Komentari na vest

To već liči na Partizan: Koprodukcija Terzić - Rikardo za premijernu pobedu u Bačkoj Topoli (VIDEO)

0

022indjija

pre preko 2 godine

Al tsc ne lici na genk, koga bre lazete
G

Gostza

pre preko 2 godine

Sve neki navijaci Partizana ovde. Belgijska liga je fakticki predvorje fracuske lige i logicno je da je jaca od nase lige, narocito sto se tice fizikalija. To sto je Zvezda prosle godine pobedila Gent ne znaci nista, jer su u obe utakmice naspram sebe imali drugopozivce i trecepozivce Genta koji je bio rasturen od povreda i virusa. Setite se samo golmana.Odjidja je mozda odigrao20 ak minuta u oba meca. I takvi su, narocito u Beogradu stvorili mnogo sansi. Za klub Briz se kaze da je dobra ekipa, ali primise od Genta 6 komada, Genk juce na svom terenu 3. Naravno da su osrednja ekipa i nisu iz top 5, ali su sigurno, u ovom sastavu, stabilniji i jaci od nasih vodecih. I naravno da su tu i pare u pitanju. Ali i njima moze da se desi slab dan, kao npr.Brizu, mozda se tako otvori neka sansa Partizanu, ili da izadju u sastavu u kakvom su igrali sa Zvezdom. Posle biste svejedno zaboravili sta ste danas baljezgali, okrenuli bi pricu i krenuli sa hvalospevima. Misljenje pripadnika Terzine brigade me ne interesuje, ionako ne moze biti pametno.
b

batabane

pre preko 2 godine

Smisljen naslov za nastavak unistavanja Partizana.Kakav bre TSC,gde su Stanoje i Partizan bili u cetvrtak protiv Genta.Tu se vidi koliko Stanoje zna i shvata fudbal,a i koliko je posten prema Partizanu.Nije u pitanju slucajni poraz,vec kontinuitet kad se igra protiv iole jaceg protivnika.Igubili smo sredinu terena, odnosno prepustili je protivniku,jer Scekic i Zdjelar mnogo igraju pozadi i nema povezanosti sa Nathom, odnosno sa Napadom.Drugo, mnogo je Scekic tehnicki slab i spor i samo igra kao pomocni stoper.Da zadzi loptu u noge,prenese je napred,ucestvuje u napadu,nema poima.Eventualno i da igra ponekad kad nema Zdjelara,ali njih dvojica zajedno, protiv iole jaceg protivnika,zaboravi,mrtvo more.Pustite prekid i poneko odbijanje lopte,vezni igrač mora i da zna i da igra.Steta za Partizan da uz ovoliko dovrih veznih igraca nije pobedio, pregazio Gent.A mogao je.Zdjelr, Natho,Jojic,Pantic, Markec,L.Pavlovic.Jeste da on Markeca sklanja na krilo,ali da ga je forsirao na ofanzinom,sad bi imali desetku,parekselant.Takodje,od Stanoja se ocekuje i to mu je zadatak,da super talentovanog L.Pavlovica radi,a ne da ga zaboravi.Lako je reci on se ne snalazi i nema mesta.Treba mnogo rada i truda da se igrac razigra,a to je i zadatak trenera.A ne da forsira neke nedorecene polutane,da ne kazem neznalice,koje tri godine niko nece da kupi,a vrlo verovatno ih nece ni za dz.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Samo sam pročitao naslov verujte mi samo se nasmijao.
S

Sramota na koju smo navikli

pre preko 2 godine

Da li je moguce? Mogli smo da pogodimo i naslov 😂😂😂
S

Somelije

pre preko 2 godine

Danac@ priznajem procitao sam samo vrh tvog komentara i odmah si smorio izmisljotinama, umesto sto pises duge komentare bez imalo smisla upisi samo jednu pobedu koju imate protiv nekog velikog kluba ili bar nekog koga ste eliminisali u poslednjih 40 godina ako u velike klubove ne racunamo Andrleht i Seltik ili hajde nek se i oni vaze ali dodaj bar neki veliki tim iz lige petice.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Naravno, svaki gol je neko sudaranje i saplitanje igraca TSCa jedni o druge. Nista, ovo je tzv, "pobeda za mir u kuci".
a

ajmo nebuloze

pre preko 2 godine

pustio Krstajic buuuuuuuuuuuuuuuu
G

Gosn FSS

pre preko 2 godine

Zalosno je da se ovako rastrcavaju po Srbiji. Kad dohvatimo Evropu Rikardo, Jojic, Nahto i kompanija nisu u mogucnosti krsteni pas da odigraju. Bruka. Dali znaju da ih gledaju Ilic, Ivic, Duljaj, Obradovic, Cirkovic, Tomic i kompanija. Oni su bre drali u Evropi alooo drali.....
v

v1ad

pre preko 2 godine

Drali koga tacno? Ti ljudi kad bi igrali Evropu bi redovno zavrsavali kao poslednji u grupi sa 0-2 boda.
M

Misn kss

pre preko 2 godine

Drali? Prijavi jedan veliki skalp ako ne racunamo onu pobedu nad Realom od 0-0.
G

Grastion

pre preko 2 godine

Alo vi iz arene, jel znate u kojoj drzavi zivite, od koga ocekujete da vam mesecno placa boga oca da bi normalno mogao da gleda tim za koji navija
J

Juuu

pre preko 2 godine

Navijaci zvezde u fantomkama sa palicama letvama i sipkama pretukli kadete Partizana u autobusu samo zato sto su nosili sportsku opremu sa grbom Partizana.Gde su sad vlasti da sa obavestenjem kako u Srbiji vise nema nasilja .
K

Koma

pre preko 2 godine

Gde se to desilo, u Diznilendu?
A

Auu

pre preko 2 godine

To nisu navijaci Zvezde, oni ne biju decu niti nose fantomke kad lemaju grobose, odgovore potrazi kod bie i verovatno svojih placenih navijaca koji rade takve stvari po potrebi, valjda ti je jasno u kakvoj drzavi zivimo.
X

Xaxaxaxaxa

pre preko 2 godine

ali je jedna od centralnih figura meča bio Miloš Jojić, pošto je proigravanjima omogućio saigračima višak za poentiranja....kad procitam ovu izjavu znam da je placeni tekst pisao joxa sendvicar.
B

Bianconneri Cacak

pre preko 2 godine

Kada budete premotali film i pogledali utakmice proslih sezona( utakmica sa Indjijom u fudbalu i koraci Berona u derbiju kao primeri) zapitajte se koliko ste licemerni. Doslo je vreme da Partizan bude opet onaj stari, tako da blejite po forumima i lupajte minuse jer ce vam to biti najvece zadovoljstvo ove sezone. Sportski pozdrav!
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Hahahaha... Nadam se da ti nije pozlilo od tolikog naleta "cuvenog postenja" , gosn "nelicemerni"! 😄😄😄
S

Somelije

pre preko 2 godine

Pa vi osim Indjije i te sudijske greske nemate nista a pet nam titula namesteno, koraci Berona jesu bili ali islo bi se na produzetke plus vodili smo u serijama, nisam licemer jesmo dobili tu utakmicu ne zasluzeno ali realno vi ste bili daleko od titule, Drobnjak je pogadjao iz auta, sudije su gepekovane, imate u derbiju sudjenje uvek na vasoj strani, Kecman nije postigao regularan kos protiv Cibone, u fudbalu cuveni prelazi presmesni penali i utakmice koje ne znate da mamestite a da to nije ocigledno i deci u vrticu, prozivke od strane Mateusa i Boje itd..
1

19GR70

pre preko 2 godine

Uopste me ne interesuje da li ce neko reci da sam lazni navijac Partizana. Covek sam koji prati voljeni Partizan preko 20 godina i nisam neko ko voli da laze i da zivi u lazi. Ne znam kako to moze gomila navijaca mog kluba.I slep vidi da je komsinica kvalitetnija od nas i da nesto ne stima u nasem prvenstvu.Nama se ekipe takoreci sklanjaju i na trenutke se pokrenu jer ne znaju da odglume regularnost. Ni po cemu nije logicno da mi svima dajemo po 3-4 pa i pet komada svakoj ekipi narocito jer u Evropi cim naidjemo na polu tim mi ne stvorimo sansu. Pogledajte kakva Santa Klara je nas pobedila, nama je onaj DAC u Slovackoj stvorio pet sansi, Soci nam je u Beogradu sa sve produzecima trebao dati minimum cetri gola.Gent koji je znatno slabiji od onoga sa kojim je komsinica igrala jer su napadaca prodali u Benfiku i plus im par igraca nisu igrala zbog virusa,nismo im na gol sutnuli do 90-og minuta na nasem stadionu.Tacno je da je komsinica pobedjivala i pobedjuje i dalje ekipe iz nase lige ali ona svih ovih godina dobre igre prikazuje i u Evropi.Ona je jedan Milan nadigrala u oba meca pa cak i kada je dva puta imala igraca manje. Oni su trebali da prodju a vi mi udarajte minuse. Ona i ove sezone pobedjuje Kluz,ma kakvi pobedjuje razvaljuje ga,pa Bragu,pa Ludogorec. A mi? Floru i Anortozis? Ja ne volim sto su bolji ali bre ne volim ni da sam sebe lazem. Ja zelim da moj Partizan zaista bude jak a ne da na gurku budemo sampioni i ne daj boze da udjemo slucajno u ligu sampiona,pa upisali bi nas u anale. Barem bi na jednoj utakmici primili 10 u to sam ubedjen.I LE je za nas prejaka.To sto mi derbi odigramo antifudbalski i kao po pravilu u zadnje vreme slucajno povedemo to je druga stvar.Tek tada kada povedemo komsinica se otvori pa mi na kontre stvaramo sanse. To vam je realnost a vi kako hocete.To sto mi gazimo po njivama Srbije, sve je to lepo ali ovo je bajka u pravom smislu te reci.Bukvalno je istinita nasa dominacija bas kao i bajka.Sportski pozdrav
P

PFC1979

pre preko 2 godine

Podrzavam tvoj komentar. Zelim da gledam regularan fudbal a ne smece gde meni drugar koji takodje navija sa mnom za Partizan govori u julu mesecu da na manjim utakmicama kiksnuti necemo.
S

Sam pita

pre preko 2 godine

sam sebi odgovara hahahahahahah
B

Bolek

pre preko 2 godine

Brate mili, idi lepo i navijaj za Zvezdu. Ništa lakše. Tamo su milioni i avioni i kamioni, toga u Partizanu biti neće. Pogrešan klub pratiš 20 godina, milioneri su ti na drugoj strani brda i rado primaju sve vas koji okrećete ledja svom klubu čim zafali love za tiki taku.
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Prosli smo tri kola kvalifikacija u Evropi,dosli u grupnu fazu lige konferencije, Zvezda se spasila poraza u zadnji cas u utakmici u kojoj je Partizan bio bolji.Sto bi se sklanjale ekipe iz domace lige koje su ispod nivoa Santa Klare i Socija i od kojih Partizan ima deset puta veci budzet.Bilo kakav da je Partizan sigurno ima kvalitet da pobedi svaku ekipu nase lige.Jedini problem Partizana je sto Rikardo nema alternativu,ostalo je sve bolje u odnosu na prosle sezone.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Ti si jedna gluperda koja se prestavljas kao navijac Partizana.. Jer ovo moze samo da napise pavijan koji nema tri blage veze sa fudbalom ili teski kompleksas koji se prestavlja kao Partizanovac.. Kazes slucajno dao gol, Partizan nije dao slucajno dao gol nego je razbio zvezdu od 30 min do njihovog gola.. Igrao je Partizan LS sa svima egal i nikad se nije brukao kao zvezda da sluzi za sprdnju.. A koliko se razumes u fudbal pokazuje kad kazes izbacio Kluz, pa taj gluz umalo nije izbacio Borac iz Banjaluka.. Zato pokri se usima.. Za druge tvoje gluposti nemam snage
P

Pavijane...

pre preko 2 godine

ti i treba da gazis po njivama Srbije i da se penjes po drvecu. Tamo ti je mesto.
D

Danac

pre preko 2 godine

@19GR70 -- Postovani, Kao prvo iz vaseg komentara se vidi da niste navijac Partizana,jer bi u suprotnom poznavali istoriju FK.Partizan.Ovde necu kao sto ti radis pominjati neke klubove sa kojima je igrao Partizan, a igrali su protiv CZ, Omoniju,Ararat,Serif itr. nego cu se osvrnuti na tvoj komentar kako bi nedaj boze da Partizan udje u LS usao u anale i kazes da bi barem od jednog protivnika primio 10 golova. Znam da znas da je Partizan 2 X igrao LS i da ga je od 3-eg tj.2.zaredom ucesca delila samo Bojina stativa u penal seriji plej-ofa protiv Artmedije. Znate dobro da je Partizan u sezoni 2003/04 1. od svih srpskih klubova igrao LS u ovom formatu i da je te godine dobio najtezu grupu koju je ikada dobio jedan balkanski klub u istorili kakoLS takoi LU. Protivnici Partizana su bili sve sami evropski i svetski sampioni:1. Real Madrid kao najveci klub sveta svih vremena koji ima toliko evropskih i svetskih titula vise nego svi protivnici CZ sa kojima je ona igrala u poslednjih 5 godina zajedno racunajuci i Liverpul, Bayern Minhen,PSZ,Napoli,Totenhem,Arsenal itr.2. 2.protivnik Partizana bio je Porto evropski sampion,koji je upravo te sezone ponovo postao sampion Evrope. I 3. protivnik Partizana u toj grupi bio je prvak Evrope Olimpik iz Marseja koji je posle ispadanja u nokaut fazi LS te sezone presao u nokaut fazu LU i na kraju postao pobednik.Udjite gospodine na Google pa malo prelistajte stampu i snimke na YT, pa cuj te i procitaj te sta se pisalo kako se Partizan suprostavio tim klubovima da li je od ikoga petardiran,sestardiran,devettardiran i desettardiran kao sto se to desilo u LS sa klubom za koga vi navijate.Ja vam ovom prilikom necu opsirnije pisati kako je Partizan protiv Reala promasio cist zicer za pobedu u 90 minutu a Real je u Beograd dosao sa planetarnim sastavom koji vise nikada nece imati jedan klub 5 fudbalera sa zvanicnim osvojenim zlatnim loptama 3 kao najbolji svetski igraci po FIFI i 2 kao najbolji evropski fudbaleri po UEFI, plus svetske legende Kasiljas,Karlos Alberto,Zalgado itr.Nikada vise jedan balkanski klub nece kao Partizan imati cast da na svom terenu doceka i igra sa takvim vanzemaljcima i da bude u prilici da im se posteno suprostavi i na kraju da Sale Ilic,propusti sansu karijere i da Real bude porazen.Kazes da pratis fudbal 20 godina pa ondA nisi zaboravio sta je TV komentator te utakmice izjavio da brazilac Ronaldo,vredi vise nego Partizan i CZ zajedno racunajuci i njihove stadione.Da poznajete Partizanovu istoriju znali bi da Partizan nikada od velikih klubova nije gubio visokim rezultatima nego je uvijek petardiran od klubova manjeg renomea. Navescu vam primer 2 kluba sa kojima je Partizan igrao u skorije vreme a ti su klubovi fudbalski nokautirali CZ. Kvalifikacije za LS u Beogradu Partizan-Bayern 1:3 revans u Minhenu Bayern-Partizan 3:1. LU pre 4 godine u Beogradu Partizan -Totenhem 0:0 revans u Engleskoj Totenhem -Partizan 1:0 strelac Kane. Pre 2 godine CZ se susrela takodje sa ovim klubovima u LS. U Minhenu Bayern-CZ 3:0 revans u Beogradu CZ-Bayern 0:6. U Engleskoj Totenhem-CZ 5:0 revans u Beogradu CZ-Totenhem 0:4. I protiv Partizana i CZ tim Totenhema su predvodili kapiten Kane i Son.Ne zelim ovdje da objasnjavam 10 komada koje je CZ kasirala od PSZ itr, i ko je vec od srpskih klubova upisan u anale koga pominjes. Pozdrav!
S

Somelije

pre preko 2 godine

E brate svaka ti cast ne na komentaru nego sto si ogolio surovu istunu zvanu lice i nalicije jednog grobarskog isfrustriranog licemernog iskompleksiranog navijaca, bolest ziva u replikama,pozdrav.
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

A kada je to tvoj Partizan igrao poslednji put igrao protiv Liverpula,Arsenala,Totenhema,Bajerna,Milana,PSZ.Napoli.Zadnjih 10god. ste igrali sa jednim klubim iz vrha lige petice i oni vas sa C timom razbiju i prodjete samo sa tri nula.Stavi onda prst na celo pa dobro razmisli koliko bi vama ovi spakovali da izadju u najacem sastavu.
G

Gost121

pre preko 2 godine

ima li neko sramote
R

Raša P

pre preko 2 godine

Rajković razvalio TSC!!!
G

Gost utisak dana

pre preko 2 godine

Prevaranti sa antene plus,sada posle ubacena tri premiuma, Arena 1 je ustvari Arena 4,moras da predjes na 500 din skuplji Iris da bi gledao Partizan i Zvezdu.To se u normalno vreme zvalo,jajare.Sutra otkazujem ugovor,pa nek varaju nekog drugog.Za par meseci ce verovatno uvesti neku Arenu super pa ce ovaj premijum biti pomeren za jedno tri mesta,onda Jos 500 din,sram vas bilo.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Sramota koliko im se namjesta. Rikardo se ne vidi u derbiju i protiv Genta, ali zato u nasoj ligi izgleda kao Mesi.
G

Gost77

pre preko 2 godine

Sto nas niste dobili u derbiju.Jedva ste izvukli nereseno.Dobijte sve ostale derbije i vi ste prvaci.Ovako mozes samo da places...
G

Gost za77

pre preko 2 godine

To ce se druze i desiti,budi siguran,a onda ćemo videti za to plakanje.
K

Kojadinjo

pre preko 2 godine

Namešteno, šta im vredi kad ces ih u Belgiji razmotrirati
H

Hjkgggji

pre preko 2 godine

Zabole me za Evropu
B

Bingole

pre preko 2 godine

Svaka rec je suvisna. Debilizam od kluba. Samo tako i mogu da budu u trci za titulu.
G

Gost222

pre preko 2 godine

To je vas nivo
J

Jaja ture

pre preko 2 godine

Ja da sam neko u partizanu namerno bih izgubio od sramote, ali groblje za sramotu ne zna. Domaca liga, ponovo namestanje
s

svasta

pre preko 2 godine

Jeste vi gubili zadnje 4 godine od sramote? I ti o sramoti tj vi pricate
s

svasta

pre preko 2 godine

Jeste vi gubili zadnje 4 godine od sramote? I ti o sramoti tj vi pricate
G

Gosti

pre preko 2 godine

Prava muskatna utakmica kakav holivudski fudbal sve izrežirano odigrano perfekt ajde sad u četvrtak u Belgiju po Oskara.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

A sudija nam je baš pomogao? Šta tačno?
H

Hahahahah

pre preko 2 godine

Jel hladno na -8? Svaki muskarac zna da je zvezda za devojcice
G

Gostic

pre preko 2 godine

Smiri se, mi smo na -8 zbog dve utakmice manje, vi ste vise puta bili na -20 i kusur u zadnjih par godina.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Na stranu sto nemas blage veze zasto je tolika bodovna razlika... Samo si jedan od mnogih koji ovde komentarisu, a prate fudbal petnaest minuta! Ali samo da ti odgovorim na ovu drugu konstataciju: Mi volimo NJU, vi volite NJEGA! Kapiras? 😂 U skladu sa vasim opredeljenjem! Profesor Rimskog prava like this! 😄😄😄

Sakur

pre preko 2 godine

Ehh kad ne bi bilo tirane kairata omonije i serifa ehhh
b

bolna istina samo...

pre preko 2 godine

pa to su sve velikani za vas.... ekipe koje igraju LS i LE, beleze tamo pobede, a ne da 40 godina sanjaju pobedu u elitnom takmicenju kao tvoj mali klub..
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Onda dodje Gent i pokaze vase mogucnost.Sada cekamo 4 novembar da opet vidimo srpski Bajern na delu
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Pogledaj prvi i drugi gol partizana. Kod prvog dva igraca tsc-a idu na loptu kao volovi, gomes ostaje sam. Kod drugog, niko ne zeli da presece pas koji moze da se presece zatvorenih ociju
G

Gosthrj

pre preko 2 godine

STRASNO JE KOLIKO SUDIJE NAVLACE ZA partizan. Svaki kontakt sa igracem partizana je bio faul, a igraci partizana polomili domace faulovima sudija odmahuje rukom. Znamo svi kuda ide ovaj voz zvani superliga i ko ga vozi.

Delija

pre preko 2 godine

Doce gromada na Marakanu! Ugazicemo vas, i 8nda kolektivno plakanje pred skuostinom😭😭😭😭 ZVEZDA ŠAMPION!
A

Alex grobar

pre preko 2 godine

A vi znate da sve dobijate do drugog derbija? I kad vec tako gazite sto nas niste dobili na JNA nego ste srecno izbegli poraz?
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Auuu lebe mekani, da li je moguce da se onaj krs tim kojeg na domacen terenu izdominira belgijski tim u zoni ispadanja, lagano dobije u gostima treci tim.u Srbiji?
H

Host

pre preko 2 godine

Sta rade ovi Terzici Filipovicima...
M

Mozak Čvarak

pre preko 2 godine

Grga javi se da nam objasnis ovaj paradoks.
С

Склањалица

pre preko 2 godine

То је партизан
R

Rajko Doža

pre preko 2 godine

Na ovoj fotografiji Rikardo Aguero u kameru porucuje da je izasao iz Erakovog dzepa i posle epizode nevidljivog coveka u LK, ponovo teroriše golmane po livadama naše Srbije. Povratak otpisanih. Ta na na na na. Taa naa naaa na naa naaa. Na na na. Naaaaaa.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Njihove utakmice ne treba komentarisati jer njihove su utakmice sklanjalice
P

Pa de

pre preko 2 godine

Si brale??? Pa sto komentarises? Pa sto ne gledas madjiju i kokanidju? I svoju avliju!!!
E

E tu nema!

pre preko 2 godine

Jos jedna u nizu sklanjalica, ali uskoro ce Gent opet.
F

FKPrevara

pre preko 2 godine

P-artizan F-ake C-hampion
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Neka, neka, svi du gledali utakmicu, samo ovi iz uefe nisu... Tako da ostaje da ses tide ovi iz Tsc-a....
G

Gosttt

pre preko 2 godine

rajkovic rusi svog igraca i ulazi duboko u 16 metara "juri" rikarda koji je u debelom ofsajdu ali ni mannje ni vise samo da on ne bi bio u ofsadu jerje u liniji a udaljeni su bar 2-3 metra.... drugi gol rajkovica igrac partizana lagano okrece tako sto preskaxce loptu? ovo se ne desava da stave napadaca na mesto stopera pa taj isti napadac nr bi ispao tim potezom... treci gol opet rajkovic koji ima loptu na nozi, masi tu istu loptu i lopta odlazi u gol + golman trckara po petercu!?... zatim jos jedna cudna reakcija, pre kraj utkmice rajkovića preskace lopta (nisam siguran ko je tadao dosao do lopte od igraca partizana) rajkovic ga pusta da ima 1 na 1 sa golmanom a rajkovic se povlaci na kapicu sesnesterca!? nemma nista protiv rajkovica znam ga licno, ali brate moj jeste da si grobarcna teska, ali za hleb zaradjujes od tsca, profesionalnost 0,nazalost...
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Kao sto sam napisao,posle Genta gromada redja uspehe u ling long.Otreznjenje tri komada u Belgiji.
O

Orao

pre preko 2 godine

Liga bez briga. Dodje gent koji se bori za opstanak u Belgiji i odvali partizan
M

MarviSkorseze

pre preko 2 godine

Ma naravno da se "vratio" Partizan i naravno da je Rikardo ponovo nerešiva enigma za štopere, čim se igra ČungaLunga SuperLiga. Da ste pre koji dan igrali protiv neke Sevilje u Španiji, pa i da kaže čovek, to je tim tri klase iznad vas, normalno je da niste mogli da im priđete, ali vi ste igrali sa Gentom, 13. timom na tabeli belgijske lige, na svom terenu, a zamalo bruka da ispadne.
G

Gost po potrebi

pre preko 2 godine

jel to ista ona liga koju kad osvojite govorite kako je postena??!
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Golovi iz akcija, posebno ovaj drugi kada su svi igrači koji su učestvovali u pripremi i strelac Terzić odigrali prvom loptom, ali odbrana sem golmana Stevanovića je bila blagi užas. Ne zna se ko je bio gori od dunstera na bekovima do provalija na štoperima. Zdjelar takođe jedna od nalošijih utakmica u sezoni, a drugo poluvreme blagi užas. Počeli smo da "krademo" vreme pola sata pre kraja utakmice, a izmene Menig, Jović i Lutovac pogubljeni u vremenu i prostoru. Očigledno smo u padu forme i ako se nešto u pristupu ne promeni ovo neće da valja.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

ja mislim da bi svaki klub od neke amaterske lige pa do top klubova voleo da i u padu forme lagano i bez muke pobedjuje sa po 3:1...
G

GrobaeiSNS

pre preko 2 godine

Naravno da ce da valja, do izbira su sve pobede sem derbija vec zatvorene!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

O stadionu ne treba trositi reci,utakmica odlicna,bukvalno na kratko covek da zaboravi da je ovo nasa liga!Napred Partizan!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Igra je ista kao pre tri dana ali protivnik nije. Ovaj danas i ako moze ne sme.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Kako si to video da ne sme? Dali gol, pogodili stativu (kao Danci protiv vas tri puta) imali više šuteva na gol i kornera, kako onda nisu smeli, e sad što nisu mogli i tebi nisu želje ispunili, "izvini ali mnogo mi je žao".
J

Jagnjilo

pre preko 2 godine

Jadna Srbijo.Da tebi ni fudbal bez prevara ne moze.Tim koga raspala Santa Klara pregazi,Soci,polupani Gent bez pola tima u Srbiji je strah i trepet,Bajern iz Humske. Dajte im titulu,ustedite klubovima troskove. Zalosno da nema dalje
A

AR

pre preko 2 godine

I onda pogledas malo unazad, utakmica u Humskoj, gostuju galaktikosi sa marakane, strah i trepet u Evropi, obrni okreni, takva timčina slavi remi kao da joj zivot zavisi od toga.
D

Daki...

pre preko 2 godine

bitno da zvezda ne moze da nas pobedi ,ove raspale ekipe, sto kazes i nisu tako bitne...titula u prvom planu

Srb_7-1

pre preko 2 godine

Placi mala musavice, placi.... Na tvoju zalost, ali Srbija se vidno oporavlja ove godine u fudbalu...
p

podesen

pre preko 2 godine

Soci trenutno 2.mesto u ligi,sta pricas.

Barjaktar8

pre preko 2 godine

Lako je Rikardu kad nije igrao Evropu. Svež je bio za Topolu :)
D

Danac

pre preko 2 godine

@Barjaktar-- Tacno tako kako si rekao.. Sem Bena,Gobelje i Sanoga,niko drugi vise ne igra evropske utakmice..
A

AR

pre preko 2 godine

Pobedicemo sve u prvenstvu, u derbiju 2 lagana komada i zakljucavamo titulu. Posle toga potop zvezdane, 2 god.bez LŠ, dug ide na 70+ miliona, Terza beži i opet cete slati sms za spas kluba hahaha strah je u vama 🥶
D

Dragan Ujpešt

pre preko 2 godine

A zar Stane nije rek’o da je nemoguce da jedan tim ne izgubi nijednu utakmicu? Sad kad pravi nizove sve je regularno? Prosle godine Zdjelar bac’o neke otrovne strelice aludirajuci na Zvezdinu nepobedivost? Nije li to licimurje level pro? Takodje bliznakinja igra jace takmicenje ali ne gubi. Partizana osrednji klub iz Belgiju odučio od fudbala, Teta Klara im izpromerala bubrege a oni hoce 2 lagana komada u derbiju? Na osnovu cega je zasnovan takav entuzijazam? Mozda zbog sudija, onog plača, pretnje odlaskom pred skupštinu?
r

re>AR

pre preko 2 godine

Zar vi Partizanovi navijaci zaista mislite da cete ove sezone osvojiti titulu. Tacno je da cete sve sem Zvezde pobediti do kraja, ne zato sto ste dobar tim, vec sto ste opevani belosvetski lopovi. Na Marakani cete izgubitiu februaru i ne sumnjajte u to, a u drugom derbiju u aprilu ce mozda biti nereseno, ali to vama nece nista znaciti. Mozete samo da se tesite da ste zahvaljujuci lopovluku bili blizu da ukradete titulu ali to je sve. A to sto zalite za Toletovim vremenima i nadate se da cete opet i vi i vasi fudbaleri pevati sa Stanojevicem da umiremo i da se gasimo, taj se film nece vise gledati. MOzemo biti samo bolji i bolji, taj vas scenarijo naseg unistavanja se vise ponoviti nece. A vi uzivajte u vasem Stanojevicu, Markovicu, Jojicu, Miljkovicu, Zivkovicu, Obradovicu, Meningu i ostalim belosvetskim propalim fudbalerima sa kojima necete osvojiti ni kup Srbije u sledecih 5 godina a kamoli nesto ozbiljnije.
K

Kblo

pre preko 2 godine

Hahahhaa terapija ti ne deluje, popij lekic pa lezi, u gumenu sobu da se ne povredis 😆
7

777

pre preko 2 godine

Jel te nije sramota što ovo pišeš? Vučemo vas i srpski fudbal poslednjih pet godina. Zbog nas ćemo i imati dva mesta u kvalifikacijama za LŠ. Čak i da osvojite titulu, vi svakako te iste kvalifikacije nećete proći. Blamirate nas u kvalifikacijama poslednjih nekoliko godina, ajde ovu sezonu donekle i da isključimo iz priče...
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Bravo crno beli!
G

Gost031

pre preko 2 godine

Da nije smešno bilo bi žalosno!
P

Pfc

pre preko 2 godine

Bravo Partizane moj!!! Za sada u prvenstvu guramo odlično, samo da se nastavi tako, u Evropi je obezbedjeno makar drugo mesto i baraž, tako da za sada imamo odličnu sezonu... Jedini kiks protiv Genta, a svako mora da ima loš dan, pa tako i mi... Imamo prilike za popravni već za 10ak dana u Belgiji, treba ući potpuno rasterećen u tu utakmicu pa šta bude, jer da nam je neko ponudio pre početka sezone da udjemo u grupnu fazu, budemo drugi i obezbedimo baraž svako bi oberučke prihvatio, to je i više nego dobar rezultat u Evropskom takmičenju... Pozdrav
G

Gost Pik

pre preko 2 godine

Sramno! I sve tako dok ne dođe opet Gent.
m

mnogo ste mali

pre preko 2 godine

pa sto to nije pokazao u evropi? zvezda je razbija Kluz I Kairat, kada ce mali partizan nekog tako da razbije u evropi?
N

Naravno

pre preko 2 godine

Ovde su svoj na svome, ovde protivnicki igraci namerno kiksiraju

Cz

pre preko 2 godine

Poceli ste malo da blokirate komentare iako se niko ne vrijedja a ? Mislim, ne znam zasto bi bila uvreda da bivsi igrac partizana pusti svog gazdu da ga dobije ? Kao i svi mecevi ove sezone koje partizan zatvara u prvih 30 minuta pa onda svi na odmor. Vi cete sve dobiti do kraja, to je tako ocigledno. Zvezda ce se muciti sa dostinom ali ce se pojaviti niotkuda ona karma koja vas je toliko puta do sad vratila na mjesto dje pripadate kad lopovlukom pokusavate da dodjete do cilja. Elem, sve ce se svesti na derbi a tu ocekujem pobjedu od 1:0 u 92’ minutu iz penala za Zvezdu i plakanje kompletnog tima zebrica. Sad dok se smijete namjestaljkama i dok se busate u grudi zapamtite- bice tesko kad podignemo pehar ! Boljece kao nikad do sad
m

markonen

pre preko 2 godine

Ahahahaa... Jel' ti stvarno verujes u to?
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Bas da vidim, dali ce meni objaviti ofgovor na tvoj (ne)objavljeni komentar. Koja si ti budala, pa to je za nauku.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Ova BjekaZeka super liga već liči na Tole super ligu. Što kaže Šamroje svi mogu na kiksnu.
G

Gost057

pre preko 2 godine

Trebao je Stanoje da ispostuje Terzica i da mu citavu utakmicu da da odigra, svejedno od onog Jovica nema nista
M

Maleni

pre preko 2 godine

Lici mi bajo moj da je tsc u rangu florice, vrv i ispod...a gent dva koplja od njih... Partizan ove godine od ozbiljnijih rivala nece nikoga pobedditi... Ni gent tamo, ni Zvezdu, A ni ako prodaju grupu. Gent vam je pokazao gde vam je mesto
D

Deno

pre preko 2 godine

Na sta to lici,daj molim vas budite realni,ovo je toliko jadan fudbal ,sramota me bilo i gledati,a partizanovac sam.Dode onda Gent i oduci nas od fudbala.
l

loks

pre preko 2 godine

A sto nije bio protiv Genta??? buahahhahah
j

jsdzlo

pre preko 2 godine

Prava slika partizana je bila u nedelju a ne ova sklanjalica
c

cimbe

pre preko 2 godine

ovo je dokaz da je sudija pokrao partizan protiv genta

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Videcemo oce ovako ici protiv Genta tamo...Bas me zanima da li ce najbolji napadac evrope tamo dati jedno 2 komada.
v

vec vidjeno

pre preko 2 godine

Jos jedna namestena utakmica...
v

vec vidjeno

pre preko 2 godine

Jos jedna namestena utakmica...
G

Govbkikh

pre preko 2 godine

Treba Terzica forsirati sad kao bonusa, samo mu zabraniti da uradi minival i da se tetovira
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Da li vas je bar malo sramota na koji nacin podrzavate ove njihove namestene utakmice???
G

Gost444

pre preko 2 godine

"To vec lici na partizan" ali samo u linglong lizi
U

U zigu

pre preko 2 godine

Ti nas bas klizi!!!
K

KRUŠEVAC

pre preko 2 godine

Šampioni!!!
G

Gost0987

pre preko 2 godine

TERZIC BOLJI ZA KLASU OD JOVICA I HOLENDEEA