Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Tobdžije zatajile, Leon nepobediv

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.03.23. | 00:54

Meksiko 1: Fenjeraš Mazatlan dočekuje rivala koji je u formi

Posle poraza od Nekakse u prethodnom meču u Ligi MX, Mazatlan ​​se suočava sa još jednim teškim testom. U predstojećem meču meksičke Klausure, u sklopu zaostalog duela 1. kola, Tobdžije ​​će se boriti protiv Leona.

Mazatlan ​​se nalazi na dnu tabele sa samo jednom pobedom u 11 odigranih mečeva do sada u takmičenju. S druge strane, Leon je petoplasiran sa šest zabeleženih trijumfa i 21 osvojenim bodom iz 11 duela. Ako Verdiblankosi uspeju da slave u predstojećem okršaju pomeriće se na tabeli na drugu poziciju, na sedam poena zaostatka u odnosu na vodeći Monterej.

Izabrane vesti

Za predstojeći meč Mazatlanu će nedostajati Raul Sandoval, Džeferson Intrijago i Fernando Iljeskas. S druge strane, Leonu će nedostajat iHairo Moreno, Vilijam Tesiljo, Pedro Ernandez, Bajron Kastiljo i Hose David Ramirez.

04.05: (4,00) Mazatlan (3,45) Leon (1,95)

Mazatlan ​​i Leon su poslednji put igrali jedan protiv drugog u avgustu 2022. i Tobdžije su se radovale na terenu rivala sa čak 3:0. Od poslednjih pet sukoba između njih, Mazatlan ​​je slavio dva puta, a Leon je tri puta bio uspešan. U svih pet dvoboja viđeno je tri ili više pogodaka.

Mazatlan u okršaj ulazi posle poraza od Nekakse (0:1) i Toluke prethodno na strani (4:1). Posle samo četiri sakupljena boda do sada Tobdžije počinju pod velikim pritiskom. S druge strane, Leon uživa u trenutnom nizu ove sezone, zbog čega i spada u favorita.

Leon je u prošloj rundi preslišao Santos Lagunu (4:1), što mu je bila peta uzastopna pobeda u svim takmičenjima. Ujedno, Verdiblankosi su nanizali devet susreta bez neuspeha na svim frontovima.

MEKSIKO 1, KLAUSURA - ZAOSTALI MEČ 1. KOLA

Subota

04.05: (4,00) Mazatlan (3,45) Leon (1,95)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Meksiko 1MazatlanLeon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara