Ti ćeš mene da menjaš!?

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.04.18. | 10:00

Fudbaler Nasional Potosija fizički napao svog trenera za vreme utakmice 12. kola bolivijske Aperture

Južna Amerika je zaista neiscrpan rudnik talenata, ali i bizarnih dešavanja u svetu fudbala. Emocije koje kuljaju na tribinama lako se prenose i na zeleno polje ispod, što često stvara zaista neverovatna dešavanja.

Tako je bilo i sinoć na poslednjem duelu 12. kola bolivijske Aperture između Sport Bojsa i Nasional Potosija koji su domaćini lagano dobili sa 4:0. Međutim, ono što je obeležilo ovaj meč je napad igrača gostiju na svog trenera i to po izvršenoj izmeni. Nekada igrač Sport Bojsa, a sada Nasionala, Tijago Santos nije nimalo bio srećan kada ga je već u 34. minutu strateg Edgardo Malvestiti pozvao da izađe sa terena, skine dres i uputi se ka svlačionici.

Izabrane vesti

Bez sumnje, Argentinac je time pokušao da ponizi 33-godišnjeg Brazilca kome se to nikako nije svidelo te ga je fizički napao. Toliko je bio besan da je čak i policija morala da ga smiruje, a za svoje ponašanje je dobio i isključenje nakon čega je ustvari i krenuo rezultatski sunovrat tima iz Potosija koji je primio sva četiri gola u periodu od 48. do 74. minuta.

Foto: Youtube


tagovi

Bolivija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara