Komentari na vest

Tinja nada za Aksela Bakajoka...

R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Bakajoko je bolji od Jirke u svim elementima. Jirka odigrao celu sezonu u Mirandesu i bio prosečan. Kao takav nije izazvao interesovanje Španskih drugoligaša a kamoli primere. Kada je već tako logično je da nema mesta u ekipi koja igra Evropu. Svim navijačima Zvezde želim još puno radosti u Evropi i pune dominacije u Srbiji!!!
B

Barranjaccccccccc

pre gotovo 3 godine

Zvezda treba da kupi tim tipa Pafos sa Kipra I da tamo razigrava omladince i ove igrace tipa ako bude nesto super ako ne nije nas kostao neku ozbiljnu kintu.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Odličan je bakajoko igrao je kvalitetno u obe pripremne utakmice samo napred gazi familijo
H

Harping

pre gotovo 3 godine

Jirka? Nije doslovno morao da bude bek,ali makar džoker u napadu sa 10,4 sek na 100 m ,i solidnom ofanzivom. Brzina je nezaobilazna odlika modernog fudbala,pa utoliko više čudi da Jirku nisu ni pokušali da iskoriste. Imao je kao i sada Bakajoko igru u oba pravca,ali ne da bude bek. Bakajoko pokazuje da lagano može i ne beka i deluje čak vrlo realno i sigurno,mada je desno krilo skoro pun pogodak za njega,al je i tu velika žurka jer su već zauzeli busiju sjajni Falko i najkorisniji stranac ikad El Farsu Ben. Ali makar na pola sata i za tranziciju i razbijanje bunkera. Kako nam svi bekovi umeju da kiksaju pa i Gajić, Bakajoko mu dođe ko dar s neba. Ahilova peta zvana levi bek kao zamena za Rodića,je Srnić,a verovatno ima mesta i tu za Bakajoka. Deki je to video i probao,ali je stao. S malo hrabrosti eto nam i levog beka alternativno i rešen problem. S tim da i Bakajoko naročito,a i Srnić koji takođe dosta brz mogu po potrebi da uskaču i u napad i na sredinu. Deki bar ,kao retko ko ima filinga za takve minijature. U svakom slučaju ,desio nam se Bakajoko,ili "rodio se", "vaskrsao"...Kako god bilo ,opet je čarobnjak Deki Stanković uspeo da ni iz čega napravi nešto! Kad bi još samo umeo da izriba onu "lenštinu" Pavkova i da ga probudi i natera da se stalno koncentriše i uključuje u igru,gde bi i njemu i nama bio kraj . Nadavao bi se golova, "cenim" jedno tridesetak komada za sezonu!
n

n.r

pre gotovo 3 godine

10,4 ne moze da istrci ni Radonjic koji je brzi 3x od njega licno.Tolko pozdrav.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Za nasu ligu nam ne treba defanzivni bek kad 80% utakmica mi konstantno napadamo,dobili smo mnogo sa Gajicem koji je ofanzivniji od Gobeljica tako da ne moze da ispadne lose ako imamo jos ofanzivnineg igraca na toj poziciji
2

2305

pre gotovo 3 godine

Moze beka da odigra defanzivvno jos uvek los ali gore moze, ne zna da centrira ali i to moze da nauci. Zamena za gaju nista vise od toga. Goveljicu idi brate sam da te ne teramo, posle neces vise ni na sever moci da dodjes.
P

Peca_Le

pre gotovo 3 godine

Kaze mu lik koji sever nije video u zivotu.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Ako Jirka ne moze da igra desnog beka, spoljnjeg i desno krilo onda ja ne znam koji sport gledam vec 30 godina i o cemu ja pricam. Brz bez lopte, brz sa loptom, moze da se ponavlja 100 puta po mecu, ne umoran, jak fizicki, agresivan i opet decko ne valja. A valjaju Gobeljic, Srnic i Vukanovic na toj desnoj strani. Ma dajte bre, pa koga bre vi vise zajebavate ovde. Da li ste bre normalni. Vraćaj Jirku nazad!!!

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Ti brate moj možeš da se prevrćeš preko glave ako ga Deki neće u timu iz njemu znanih razloga. Meni ste vi svi smešni kako pljujete Gobelju a Deki ga se neće odreći i poted svih limitiranosti. Mnogo ste se uneli u fodbal menadžere. Ne pita vas niko ništa. A ono gde se pitate nešto omanulo je 95% vas. Ni članske ni nedaj bože sezonske.
B

Bum taun reds

pre gotovo 3 godine

Sve ti POTPISUJEM do poslednje reči i svaka ti čast. Kunem se da ga se Deki neoprezno odrekao samo na priču i da ga ljudski nije ni video,makar kroz jedne pripreme,a tvrde ovi koji znaju da je mnogo bolji od Bakajoka ,a i Vukana,Gobelje,Srnića,Simića ...priča se da trči 10,3 na 100m ko sprinteri na stotku jbt. I to stručnjacima nije bilo zanimljivo,makar za polusezonu pa da ga prodaš,a ovako su bačene pare za njega od milion i sto hiljada,kad je doveden!? Eeej?! Ni sad mi nije jasno u ime čega je još Miloje odustao od čoveka koji je prototip modernog odličnog fudbalera sa obaveznom igrom u oba pravca,a ostavio gomilu neznalica sa po dve "leve" noge???

Mali peca

pre gotovo 3 godine

kad smo kod Jirke sta je sa njim njegov status ?

Boka123

pre gotovo 3 godine

Jirka je na pozajmici u Mirandesu
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 3 godine

Pre neki dan je bila vest da ce dobiti "ciste" papire....
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Jirka je jos jedan odlican potez terze madjije
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Kao i onaj spiridonovic, cim mu vidis facu sve ti je jasno.. Rekao terza da ce da predvodi napad u evropi, mozda po diskotekama
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Što se Jirke tiče platili smo obeštećenje 700 evra , pa plata od jedno 300-400 hiljada. Dakle, Jirka nas je koštao najmanje milion evra i nije odigrao ništa. Inače, kao i Bakajoko mogao je da bude odlično rešenje na beku.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Marko Vesovic je slobodan igrac.. Samo kazem :D
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Daleko mu lepa kuca... neka mu je sa srecom i da nas zaobidje
7

777

pre gotovo 3 godine

Njemu zabraniti da pridje nasem stadionu. Smrad od coveka koji nas je tuzio kada nam je bilo najteze. Marko Petkovic je 6 neseci proveo na klupi da bi pre njega igrao Vesovic a Vesovic je igrao da bi mu cena skocila i da bi ga prodali, e onda nas Vesovic tuzio u Novembru mesec dana pred kraj polusezone i dobio ciste papire. Takvi ljudi nisu pozeljni pritom je krs od igraca! Inace imao je tezu povredu i bio je u B timu Legije zadnjih godinu dana tako da on moze da igra samo jos na svadbama...
A

Aca11

pre gotovo 3 godine

@777 - Ruku na srce, ali u datom trenutku Zvezda mnogim fudbalerima nije mesecima isplaćivala ni dinara, pa se dešavalo da su ljudima pretili isterivanjem iz stanova, jer mesecima nije bila plaćena kirija, itd. U tom periodu, Zvezdu nije tužio samo Vešović, nego su to učinili i Mladenović, Mijailović, Pantić i mnogi drugi, jer im je egzistencija bila ugrožena, tako da ja njih ne bih osuđivao zbog tih postupaka. Sa druge strane, posle teške povrede, sumnjam da bi Vešović bio pojačanje za Zvezdu, koja želi u Ligu Šampiona i da odbrani trofeje u domaćim takmičenjima. U njegovoj situaciji bi prelazak u neki klub poput Vojvodine ili Čukaričkog ipak bio realniji...
M

Maestro

pre gotovo 3 godine

Ako su Gavric i Nikolic maksimalno iskoristili sansu zasto Zvezda sada nema na stolu pregrst ponuda za njih???Kada je Grujic maksimalno iskoristio sansu vredeo je 7 miliona, a za ove ne mozemo da uzmemo ni 3 miliona. A kad smo kod Gajica, jasno je kao dan da decko ne moze u kontinuitetu igrati dobro kad su u pitanju jake utakmice.
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Neka doktor izadje u javnost I neka kaze da je prodao Veljka pre 6 meseci I vise investicionom fondu !!!Za Gavrica vec je Znam ???
0

0211

pre gotovo 3 godine

Gavrić i Radulović prodati. Zato ih i nema. Čeka se da izađu na mala vrata... Stagniraju jer se ne radi sa njima a zašto se nr radi? Pa zato što onda nikako ne bi uspeli da nam objasne što su ih i kada prodali? Ovako ne igraju, navijače i ne zanimaju i samo jedan dan osvane vest - Gavrić u (tipa) Kairat za 200k. Jer da su eksplodirali ne bi mogli da objasne kako su već prodati i što za toliko kada vrede više. Zvezda je državni bankomat.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Само коднас може играч доведен за позицију левог крила, игра на десном беку. И то зашто, зато што је лево вишак, а десно смо ми мањак па као ајде има брзину. Али зато имамо Јирку, који може и десно крило и десни бек, школованији и префињенији од Бакајока али ако Терза каже терај, онда терамо и Дегенека. Позз
G

Gostona

pre gotovo 3 godine

Skromna plata 12.000 eura? Dečko ni sam ne zna kako je zavrsio u Interu, i onda dodje preko menadzera u Zvezdu i prima 12 000 eura... U nasoj ligi ima 30 boljih klinaca koji igraju srpsku ligu i zonu za 12 000 dinara i to ako dobiju uopste platu
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Navedi dvojicu, ne moraš više.
U

Urbanizam

pre gotovo 3 godine

Evo ti dvojica Kašiković i Kremenović.
7

73he

pre gotovo 3 godine

Može da prodje kao ful bek.. U formaciji sa 3 pozadi. Manjka mu defanzivi
7

777

pre gotovo 3 godine

Zbog odlicnog pravila o broju stranaca gledamo mladog talenta Vukanovica sa 28 godina kako igra
P

Pljokica

pre gotovo 3 godine

Bolje i to nego da gledamo Gobeljića
S

Saleks

pre gotovo 3 godine

Falko bi mogao da bude jedno odprijatnijih iznenadjenja ove sezone, jako školovan igrač.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Treba momku vremena. Prvo, dosao je pre 6 meseci u apsolutno novu sredinu, gde se igra po njivama, a tu brzina tesko dolazi do izrazaja, pogotovu kada manjka sa tehnikom, a jos rivali igraju bunker. Onda se povredio, sto ga je unazadilo. Polivalentan igrac, a stranac, a liga ima ogranicen broj stranaca - dakle em ne znas gde da ga stavis (beka, krilo, leva ili desna strana), kada da ga stavis (ogranicenje stranaca), a minute moras da mu dajes. Prosto nije lako. Strpljenje je neophodno, hvala Bogu, Deki ga ima, i lepo mu dozira minute. Brine ovde samo napadac i nekoliko viska igraca koje imamo i to odavno. Od ovih mladjih Krstovic mi je ni tamo ni ovamo - ima fizikalije, ima i brzinu, tehnika ok, nista posebno, ali nema glavu, to je ocigledno. Ona sansa juce 1 na 1 je dokaz koliko ne razmislja, to napadac ili resava zatvorenih ociju (prebacuje golmana) ili nije za napadaca, pogotovu ne za klub kao nas.
T

Tzn

pre gotovo 3 godine

Meni je fascinantno kako igraci poput Erakovica i Krstovica uopste igraju u Zvezdi.
M

Mit

pre gotovo 3 godine

Sve si lepo rekao, samo da je Krstović tehnika ok ne bih se slozio. Trupac, bez osecaja za igru.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

@Mit rekao sam da je ok, nista posebno, i to sam napisao samo zato sto juce u toj sansi 1 na 1 tih 15-20 metara sto je trcao sa loptom, ista mu nije pobegla hahaha
K

Krstović Je

pre gotovo 3 godine

Samo poslednji u dugom talasu zvezdinih kupoprodajno polovnih montenegrina.
M

Maestro

pre gotovo 3 godine

Zvezda je najtanja na desnom beku, Gajic mozda moze da bude rezervni desni bek da igra protiv Surdulice, Lucana,Kolubare a Gobeljic ne moze cak ni to,decko je vise popularan zbog starleta nego zbog igre.. Ovaj Bakajoko tesko da moze biti dobar klasican bek al moze da posluzi kao alternativa ili kao spoljni u formaciji 3-4-3 ili 3-5-2.Pored desnog beka i spica najveci Zvezdin problem je sto se ne razvijaju mladi igraci, vec dosta stagniraju Erakovic, Gavric, Nikolic ne koriste sansu a to dugorocno ne valja jer vec sada nemamo koga da prodamo... Iskusni igraci donose plasman u Evropu al treba naci balans sa par mladih igraca na kojima se moze zaraditi..
Z

Zvezdaaaaa111

pre gotovo 3 godine

Kao prvo. Gavric i Nikolic su prosle sezone bili dobri,pogotovo Nikolic,po meni jedan od najboljih mladih igraca,a inace je odigrao i najvise utakmica prosle sezone od svih Zvezdinih igraca! Erakovic istina slabije napreduje od pomenute dvojice,ali tu se ne moze kriviti klub vec on! Jer klub ih je forsirao svu trojicu maksimalno,pa je onda ostalo na njima da li ce iskoristiti sansu ili nece...Nikolic i Gavric su je maksimalno iskoristili,Erakovic jeste bio nesto slabiji ali je i to bilo na zadovoljavajucem nivou,pogotovo jer je bio povredjen! Prema tome,ovo sto si rekao da ne razvijamo mlade igrace je velika glupost! Drugo,sto se tice Gajica,decko svakako nije ni najbolji a ni najbrzi bek na svetu,nema ni najbolji centarsut...ali je po meni trenutno najbolji bek Srbije...odigrao je odlicnu sezonu,pogotovo sto se tice odbrane(koja mu je inace primarni zadatak) jel mozes da se setis neke njegove greske? Momak je bio jedan od najkonstantnijih igraca,uvek si mogao na njega da se oslonis da ce odigrati dobru utakmicu i da ce odraditi svoj deo posla! Pa cak i kada se igralo protiv Milana i ostalih u evropi mi golove po bokovima nismo primali! Veci su problem bili stoperi iako su i oni pristojno izgledali. Slazem se da je Gobeljic uzasna alternativa i da je jako los. Ali ako ovaj Aksel zadovolji mislim da nema potrebe dovoditi desnog beka jer je Gajic odlican a Aksel moze biti alternativa. Jedino gde treba igrac pozadi jer levi bek i to samo kao alternativa Rodicu. Sto se stopera tice,dobili smo stopera svetske klase (Dragovic) i vratio se Babic koji je po meni kompletniji stoper i od Degeneka i od Milunovica. Babic je imao odlicnu sezonu u portugalu,stekao dodatno iskustvo i mislim da ce se odlicno uklopiti sa Dragovicem! Cak mislim da sve i da smo trazili stopera,idealniji tandem od : Babic-Dragovic ne bi mogli sastaviti.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

problem je i u psihi mladih igraca, cim zaigraju za prvi tim, vezu par dobrih utakmica ili daju par golova, dize se nos, umislja se da su velike zvezde, slabije se trenira, ispod casti je igrsti sa macvom i drugim timovima... od trenutno mladih nasih igraca jedink nikolic zasluzuje da pocne neku utakmicu i da se nadje na klupi, ostali tipa gavric on bez zelje motiva igra utakmkce, talenat je velik ali jbg kad nece da trenira, erakovic dosta sklon kiksevima, petrovic limitiran..
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Kad pročitam da treba mladi igrači da se forsiraju da bi se prodali želudac mi se prevrne. Pa šta smo mi? Fudbalski klub ili uzgoj igrača? Gavrića bih prodao za 100 din i doveo igrača koji će da me uvrede u LŠ gde su pare. Zabole me za njihove karijere. Ili znaš ili ne. Hoću pobede i punu Marakanu. Ko hoće da se bavi prodajom neka otvorio radnju.
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

U svakom slučaju bolji od Gavric I to mnogo. Taj d
C

Cjepka

pre gotovo 3 godine

'ajde Aksel, ne budi ljaksel !
B

Brzi30

pre gotovo 3 godine

Odlična ekipa uz Dragovica i Krsticica ozbiljan će tim biti,Vukanovica resiti isto kao i Gobeljica,Krstovica,Spiridonovica,... Jer uzimaju platu,opterecenje za budzet a ne opravdavaju ulozena sredstva.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Bakajoko ima jednu manu - prebrz je za nas fudbal. U Evropi to zapravo moze da bude veoma pozitivna stvar, ali ovde je hendikep. Jer se svi brane protiv Zvezde, igraju bunker, on tu retko kad ima vremena i prostora da upotrebi svoje najjace oruzje - brzinu. A da je sasvim ok igrac sa solidnim potencijalom - jeste.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Kakav crni Gajic,veoma spor ,centarsut nula(od deset lopti jednu ili ni jednu ne ubaci u 16 metara),fizicki nespreman,ponekad tako naivno ispadne iz igre kao amater.Zahvalnica i dovidjenja,Bakajoko za njega Ronaldo.
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

verovatno si mislio na gobeljica
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Ma ja mislim da je ovaj mislio na kosarkasku sekciju, jer fudbala ocigledno gledao nije.
s

serMudro

pre gotovo 3 godine

Aj sad vi što prozivate čoveka na jutjub pa fiksiraj Gajićevi igru u napred i u nazad,uvek kasni,izuzetno retko je na lopti pravovremeno,u odbrani stoji predaleko od protivnika stane u markaciju ali predaleko,centaršut i kad se namešta i okreće dupe omane a iz trka misaona imenica...dupli pas u trku po nekad pogodi,to što boljeg nemamo ne govori da je on desni bek ekstra klase već to je to,ja sam na ove dve utakmice više video od Bakajoka na desnom beku nego od gajića u oba smera kretanje,markaciju,postavljannje u zadnjoj liniji,brzinu sa loptom,bez lopte,dupli pas u punom trku,dribling u punom trku na kraju i sasavim solidne centaršuteve opet iz punog trka.. Manite moje Mišljenje,pustite snimak pa gledajte ali objektivno !!! Videćete Gavrića koji standardno nije došao na utakmicu,videćete Nikolića koji se okreće da je vrati u nazad ali očigledno više ne sme,Erakovića koji izgleda kao da ga neko pretnjom oružjem tera da igra,Krstovića koji ima snagu i ništa više al na utakmici ne vučemo kanap,Njegoša koji je još i najmanji kriminal od njih mladih ali je kriminal i on... Od kad sam rođen volim i pratim ZVEZDU a davno je bilo,živeo sam 600km daleko od BG a prvi put na MARAKANI sam bio sa 5god. nikad ovako bilo nije da se godinama tupi ko ima talenat a da taj talenat stoji samo u novinskim stupcima a na terenu da se vidi retko šta ! Razumem pumpanja kojekakva zbog prodaje i minute i sve ali ne lažite sami sebe,pustite sebi snimak debija i prvih utakmica Dekija,Luke Jovića,Grujića... pa mi kažite da li ima razlike u odnosu na ove o kojima pišemo ! Talenat se odmah vidi,talenat ne treba novinske stupce i milione šansi,minuta,strpljenja,talenat se može nadoknaditi radom jednim delom a ovi stoje,stavi ih protiv Mačve koja je najcrnja bila u prvenstvu oni se ne vide,protiv Bačke isto! Niko od njih,to su tralalala talenti i tačka !!!
G

Gost017

pre gotovo 3 godine

Ja se prosto zapitam kako neki igraci vec godinama igraju u Zvezdi, a kako se nekim "talentima" oprastaju kiksevi na svakoj utakmici. Bakajoko je za Gobeljica i Gajica Karvahal licno.
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 3 godine

Kako te nije sramota da stavljas gobeljica i gajica u isti kos, gajic je sto puta bolji od njega
G

Gost017

pre gotovo 3 godine

Izvini Miki molim te, Gajic je 100X bolji od Gobeljica, to stoji, ali takodje je igrac koji ne bi trebalo ni da primirise Zvezdi, a kamoli da igra startnu postavu, taj covek nije probio nijednog igraca u superligi, a sta da ocekujes u Evropi onda, da poentiram, mi nemamo desnog beka i to je to.
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Gost17-pa i Ben nije probio nijednog igraca u super ligi pa ga dizete u nebesa, ali to je verovatno zbog izjave da zeli da zavrsi karijeru u Zvezdi, a tek mu je 32
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Raskinite ugovore sa gobeljicem, vukanovicem, krstovicem,.. Koji su to gubici na mesecnom nivou. Dajte konacno sansu Radulovicu ili ce otici za 0e u evropu

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Hebo te Radulović. Kad spusti nos i postane profesionalac.
S

Samo činjenice

pre gotovo 3 godine

Radulovićevo jato menadžera želi što pre da ode, hteli su da ga utope još zimus, spremali za ovo leto, a očekivali da mu Zvezda pruži šansu za to. Razboleo se i sada treba da se vrati na teren. Zvezda nije dužna da pruža šansu igraču koji ne želi po nalogu jata menadžera da produži ugovor.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Pa onda ako zeli da ide neka ide. Nek se uzme bar bilo sta za njega, ovako ce samo ici po pozajmicama i na kraju otici sa cistim papirima
g

ghost11

pre gotovo 3 godine

Koliko smo igrača doveli, pa se čudimo ako neki nije promašaj