Komentari na vest

Torino postaje srpska kolonija: Marko Lazetić nova Jurićeva želja

O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Trebamo da castimo ovog Ivana Juriša, koliko pomaze nasim fudbalerima,pa ovo je nerealno...jer mi nemamo trenera u ligama 5, a to mnogo znaci...
@

@Oto

pre gotovo 2 godine

Sinisa Mihajlovic?
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Kabic bi legao ko rezerva Radonji samo tako
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Njemu bi to naibolje odgovaralo. Tek je došao, jezik nije sigurno još sažvakan, a u Torinu ima pomoć trojice zemljaka, a sto je najvažnije trener prica srpski. Bolje ne može.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Ahahaha pa ovo je šou!

ST8

pre gotovo 2 godine

Iz kluba kazu da su prezadovoljni sa Lazeticem. Moze se cuti da je na treninzima jedan od igraca koji se najvise trudi.Ovo leto je radio pod posebnim rezimom, lako se moze videti da je dobio na misicnoj masi I to poprilicno. Na svakoj pripremnom mecu je dobio sansu.Danas je na prijateljskom mecu gde su igrali rezervisti Milana protiv nizeligasa postigao 2 gola I zabelezio jednu asistenciju. Naravno tesko je ocekivati od momka koji nema ni 20 seniorskih meceva neke rezultate. Jednu stvar treba podvuci, radi se o momku rodenom 2004 godine, pred njim je svetla buducnost.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Nije strano da Juric obozava nase igrace.Ako ode u Torino, nema sumnje da ce napredovati i napraviti korak dalje ......
L

LukaToni

pre gotovo 2 godine

Nije da Granate baš vole srpske fudbalere, nego je gospodin Jurić ključ u celoj priči. Prvo je u Djenovi “forsirao” Lazovića, pa onda posle toga i Lazović i mladi Ilić su mu bili starteri u Veroni i dodatno napredovali, prošle sezone je Lukić u Torinu pod njim značajno podigao kvalitet igara, Vanja MS odigrao prvu “celu” sezonu od kada je u Italiji, tj. bio je više starter nego rezerva, sada je doveo Radonjića da ga “vrati u život”, a još ako dovede i Lazetića i da mu šansu da i on napreduje… svaka čast gospodinu Juriću.
e

enab

pre gotovo 2 godine

Juricu,jednog dana,ponuduti posao selektora Srbije.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Torino znaci dovodi sina vetra na pozajmicu pa dobro.