Navijač Krasnodara (©Reuters)
Navijač Krasnodara (©Reuters)

Tmurni oblaci za ruski fudbal, Krasnodar i Lokomotiva igraju “prijateljski” meč

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.05.22. | 09:47

Premijer liga Rusije: Posle suspenzije od strane UEFA, finiš šampionata izgubio svaki smisao

Šampionat Rusije je prethodne decenije bio jedan od boljih van Liga petica, ali posle rata u Ukrajini i sportskih sankcija, pitanje je šta će biti s klubovima.

Zenit je prošle nedelje odbranio krunu, tri kola pre kraja sezone. Do kraja šampionata, neće bi takmičarskog imperativa jer timovi ne mogu u Evropu. UEFA je definitvno izbacila Ruse iz međunarodnih kupova. Ostaje samo bitka za opstanak.

Izabrane vesti

Krasnodar je, uz Rubin, klub koji je bio najviše pogođen sankcijama. Većina stranaca, koji su bili nosioci, napustili su tim s juga Rusije. Lokomotiva nema tih problema, većina inostranih igrača ostala je u redovima Moskovljana.

18.00: (2,50) Krasnodar (3,30) Lokomotiva M. (2,85)

Krasnodar danas (18.00) na svom terenu dočekuje Lokomotivu iz Moskve u zaostalom meču 19. kola. Od fudbalera s inostranim pasošima, u redovima Krasnodara ostali su smao Nigerijac Olakunle Olesegun, Jermen Eduard Spertjan i Belorus Aleksandr Martinovič.

Lokomotiva ove sezone igra toplo-hladno. Ove timove razdvaja samo bod. Domaćin ima 42, a Lokosi 41, pa bi pobendnik ovog duela mogao da napadne trećeplasirani Soči i četvrtoplasirani CSKA iz Moskve. Mada, suspendovanjem ruskih ekipa, Premijer liga Rusije gubi na značaju i pitanje je kako će naredne sezone da izgleda elitna liga Rusije, pre svega kada su u pitanju stranci.

U prvom delu šampionata, Lokomotiva je pobedila Krasnodar sa 2:1. Oba gola za pobednički tim delo je reprezentativca Zbornaje Fjodora Smolova koji je zimus pojačao gradskog rivala Dinamo. Na tri od četiri poslednje utakmice ovih timova bilo je tri ili više golova. Kvota u Mozzartu na tip GG3+ je 1.95.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

PREMIJER LIGA RUSIJE - ZAOSTALI MEČ 19. KOLA

Sreda

18.00: (2,50) Krasnodar (3,30) Lokomotiva M. (2,85)

***kvote su podložne promenama




tagovi

RusijaRusija 1Premijer liga RusijaKrasnodarLokomotiva Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara