Komentari na vest

Tijago Mota ne vidi Kjezu i Ščensnog u svom Juventusu

j

jjjjj

pre 21 dana

Mota,bolje da si ostao u Bolonji. Ovde ces brzo da smotas kablove i ugasis mesalicu. Zivi bili pa videli,skrinsottovacu ovo posto cu dobiti trocifren broj minusa
S

Sve sve

pre 22 dana

Ali lokateli da je siguran 🤣 treba prvo da nauči da poveže 3 dodavanja a da ne da protivniku loptu u noge
S

Saturn

pre 22 dana

Jedinog brzog igraca koji trci izand 35kmh Chiesu i jedini koji donosi prevagu , koji probija hoce da otera ... Dok se ne desi u ovo ne verujem..Jedini problem kod njega su konstantne povrede
J

Jupiter

pre 22 dana

Kijeza jedino donosi prevagu na vagi između normalnog i visokog krvnog pritiska navijačima,treneru i saigračima kad konstantno mlatara onim mršavim rukicama na sve što saigrači naprave,umislio da je bitan lik kao ronaldinjo a doprinos na terenu mu kao kod kalulua
@

@saturn

pre 22 dana

To ako mu gledaš kompilaciju na YT, zaliči ponekad na Mbappea. Inače, rijetko neinteligentan igrač koji svojim odabirima u završnici akcija u pravilu kida živce i nepristranim gledateljima, a kamoli navijačima svog kluba. Dodaj na to i velike probleme s povredama i nije uopće nemoguće da ga se žele riješiti, od budućeg trenera do uprave.
B

Baneeeee

pre 22 dana

Svi duvaju,samo Tiago mota.😂
A

Aebre

pre 22 dana

Stara ali dobra 😀
G

Glup sam i fore su mi

pre 22 dana

Svi kupuju cigare samo tiago mota duvan
S

Somborac

pre 22 dana

Hahaha a Vlahović im treba da za 12 mil godišnje tuče klubove koji su pred ispadanjem i ako ubode jedan ili dva gola u sezoni koji su bitni. Napadač, navodno vrhunski a "suv" period od 100 dana.
M

Mileeeeeeeeee

pre 22 dana

Sto si nervozan? Nemoj biti toliko besan jbt. Nisam znao da je osvajac LE Atalanta tamo neki tim sa dna tabele :D
V

Veljko9

pre 22 dana

Vlahovic je odlican spic, ni Haland nije ne znam ni ja kojih kvaliteta ali decko dobija 10sansi svaku tekmu.. Gledam Juve i vidis da nije toliko do Vlahovica, masi on sanse da ali potreban je neki plejmejker kao sto City ima KDBa.
O

ODLIČNO

pre 22 dana

Bilo bi lepo da dođu: Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Matija Popović, Lazar Samardžić i Matheus Saldanha.
F

FM

pre 22 dana

Trebace mu Kjeza za onu njegovu 2-7-1 formaciju.
R

Rodman93

pre 22 dana

Ma ništa, ope' tropa. Motta je odličan trener ali neće imati ekipu, a ako trener nema ekipu, džaba znanje ako nemaš s kim da ga primjeniš na terenu.

elmagico

pre 22 dana

a u Bolonji imao ekipu? 🤣 80% randomi neki nikad cuo za njih
S

Sferopulosov Fmp

pre 22 dana

Bap naprotiv, Rabio i Lokateli su prvi koji treba da lete. Bukvalno se ne zna koji je gori.
R

Raffa

pre 22 dana

Ja ne znam da li si gledao jednu utakmicu Juventusa,ali Rabio je odlican. Sto se Lokatelija tice slazem se,mada mislim da treba i Kijezu da ostave zbog mira u svlacionici.

elmagico

pre 22 dana

ooooo dobrodosao u Rim Federiko 😁
J

Juventino10

pre 22 dana

Tisina

elmagico

pre 22 dana

😁
V

Vicenzo

pre 22 dana

4-2-3-1 i 4-3-3, to su dvije formacije koje Motta forsira. Bice interesantno vidjeti ko ce mu se od postojeceg igrackog kadra uklopiti a ko ce morati pakovati kofere.
I

Izmedju redova

pre 22 dana

Ja mislim da je problem plata koju kjeza trazi a ne trener. Ovim se uprava pere kod navijaca. Kjeza je za 4-2-3-1 odlican. Juveu fali masa igraca za motinu taktiku. Bekovi slabi vezni red nikakav. Ako prodaju kjezu nemaju ni jedno krilo da valja. Znaci sve im fali. Vlahovic je ok milik izmena to mi je super ali krila prosek tek treba da se ovi mladi afirmisu. Vezni bez kreativnosti. Fali im znaci 5-6 igraca.