom klubu dugi niz godina. Kako olako koristite tu reč prevara, mada ako si neki klinac onda i ne čudi što se tako izražava, to vam je postala maltene uzrečica, a ako nisi onda je stvarno žalosno. Sportski pozdrav
H

Haha

pre 9 meseci

Auuu vidim da sam pogodio u centar. Nemam šta da dodam. Sam si sve rekao o vama.

markopetkovic51@gmail.com

pre 9 meseci

Samrok!!!111