Foto: Reuters
Foto: Reuters

Toluka ne da Americi da se odlepi: Golčinom u 89. minutu do celog plena (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.09.21. | 06:06

Diego pogodio sa skoro 25 metara za pobedu gostiju - 1:2

Više od decenije Toluka ne zna za titulu u meksičkom fudbalu i zato je, bar u relativno ranoj fazi aktuelne sezone rešena da ne dozvoli lideru da se odlepi. Stvari na terenu nisu počele da se odvijaju u skladu sa željama gostujućeg tima, ali su fudbaleri Toluke do kraja, ipak uspeli da ostave Pačuku u neverici i ne dozvole klub Americi da stekne pet bodova suficita - 1:2.

Crveni Đavoli su ostali na jednom jedinom porazu iz osam mečeva, mada im nije bilo nimalo prijatno kada je Alvarez zatresao mrežu. Levi bek se odlično snašao, nakon što mu se lopta posle pokušjaja Urtada od stative odbila na nogu.

Izabrane vesti

Vrlo brzo po isteku pola sata igre, gostujući sastav je uspeo da se domogne izjedanačenja. U želji da što pre raščiste opasnost i gužvu ispred svog šesnaesterca, domaći defanzivci su nehotično prosledili loptu do Gonzalesa, a španski napadač iz prve, hirurški precizno pogodio donji dalji ugao.

Igralo se poprilično izjedanačeno u oba poluvremena. Trener Pačuke je posegao za dvostrukom izmenom već nakon pauze, pa još jednom pre isteka sat vremena igre. Ispostavilo se da je sa izmenom ipak pogodio njegov kolega iz suparničkog tabora. Dijego je ušao na teren u 63. minutu, a 26. mu je bilo dovoljno da pred sudijsku nadoknadu donese trijumf gostima. Bila je to bomba sa distance na koju ni legenda Football managera Oskar Ustari nije imao odgovor.

Druga pobeda u nizu za Toluku, odnosno četvrti poraz Pačuke u minuih šest duela.


MEKSIKO 1 (APERTURA) – 8. KOLO

Subota

Puebla – San Luis 2:2 (0:1)

Huarez – Kruz Azul 2:1 (2:1)

Klub Tihuana – Santos Laguna 2:1 (1:0)

Nedelja

Atlas – Monterej 2:1 (0:1)

Tigres – Klub Leon 2:2 (1:2)

Klub Amerika – Mazatlan 2:0 (1:0)

Ponedeljak

Pumas – Gvadalahara Čivas 0:0

Kveretaro – Nekaksa 3:0 (2:0)

Utorak

04.00: (2,25) Pačuka (3,20) Toluka (3,10)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

PačukaToluka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara