Komentari na vest

TOP 50 OCENJENIH: Belić prva perla Mozzart Bet Superlige

S

Soichiro

pre 7 meseci

Belic je malo dete za sanoga koga ste mnogo voleli... Decko mnogo trci a posto od lepote fudbal u srbiji necemo videti Jo's dugo nista onda je belic no. 1.....u mom selu je najglasniji najbolji pevac.
A

A POZIV?

pre 7 meseci

Čitaš li, selektore?
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Belic naj bolji Srpski igrac Ligr a nema ga na spisku... Vazno da je Mitrovic pozvan za kojeg nema ni mesfa u Zvezdi i Ilic koji je postao skoro Profesionalac i nema 10 utakmice u Nogama... a ustvari ni oni nisu dobili poziv....ili jesu ? sta sad
O

Odlazi Terzicu

pre 7 meseci

Na sta je Zvezda spala da joj je crni Belic ispred Ivanica i Kataia...
t

terzinho

pre 7 meseci

hahhahahaa sramota sta pokusava mozza. Na kraju kad partizan bude na -15 bice kuku lele
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Jedno pitanjce za "realne" Grobare, (oksimoron), Evropa više nije merilo?
B

Babaroga

pre 7 meseci

Kris Belić ubedljivo najbolji igrač u našoj ligi. Ko govori da je mesar i da lomi noge, neka pogleda kako igra ove sezone, na 10 mečeva ima samo jedan žuti karton
c

czbggg

pre 7 meseci

Ove sezone je mnogo bolji, prošle katastrofa. Sportski pozdrav
A

Alo bre

pre 7 meseci

Pa naravno kad imate stit, inace je trebao imati bar 4 crvena do sad!!!!
R

RealNo1

pre 7 meseci

То значи да је месар кога судије штите, јер је у Европи показао креативност црвеним картоном за пар минута.
?

??

pre 7 meseci

Ocene su inace niske, bas ruzno izgleda najbolje ocenjen igrac ima 7. Dal je nakad neko dobio 10 ili 9, jel zna neko?
T

Televizor

pre 7 meseci

Prosek na tribinama 850, zali Boze ovo nazvati fudbalskom ligom.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Belic je ozbiljan igrac koji je imao problem sa kartonima a sada nema, dosta je efikasan i u napadu, ima najvise asistencija u ligi i mislim da je zasluzio poziv u reprezentaciju, tip igraca kao Avramovic, igra emocijom i bori se do kraja.
a

argh

pre 7 meseci

Kao prvo, nema najviše asistencija već ih ima 3 kao još 10 igrača. Najviše ih ima Natko i to 4. Kao drugo, mesar je i mesarima nema mesta u reprezentaciji. Smešno je upoređivati ga sa Avramovićem. Eraković je za Belića Maldini i Gatuzo lično, pa ste se bunili što igra. Ej bre, dečko u Čukaričkom nije mogao da se izbori za prvih 11.
A

Alo decko

pre 7 meseci

@agh... otvori oci i ukljuci mozak. Niko ne kaze da je bio dobar u cukarickom, ja sam ga debelo pljuvao prosle sezone jer je bio ocajan. Sada ne samo da se trudi i da ima vise energije od svih u ligi nego i pravi korisne poteze i ima uz Natha najveci doprinos ubedljivo. Svaka mu cast a tebi moze samo da bude krivo sto zvezda iako je 3 puta skuplja igra losije jer joj upravo takav igrac fali.
х

хњхехе22

pre 7 meseci

Па то довољно говори о вама а и нашим судијама који опраштају картоне Белићу као да не виде ништа. За то што је у Европи добијао картоне већ у првих 10мин, код нас му се опрашта, ове сезоне, па целу утакмицу Једино ако баш баш мора
b

budvanin

pre 7 meseci

ne jedi ono sto iz debelog mesa izlazi majke ti
B

Babejic gorski car Homolja

pre 7 meseci

Neznam kome više sudije praštaju, partizanovim igračima ili zvezdinim, pogledaj samo koliko ste kartona dobili lrotiv švajcaraca u beogradu pa se posle javi, ukupno 8, zar je to malo.
a

alijat

pre 7 meseci

ovo vise govori o vama iz mocarta. pa ivanic je maradona licno za ovu dvojicu.
A

Alo decko

pre 7 meseci

Zato niko nece da vam ga kupi godinama. Ps i ja mislim da je Ivanic odlican, ali osim po brzini ni po cemu nije bolji od Natha. A od belica je do ove sezone bio 1000 puta bolji, sad nije i to samo slepac ne vidi.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Oće to kad se budže ocene pa posle gola iz penala Penaltko bude ocenjen sa 8,a Ivanoć posle dva i asistencije sa 7. E tako više puta prošle,a i kve sezone.
Z

Zli_Vuk81

pre 7 meseci

Bravo za komentar. ;) Sve potpisujem :)
P

Pik gost

pre 7 meseci

Mesar Belic hahahahah
N

NAJJACA

pre 7 meseci

EKIPA JOŠ OD BARIJA KOJA POPIJE 3 KOMADA OD DECKICI IZ VOZDOVCA NAJMLAJDE EKIPE SUPER LIGE, OD RADNIČKOG 3 KOMADA A CUKRACKI JE MOGAO LAGANO 5 DS IM ZABIJE ALI JAČI SU OD LIGE I LJUBOMORNI NA BELIĆA, DŽABA VAM SILNE MILIONE ALI RAZUMEM FRUSTRACIJU :)))))
Z

Zli_Vuk81

pre 7 meseci

Kazu da Belic pravi najbolje pohovane snivle u gradu.
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Razumemo da si nepismen, ali zašto moraš da vičeš? Polako, smiri se, sve će biti u redu... na svakoj utakmici dobićete po penal, a Penaltko će konkurisati za Zlatnu kopačku Evrope. A kad smo već kod frustracija, tvoj post sasvim jasno govori ko je isfrustriran Sabahom, Dancima...
R

RadioKissKiss

pre 7 meseci

Izgleda da novinari mozzarta, a ni igraci Cuke i Vozdovca nisu impresionirani galaktikosima iz rupe
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

To sto je Belic najbolje ocenjeni igrac, sasvim objasnjava kakav nam je fudbal u Srbiji, i zasto smo tu gde jesmo...Nikada nizi kvalitet domacih igraca nije bio. Belic cak i nije fudbaler, vec obicni kostolomac, vredan radnik i borben,nema sumnje, ali nista fudbalsko u njegovim nogama, to vidi cak i laik koji nikada nije pratio fudbal.
C

Cer

pre 7 meseci

Losa liga cim ste sa najskupljim timom u istoriji na -4. Oce to.
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

@Cer..."Na kraju bitke se mrtvi broje"...da li si nekada cuo za tu narodnu izreku ?? Nisi, ocigledno. Tako da - uzmi svojih -4 i slikaj se sa njima....Za uspomenu.
G

Grobar2905

pre 7 meseci

CaleB pravi - nemas ti pojma o fudbalu, idi igraj lastis i cuti.
A

Alo decko

pre 7 meseci

Ti ili ga nisi gledao ove godine, ili si maliciozan, bezobrazan i zadrt. A mozda si ona sorta navijaca zvezde koji stalno visi na vestima partizana, to sve objasnjava.
P

Panter Panta

pre 7 meseci

da je terza znao da cete ovo da objavite trazio bi da se odlozi buahaha
D

DANCI x6

pre 7 meseci

ALI PAZI TI OVO,BELIC DRVOSECA I KRLJATOR NA PRVOM MESTU...🤣🤣🤣

Bojan Urosevic

pre 7 meseci

Najbolji asistent lige i najvise oduzetih lopti
a

argh

pre 7 meseci

Kakav najbolji asistent lige?! Kako vas nije sramota da toliko lažete?!
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Za oduzete lopte ne znam, ne mogu da nađem a za najviše asistencija, pa... da nije smešno, bilo bi tužno, TRI.
d

d. g.

pre 7 meseci

Toliko o realnom ocenjivanju i ligi.
S

Setup

pre 7 meseci

a realno ko bi trebalo dq bude? Partizan ima samo jednu neresenu, zvezda dva poraza.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

@setup Pa kad ste magijom štita od 12 napravili 25.
a

arroyo

pre 7 meseci

nisu znala ona danska deca da treba da se sklone pa je zato najbolje ocenjen tim ostavio pogresan utisak nazalost
N

Najmlađa

pre 7 meseci

ekipa super lige vas puni, čukarički vam mogao 5 uvaliti, 3 komada popili od jednog radničkog a uz to nemaju srama da porede ekipu koja prodaje igrače po 30 miliona evra, kupuju igrače iz bundes lige i pariraju kopenhagenu koji je uz dosta nesreće izgubio sa jednom golom od BAJERNA..sam trener je rekao da igraju 10 utakmica ne bih ponovili rezultat iz danske, odigrali su perfektno i mi imali los dan i to je to. Dok vas pune polu amateri gde god stignu, a pojačanja nikad skuplja 😁😁😁 mnogo je hladno na - 4 brrrrrr
R

Rasputin

pre 7 meseci

Vidi se da fudbal gledas preko app za kladjenje… Kako je Cuka mogla da nam da 5 golova kad su imali 3 suta u okvir gola i iz toga nam dali 2 gola?!? Dalje, sta ima veze sto nam je Radnicki dao 3 gola kad smo mi njima dali 4, dakle pobedili smo… Eto npr da ste vi u Danskoj dali 6 sada niko ne bi spominjao to sto ste primili 5 komada od njih… A sto se tabele tice - da vam sudija protiv Radnika nije svirao penal nakon vaseg faula u napadu tu biste ostali bez 2 boda, takodje i za onu komediju protiv IMTa kad ste dali dva gola nakon 90og min (jedan opet iz penala) je trebalo da ostanete bar bez 2 boda i tabela bi bila egal… Mada imali ste skoro vi i plus 5 u februaru pa ste ostali u minusu na kraju, tako da polako sa smejanjem i radovanjem… I jos nesto, svirano vam je 6 penala od pocetka sezone!!!
O

Osman iz Danske

pre 7 meseci

A gde je Aranđel kojeg sam otresao ?
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Nikad gori Partizan ispred nikad jaceg tima jos od Barija!AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHH😂😂😂😂PARTIZANE NAPADAJ!!!!
R

RealNo1

pre 7 meseci

Друже није крај сезоне
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Sto se smejes na silu?
S

Saturn

pre 7 meseci

Partizan me podseca na Lajpcig/Borusiju znaju da su ssd prvi i znaju da ce posle zavrsiti kao 2
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Meni je samo drago da je prvenstvo sada regularno i da više ne plačete kako je negde neko unapred odredio ko će ove godine biti prvak, kako vas država mrzi, kako je CIA umešala prste... Postavlja se samo jedno pitanje, dokle će prvenstvo po vama biti regularno?
J

Joksa1986

pre 7 meseci

Pobogu...@ cuj dokle, pa zna se, jos par kola i onda kad budu 3 ili 4 na tabeli bice krivi svi od predsjednika drzave do obicne kafe kuvarie u retsoranu prekoputa :) :) :) , od Rusije do Spanije, svi odreda :) :) :) , i tako godinama...valda im tako lakse dodje :)
H

How yes no

pre 7 meseci

Partizan koji se raspada ima dva najbolje ocenjena igraca u ligi. E zivote lutalico. Toliko o objektivnom ocenjivanju i novinarstvu.
L

Ludilo mozga

pre 7 meseci

Toliko o ligi kakva nam je
M

Michigen

pre 7 meseci

Mozda da prvo pogledas tabelu lige
P

Pepa prase

pre 7 meseci

Objektivno, trebalo je tvojima da se podele desetke za Cuku i Vozda pa da budu najbolji
G

Gostgost

pre 7 meseci

@michigan @pepa - ne, apsolutno ne mora da bude niko iz Zvezde, samo nemoj da mi dajes visoke ocene nekome iz Partizana jer navijas za taj klub. Partizan se muci u igri gore nego Zvezda, okrece iz sumnjivih i nepostojecih penala, a oni im budze ocene. Tabela tu nije merodavna ni malo, jer se ne ocenjuje ko je gde na tabeli vec ko je kakvu igru pruzio.