"Stanojević"
"Stanojević"

TIPOVANJE: Igrajte na...

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.04.13. | 13:30

U odabiru parova za klađenje pomaže vam Aleksandar Stanojević, trener Pekinga

StanojevićIGRAJTE NA...

BUNJODKOR

ZATO ŠTO...

Pre početka takmičenja pobeda uzbekistanskog Bunjodkora protiv šampiona Japana sigurno ne bi mogla da se okarakteriše kao najsigurniji fiks. Međutim, posle četiri odigrana kola sve osim trijumfa domaćina protiv Hirošime bi predstavljalo veliko iznenađenje. Uzbekistanci u poslednjem kolu gostuju Pohangu i ovo im je idealna prilika da prebrinu oko plasmana u eliminacionu fazu i ja sam uveren da je oni neće propustiti.

Dobri rezultati Bunjodkora su iznenađenje samo za neupućene. Tamošnji fudbal je u velikoj ekspanziji, reprezentaciji je potrebna još jedna pobeda za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu. Na klupi nacionalnog tima i Bunjodkora sedi isti čovek, Mirjalol Kusimov koji radi odličan posao, kako u reprezentaciji tako i u klubu. Bunjodkor je prošle godine stigao do polufinala azijske Lige šampiona i siguran sam da i ove sezone mogu daleko.Bunjodkor

Izabrane vesti

U prilog tezi da će Uzbekistanci „pojesti“ šampiona Japana ide i opuštenost gostiju koji su već posle tri kola sve karte bacili na domaće prvenstvo u kojem brane titulu, a startovali su nešto slabije. Imaju samo jedan bod, doći će u Uzbekistan s drugim timom i zaista ne vidim način kako bi mogli da izbegnu poraz.

Drugi siguran fiks je pobeda korejskog Đonbuka protiv Muangtonga koji vodi Slaviša Jokanović. Tajlanđani su koliko sam pratio prilično oslabljeni za ovo gostovanje, a i da nisu nerealno bi bilo očekivati da mogu da urade nešto više, jer se u Koreji malo koja ekipa naigrala. Pritom je domaćinu pobeda imperativ, dok je Muangtong i dalje na tom jednom osvojenom bodu baš protiv Đonbuka pred svojom publikom. Zaista ne vidim kako bi na ovom meču moglo da se dogodi bilo šta drugo osim pobede domaćina.

NE IGRAJTE NA...

GUANGDŽOU

ZATO ŠTO...

Sa tri pobede u četiri utakmice Guangdžou bi trebalo da bude favorit na svakom meču u svojoj grupi bez obzira da li utakmice igraju na domaćem ili gostujućem terenu. Ipak, verujem da bi činjenica da su praktično obezbedili prolaz mogla da ih malo opusti pred gostovanje Uravi, dok će domaćin imati dupli motiv. Najpre u činjenici da još mogu da gaje nadu u slučaju kiksa Đonbuka u preostala dva kola, ali i zbog ubedljivog poraza protiv Guangdžoua u prvom meču.

Ne bih se usudio da prognoziram pobedu šampiona Kine, mada će po kvoti sigurno Guangdžou da bude u prednosti, ali zato smatram da će publika da bude u situaciji da vidi veliki broj golova. Verujem da ni jedni ni drugi neće kalkulisati, što bi trebalo da donese najmanje tri gola, a nije isključeno da će goleada izražena i sa kojom loptom više u mreži.Guangdžou

Naš meč sa Pohangom je veoma težak za prognozu. Mi još imamo neke šanse za prolaz, ali je teško očekivati da se vadimo protiv Korejaca koji su po mom mišljenju najbolja ekipa u našoj grupi. Igraju brzo i moderno, opasnost preti sa svih strana. Nadam se da ćemo uspeti da izbegnemo poraz, a kladiocima savetujem da izbegnu ovu utakmicu jer je zaista nezahvalna za bilo kakvu prognozu.

Neizvesnost je zagarantovana i na duelu Đengsua i Seula. Ekipa našeg Dragana Okuke je zapala u krizu i teško uspeva da uhvati ritam zbog mnogo obaveza na dva fronta.  U Seulu su pretrpeli pravu katastrofu, a kako su sve ekipe još u igri za prolazak dalje teško je reći kakav bi rasplet mogao da bude na kraju. Mislim da je remi najrealniji ishod i da bi sa podelom plena i jedni i drugi bili zadovoljni pred poslednjih 90 minuta.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar StanojevićIgrajte naUzbekistan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara