Lukas Toreira (Foto: Reuters)
Lukas Toreira (Foto: Reuters)

Toreira želi nazad u Južnu Ameriku: Hoću da igram za Boku

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.04.21. | 23:24

Urugvajac bi da bude što bliži porodici nakon smrti svoje majke

Urugvajski fudbaler Lukas Toreira je u razgovoru za argentinski ESPN otkrio da želi da se vrati u Južnu Ameriku i zaigra za Boku Juniors. Vezista Arsenala na pozajmici u Atletiko Madridu trenutno prolazi kroz težak period u životu, pošto mu je nedavno preminula majka, međutim, tvrdi da razlog za napuštanje Evrope nije gubitak jednog od roditelja.

Izabrane vesti

"Moja majka je imala 53 godine i umrla je od kovida. Došlo je do širenja zaraze u Fraj Bentosu (Toreirin rodni grad, prim. aut), i ona se 11 dana borila za život, ali sam u ponedeljak primio najgoru moguću vest. Zatražio sam od Atletika dozvolu da odem. Čolo me je razumeo i dao mi nedelju dana, ali sam zatražio da ostanem malo duže. Moram da izvršim svoju dužnost i život ide dalje. Atletiko je bio dobar prema meni i to je važno"; rekao je Toreira.

Naime, Toreira želi da u narednom periodu bude blizu porodice i ispuni svoju, ali i želju svog oca, time što će obući dres argentinskog velikana.

"Želim da budem blizu moje porodice. Moj otac mi je plačući rekao da je vreme da zaigram za Boku. Klub mi se uvek dopadao, još nisam doživeo Bombonjeru, to je ono što je duboko u meni i želim da se prepustim tome."

Priznao je Urugvajac da naredne dve i po godine, kako u Arsenalu, tako i trenutno na pozajmici u Atletiku, nisu protekle kako je zamišljao.

"Nadam se da će klubovi uspeti da dogovore pozajmicu. Jer ne znam koliko miliona vredim, ali za Boku je to mnogo novca. Prošle su dve godine otkako sam se osećao dobro. Arsenal me je povredio, a u Atletiku ne igram koliko bih želeo. Samo želim da igram za Boku i već sam doneo odluku. Hoću da uradim to za mog starog. Pitao me i učiniću to", uverava Toreira.


tagovi

Lukas ToreiraBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara