Foto: AFP
Foto: AFP

Toreira već u januaru napušta Atletiko?

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.12.20. | 06:54

Navodno nije ubedio Čola Simeonea; Torino se ponovo interesuje

 "Namirisao" ga je Dijego Simeone još dok je nastupao za Sampdoriju, čitavog leta pokušavao da ga dovuče iz Arsenala, i nakon što je konačno uspeo predomislio se, pa bi Lukas Toreira posle četiri meseca provedena u Madridu već u januaru mogao da se vrati u Arsenal.

Naime, kako javlja italijanski Tutomerkato, urugvajski vezista u prethodnom periodu nije ubedio Čola da madridski klub na kraju sezone, nakon što pozajmica istekne, treba da aktivira otkupnu klauzulu od 20.000.000 evra i zadrži ga u svojim redovima. Kako se Toreira samo jednom našao u startnoj postavi Jorgandžija sredinom oktobra i nema naznaka da će se situacija promeniti, već u januaru bi saradnja mogla da bude prekinuta. Štaviše, Čolo je već dao zeleno svetlo, piše Tutomerkato.

Izabrane vesti

Međutim, posle određenih nesuglasica u finišu prethodne i početkom ove sezone sa Mikelom Artetom, Toreira nema budućnost ni kod španskog stručnjaka. Ali mogao bi da je pronađe u Torinu, gde ga je još letos želeo trener Bikova Marko Đampaolo.

Kako Tutomerkato dalje navodi torinski klub bi u nadolazećem prelaznom roku ponovo oprobao sreću sa Urugvajcem, s tim da bi, s obzirom da je Toreira "na popustu", i ovog puta mogao da naleti na konkurenciju. Jedno je izvesno, prelazni rok se bliži, kao i Toreirin rastanak sa Atletikom.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021TorinoAtletiko MadridLukas Toreira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara