Tomane
Tomane

Tomane: Dobro sam odigrao, golovi će doći

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.08.20. | 18:19

”Naravno da uvek može bolje” , ističe Portugalac

Crvena zvezda je odlično ušla u sezonu ubedljivim trijumfom nad Novim Pazarom (3:0), a priliku za nove minute na tom meču dobio je i Tomane, koji je odbrani gostiju pravio probleme izvlačenjem na bok i kretanjom u šesnaestercu. Međutim, golova nije bilo.

Trijumf u prvom kolu Superlige smatra dragocenim.

Izabrane vesti

Bilo je veoma važno da trijumfujemo na otvaranju prvenstva. Prva takmičarska utakmica posle priprema je uvek specifična, često se dešavaju iznenađenja, ali smo i više nego ozbiljno pristupili duelu i nismo ostvarili prostora za neželjen rezultat. Smatram da ćemo iz meča u meč delovati sve sigurnije i ubedljivije”, rekao je Tomane za zvanični sajt Crvene zvezde.

Zadovoljan je svojim nastupom, ali ostavlja prostora za još bolje igre.

Mislim da sam dobro odigrao, ali naravno da uvek može bolje. Bitno je da je čitav tim bio na nivou i to posle zaista teških priprema. Nije bilo lako da iz onakvog rada kakav smo imali na Divičibarama i u Staroj Pazovi uđemo u meč, istrčimo kvalitetno i na posletku trijumfujemo, međutim, to je ono što krasi velike timove. Ekipno smo bili odlični, verujem da sam doprineo tome, a golovi će doći”.

Tomane je na susretu protiv Novog Pazara iza sebe, sem Ivanića kog poznaje od ranije, imao Кataija i Spiridonovića, momke sa kojima je praktično prvi put zaigrao na takmičarskom meču.

Upoznali smo se tokom priprema i na terenu i van terena. Činjenica je da su sjajni igrači, a sa velikim fudbalerima je uvek lako igrati. Naravno da će to sve bolje izgledati kako sezona bude odmicala i kako se budemo sve više upoznavali na terenu, ali i protiv Novog Pazara je bila fenomenalna saradnja”, podvlači Tomane.



tagovi

Tomane

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara