To može samo Piksi: Skoro 60.000 Japanaca u transu zbog selektora Srbije

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.08.23. | 12:21

Dragan Stojković specijalni gost Nagoje

Na svim jezicima sveta znači isto. Piksi u Nišu, Piksi u Beogradu, Piksi u Veroni, Marselju ili Nagoji. Uvek izaziva emocije i budi sećanja na doba kad je Dragan Stojković važio za jednog od najboljih fudbalera na ovim prostorima.

Toliko cenjenog (i) van granica da mu je ukazana posebna čast u Tokiju, gde je bio specijalan gost Nagoje na meču sa Nigatom (1:0), na kojoj je izveo početni udarac. Sve povodom tri decenije od osnivanja Džej lige, u kojoj je sadašnji selektor reprezentacije Srbije igrao sedam godina (1994-2001).

Izabrane vesti

Teško je prepričati, može se samo doživeti. Neopisivo, to je takva čast i privilegija zbog koje mogu samo da budem zahvalan i večno počastvovan“, sublimirao je Stojković utiske iz Azije.

Za pomenuti duel prodati je 57.000 ulaznica, što je rekord za neku prvenstvenu utakmicu u Japanu. Razumljivo, jer ne dolazi Stojković svaki dan. Otuda i nezapamćeno interesovanje ljudi koje je uveseljavao potezima i doprineo osvajanu dva FA kupa.

Pošto je izveo početni udarac, Stojković se prisutnim obratio sa terena, a potom vratio u ložu, gde su mnogi pokušavali da dođu do njega, zabeleže susret, fotografišu se ili dobiju autogram, ali je to uspelo samo odabranima. A njih je bilo 100 sa VIP ulaznicama, za koje je bilo potrebno izdvojiti nekoliko hiljada evra.


tagovi

Dragan Stojković PiksinagojaNagoja Grampus Ejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara